Skrevet: 17.07.2014 12:52


For en liten stund siden så kom jeg over en side hvor du kunne lage verdenskart, hvor du merker av landene du har vært i. Jeg måtte jo prøve dette selv om det ikke har vært så utrolig masse land enda, men når jeg satt med dette å skreiv ut arket å satt og så på det så ble jeg bare enda mer gira på og se resten av verden, så dette kartet bare kan fylle seg mer og mer opp. Jeg husker ikke nettsiden til denne nå, men om det er av interesse skal jeg prøve å finne igjen den siden, må finne den igjen uansett så jeg har den lagra til kanskje neste land skal besøkes. 

Foreløbig har jeg vært i Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, England, Spania, Kroatia, Tyrkia. Og selvfølgelig Norge. 

En vakker dag om mange år skal nok dette kastet nesten være helt rosa med steder jeg har vært, eller enda bedre at hele verden har blitt rosa sånn at jeg virkelig har sett hele verden. Men dette kartet inspirerte veldig til å se resten av verden. Mer enn det har gjort før. 

Har du laget deg et slikt kart?
Har du vært i mange land? Anbefalinger?

Katrine3 kommentarer på "LET US SEE THE WORLD TOGETHER!"
Kommentarer

Jeg har vore i mangen land ja! anbefaler amerika :D håper du får en super dag! Hadde vore kosleg om du tokk en titt på mitt siste innlegg :)

17.07.2014, kl.13:01 URL: http://mnee.blogg.no

Så stilig. Hadde likt å ha adr til nettsiden...

17.07.2014, kl.14:28 URL: http://carinachanel.blogg.no

Har vært i en del land, men ikke alt for mange. Den dagen jeg selger leiligheten skal jeg oppleve mange land og lage et slikt kart :)

17.07.2014, kl.14:49 URL: http://flestlesere.blogg.no

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits