Skrevet: 16.07.2014 16:41


Siden jeg trener polefitness, er også stretching viktig. Så jeg har fått skaffet meg litt mer utstyr til å ha hjemme. Har hatt rosa yogamatte lenge, men så har jeg fått skaffet meg enda litt mer utstyr som også kan hjelpe. Selvfølgelig må alt være i rosa. Rosa er motivasjon. Jeg har vært elendig til å bruke dette og strekke ut så langt i sommer, en jeg må bare presse meg til å bli litt flinkere til det nå fremover. Bare jeg kommer igang er denne den beste terapien som finnes når man sitter hjemme. Perfekt å holde på med mens man ser på tv også. 

Nå har jeg yogamatte, skumrulle og yogablokker. Men skal få kjøpt meg strikker snart også. Skumrulla bruker jeg til å massere musklene spesielt etter trening for å myke de opp å at det skal bli enda lettere å strekke ut. Har også yogablokker for å holde meg bedre oppe, enn å holde meg oppe på knokene. Mye bedre å lettere å holde seg oppe da. Ser virkelig på det ene bilder her som jeg faktisk strekker at jeg har ligget på latsiden i en god stund nå. Føler et lite press for å bli flinkere igjen nå som jeg ser dette, å det er jo bare bra. 

                                                                                              - PINK PINK PINK -Synes om mitt rosa treningsett?
Har du eget utstyr hjemme?

Katrine 1 kommentarer på "MY KIND OF THERAPY"
Kommentarer

Jeanette =)

Flott innlegg. men jeg lurte på om du har hørt om Itworks, sånne wraps som kan stramme opp huden din etter en graviditet, fjerne strekkmerker, arr, cellulitter og tone opp huden? Du kan også få synlige re magemuskler med dette om du allerede trener fra før av. Dette produktet har samme effekt som detox, den jobber med kroppen og ikke mot. Er ett fantastisk produkt, som mange har prøvd og har oppnådd flotte resultater! Har også en egen wraps il ansiktet om du plages med arr eller kviser også. For å prøve en wraps koster det 250 kr og du kontakter meg,

Du kan også bli lojal kunde og få det ENNÅ billigere med å kontakte meg, jeg skal selvfølgelig hjelpe deg med dine spørsmål om du måtte ønske. Lik også min side på facebook og del gjerne den med dine venner. Får siden 500 likes, vil en av medlemmene få en gratis valgfri wraps!

Kopier tekst til url leseren: https://www.facebook.com/itworkswrapmeg?focus_composer=true&ref_type=bookmark

Om du vil ha en gratis, og anbefale produktet. Så må du sende meg en print screan av leser tallet ditt og sånn å forklare det der! :)

16.07.2014, kl.17:34 URL:

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits