Skrevet: 20.03.2013 16:16


På søndag så skrev jeg at jeg og kjæresten skulle på en liten roadtrip og det ble det, men ikke så liten. Vi dro hjemme fra ca. 13.00 og da sa kjæresten at jeg skulle kjøre til Moss først. Jeg viste ikke hvor vi skulle så jeg kjørte bare dit jeg fikk beskjed. Men nå vi kom til Moss skulle han trykke inn på GPS'en for og finne riktig vei hjem til han vi skulle til. Da fant han ut at vi skulle vært på andre siden av fjorden! Så da ble det ferje fra Moss til Horten og kjøre videre derifra og til Porsgrunn som vi egentlig skulle til!

Vi fikk handlet det vi skulle og dro hjem. Da stoppet vi på et pizza sted i Larvik, der jobbet jeg litt mens vi spiste. For planen var ikke og være borte så lenge som vi ble, så godt jeg hadde med ipaden. Vi dro derifra også var hjemme i rundt 22 tiden. Jeg var rimelig sliten i høyrebeinet etter og ha kjørt fra 13 - 22. Men nå skal der få se hva vi henta.

Ronal Teddy felger til bilen min. To er pulverlakkert hvite og to er sandblåst. Men jeg skal pusse ned alle, lakke de mørke grå og ta svart inne i alle groper som øyne, munn, poter og likt. Gleder meg til de er ferdige og sommeren kommer så de kan settes på bilen.

Synes om felgene?
Har du kjørt skikkelig feil noen gang?

Katrine


hits