Skrevet: 24.07.2014 17:05


Shorts fra Cubus, Topp fra Only, Briller fra Bik Bok, Bandana fra Glitter.

Nå står jeg på jobb og her skal jeg stå til kl. 18. Det er så varmt nå at jeg vil helst bare gå naken, men er vel greit å ha litt mer på seg på jobb. Så idag ble det en sifong skjorte og denim shorts. Men fortsatt så smelter jeg nesten. Mn det er så stille nå, så driver med andre ting som skal ordnes. Når jeg kommer hjem skal jeg prøve å få rydda litt slik at det er klart til vår sosiale sammenkomst i helgen med litt grilling og ute lek. 

Jeg finner ikke stativet til kameraet så nå som jeg er alene er dette helt umulig nesten, så det blir lite antrekk bilder, men jeg skal prøve å få til en løsning som kan funke. Eller så må jeg bare lete enda bedre etter stativet så lenge ikke pappa har stukket av med det. 

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 28.05.2014 18:33


Kjole fra Ebay, Cardigan fra Cubus, sko fra jobbe, Belte fra Ebay.

Idag har det vært jobb, dagen har gått fort til at jeg har hatt mest lyst til å slenge meg ut i sola å bli der. Men med en gang jeg kom hjem var det solkos. Nå skal vi en tur på butikken for å skaffe litt småting, i morgen er det stengt og fri så må ha noe å kose oss med. På morenen idag var jeg super trøtt, og endte med å ligge til siste liten før jeg sto opp kledde på meg, kastet mat i veska og dro på jobb, og spise frokosten der. Har blitt helt hektet på et knekkebrød fra Wasa. Skal vise dere senere.

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort idag?

Katrine 
Skrevet: 17.05.2014 12:15


Gratulerer med dagen Norge!

Etter mye grubling på antrekket jeg skulle ha idag. Vi fant noe til slutt, men var egentlig ikke det jeg tenkte i starten. For venstre ben er full av blåmerker etter treninga, så jeg har prøvd og sminke litt over, ikke at det var så lett når blåmerket begynte og snu til lilla. Men er man poledancer så er man poledancer. Lurer folk på hvorfor leggene mine er blå så får de bare komme å spørre. hoho Kjole fra Bik Bok, Tynn topp fra Primark, sko fra DNA, Veske fra Bik Bok. 

Idag er dagen fylt med å se på barnetog, besøke farmor og farfar, se på russetoget også i bursdag etterhvert. Blir en innholdsrik dag, og jeg tror den blir super bra. Hvis det blir tatt noen bilder, kommer det senere. 

Hva synes du om antrekket?
Hva er dine 17.mai planer?

Katrine
Skrevet: 10.05.2014 20:25Gårsdagens middag antrekk; Jumpsuit fra Nelly, Cardigan fra Gina Tricot, sko fra eurosko (jobben).


Synes om antrekket?
Hvordan bruker du Jumpsuit?

Katrine
Skrevet: 12.04.2014 14:20


Det er lørdag og grått! På morgenen idag så var jeg skikkelig daff, men måtte en liten tur på jobb for og hjelpe til. Siden det var så grått idag kledde jeg meg opp i blomter og pasteller. Skikkelig sommerlig. Selv om været er grått kunne jeg prøve og farge meg selv litt istede. Denne buksa er ny og jeg er så fornøyd med den. Har handlet meg litt av hvert nytt over en periode nå, tenkte jeg skulle få vist alt i et eget innlegg etterhvert. Blazer fra Vero Moda, T-skjorte og Bukse fra Sty1e. 

Denne buksa kommer til og bli brukt masse i sommer, sammen med tre andre jeg har som jeg tror blir favoritter i sommer. Men følte meg ganske frisk og sommerlig i dette idag selv om været var grått. Nå skal jeg spise litt, før jeg skal ordne meg litt annerledes etterhvert. Skal vel kanskje en tur ut senere før jeg var bedt på date med kjæresten senere i kveld, med kino og big horn, gleder meg så masse.  Kanskje antrekket for kvelden kommer senere også. Nye negler har jeg også, kommer et eget innlegg om de etterhvert også.

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine 
Skrevet: 03.04.2014 20:08


Nå begynner det og bli en stund siden ordentlig blogging igjen. Jeg har vært tom for tid, inspirasjon og energi, så noe har blitt prioritert mer enn annet. Men har handlet meg ny bukse fra Line of Oslo som jeg bare må vise dere, den er så sommerlig, den er så deilig og bløt og kjennes ut som du går uten bukse nesten. Samtidig som du kan jobbe i den og vise deg offentlig uten å se helt daff ut. Denne ble dagens antrekk så her kommer det. Bukse fra Line Of Oslo, Topp fra Vero Moda, Sko fra Eurosko. 

Denne buksa kommer til og bli flittig brukt fremover. Jeg vil bare pakke vekk alle andre bukser jeg har og bare ha denne der og bruke denne. Det er diverse ting som pågår for tiden, men vil ikke ta det opp på bloggen, hvertfall ikke helt enda, det er ganske privat. Ellers har skatten vært kjempe bra og jeg bedriver dagene mine med jobb, trening og diverse annet. Holder på med noe som dere skal få vite etterhvert, og holdt på med det en stund, så er nok ikke så lenge til. 


Hva synes du om antrekket?
Har du en bukse som er favoritten?

Katrine
Skrevet: 11.03.2014 17:34


Fantastisk vårvær det er for tiden! Jeg elsker det og blir så inspirert og full av energi. Nå er det ikke lenge til det begynner og bli grønt og fint ute, og det gleder jeg meg veldig til. Har ikke lyst til og være inne i det hele tatt nå nesten, men alt jeg driver med foregår inne nå, men benytter meg av det fine været litt fordet. Tok antrekksbilder på morgenen idag før jeg skulle på jobb. Og nå har jeg kommet hjem fra jobb, skal spise litt også fortsetter jeg på det jeg driver meg hjemme, er nok ikke så lenge til det er ferdig og da skal jeg vise dere, det er hemmelig så kan ikke gjøre det før det er ferdig. 

Dagens antrekk; Bukse og genser fra Gina Tricot, skjert fra bogerud, klokke fra gullsmed, sko fra Eurosko. 

Genseren idag er skjelden brukt, men jeg digger den på grunn av skinndetaljene på skuldrene, synes ikke så godt på bildet, men om det er ønsket så kan jeg vise det bedre senere. Gått for et comfy antrekk idag, men samtidig litt vårlig, for nå vil jeg ikke gå rundt i veldig vinter klær, nå er det lysere lettere klær som blir tatt frem. Hadde egentlig pakket vekk masse av det siden vi egentlig skulle flytte i desember, men nå kan jeg heller bytte, ved og pakke ned vinterklær og pakke opp vårklærne. 

Hva synes du om antrekket?
Er det vår der du bor?

Katrine 
Skrevet: 03.03.2014 16:20


Det er mandag, første uka i mars, og denne uka er fult opp på planen allerede, så det kommer sikkert til og gå alt for fort, men det kommer til og bli en bra uke også, skjer masse forskjellig. Jeg holder på med noe som er litt hemmelig enda, bare vi innenfor de fire veggene her i huset som vet det enda, men dere skal selvfølgelig få se det etterhvert dere også. Ellers er det jobb, trening, frisør, tannlege og hus som skal ta opp tiden min. 

Starter også denne uken med og endelig få tatt antrekksbilder, så kanskje det er en bra start for bloggen denne uka også. Jeg har på de nye klærne som jeg har handlet som jeg viste i helgen. Er så utrolig glad i denne cardiganen allerede, så tror den blir flittig brukt fremover. Dagens antrekk; Bukse og cardigan fra Perfekt, Topp fra Bik Bok, Skjerf fra bogerud, Sko fra eurosko. 

Idag har jeg vært i Oslo med jobben, og nå har jeg fått spist litt og skal farte rett avsted på treninga. Godt og ha trening på slike grå dager som idag, skal også få prøvd det nye treningstøyet mitt fra casall idag. På fredag så er dagen det er masse små ting som skjer, skal til frisøren denne dagen også, hadde egentlig time fredagen som var men det ble utsatt på grunn av at frisøren var sjuk. Håper vi rekker og få gjort det vi skal før jeg skal til tannlegen denne dagen også, så må innom frisøren i morgen og høre hvordan det passer ut.

Hva synes du om antrekket?
Hva er dine planer for dagen og uken?

Katrine 
Skrevet: 21.02.2014 16:46


På fredag hadde kjæresten bursdag som skrevet tidligere. Vi skulle da ta en helg i Oslo for og kose oss, komme oss litt bort og slikt. Men siden jeg er så enormt dårlig på denne pakkinga, prøvde jeg og tenke så smart som mulig slik at baggen ble lett og at jeg hadde god plass til ting på vei hjem hvis jeg handlet meg noe. Så jeg planla reise antrekket mitt, og da fant jeg raskt ut at jeg egentlig hadde kveldens antrekk med en gang, bare trengte noen få endringer. Så her ble det en kjole to antrekk. 

Her har jeg brukt den ene kjolen med en strikka genser over, tykk strømpebukse, og støvletter. Når kvelden kom byttet jeg ut strikka genseren med en svart cardigan, tok på et belte og en kjede, tynnere stømpebukse og pump. Da fikk jeg plutselig et stiligere antrekk for kvelden. og litt plass spart i baggen. Tror akkurat denne løsningen kan bli brukt ofte. Har aldri fått brukt denne kjolen før nå, men endelig og jeg liker den veldig godt egentlig. 

Håret på kvelds antrekk bildene er litt "fluffy", men bildene er tatt dagen etter for og vise, siden det ikke ble tatt noe samme dag og da var håret blitt fuktig i løpet av kvelden, og etter strikk og søvn var det ikke like bra lengre, men det får bare være. 

Hva synes du om antrekkene?
Har du et plagg du har flere planer med?

Katrine
Skrevet: 13.02.2014 18:08
Antrekk: Topp fra H&M, cardigan fra Gina Tricot, Skjørt fra Nelly.com, strømpebukse fra Cubus. 

Tok et par detalje bilder av antrekket, var litt vanskelig og få av hele antrekket. Fant frem denne gamle gule toppen idag, da jeg hadde lyst til og ha litt farge idag. Har kommet hjem fra jobb og fått hoppet i joggebuksa og spist middag. Nå skal jeg slenge litt klær på vask, og begynne og pakke litt til i morgen. I morgen drar jeg og kjæresten til Oslo for og ha en helg der hvor vi bare slappet av og koser oss, og feirer bursdagen hans. Det blir deilig og bare være oss to, slappe av og glemme alt det teite og slitsomme hjemme. 

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 30.01.2014 18:13


Dagens antrekk: Bukse fra Bik Bok, Topp fra Bik Bok, Blazer fra H&M, Skjerf fra Bogerud. 

På morgenen idag var jeg kjempe trøtt, og så enormt mye snø som hadde kommet over natta, så frokosten ble utsatt til jeg kom på jobb. Nå har jeg fri i to dager før det bærer avsted på messe i Moss. Antrekket idag er faktsik rotet frem fra pappesken jeg egentlig hadde pakket ned en del klær i på grunn av flyttinga, men siden den er utsatt på grunn av tull så kan jeg pakke opp litt igjen for og bruke det. Nå skal jeg og kjæresten ta en rolig kveld med film, og i morgen er det planlegging av antrekk for messe dagene. Prøve og lage noen innlegg til dere også, da det ikke er like lett og få gjort det på messa. 

Hva synes du om antrekket?
Hvordan har din dag hvert?

Katrine
Skrevet: 23.01.2014 19:31
Dagens antrekk: Bluse fra Bik Bok, Cardigan fra H&M, Skjerf fra Bogerud, Bukse fra WR.UP, Klokke fra pappa. 

Jeg skulle egentlig forhåndsskrive dette innlegget, ta bilder før jobb og gjøre ting klart, men kamera klarte såvidt noen ett par bilder for det var tomt for strøm, så da var det bare og få ladet det. Og de bildene jeg fikk tatt, ble ikke noe bra. Og jeg rakk ikke lade kamera for og ta nye bilder før jeg skulle på jobb. Hadde jeg bare vist det før. Det er jo ikke så enkelt og ta antrekk bilder nå som det er mørkt før jeg kommer hjem fra jobb, ingen til og ta bilder som er hjemme, og ut har det snødd hver dag, og det kommer så masse og store flak at det hadde blitt bare fokus på snøen.  Jeg elsker denne buksen, skrev om den for en stynd siden, og det er definitvit den beste buksen jeg har hatt på lenge. Kan bruke den til alt, kjennes ut som joggebukse og sitter perfekt. Blir nok en slik bukse til snart, har sett på denim buksa, så den blir nok min snart den også. Ellers fant jeg frem en bluse som har ligger i skapet kjempe lenge, og ikke blitt brukt på en stund, men idag fikk den være med i dagens antrekk, liker fargene knæsj rosa og svart sammen. 

Nå skal jeg slenge sammen litt mat, også skal jeg kose meg med firestjernes middag, er alene nå så idag er det kose kveld med nytt interiør blad, fyr i ovnen, god varm dusj, og bare kos. 

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/ skal gjøre idag?

Katrine
Skrevet: 21.01.2014 19:13


Dagens antrekk: Bukse fra Cubus, Cardigan fra Gina Tricot, T-skjorte fra Lindex, skjerf fra Bogerud, Klokke fra pappa. 

Antrekkbilder er ikke like lett for tiden. Det er vinter og mørketid, så når jeg er ferdig på jobb og det faktisk er folk hjemme som kunne tatt bildet så er det for mørkt ute. Jeg liker best og ta bilder ute da lyset er mye finere og naturlig. Og i det siste har det snødd helt sinnsykt, så om jeg skulle tatt bildet ute selv med selvutløser hadde vel kamera bare fokusert på alle de tusen snøfnuggene som hadde dalt ned mellom meg og kamera. og har da mistet litt lysten på og knipse antrekksbilder. Men nå tok jeg bilder på soverommet med lyset på. Det ble helt greit, men det er liksom ikke god nok plass til og ta de beste bildene der, i hvertfall så lenge ingen kan hjelpe til meg og knipse bilder.

Hadde i hvertfall et ganske avslappende antrekk idag, og det var ganske så deilig. Liker og ha et avslappende antrekk innimellom. Skjerfet er nytt, for det gamle trengtes og byttes ut. Har ikke alt for mange skjerf og velge i, så deilig med et nytt.

Hva synes du om antrekket?
Hvordan var ditt tirsdagsantrekk?

Katrine 
Skrevet: 24.12.2013 14:44
God jul alle sammen! JEg har startet dagen med frokost og innpakking av gaver for pappa og Ivar. Også sto tre nøtter til askepott for tur. Så nå er alle pakkene sortert etter hvor de skal også har jeg fått dusjet og fikset meg, så nå skal jeg starks avsted til farmor og farfar. Får ikke så julestemning av dette været, men koselig skal det absolutt bli uansett. Har også fått tatt bildet av kvelden antrekk, og sliti nå med og laste opp siden dataen ikke ville samarbeide.
Kveldens antrekk; Peplumtopp fra Bik Bok, Skjørt fra Goelia, Belte fra Ebay, Jakke fra Gina Tricot.

Elsker også de nye juleneglene jeg fikk forrige uke, kommer til og vise mer av de senere, for nå må jeg pakke ut i bilen og dra så jeg rekker alt jeg skal. Har med kamera i kveld tilfelle det blir noen bilder. Så må dere kose dere alle sammen, og håper dere får en fantastisk julefeiring.

Hva synes du om antrekket?
Hvor skal være i kveld?

Katrine
Skrevet: 23.11.2013 17:10
Dagens antrekk:
Genser fra Eyecatcher, Skjørt fra Nelly, strømpebukse fra Gina tricot, Skjerf fra zavanna, Sko fra H&M.

Idag var jeg hjemme fra jobb før det var mørkt ute, så da fikk jeg pappa til og ta bildet av antrekket mitt. Den siste tiden har jeg absolutt ikke hatt tid eller vært hjemme mens det har vært lyst så antrekkbilder har vært vanskelig. Og selvfølgelig var kameraet nesten tomt for støm nå som vi kunne ta det, så det ble litt stress bilder så det ene har ikke så bra fokus.I går var vi som sagt på kino, og idag skal vi avsted på kino igjen. Men en annen film og med fetteren min istede. Idag blir det Bad Grandpa. Dette er nok siste kinoturen på en stund nå, men har bare måtte få med meg disse filmene. Har også fått pakke i posten i dag, og hadde noen innkjøp fra Eyecatcher igår, for de har hatt 40% på hele butikken nå. Den ene tingen er genseren jeg har på meg her.

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 29.10.2013 17:16Gårsdagens antrekk;
Skjorte fra bikbok, skjørt, en kjole som er brettet ned fra ebay, strømpebukse og belte fra h&m, sko fra eurosko.


Poster gårsdagens antrekk nå siden jeg ikke gjordet det i går. Nå er jeg ferdig på jobb for idag, og skal nå spise middag før det blir og skifte på senga og rydde i litt klær. Kjøpte meg ny neglelakk i går så kommer bilder av den senere. Også skal få satt sammen ett innlegg med hårproduktene jeg bruker. Følg med. Følg meg også på instagram for oppdateringer som ikke kommer på bloggen eller bilder før det kommer på bloggen. Jeg heter katrinex3


Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 23.10.2013 17:26Dagens antrekk; genser og bukse fra vero moda, skjerf fra zavanna, sko fra eurosko.

Nå er jeg ferdig på jobb, og akkurat spist middag. også blir det og vaskeklær, slappe av og spille litt. Har endelig fått kjøpt meg gta jeg også, så nå blir det dårlig sosialt liv fremover, Bare sosial over snapchat. Ellers er det full nedtelling til vi tar over huset. Gleder meg kjempe masse til det nå, nå kjenner jeg virkelig at det nærmer seg.


Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 20.10.2013 11:29


Igår tok kjæresten meg med ut på en overraskelse. Jeg fikk ikke vite noe bare at jeg skulle være litt pynta, men ikke for pynta. Litt lett blanding mellom hverdag og fest. Jeg tenkte etterhvert at vi skulle ut og spise et sted og at vi skylle møte andre også at vi skulle ut på noe annet. Vi dro hjemme fra og han svins innom alle små veier for og forvirre meg. Men vi endte opp med og dra på big horn. Det var super god mat og koste oss veldig. Ivar sa at han ville ha kvelden bare med meg. Etter vi dro derifra gikk vi litt rundt og kikka.


Jeg glemte selvfølgelig kameraet og kom på det når vi hadde dratt så da ble det mobil bilder som redning. Ikke god kvalitet og jeg beklager det. Men kan vel ikke forvente for mye av iphone kamera på kvelden.


Dagens antrekk; blazer, peplumtopp og kåpe fra bikbok, skjørt fra goelia, strømpebukse fra h&m, sko fra jobben (eurosko).


Hva synes du om antrekket?
Hva gjorde du i går?

Katrine
Skrevet: 18.10.2013 18:50Dagens antrekk; streika genser fra vero moda, strømpebukse fra Cubus, sko fra jobben(eurosko), jakke fra bikbok.


Idag har jeg og kjæresten vært nedover på skeidar for og kjøpe oss spisestue. Bordet vårt kommer ikke før i slutten av januar, men det går bra, vi tar jo ikke over huset før desember så da klarer vi og vente til slutten av januar for og få spisebordet vårt. Er hvertfall kjempe fornøyd med kjøpet, og bordet og stolene er helt fantastiske. Nå skal vi kose oss med hjemmelaget pizza og nyte kvelden.


Hva synes du om antrekket?
Hva har dere gjort idag?

Katrine
Skrevet: 27.09.2013 17:56
Antrekk:
Bukse fra Perfekt, Genser fra Eyecatcher, Sko fra Jobben (eurosko), Ola skjorte fra Cubus, Belte fra H&M.

Tok disse antrekksbildene her om dagen for og poste de, men så strakk ikke tiden til det, hadde nok og drive med etter jobb denne dagen, og var litt treg på morgenen til og få gjort noe før jobb, men bedre sent enn aldri, og jeg bruker jo og se tilbake på egne antrekksinnlegg, for og hente inspirasjon fra egen garderobe, på dager hvor det står litt stille.

Hva synes du om antrekket?
Har du dager timeplanen er litt vel full?

Katrine


hits