Skrevet: 23.07.2014 20:00


                                                                                               
                                                                                                   - Et helt halvt år - 

Denne boken kjøpte jeg for en god stund siden da jeg hadde lest så mye bra om den. Jeg startet på den også stoppet det litt, men så nå i ferien startet jeg igjen. Det var så deilig å sitte med denne å kose seg på ferie og ellers å bare slappe av. Det har vært deilig å lese denne da jeg har vært helt inn i boken på den tiden jeg har lest den. Jeg har levd meg helt inn i boken og alt annet har bare blitt glemt for en stund. 

Men nå er jeg ferdig med den å jeg føler at jeg akkurat har levd det livet som jeg har lest om. Det var nesten litt trist å lese siste siden. Det var nesten så jeg ville starte på nytt igjen med en gang jeg var ferdig, å jeg har samme følelse enda. Jeg vil nesten bare kaste meg over boken en gang til. Så idag når jeg koste meg i sola etter jobb var det virkelig noe som manglet da jeg ikke hadde denne å lese i.

Jeg lager litt min egen "film" i hode når jeg leser spennende bøker som jeg virkelig lever meg inn i. Å jeg laget på måte min egen slutt mens jeg leste, så for meg hvordan den ville slutte. Også pang der kom det jeg trodde mot slutten av boken, men det varte ikke lenge før det spratt over til noe helt annet å fikk den koseligste og triste slutten.  Definitivt en favoritt bok nå. Å jeg anbefaler den virkelig om du liker spennende bøker som har humor, spenning, kjærlighet og er trist. 

Jeg trenger nå virkelig en ny bok å lese, så jeg tar gjerne imot tips til bra bøker.

Har du lest boken?
Har du en bok å anbefale?

Katrine


hits