Skrevet: 09.07.2014 16:17


Jeg skrev tidligere at jeg var modell på nybegynner fotokurs. Det er alltid like spennende å være modell på forskjellige fotokurs, jeg får med meg veldig mye og lærer endel selv om jeg er modell. For det blir noen stunder du sitter der å følger med og venter til det skal tas flere bilder. Det er også veldig gøy å se de bildene som blir veldig bra. Jeg er interessert i foto, men ikke i den grad at jeg kommer til å ta masse kurs og slikt, men mer den som står foran kamera. Her er ihvertfall noen bilder fra kurset.

Det er så utrolig gøy, og det å være i studio eller sammen med fotografen er virkelig i tid stjeler og tanke glemmer. Det er så gøy å være der, så man havner i en egen liten bilder verden som det bare eksistere latter, slit, spenning, ideer, og masse masse morro. 

Hva synes du om bildene?
Er du mest forran eller bak kamera?

Katrine
Skrevet: 08.07.2014 11:51


I starten av juni var jeg hos fotografen å hadde shoot. Først var jeg modell på kurs han hadde, men dagen etter hadde vi fritid shoot. Rett og slett av vi bare leker litt, om jeg kan kalle det for det. Da brukte vi Ratlook bilen til kjæresten min, og fikk det til å se ut som et skikkelig bilhavari. Det utrolig spennende og morsomt og synes bildene ble rå stilige. Det første bilde delte jeg på facebook og det ble veldig populært å det var veldig gøy, mange likere, kommentarer og flere som delte. Plutselig så vi at det var en tysk facebookside om bil som hadde delt det, å det var utrolig gøy, ikke lenge etter delte en brasiliansk facebook side det, og flere av mine nærmeste delte det.

Tenkte da det var på tide og legge det ut her også, men noen flere av bildene som ble tatt også.  

Etter bilshooten så dro vi til et vann for å ta noen bilder som fotografen hadde sett for seg. Vi fikk ikke vært riktig på den plassen han ønsket fordi det alt var folk der, så vi prøvde et annet sted. Men det blåste litt så vannet ble ikke blikkstille. Men synes bildene ble stilige uansett. Men vi skal prøve igjen så det blir veldig spennende å se da. Vi har flere shooter planlagt fremover, så gleder meg til å vise mer av det vi skal drive med fremover. Har noen av bildene fra nybegynner kurset jeg var modell på som kommer i eget innlegg. 


Hva synes du om bildene?
Hvilke bilde(r) likte du best?

Katrine 
Skrevet: 26.01.2014 13:25
Et bildet fra photoshoot forrige uke. Var på shoot igjen på fredag med enda bedre bilder. Venter på redigering av de så skal jeg vise de til dere, men det tar litt tid for fotografen er opptatt hele helgen. Gleder meg til og vise noen av de bildene vi tok sist. Nå skal jeg få kommet ut av pysjbuksa og kanskje over i noe så lekkert som joggebuksa og dra til farmor på en liten søndags mat. Er det søndag så er det søndag. 

Hva synes du om bildet?
Vært på noen photoshoot i det siste?

Katrine
Skrevet: 13.01.2014 18:31


Før jul var jeg modell igjen. Da skulle det være nisse drakt og mustang. Men den dagen blåste det så kjempe mye, så lys og fokus og alt var ikke lett og få bra. Så vi lagde istand en ny photoshoot nå på søndag som vi tok nye slike bilder. Da blåste det ingenting, det hadde endelig kommet litt hvitt på bakken. Det var rundt -12 grader så det var iskaldt, men det var nesten værre og ta bilder forrige gang som det blåste så veldig. Men det er kjempe morsomt, så gradene er ikke noe man tenker så alt for mye over. 

Det var en modell til som skulle være med, så vi var to på enkelte bilder, legger ut noen av bildene med bare meg, siden jeg ikke vil legge ut bilder av andre før jeg har spurt om lov isåfall. Har ikke fått alle bildene enda, og disse jeg har her er motatt over facebook som ødelegger kvaliteten litt, men det går bra.  De tre siste bildene var de vi tok sist gang, det ene har han redigert et lite lys rundt bare meg, ellers ser dere forskjell på bildene, da det er mye mykere og finere lys på de øverste. Og så mye den hvite bakken gjorde. Det hjalp vedlig med litt snø, og ikke noe vind. Kjempe morsomt, så nå er det bare og tenke ut litt ideer til senere shooter. Vi har alt en plan, men den er hemmelig, og vi får nok ikke gjennomført den med det første. 

Hva synes du om bildene?
Har du vært modell før?

Katrine 
Skrevet: 26.12.2013 20:42


22. desember så var jeg avsted til fotografen og ta skulle jeg ha på meg det dere ser på bildene under. Bildene skal dere få se etterhvert. Har fått noen over facebook, men facebook ødelegger kvaliteten på bildene veldig, så må se om jeg bruker de eller om jeg venter til jeg får alle bildene på en minnepenn. Bildene ble hvertfall utrolig stilige synes jeg selv.Fotografen hadde fått en ide, så vi skulle ha meg i en nisse drakt også ute med en gammel mustang. Den dagen vi skulle ta bilder var det varmegrader. Men det blåste helt sinnsykt, så det var jo hvertfall 2 - 3 minusgader i vinden så det var kjempe surt og kaldt med denne lille nisse drakta på. Jeg fikk nissedrakta ett par dager før vi skulle ta bilder og skulle prøve og finne sko til antrekket, hadde heldigvis disse røde, har vel egentlig aldri brukt de, og usikker på hvorfor jeg hadde de, men kjøpte de for mange år siden, men de passet perfekt. Gleder meg til og vise dere bilder fra shooten.

Bilder av gaver jeg har fått og litt slikt kommer senere. 

Har du vært hos fotograd og tatt noen morsomme bilder før?
Hva tror dere om bildene?

Katrine
Skrevet: 26.11.2013 18:07


Her kommer photoshoot bilder del.2. Her er bildene med gullkjolen og kostymet. Begge antrekkene hadde fotografen hos seg. Jeg er veldig lang i ryggen så gullkjolen var vel litt i korteste laget synes jeg, men jeg fikk det til og funke. Jeg var jo i et foto studio hvor det bare var meg og fotografen, så det var ikke så farlig. Bildene med kostymet på var veldig morsomme, bare vi fant ut hvordan det kostymet funka. Bildene i gull var også spennende, for gull kjole er ikke akkurat noe jeg drar på meg selv. Men ble fornøyd med de.Jeg har samme problem her som fra de andre bildene jeg viste, vanskelig og finne ett bildet som er favoritten. Det er fortsatt masse bilder igjen jeg ikke har vist dere. Så vi får se om det blir enda litt flere innlegg senere med bilder. Men vil ikke bombandere med innlegg med slike bilder heller. Gleder meg allerede til neste shoot, nå må jeg bare finne på litt morsomme, sprø og spør ideer som vi kan gjøre.

Hvilke bildet likte du best?
Har du vært på photoshoot?

Katrine 
Skrevet: 14.11.2013 17:25


Nå tenkte jeg og få vist dere noen av bildene som ble tatt på photoshooten som jeg var på. Naturfotografen her kontaktet meg og lurte på om jeg kunne stå modell for han. Dette var selvfølgelig av interesse, og det var en virkelig morsom dag. Ble så fornøyd med alle bildene og må jo vise dere litt. Deler opp litt for og ikke få så mange bilder i ett innlegg. Det blir flere shooter og det kan hende jeg får modell jobber når han har fotokurs, så dette er et kjempe morsomt samarbeid.
Dette er bildene av de helsvarte antrekkene. Har mange flere av disse, men vil ikke legge ut for mye, kanskje det kommer mer av de etterhvert. Ellers kommer jeg til og vise gull bildene og kostyme bildene etterhver så er bare og følge med. Jeg klarer ikke velge ett spesielt favoritt bildet av alle sammen, så kanskje dere må hjelpe meg litt.

Hva synes du om bildene?
Hvilket likte du best?

Katrine
Skrevet: 08.11.2013 20:51For en spennende dag dette har vært. For en stund siden fikk jeg spørsmål om jeg ville være modell, og dette hadde jeg selvfølgelig lyst til. Og så mange fantastiske bilder det ble. Kan vise litt flere etterhvert, for må få ordnet flere av bildene først. Men noe som virkelig var fantastisk var at de hadde ekorn og jeg fikk holder det og mate det. Og mange fuler kom og satte seg i hånda mi og spiste. Det var helt fantastisk.


Hva synes du om bildet?
Hva har du gjort idag?

Katrine
Skrevet: 23.06.2013 19:01
Meg og kjæresten, over 3 1/2 år sammen!
If this love only exists in my drams, don't wake me up.

Synes om bilde?

Katrine

Skrevet: 04.06.2013 15:39


Meg og Ivar i konfirmasjonen på lørdag, hadde en perfekt dag med han, og en perfekt helg siden vi var i konfirmasjon på søndag også. Har bilder fra da også, hvis dere vil legger jeg ut det også, hvis ikke kommer det sikkert litt og litt heletiden. Disse to er absolutt mine favoritt bilder fra helgen.

Synes om bildene?

Katrine
Skrevet: 25.05.2013 18:49
Foto av meg - converse kjærester!
Skrevet: 29.04.2013 20:13
@weheartit.com
Skrevet: 27.04.2013 15:19
Katrinex3 - legg meg gjerne til!
Skriv hva du heter i kommentarfeltet, så følger jeg tilbake.

Katrine
Skrevet: 16.04.2013 20:48


Katrine
Skrevet: 10.04.2013 20:17

Idag har jeg bare en avslappende lillelørdag i joggebuksa. Deilig og ha noen slike dager. Skal prøve og få laget meg en ny midlertidig header til vi får tatt bilder og ordnet en ny, men jeg må også regne med tid fra kjæresten da, og det er ikke alltid like lett. Har hatt fri idag, så dagen har bestått av litt trening, ellers bare av slapping. Liggi og spilt på ipaden og spist ostesmørbrød med kokt skinke og purreløk på, ellers planlagt litt blogging fremover, og søkt etter litt inspirasjon.

Hva har du gjort idag?
Noe du vil ha på bloggen?

Katrine
Skrevet: 28.03.2013 12:39Katrine


hits