Skrevet: 13.08.2014 17:32


I mange år har jeg hatt super lyst til å hoppe i fallskjerm. Det har stått på ønskeliste til bursdag og jul i lang tid. Men det har ikke blitt noe av. Så på lørdagskvelden satt jeg på fallskjerm.no og så program for søndag. siden jeg satt på Ipaden fikk jeg ikke sett de som var opptatt, så jeg startet på klokken 14 og bladde meg oppover. Så klokken 12 var det ledig, og jeg hadde reservert time. Jeg viste ikke om jeg ble kjempe spent eller litt nervøs, men jeg gleda meg masse og var veldig spent. Det ble veldig spontant bestilt. 

Samtale mellom meg og Ivar Lørdag:
Meg: ehh nå er det blitt reservert time til meg.
Ivar: Når da?
Meg: hehe i morgen klokken 12. 

Vi kjørte i nesten tre timer. Så kom vi frem og jeg fikk sjekket meg inn, å siden vi var litt tidlig ute da vi hadde beregnet litt ekstra tid siden vi ikke helt viste hvor det var så satt vi og så på de som holdt på da. Jeg fikk bare mer og mer lyst til å hoppe, og gleder meg så utrolig mye til det var min tur.

Samtale mellom meg og Ivar Søndag:
Meg: iiip nå er det et kvarter til det er meg!!
Ivar: Har du ikke et snev av nerver, du skal 4 km over bakken å hoppe.
Meg: Neeeei jeg gleder meg mye! (smiler trill rundt hode).
Meg: Men det kan hende det kommer når jeg er i flyet
Ivar: Ja det kan hende.  
Når vi landet igjen, var jeg helt satt ut, jeg viste ikke hva jeg tenkte eller følte eller noe. Jeg gikk bort til Ivar og bare smilte stort og jubla. Og gikk og skiftet og ventet på bildene og filmen fra hoppet. Prøvde og fortelle han mest mulig hvordan jeg syntes det var. Det var HELT RÅTT!

Samtale mellom meg og Ivar etter hopp:
Ivar: Ble du nervøs i flyet?
Meg: Nei ikke i det hele tatt, ble bare mer og mer gira på og hoppe. 
Meg: Jeg var nok veldig klar for dette.
Ivar: Du er gal, men ja du var nok veldig klar.

Dette er det beste jeg har gjort, og skal definitivt gjøre det igjen. Det var helt rått, og hva jeg følte og tenkte akkurat i det vi falt ut av flyet husker jeg ingen ting av. Men det var virkelig rått og sitte på fly kanten og se ned i alle de hvite skyene. For et kikk det var og falle ned, jeg ville opp og gjøre det med engang når vi hadde kommet på bakken igjen. Jeg tenkte før hoppet at det kom til og virke lenge med 5 - 6 minutter men jeg føler at vi bare svevde i 1 minutt eller noe. Det virket så kort.

Her er en liten video fra hoppet. Følte meg veldig flott med den lua, men safty first!  

video:tande

Har du hoppet i fallskjerm før?

Hva synes du?

Katrine1 kommentarer på "FALLSKJERM TANDEMHOPP"
Kommentarer

det såg gøy ut :) var det ikke skummelt?

13.08.2014, kl.17:36 URL: http://mh2blogg.blogg.no

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits