Skrevet: 10.07.2014 17:37


Jeg har så masse bilder jeg vil vise med dere fra Kroatia. Sitter i evigheter mange ganger for å plukke ut de bildene jeg liker best som jeg vil vise frem først. Det er virkelig en jobb å sette sammen disse innleggene, med å få inn de beste bildene, og de bildene jeg helst vil vise. For så å sette inn uten at innlegget skal bli milelangt med bare bilder og litt tekst. 

Den ene dagen tok vi buss til Grad Old City, som da er gamle byen i Dubrovnik. Bussene her koster ingenting nesten, og de gikk veldig ofte. Gamlebyen ligger innenfor høye murer. Innenfor disse murene er det ikke lov med kjøretøy av noe slag. Vi kom inn å så masse stein bygg overalt, med utskjæringer overalt. Det var masse små sjarmerende gater overalt, hvor det både var butikker, restauranter og boliger. Restaurantene hadde bord i trappene enkelte steder i de trange gatene, men fortsatt var det masse av folk der. 

Solen steikte også innenfor disse murene, og med så mange folk som var innenfor her, var det utrolig deilig med kald cola og masse is i forskjellige smaker. Alle de små gatene og byggene som kastet litt skygge som man måtte sette seg litt ned i innimellom. Jeg elsker disse små gatene, med så mye forskjellig, og kan ikke trekke pusten for dypt nesten da de er så smale og fulle av både folk, butikker og restauranter. Og innimellom så kom det et nydelig tre opp mellom alle trappene og steinene. Etter å ha gått i disse gatene og i gamle byen i flere timer, så følte jeg meg så varm, svett, klam og klissete som fy! Men det var en helt fantastisk dag. Vi gikk også ut av gamlebyen og opp til Cabel car bane. Der var det helt utrolig utsikt. Så det kommer i eget innlegg. 

Vi gikk rundt i alle de små gatene i gamlebyen en dag senere også da vi tok bussen hit for å spise, og vi fant stadig nye gater vi ikke hadde sett forrige dagen vi var her. Vi fant en stor godteri butikk som vi gikk litt amok i og handler masse godteri som vi koste oss til med en film på sengen på kvelden. Dere kommer til å bli så lei alle Kroatia innleggene mine når jeg er ferdig, men jeg vil så gjerne vise alt sammen. 

Har du vært i Dubrovnik?
Liker du gamle, smale og sjarmerende gater?

Katrine3 kommentarer på "KROATIA; SJARMERENDE SIDEGATER I GRAD OLD CITY"
Kommentarer

Så heldig du er! Utrolig fint der :)

10.07.2014, kl.17:47 URL: http://www.renatekrokstad.blogg.no

Så fine bilde, og du er kjempe heldig ! :)

Ta gjerne en titt innom bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar og :))

10.07.2014, kl.18:58 URL: http://www.julielilles.blogg.no

Det så utrolig fint ut der :)

11.07.2014, kl.10:31 URL: http://FlestLesere.blogg.no

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits