Skrevet: 22.07.2014 14:52


På søndag var det hjem reise fra camping livet, å jeg har vært så daff å hatt en del på planen så bloggen har måtte stå litt stille. Å så varmt som det er nå, så går det bare i å anstrenge minst mulig muskler å drikke kaldt å spise is. Men tenkte å vise noen bilder fra Vi var på utflukter. På torsdag dro vi på Pers hotell å bada, for da var det dårlig vær. Det var utrolig gøy å ryggen var ganske sliten i går etter skliene. Hadde med kamera så vi har filma litt og slikt men det blir nok privat bruk da flere er med på de, isåfall blir de hvor det bare er meg og kanskje Ivar som kommer ut. Men vi hadde det utrolig gøy, og jeg var helt kaputt etter den dagen å etter å ha svelga en liter klorvann eller noe. 

Og i på fredag dro vi opp på ungdomskolen i Ål å "leka" litt. Ivar skulle kjøre litt radiostyrt bil der. De hadde også litt forskjellig annet vi drev med der. Men må turne litt når man er på ferie også. Jeg fikk også kommet borti en humle med benet mitt, så den rakk å små brenne meg litt. Det brant og stakk litt med en gang men så har det roet seg. Å det var alle første gang på mine 22 1/2 år at jeg har blitt brent av humle. 

Kommer nok mer bilder både fra Ål og resten jeg har å vise fra Kroatia senere. Blir stort sett kveldene det blir data bruk nå, for prøver å nyte det fine været mest mulig etter jobb.  

Har du vært på Pers Hotell før?
Hva har du drivi med i det siste?

Katrine 
Skrevet: 18.07.2014 19:32


God kveld alle sammen!

Da er det daffe tid igjen her på campingen. Jeg sov elendig i natt så er dødssliten idag. Når jeg var ute på campingen kl 04. i natt så campingen ut som en spøkelse plass fra filmer, jeg så for meg zombier kommer ut fra hytter og vogner rundt. Det var veldig stilig å se. Ellers har vi vært i en park ved en skole idag, hvor vi klatret litt å holdt på, før vi dro til en enorm camping plass, også handla litt forskjellig før vi dura på campingen igjen. Nå har maten inntatt og jeg har slengt meg ned i min deilige oppblåsbare sofa å klar til å dytte nesa ned i boka mi. 

Elsker denne nye kose drakten jeg kjøpte før jo dro hit. Har byttet på buksa men genseren har blitt brukt hele tiden, unntatt når jeg har hatt Ivar sin. Det er så deilig å daffe i slike klær fra morgen til kveld. Skifter når vi durer ut av campingen bare. I går var vi også på pers hotell å bada. Kommer et litt mer blanda innlegg med bilder senere. 

Hvordan har din fredag vært?
Har du eller skal du på camping?

Katrine
Skrevet: 17.07.2014 12:52


For en liten stund siden så kom jeg over en side hvor du kunne lage verdenskart, hvor du merker av landene du har vært i. Jeg måtte jo prøve dette selv om det ikke har vært så utrolig masse land enda, men når jeg satt med dette å skreiv ut arket å satt og så på det så ble jeg bare enda mer gira på og se resten av verden, så dette kartet bare kan fylle seg mer og mer opp. Jeg husker ikke nettsiden til denne nå, men om det er av interesse skal jeg prøve å finne igjen den siden, må finne den igjen uansett så jeg har den lagra til kanskje neste land skal besøkes. 

Foreløbig har jeg vært i Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, England, Spania, Kroatia, Tyrkia. Og selvfølgelig Norge. 

En vakker dag om mange år skal nok dette kastet nesten være helt rosa med steder jeg har vært, eller enda bedre at hele verden har blitt rosa sånn at jeg virkelig har sett hele verden. Men dette kartet inspirerte veldig til å se resten av verden. Mer enn det har gjort før. 

Har du laget deg et slikt kart?
Har du vært i mange land? Anbefalinger?

Katrine
Skrevet: 14.07.2014 14:16
                                                                                               - But first, cocoa - 


God dag! Idag startet jeg dagen med en kopp kakao før jeg skulle kaste resten ut i bike . Bilen var ganske stappa da den var ferdig pakka, men ikke så stappa at det ser ut som vi blir borte ett år. Nå har vi akkurat kommet frem å fått stabla alt inn i hytta, gleder meg super masse til denne uken. Den uken som har vært, har vært utrolig tøft å for å si det rett ut hatt det ganske jævlig, sovet dårlig, presset meg på jobb, holdt maska, kommet hjem å fortsatt ikke klart å slappe av. Men det har vært stunder det har vært veldig bra som shoppingturene med tante. Har også fått planlagt litt blogging og ryddet og vaske hjemme så da har jeg hatt å drive med så jeg har ikke hatt tid til å sitte i stillhet, å det er veldig bra.  Blogg utstyr er med så dere skal bli oppdatert. Har fortsatt mer å vise fra Kroatia også. 

Har du ferie?
Har du en fast ferie hvert år?

Katrine
Skrevet: 10.07.2014 17:37


Jeg har så masse bilder jeg vil vise med dere fra Kroatia. Sitter i evigheter mange ganger for å plukke ut de bildene jeg liker best som jeg vil vise frem først. Det er virkelig en jobb å sette sammen disse innleggene, med å få inn de beste bildene, og de bildene jeg helst vil vise. For så å sette inn uten at innlegget skal bli milelangt med bare bilder og litt tekst. 

Den ene dagen tok vi buss til Grad Old City, som da er gamle byen i Dubrovnik. Bussene her koster ingenting nesten, og de gikk veldig ofte. Gamlebyen ligger innenfor høye murer. Innenfor disse murene er det ikke lov med kjøretøy av noe slag. Vi kom inn å så masse stein bygg overalt, med utskjæringer overalt. Det var masse små sjarmerende gater overalt, hvor det både var butikker, restauranter og boliger. Restaurantene hadde bord i trappene enkelte steder i de trange gatene, men fortsatt var det masse av folk der. 

Solen steikte også innenfor disse murene, og med så mange folk som var innenfor her, var det utrolig deilig med kald cola og masse is i forskjellige smaker. Alle de små gatene og byggene som kastet litt skygge som man måtte sette seg litt ned i innimellom. Jeg elsker disse små gatene, med så mye forskjellig, og kan ikke trekke pusten for dypt nesten da de er så smale og fulle av både folk, butikker og restauranter. Og innimellom så kom det et nydelig tre opp mellom alle trappene og steinene. Etter å ha gått i disse gatene og i gamle byen i flere timer, så følte jeg meg så varm, svett, klam og klissete som fy! Men det var en helt fantastisk dag. Vi gikk også ut av gamlebyen og opp til Cabel car bane. Der var det helt utrolig utsikt. Så det kommer i eget innlegg. 

Vi gikk rundt i alle de små gatene i gamlebyen en dag senere også da vi tok bussen hit for å spise, og vi fant stadig nye gater vi ikke hadde sett forrige dagen vi var her. Vi fant en stor godteri butikk som vi gikk litt amok i og handler masse godteri som vi koste oss til med en film på sengen på kvelden. Dere kommer til å bli så lei alle Kroatia innleggene mine når jeg er ferdig, men jeg vil så gjerne vise alt sammen. 

Har du vært i Dubrovnik?
Liker du gamle, smale og sjarmerende gater?

Katrine
Skrevet: 07.07.2014 22:10


Her kommer litt bilder fra tiden vi har hatt ved bassenget. Tok stort sett bilder bare den første gangen vi var ved bassenget, de andre gangene vi var der, bada vi og bare lå og daffa. Men ble endel bilder første dagen vi var ved bassenget da vi også måtte teste ut det vanntette kameraet med en gang også. Det var så deilig å være ved bassenget, da det var så rolig der, og veldig svakt klorvann. Fikk parasoll, solsenger og håndkler utdelt der. Ofte etter en dag hvor vi hadde virra rundt og det fortsatt var litt igjen av dagen så koste vi oss her. Men de fleste dagene ble brukt til oppdagelser, også ble strand og basseng benyttet på den andre tiden. 

Det var så gøy med det vanntette kameraet. Vi prøvde på så utrolig masse, både filmer og bilder. Litt filming med det kan du se i filmen jeg publiserte i går. Har plukket ut noen av bildene fra bassenget i dette innlegget, for hvis ikke hadde dette innlegget blitt uendelig langt. Men savner virkelig å kunne ligge ved bassengkanten og kose meg med et blad og en god drink, eller kald cola. Nette kjolen min fra Bikbok var helt perfekt og bruke frem og tilbake fra både basseng og strand, og tror denne kjolen blir flittig brukt resten av sommeren også, den er helt nydelig. Skal få laget et innlegg med nyeste innkjøp siste tiden også, da det begynner og bli masse. Men liker å ha mange innlegg planer for bloggen. Siste kvelden vår på hotellet var det også grillfest som vi var på. Vi betalte en viss sum for oss to også kunne vi spise så mye vi ville også var det med is. Drikke var det eneste vi måtte betale vedsiden av. Men ingenting koster noe her. Men denne grillmaten var så fantastisk og de mengdene. Jeg klarte aldri stoppe, og tallerkenen hadde en kjempe topp på seg - to ganger! Det var så koselig, for når vi kom dit satt vi med solnedgangen, og de hadde te-lys rundt, og satte te-lys ut på bassenget. Så når det ble mørkt da var det utrolig koselig, og med live musikk. 

Hva synes du om basseng området?
Bruker du mest tid ved basseng eller strand?

Katrine
Skrevet: 07.07.2014 13:13


Nå har jeg sett imellom alle bildene og filmene fra turen, la ut en film i går fra turen får til Kroatia. Og har nå kategorisert litt bilder som jeg skal dele opp i innlegg, da det er ganske mange bilder. Men det var så utrolig rent, flott og så masse å se på så må virkelig vise alt. Kroatia er absolutt et sted vi vil tilbake og absolutt et sted vi vil anbefale på det høyeste til alle. Dette er definitivt den beste ferien vi har hatt. Hvertfall denne typen ferie. Vi holdt til i Dubrovnik, på halvøya Lapud. Hotellet vårt tilhørte Valamar familien, de hadde alle hotellene sine på denne plassen, både tre, fire og fem stjernes hotell. Vi var på Valamar Hotel Terera fra Lørdag 28.6 - 03.7. 

Det var tre stjerners hotellet, og det var perfekt for oss, veldig renslig og fint der, ikke langt til Copacabana beach som er ett av de beste og mest populære stendene. Kommer mer fra den i eget innlegg. Og tok oss 2 minutter å gå til bussholdeplassen, som det gikk buss til gamlebyen hvert kvarter, vi var også det andre stoppet så det var ikke veldig mange på bussen når den kom dit så vi fikk sitte plass. Bussen ble veldig fort full. Og buss turen tok ca 10 - 15 minutter. 

Det røde lyset på badet var en varmelampe som stod på noen minutter, den varmet godt. Vi brukte den litt etter vi hadde dusjet for å få dugg vekk fra speilen ellers brukte vi den ikke så mye, da det ikke var akkurat nødvendig å varme opp badet. Veldig fornøyd med badet på hotellet, da dette er noe av det viktigste for meg, selv om vi ikke er så mye på hotellet, synes jeg badet er en viktig del at er fint og spesielt renslig. 

Basseng området til hotellet var også veldig fint. Her lå vi masse og dro oss. Det var også veldig rolig her. Den ene dagen var det et fotball lag med gutter her, men fortsatt så var det ikke masse bråk, og fortsatt god plass i bassenget. Vi lå og dro oss på solsenger med gode drinkere og bare lata oss. Har masse bilder fra bassenget også, både over og under vann, så det kommer mer av det også. Kan også se litt av det i videoen jeg postet i går. 

Det var en liten handlegate rett ved hotellet vårt, der var det litt suvenir butikker, klær, små markeder og restauranter. Spiste der noen ganger, kjempe koselig og ikke noe mas. Var også flere søte katter som gikk rundt der, og det var ikke noe i veien ved å klappe de. De var så søte, og menneske glade. Kommer flere innlegg senere fra bassenget, stranda, jet ski tur, gamlebyen og litt diverse. Gleder meg til  å vise alt sammen. 

Hva synes du om hotellet?
Hva er viktigst for deg med et hotell?

Katrine
Skrevet: 06.07.2014 16:35Her er en liten video snutt jeg har satt sammen fra Ferien i Kroatia. Siden vi kom hjem har jeg vært veldig opptatt og vært sliten så har bare fått sett imellom bildene, men skal prøve å få laget flere blogginnlegg med bilder senere. Men nå skal jeg fyke i bursdag så har ikke tid. 

Hva synes du om videoen?
Vært i Kroatia før?

Katrine
Skrevet: 02.07.2014 19:23


Idag har vi vært på tur med jet ski. Noe så utrolig gøy. Det var en helt fantastisk tur, vi var ut i 5-6 timer. Har mange bildet fra turen men viser heller når jeg kommer hjem å kan sitte på dataen. Men her er et lite utdrag fra dagen. Kan lett gjøre dette igjen. Skulle egentlig lage ett innlegg før vi dro men rakk ikke det, med dagens jet ski antrekk og slikt, men da kommer det her.


Det er så masse vi har ville gjort her, men noe har vi droppa for andre ting, men føler absolutt dette har vært ett av de beste feriene så langt, hvertfall når det kommer til varme og sol reiser. Tenkte jeg skulle prøve å sette sammen litt fra turen i en film også. Har ikke filmet enormt mye, men det lille vi har kan jeg blande sammen med litt bilder hvis det er så. Får se hva jeg får til.


Nå har vi fått dusja oss og slikt, og skal snart ordne oss litt da det er grilling med hotellet ved bassenget snart. Det blir kjempe koselig. Perfekt avslutning på ferien da det er hjemreise i morgen tidlig.

Har du kjørt jet ski før?
Hva er det morsomte du har gjort på ferie?


Katrine
Skrevet: 30.06.2014 11:36


I går riksvei bussen til Grad Old City. Altså gamlebyen i Dubrovnik. Innenfor murene der er det ikke lov med kjøretøy. Det var masse å se på og veldig varmt inne der, da sola steika, masse folk, og høye murer som holder varmen inne. Kommer mer bilder derifra senere. Men når vi var i gamle byen tok vi cabel car opp i fjellene. Der var det historie fra krigen her fra 1991 - 1995 og utrolig flott utsikt. Så her kommer litt bilder.


Litt poledancing må også til når man er på et nytt sted å muligheten byr seg. Måtte prøve i cabel caren med utsikten i bakgrunnen, men nr man er svett og har litt for tynn stang og flere folk i en liten vogn er det begrensa hva man får gjort. Prøvde også på et skilt på toppen bare synd det ikke var ut mot utsikten.


Vi så også den største ekleste edderkoppen til nå. Den dreiv å pakket inn middag sin i nettet når vi kom. Er ikke spesielt redd edderkopper, men hadde denne kommet så tror jeg at jeg hadde skriki godt!


Vi hadde en veldig bra dag i går hvertfall, spiste den mest fantastiske maten vi har smakt her til nå. Nå vi kom tilbake så tok vi en tur på stranda. Jeg bada litt, tok litt bilder, satt i baren en tur også gikk vi tilbake til hotellet å slappet av resten av kvelden. Idag er det grått vær, så idag er det planlegging av de neste dagene. Tiden har gått alt for fort, vil være her mus lengre. Vi drar på torsdag så har fått seks dager her da, men kunne fint vært her lengre. Kommer masse flere innlegg etterhvert, med mer bilder fra dagene og slikt.

Hva synes du om bildene?
Har du vært her før?


Katrine
Skrevet: 29.06.2014 10:31


God morgen! Her er frokosten inntatt å vi sitter på balkongen vår å planlegger dagen litt. Vi kan ikke bare ligge ved bassenget hele dagen, vi må oppleve litt sv Kroatia også. Hva planene blir for dagen er vi litt usikkert på da vi veit om mer vi vil.


Kommer til å lage bedre innlegg med mer forklaringer når jeg kommer hjem å kan gjøre dette ordentlig på en data, for ipaden er grei til bare små innlegg da det tar ganske lang tid å bruke den. Men her er det noen bilder fra gårsdagen. Nå får vi komme igang med dagen da vi dro oss lenge idag etter en lang dag igår.

hva synes du om bildene?
Noen tips til hva vi bør se i Kroatia?


Katrine
Skrevet: 28.06.2014 21:15


Vi var tidlig fremme i Kroatia idag, så vi har fått masse ut av dagen egentlig, selv om den har gått til å se litt rundt ved hotellet og stranden i nærheten. Så lå vi ved bassenget å koste oss og badet. Spist litt og sett litt mer rundt også. Det har vært en lang men kjempe fin dag så langt da vi startet turen 02.30 i natt.


Har mange bildet å vise fra dagen, har også testet ut et vanntett kamera vi kjøpte før vi dro bare for å ha og prøve mens vi var her, å det funker helt supert fåreløbig. Mer om det senere. Nå skal vi slenge oss ned med en film, før det blir tidlig kvelden etter mange timer våkne.

Har du vært i Kroatia før?
Har du planer for ferien?


Katrine
Skrevet: 27.06.2014 16:49


Woho, i morgen tidlig/natt klokken 03.00 lørdag morgen drar jeg og kjæresten avsted til Gardermoen for å starte ferien vår i vakre Kroatia. Jeg har slitt så veldig med denne uken vi skal ha ferie nå, da det er så masse som foregår, går ikke noe mer inn på det nå, men det skyldes depresjonen. Fikk beskjed av kildehuset at jeg bare må ta meg en ferie, komme meg bort, å det fikk vi ordna. Vi har leita som gale for å finne det perfekte stedet vi vil til, å vi fant det, det ble solg før vi fikk kjøpt, og vi fant et nytt. 

Vi skal nemlig til Dubrovnik i Kroatia i seks dager. Gleder meg så utrolig mye. Siste arbeidsdagen er nå gjennomført, å kofferten skal hurtig pakkes nå. Skal også avsted å se om jeg finner meg en ny bikini til, da det er greit å ha noen å skifte på. Gleder meg masse, å det var så deilig å vite at vi skulle bort en tur. Å veldig koselig å høre fra min fantastiske kollega på jobb at jeg virkelig gløda opp når jeg fikk vite det, har virkelig de beste folka rundt meg.   Se så vakkert det er der, gleder meg så til å se rundt, ta bilder, bade å bare kose oss. Hotellet ser også veldig bra ut, så gleder meg til å se det i virkeligheten, for det er alltid like spennende. Men kamera er med å om jeg har mulighet, skal jeg prøve og få oppdatert bloggen. Hvis ikke følg meg på Instagram, der blir det garantert lagt ut først om det er så. Jeg heter Katrinex3Har du vært i Kroatia før?
Skal du ut å reise i sommer?

Katrine
Skrevet: 13.05.2014 18:56


Her kommer spa innlegget fra helgen, det var veldig deilig og super avslappende. Men må også si at det var deilig å komme tilbake til hverdagen, så jeg har vært super trøtt etter denne helgen. Skulle gjerne hatt en slik helg hvertfall en gang i året, om ikke to. men dette har hvertfall vært en fantastisk helg, å kroppen er helt klar for hverdagene igjen. Spa avdeling var helt fantastisk flott som resten av hotellet. 

Det lå badekåpe og tøfler på rommet når vi kom, som vi brukte mellom oppholdet våres og kunne ta med hjem om vi ville. Tok selvfølgelig med mitt, slik at jeg kan ta på meg det en fridag og ha et hjemme spa og drømme meg tilbake til denne helgen. Vi hadde en plan for helgen vår. Fredagen var bare ankomst, og middag også så vi oss litt rundt på det fantastiske hotellet. På lørdag hadde vi 80 minutter aroma massasje også skulle vi i the magic circle. 

The magic circle er en spa avdeling hvor du ordner deg selv. Det er det forskjellige stasjoner hvor det er forskjellig som fotbad, dusj, badstue, hvilerom og slikt. Du kunne også få med produkt-kit fra Declèor Paris som du brukte imellom runden og på de forskjellige stasjonene. Kan eventuelt lage et eget innlegg med de stasjonene og produktene om noen ønsker det. Det var veldig deilig å bare gå rundt der i sitt eget tempo, prate og slappe av.  Du fikk ikke brukt opp produktene på en runde her, så da kunne du ta flere runder senere om du ville eller ta de med hjem. Vi tok denne runden tre ganger tror jeg det ble til slutt, har også med produktene hjem så jeg kan ha min egen lille spa kveld hjemme. 


Vi hadde som sagt 80 minutter aroma massasje og det var utrolig herlig. De 80 minuttene gikk så utrolig fort, men så utrolig deilig. Fikk så god massasje, og fikk servert super godt vann når vi var ferdige før jeg ble vist inn på et rom hvor jeg kunne ta fotbad med salt og et hvilerom. Dette var helt magisk og perfekt, og kunne fint gjort dette igjen. Massøren min snakket engelsk, men det gjordet ingenting, hun var super flink, og super koselig. Blir ikke så mye prating uansett, men hun pratet litt norsk og var flink til og ta hensyn til hva du likte og ville. 

Om det en gang blir tur hit igjen (håper jeg på), så veit jeg ihvertfall at jeg skal ta denne behandlinga, og kanskje en ansikts-behandling og kropps-behandling hadde vært super godt. Rett og slett fornyet hele kroppen. Så nå er det bare å ønske seg en tur til Son spa igjen. 

Det var også en hall med forskjellige bassenger der, Et stort vanlig som vi koste oss i, som det også var en bobleseng i vannet, morsom og deilig å ligge på. Var også et basseng til med massasje effekter, dette var veldig deilig, samtidig som det kilte og var morsomt. Så var det vanlig boblebad, bad med 40 grader og ute jacuzzi. Det var perfekt og vi koste oss utrolig masse. Fikk godt bruk for min nydelige bikini fra Bik Bok. Måtte prøve litt poledance på stolpene i bassenget også, eller skal vi kalle dette pooldance kanskje? hoho.

Har du vært å spa før?
Hva synes dere?

Katrine 
Skrevet: 11.05.2014 16:00


Tidligere idag kom jeg hjem igjen fra Son spa. Det var både kjedelig og deilig og dra egentlig. For selv om du slapper godt av ved og være på et slikt sted så er det alltid litt deilig og komme hjem igjen også. Men denne helgen som jeg og mamma tilbrakte her på Son spa var helt fantastisk, har bare bra minner fra stede, rommene, de ansatte og alt ved hele plassen. Det var så vakkert der, og alle var så hyggelige. Jeg har endel bilder så jeg må dele opp innleggene, så her kommer først bare litt tilfeldige bilder fra rundt om på hotellet. Vi hadde suite og bildet fra den kan du se lengre ned på bloggen. 

Vi kom til Son spa på fredag, måtte jobbe først på dagen så kom rundt kl 19. Når vi kom dit da, så sjekket vi inn gikk på suiten vår og så litt rundt. Før vi skiftet litt og gikk rundet på hotellet for og se i spa avdeling, og bassenget for og få et overblikk, også fikk vi til våre herlige tre retter i restauranten. Det kommer et eget innlegg fra maten og slikt vi har fått, men mye godt var det absolutt. Suiten vår lå også helt ytterst og øverst mot venstre på det ene bildet over, der ser dere balkongen vår. Vi satt å koste oss i solen på balkongen vår etter frokost og etter å ha prøvd egen spa på hotellet the magic circle. Vi holdt på med vårt og gjordet oss klare for og på aroma massasje. Jeg klarte ikke helt å la være og trene litt heller, så litt stretching og håndstående ble det også. Det kommer også et eget innlegg fra spa og bading. Det hadde blitt alt for mye i ett innlegg, men gleder meg til og vise dere alt det fantastiske, og fortelle mer om det. 

På lørdagen snakket vi med bartenderen på hotellet, vi var og bestilte ett mellommåltid mellom lunsj og middagen på kvelden, den bestiltes i baren og da pratet vi litt med han, han så han håpet å se oss igjen på kvelden og det gjordet han jo da vi skulle til middag. Han drev da og fjåset og tullet med oss, og etter middagen satte vi oss i sofaene ved resturanten og baren og vi ble ganske trøtte etterhvert, etter å ha badet nesten hele dagen og med massasje og alt, så han kom med is og sjokolade til oss siden vi var så trøtte. Morsomt var det hvertfall. Fikk bildet med han, men de bildene ble veldig uklare beklager det. 

Har du vært på son spa før?
Hva synes du?

Katrine
Skrevet: 10.05.2014 13:28


Overraskelse turen mamma skulle ta meg med på var til son spa. Vi kom hit i går og sjekket inn på var flotte suite. Her er det flott lyst bad, tv stue og deilig hotell seng.


Ganske så flott, idag er de super fint vær, vi har vært på spa og nå sitter vi på suiten vår etter en fantastisk lunsj før vi senere skal vi på aroma massasje. Har tatt litt bilder rundt om så det kommet nok masse bilder fra turen etterhvert.


Hva synes du om suiten?
Har du vært på son spa før?

Katrine
Skrevet: 15.02.2014 16:24


Her er hotell rommet vårt. Ble overrasket over hvor stort det egentlig er. Det er stort og fint. Hotellet pusses opp, men det merkes ikke på rommene, og ikke noe du tenker veldig over når du hår i hotellet for og spise frokost eller gå ut. Vi koser oss veldig her hvertfall når vi ikke er ute.


Hva synes du om hotellet?
Har du vært på dette hotellet før?

Katrine
Skrevet: 11.08.2013 20:13


Her kommer et lite bildespesial fra turen og dagen i går og i dag. Sliter litt med nettet på hotellet, så har ikke vært så enkelt og komme seg på nett. Og ikke så interessert og sitte på ipaden i lang tid i dette fine landet med det flotte været. Har fått filmet litt så når jeg kommer hjem vil det bli film etterhvert og mange flere bilde innlegg. Nå skal vi snart ut og finnes oss noe og spise etter en dag med mye trasking. Skal skrive mer etterhvert. Men nå begynner vi og bli sultene.


Beklager for noen litt dårligere bilder for noe ble tatt med kamera også gikk det tom for strøm så ble mobilen brukt. Og kamera til Ivar. Så har litt bilder overalt. Men kommer sterkere tilbake senere og spesielt når jeg kommer hjem. Hvis ikke internetten blir bedre her.

Synes om bildene?
Har du vært i Barcelona før?


Katrine
Skrevet: 26.06.2013 16:43


Klasse gjenforening: 29.juni.

Det blir gjenforening med klassekammerater fra 91 kullt. Det blir kjempe koselig og se alle som kommer igjen.


Bildet fra Google
Sverige/grensa: 30.Juni

Drar på handletur til Sverige med kjæresten og gode venner.


Bildet privat, av bilen min (vipper og bamse felger)


Ål Camping: 15. Juli - 21-Juli.

Camping med familien, dette har vi gjort hvert år så lenge før jeg kan huske. Da er vi på en enkel camping plass, hvor vi bare slapper av og koser oss. Drar rundt og ser, besøker familie som er der, har det gøy og får virkelig vært sammen og kost oss med de nermeste i familien.
Bilder private fra Ål i fjord.Barcelona: 10 August - 16. August

Skal på tur til Barcelona med kjæresten. En uke ferie med han hvor vi skal se og oppleve Barcelona, kose oss i varmen og bare slappe av. Blir kjempe spennende, og reisefeberen er her allerede. Tidligere har vi vært i London og Tyrkia, så dette blir nok minst like bra.


Bildet fra GoogleVære med venner og kjæreste:

Skal tilbringe så mye tid jeg kan med venner og kjæresten, har ikke så masse ferie, skal jobbe litt mer istede. Men tid til venner og kjæresten har jeg uansett. Og jeg gleder meg til alle planer og spontan planer som blir lagt, grilling, roadtriper, kanskje det blir tusenfryd en tur, en Oslo tur, og sikkert en masse kino, ut og spise, bowling og annet gøy man kan finne på.


Bilder private

Hva er dine sommerplaner?
Synes om mine sommerplaner?

Katrine


hits