Skrevet: 11.07.2014 21:51


I juni hadde tanta mi bursdag og jeg hadde skaffet henne et gavekort hos makeup artisten og negledesigneren jeg går til. Laget så et eget kort til det gavekortet. Gavekortet var ganske stort så det var ikke så mange muligheter jeg hadde for å lage et som passet til det. Men siden det ikke var elektronisk gavekort så brettet jeg det på midten så det ble firkantet å da fikk jeg mye flere muligheter. 

                                                                                                    - HOMEMADE-

Skrev ikke så mye i kortet da det står litt på selve gavekortet også, så det ble et veldig ryddig og enkelt kort, men ble samtidig veldig fornøyd med det. Så nå skal jeg og tante få stelt neglene våre en dag sammen. Det er lengesiden jeg har laget noe spesielt kort nå, jeg har rett og slett ikke hatt motet over meg. Men når jeg laget dette koste jeg meg virkelig. 

Hva synes du om kortet?
Liker du å lage kort selv?

Katrine
Skrevet: 28.04.2014 21:37


Mamma hadde bursdag I mars. Laget et kort til mamma med freie melkesjokolade hjerter. Laget en ny boks til og ha hjertene i. Første gang jeg har prøvd på dette, men det var ikke veldig vankelig, og det var så morsomt og pynte det og gi bort. Litt anderledes. 

Prøvd og få frem hvordan løsningene er på bildet, og dere ser hvordan jeg har laget lukke systemet her, nesten det samme som på den orginale boksen til freia, hentet inspirasjon til den fra esken, siden det var enklest for og få lukket og åpnet den. Har man spist opp hjertene men vil bruke boksen til pynt, så kan man kjøpe ny boks med hjerter og bare fylle på i denne. Her er det kort og gave i ett. Perfekt for en sjokolade elsker. 

Hva synes du om kortet?
Har du laget noe lignenede før?

Katrine 
Skrevet: 23.03.2014 20:53


På lørdag hadde farmoren min bursdag, og jeg hadde laget et lite kort i den sammenheng. Ville ikke lage et vanlig kort denne gangen, da jeg ikke hadde noen spesiell gave, så laget jeg en telyskort. Det er flere forskjellige måter og lage disse kortene på, men jeg valge denne nå, jeg ikke hadde allverdens tid å lage det på heller. Men jeg ble ganske fornøyd. Det begynte og minke på papirene mine, også så jeg må gå til innkjøp av meg papir som er ensfarget. Det papiret jeg brukte her var ikke like tykt som de jeg pleier og bruke, men det var ikke kjempe forskjell, men merket det litt med tanke på pynting og bretting og slikt. Men det gikk bra. Må ta en opprydding i hobby boksen der alt til kort er for og skaffe litt av det jeg mangler etterhvert, alltid greit og ha litt på lager, men det koster litt, så må ta det etterhvert. 

Hva synes du om kortet?
Lager du hjemmelagde kort?

Katrine
Skrevet: 24.02.2014 21:31


Nå er det lengesiden jeg har vist noe DIY på bloggen. Dette blir ikke ett av de trinn for trinn innleggene for det behøves ikke for dette, men vil vise dere fordet. På badet her hos pappa har det stått en gammel krakk, med crome ben og en liten bute i rød plast med litt malingsflekker og slikt på. Denne krakken har ikke akkurat passet inn på badet, og jeg har hatet og se på den. Så på lørdag gikk jeg inn i min kreative skjel og ordnet opp i denne krakken. 

Jeg har nå gjort den lys og fin og den passer perfekt inn på badet vårt. Den røde krakken med de fæle flekkene står ikke på badet og ødelegger lengre. Nå er det nesten uvandt og komme inn på badet og se krakken, for nå har den litt mer usynelig nesten. Og så enkelt det er og bytte igjen, om man vil ha den i andre mønster og farger. 

Jeg har rett og slett bare brukt en liten bit av voksduk. Jeg skrudde av bena på krakken og stiftet fast voksduken på baksiden og skrudde på bena igjen, og vips var det en ny krakk. Har ikke tatt bildet av den på badet, for skal gjøre litt mer der, så kanskje det kommer mer bilder etterhvert. Dette kan man hvertfall gjøre med mere for og få et nytt utseende på noe gammelt. 

Hva synes du om krakken?
Har du gjort noe slikt med noe møbler?

Katrine
Skrevet: 23.12.2013 16:27


Tidligere i desember så hadde vi jule verksted hos mamma. Jeg hadde da sett noe på nett som jeg måtte prøve ut, og prøvde da dette ut på lille søster. Fikk mamma til og handle røde julekuler og maling og slikt hadde vi. Jeg hadde fortalt til lillesøster at vi skulle lage noe kult, og at jeg måtte ha hjelp av henne. Så hun var kjempe spent. 

Jeg tok og malte hele hånda hennes hvit også la jeg julekula nedi hånda hennes og sa at hun kunne legge fungrene rundt kula, men med litt mellomrom mellom fingerene. Vi hadde røde julekuler, men du kan bruke andre farger også om du vil. Så gjordet vi det på noen av kulene. Så tørket jeg av malinga på pekefingeren og malte den brun også prikket hun fingertuppen rundt på kula så hun fikk brune fingermerker på den. Så når vi hadde gjort dette på de kulene vi skulle så gikk hun og vasket hendene, og i mellomtiden da hadde malinga på kulene tørket så da var det bare og fortsette når det var gjort. Så på de kulene vi hadde malt hele hånda hvit, så malte vi ansikt og nese og slikt så ble det snømenner også kunne hun få pynte resten av kula som hun ville. 

På de vi brukte pekefingertuppen så gjordet vi nesten det samme med der lagde vi reinsdyr så der ble det gevir og slikt på. De ble kjempe morsomme og perfekt gave til besteforeldre fra lillesøster. Kulene ble kjempe fine når de var ferdige, og man kan male alle forskjellige ha forskjellige farger på kulene kan male en rudolf på hver kule der du lager reinsdyr og resten vanlig reinsdyr. 

Man kan jo lage masse annet på sånne kuler også, ikke mase snømenn og reinsdyr. Man kan jo prøve og lage nisser eller andre ting også. Kan jo tenke litt på hvordan farger de har på juletreet som man vil gi slike kuler til også kan man lage slike kuler i slike farger så det passer inn på treet. Lillesøsteren min synes dette var kjempe spennende. Nå er det jo alt lille julaften og julaften i morgen så ikke sikkert alle har tid til og lage dette nå, men da er det en idee til neste jul, og man ikke vil kose seg litt med et juleverksted i kveld. Kvelden før kvelden. 

Jeg har hatt alt for mye og gjøre de siste dagene så bloggingen blir utsatt hele tiden og plutselig så er det på tide og ta kvelden for og komme seg opp dagen etter. Var jo og fikset juleneglene mine forrige uke, var og tok morsomme bilder med fotografen i går som jeg skal vise etterhvert, og kanskje jeg skal få vist frem litt av juletreet vårt. går denne dagen til og pakke inn de siste gavene pappa har, også har jeg noen som skal pakkes inn også, som har fått vente til i dag. Men når jeg poster dette innlegget er jeg på jobb så må vente til i kveld. Forhåndsskrev dette innlegget på morgenen idag. 

Hva synes du om julekulene?
Har du hatt juleverksted i år? 

Katrine
Skrevet: 18.12.2013 17:48


Alle julekortene er laget og sendt avsted og har nok snart kommet frem til flere av de. Det ble 12 kort som skulle lages denne gangen. Vi sender ikke så kjempe masnge julekort, bare til de nermeste, også de vi har pleid og få julekort av. Jeg ble fornøyd med julekortene i år. Har jo også brukt litt tid på de. Ser at stjerna på det kortet helt i hjørnet til høyere på øverste bildet har vridd seg på bildet. Synes tradisjonen med og sende julekort er så koselig. Jeg er ikke den som bare vil skrive en sms, mms, mail eller facebook eller hvor nå man alle steder kan sende. 

Hva synes du om julekortene?
Har du laget julekort i år?

Katrine 
Skrevet: 04.12.2013 19:26


Idag brukte jeg litt av tiden min til og pakke inn gaver. Jeg var alene så da viste jeg at ingen kunne se hva jeg pakket inn og om det var til de. Jeg elsker og pakke inn gaver så koselig og kunne gjøre det nå som det er en tid som ikke er like morsom. Men hadde en ekkel følelse mens jeg pakket inn. Skal ikke gå inn på det nå. Men tenke jeg vill vise dere litt av pakene. Jeg elsker og gjøre litt mer ut av pakkene mine enn og bare surre de inn i papir og bånd, liker og bruke litt tid på pakkene, selv om det bare skal pakkes opp igjen så liker jeg dette. 

Ferdig med de fleste pakkene, men har fortsatt igjen noen. Har også pakket inn en gave til meg og Ivar fra meg. Alltid lov med en eller flere gaver til seg selv også. hehe Litt usikker på hva jeg skal handle til de siste. Så skal lage en liten plan på det. Så da har jeg noen pakker igjen og pakke inn og kose meg med. Julekortene er også helt ferdig, så skal vise dere de etterhvert. Mangler bare teksten som skal i kortet. 

Liker du og pakke inn gaver?
Er du ferdig med mange julepakker?

Katrine 
Skrevet: 18.10.2013 16:27


For en stund siden skulle vi i bursdag hvor det var rundt tall på 40. Jeg lagde da to kort til denne anledningen. Vi var flere som skulle ha ett kort sammen også skulle besteforeldrene mine ha ett. Jeg ble hvertfall veldig fornøyd og tenkte nå og vise dere de. Har blitt en lett redigering av bildene på ipaden ved og få de sammen på denne måten. Bursdagsbarnet ble også fornøyd.


Denne rosa kortet laget jeg i et 3D vindu kort. Første gang jeg har laget denne typen. Og det tok litt tid, men gikk veldig lett egentlig bare man fikk tegnet opp alt som skulle. Hadde sett et kort som en inspirasjon til dette kortet, så pyntingen var klar, men bare det go få gjennomført den som var vanskelig. Men det gikk bra.


Det andre kortet jeg lagde lagde jeg i grønt, her hadde jeg Ingen plan når jeg startet, men jeg hadde bestemt meg for og lage ett knall grønt kort for det hadde jeg ikke før. Har brukt samme brette måte før, men alltid en utfordring med andre farger og hvertfall så sterke farger.


Hva synes du om kortene?
Hvilke kort likte du best?

Katrine
Skrevet: 04.09.2013 18:24


Nå skal jeg vise dere hvordan dere kan lage deres helt egne pynte flasker som det her. Det er flere som likte disse og ville ha innlegg av hvordan jeg lagde de. Det er veldig enkelt, men det tar litt tid.


Disse flaskene er enkle og lage, men de kan ta litt tid. Du kan også lage så mange du vill og skrive hva du vil. Det jeg har brukt er vinflasker, så nå er det bare og stelle istand en fest eller dra på fest og samle flasker. Du kan også spørre etter om noen har eller bruke annet. Vinflasker har en veldig enkel ogcfin form til dette.


Det du trenger er;
- Vinflasker (en flaske for hver bokstav)
- Hamp tau i naturfage og hvitt
- Lim
- Pynt (den pynten du vil skrive bokstaver av)
- Pensel


Dere ser kanskje at jeg har to limtuber. Det er fordi jeg bruker de til forskjellig. Jeg bruker den grå rx Ruben på flasken for og feste tråden. Og den hvite tuben til og lime på pynten. Så start med litt lim nederst på på vinflasken. Ta og pensle det ut så du har ca. 1,5 cm lim oppover på flaska. Da får tråden virkelig feste i starten. Så surrer du tråden rundt flaska, veldig tett til limet er dekket av tråd. Så for og fortsette oppover flaska trenger du ikke like mye lim. Ta og lag flere striper med lim oppover flaska jeg tok seks striper oppover. Kommer ann på hvor tykk flasken er. Ikke lag for lange striper av gangen for da vil limet tørke før du er ferdig. Også er det bare og fortsette til flaska er dekket. Det er lurt og ta ca 1,5 cm med lim som du pensler utover på toppen av flasken også for at tråden skal sitte godt i endene.


Når du har gjort det med alle flaskene kan du lime på pynten du vil ha på med det andre limet. Og la alt tørke godt. Bruk en pensel det ikke er så falig med for den kan kastes etterpå, eller bruke limfjerner. Den store blomsten som jeg har som bokstaven "O" har jeg laget selv av stoff.


Hva synes du om flaskene?
Har du laget noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 02.09.2013 16:16Nå har jeg sittet og laget litt nytt. Litt hjemmelaget pynt, som sikkert blir med til huset vårt når den tiden kommer. Skal lage et innlegg med hvordan du kan lage dine egne pynte plasker, så bare følg med. Ble ganske fornøyd med mine, og hva som står på flaskene kan du velge selv.

Hva synes du om flaskene?
Har du laget noe i det siste?


Katrine
Skrevet: 20.08.2013 20:09


Før jeg dro til Barcelona så laget jeg et bryllupskort til mamma som hun skulle ha til et bryllup. Men så har jeg helt glemt og poste det på bloggen. Var helt sikker på at det var gjort, men når man har reise feber kan man vist glemme det. Men bedre sent enn aldri. Ble hvertfall ganske fornøyd med det. Fikk ikke noe spesielt krav til hvordan kortet skulle være, men hun ville det skulle være flere bretter på det.

Hva synes du om kortet?
Liker du og lager du hjemmelagde kort?

Katrine
Skrevet: 03.08.2013 15:17Nå tenkte jeg og vise dere hvordan dere kan lage deres helt egen morsomme blomsterpotte som denne.


Det du trenger er:
- en stor cola flaske eller en annen flaske.
- gressløk som jeg har her, eller noe annet du vil plante.
- kniv
- øyne, og korken til flaske
- limpistol
- jord


Så er det bare og skjære flasken der du vil for og få den høyden på potta du trenger. Og lime på øyne og kirken der du vil på flaske for og få ansiktet. Så er det bare og plante den planta du vil ha i potta du har laget og stille den ut. Du kan også spray lakke eller male flaske i en farge du ønsker om du ikke vil at jorden skal synes eller at du vil ha litt forskjellige potter.


Hva synes du om denne potta?
Har du laget dette eller noe lignende før?


Katrine
Skrevet: 02.06.2013 21:02
Her er konfirmasjonskortet jeg laget til min fetter. Dette brukte jeg veldig lang tid på, men ble også veldig fornøyd og konfirmanten var også veldig fornøyd med det. Han hadde ønsket seg ett av mine hjemmelagde kort til sin konfirmasjon så da måtte jeg prøve og få laget noe. Det var ferdig en stund før konfirmasjonen, så har egentlig klødd litt i fingrene for og kunne vise dere det, og endelig kan jeg det.

Hva synes du om kortet?
Lager du egne kort?

Katrine


hits