Skrevet: 18.07.2014 15:48


                                                                                              - My hair care routine - Jeg har skrevet om min hårpleie rutine før, men tenkte å gjøre det igjen, da det kommer alltids litt nye produkter som er testet ut og erfaring. Jeg har jo en veldig spesiell hårtype, som elsker fuktighet, har masse volum og ser slitt og krusete ut hele tiden, så lenge jeg ikke retter det å pleier det godt, Men jeg har jo funnet mine produkter som passer meg veldig bra. Joico k-pak er de magiske produktene, å jeg har virkelig aldri brukt produkter som er så bra som disse. Jeg har brukt disse i ganske lang tid nå, men jeg er så utrolig fornøyd, å håret mitt aksepterer ikke så mye annet lengre heller. Jeg bruker Shampoo, balsam og hårkuren til denne serien. Men har også fått en kur spray som jeg skal dusje i håret etter å ha dusjet det. Den skal ikke fete eller tynge håret og det mer jeg heller ikke at den gjør, å jeg har mengder i, spesielt i tuppene. 

Kuren bruker jeg så ofte jeg har tid til å drive med det, men jeg har minimum en gang i uken. Da tar jeg å vasker håret med shampoo for så å ta i hår kuren, massere den godt inn i håret. Så lar jeg den sitte i rundt 5 minutter før jeg skylder den ut og tar i en ny runde med kur som sitter i 5 minutter. Noen ganger jeg gjør jeg det bare to ganger, og andre ganger gjør jeg det flere. Blå shampoo fra joico bruker jeg også. Denne er helt fantastisk mot gul skjær i håret. Jeg pleier å ta den i håret før jeg dusjer, altså i tørt hår. Da bruker jeg også engangs hansker når jeg påfører, å hvis jeg får sølt noe rundt da så må jeg vaske det vekk med en gang, spesielt siden vi har hvit vask og benk så blir det blå flekker som er umulig å få vekk. Men hvis jeg ikke har så godt tid til å ta det i før jeg dusjer, så tar jeg litt i når jeg dusjer om jeg trenger det, men denne bruker jeg ikke hver gang. Brukte den oftere når jeg var helt blond. Å den er perfekt nå etter å ha vært i Kroatia da håret har blitt veldig gult etter, sol, klorvann og saltvann. 

Også har jeg i KMS hot flex cream når jeg har håndkle tørt hår da denne er varmebeskyttende å beroliger krusete hår. Denne har blitt min favoritt etter å ha prøve den, å dette er min andre flaske som er tatt i bruk, å den varer ganske lenge. Eller er det den elskede Moroccanoil oljen som håret mitt elsker, å som jeg elsker da den pleier håret mitt kjempe bra, å lukter herlig. Har litt i håret når det er vått, men ellers påfører jeg denne etter håret har tørket eller at jeg har stylet det med rettetang eller noe. 


Hvordan er din hårpleie rutine?
Bruker du noen av disse produktene?

Katrine4 kommentarer på "LET'S TALK ABOUT HAIR"
Kommentarer

Lilly

Nyttig, jeg har veldig likt hår som deg. Ikke fargen da

18.07.2014, kl.15:55 URL:

Har ingen hårrutine, men produktene du bruker høres bra ut. Jeg mener, håret ditt er nydelig så det må da fungere.

18.07.2014, kl.15:58 URL: http://voiceofcarro.blogg.no

Har ingen hårrutine, noe jeg burde begynne med. Har alt for slitt hår. Så kanskje jeg skal begynne?

18.07.2014, kl.16:31 URL: http://odahhansen.blogg.no

Veldig fine bilder! Hvilket kamera har du?

18.07.2014, kl.19:25 URL: http://rehabsheet.blogg.no

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits