Skrevet: 15.07.2014 19:59


Over en lengre periode nå så har det blitt endel nytt på meg, å siden jeg og tante hadde to dager med shopping den uka som var så ble det endel nytt både i garderoben og interiør. Interiøret kommer i et eget innlegg. Ellers skulle jeg skaffe meg nye basic singeletter, spesielt hvite, men fant ingen jeg likte, enten var de for korte eller for lange, eller i en type jeg ikke er så glad i. Ellers så står det jo alltid på størrelsen, alltid størrelser som ikke passer. Så singeletter får det bli senere, men har fått med meg diverse annet som jeg er fornøyd med, og noe av det sto på listen av det jeg måtte skaffe. 

 

                                                                                     - NYTT I KLESSKAPET -Grå topp og burgunderskjørt fra Vero Moda, Bukse fra Gina Tricot, Blonde peplum topp fra Cubus, Skjerf fra Bik Bok. 
Grå kose bukse fra Bik Bok, Turkis genser og ferksen farget kose dresd fra Cubus. 

Kosedressen og buksa var noe som sto på listen, da det jeg har nå begynner å bli ganske slitt og stygt, eller ødelagt av både maling og hull. Falt veldig for den fersken farget, da fargen var nydelig, fin tekst og den var super myk. Perfekt camping antrekk. Det grå skjerfet fant jeg når jeg var på bik bok, det var akkurat kommet inn å det var så utrolig nydelig og mykt. Jeg gleder meg virkelig til jeg kan ta ibruk dette. Det var så herlig å tulle det rundt halsen. De hadde flere farger å jeg kunne godt tenkt meg alle fargene, men foreløbig tok jeg grå, da det passer til veldig mye av det jeg har. 

Før vi dro til Kroatia måtte jeg jo også ha ett par nye bikinier. Skulle egentlig bare skaffe meg en, hadde så lyst på en knall rosa. Men så fant jeg den i leopard for 29kr pr. del så da ble den med også, å jeg er så utrolig fornøyd med den. Det er faktisk den som har blitt brukt mest. Ellers litt kjoler og små pynt til håret. 

Leopard og rosa underdel fra Bik Bok, Rosa overdel fra Cubus. 
Turkis kjole fra Ebay, Nette kjole fra Bik Bok. 

Nette kjolen lete jeg så voldsomt etter da jeg hadde så lyst på den, og den er perfekt til å ha utenpå bikini. Den var utsolgt overalt, eller så hadde de ikke fått den. Men så sto jeg rett før vi skulle reise å så at de hadde fått den inn på nettsiden igjen, så jeg kastet meg inn å bestilte med en gang, da den hadde forsvunnet foran øynene mine sist, å den kom et par dager før vi skulle dra. Helt perfekt. 

Hva synes du om innkjøpene?
Har du handlet noe i det siste?

Katrine5 kommentarer på "BLACK BELT IN SHOPPING!"
Kommentarer

Så mye fint !

Ta gjerne en titt innom bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar :)

15.07.2014, kl.20:20 URL: http://www.julielilles.blogg.no

Kjempe fine klær :) Elsker klær <3

15.07.2014, kl.20:24 URL: http://eniloracnesenra.blogg.no

Fine innkjøp!

15.07.2014, kl.20:31 URL: http://hanneliiiisabeth.blogg.no

Mye fint :)

15.07.2014, kl.20:57 URL: http://lillisverden.com

så mye fint!

17.07.2014, kl.21:03 URL: http://elinehvatum.blogg.no

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits