Skrevet: 22.07.2014 14:52


På søndag var det hjem reise fra camping livet, å jeg har vært så daff å hatt en del på planen så bloggen har måtte stå litt stille. Å så varmt som det er nå, så går det bare i å anstrenge minst mulig muskler å drikke kaldt å spise is. Men tenkte å vise noen bilder fra Vi var på utflukter. På torsdag dro vi på Pers hotell å bada, for da var det dårlig vær. Det var utrolig gøy å ryggen var ganske sliten i går etter skliene. Hadde med kamera så vi har filma litt og slikt men det blir nok privat bruk da flere er med på de, isåfall blir de hvor det bare er meg og kanskje Ivar som kommer ut. Men vi hadde det utrolig gøy, og jeg var helt kaputt etter den dagen å etter å ha svelga en liter klorvann eller noe. 

Og i på fredag dro vi opp på ungdomskolen i Ål å "leka" litt. Ivar skulle kjøre litt radiostyrt bil der. De hadde også litt forskjellig annet vi drev med der. Men må turne litt når man er på ferie også. Jeg fikk også kommet borti en humle med benet mitt, så den rakk å små brenne meg litt. Det brant og stakk litt med en gang men så har det roet seg. Å det var alle første gang på mine 22 1/2 år at jeg har blitt brent av humle. 

Kommer nok mer bilder både fra Ål og resten jeg har å vise fra Kroatia senere. Blir stort sett kveldene det blir data bruk nå, for prøver å nyte det fine været mest mulig etter jobb.  

Har du vært på Pers Hotell før?
Hva har du drivi med i det siste?

Katrine 1 kommentarer på "CAMPING - UP SIDE DOWN"
Kommentarer

Så utrolig deilig! Morsomme bilder ;) Nyt varmen så lenge den varer, hehe!

22.07.2014, kl.15:02 URL: http://regineaf.blogg.no

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits