Skrevet: 14.07.2013 12:19


Nå trenger jeg litt hjelp fra dere. Jeg skal nå på en camping ferie med familien. Jeg kommer da til og bruke ipaden til og blogge fra, det samme kommer jeg til og gjøre når jeg skal til Barcelona. Har laget flere innlegg tidligere nå fra ipaden, og når jeg blogger fra den må jeg jo bruke appen. Men det er noe jeg ikke helt skjønner eller får til, så håper noen her ute kan hjelpe meg, om problemet mitt er mulig og få orden på.

Det jeg ikke får til og lurer på om går er og få mellomrom i teksten i et blogg innlegg fra appen. Jeg har prøvd og lage mellomrom i teksten bare, og jeg har prøvd og lage en tom tekstboks imellom tekstene der jeg vil ha et mellomrom. Men jeg får ikke noe. Jeg synes ikke det er veldig fint når jeg får en lang sammenhengende tekst og bilder. Det og få "bold" tekst innimellom regner jeg med ikke går ann, men hvis det går så si gjenrne ifra hvordan jeg kan får gjort det.

Her er et eksempel på et innlegg jeg la ut fra appen her om dagen for og prøve den mer ut:

 

Hvis det ikke går ann og få mellomrom mellom tekstene og bilder og slikt så får dere bare holde ut med litt tette innlegg mens jeg er på ferie. Jeg har noen innlegg jeg lager på forhånd også som bare er og poste. Men hadde vært greit og lage noen mens jeg er på tur også.

Veit du hvordan man kan gjøre det?

Katrine
Skrevet: 22.02.2013 16:07


Velkommen til min nye blogg!

Jeg holder på med endringer av design og slikt enda, men er nok ikke lenge til den er helt ferdig og klar til blogging. Jeg har i flere år blogget på min gamle blogg HER. Men skal nå starte en ny frisk blogg, nå som jeg har fått blogg motivasjonen og inspirasjonen tilbake. Det er da deilig go starte helt på nytt igjen, selv om det er kjedelig og miste nesten 5 år med blogging på den gamle bloggen. Jeg kommer ikke til og slette den gamle med det første. Må vite hva jeg vil gjøre med den først.Kommer til og være flinkere til kategorisering og slikt på denne bloggen. Den gamle synes jeg var veldig rotete i kategoriene og arkivet. Så skal bli godt med litt orden. Gleder meg til designet er helt ferdig også skal jeg få ordnet meg en ny header som passer til. Håper på mange flotte følgere, akkurat som jeg hadde på den gamle bloggen.

-Katrine


hits