Skrevet: 31.01.2014 18:46


Skjorte fra Uldahl

Monett, en butikk her jeg bor som tar inn masse forskjellige merker, la ut denne skjorten på facebook siden sin her om dagen, den var så utrolig stilig, gikk i butikken for og se hvordan den var i stoff og lengde og den var jo så herlig bløt i stoffet, så det endte med et kjøp. Skal på innkjøpsmesse med jobben til helgen så da er litt av antrekket i boks. Gleder meg masse til og ta ibruk denne. 

Hva synes du om skjorten?
Har du handlet deg noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 20.01.2014 20:00


For over en uke siden handlet jeg meg barfota anorakk. Ønsker meg denne lenge, og nå er den endelig min. Elsker fasongen, fargen, pelsen og hele jakken. Har brukt denne godt allerede, og gleder meg til og bruker den enda mer. Denne blir perfekt til skiturer når vi skal det. Det er så deilig og ha en god varm genser under denne. Bruker den ikke til og fra jobb siden den skal dras over hode, men bruker den stortsett hele tiden ellers. Kunne tenkt meg denne jakken i alle fargene som finnes, men den røde falt jeg virkelig for. Barfota er et merke som har så utrolig mye fint, har en fantastisk god strikkegenser med paljett stjerne på og en stilig pute som jeg skal ha i sofaen vår når vi kommer inn i huset. Har sett på noen smykker til barfota som jeg har lyst på også, men andre ting som blir prioritert først, håper butikken jeg har handlet mine barfota ting får masse fine barfota varer for våren og sommeren. 

Hva synes du om anorakken?
Har du handlet deg noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 25.11.2013 17:18


I tre dager nå har eyecatcher, en liten butikk her jeg bor hatt 40% på hele butikken. Og da benyttet jeg sjansen til og kjøpe den puten de hadde fra Barfota som jeg har ønsker meg. Ble også med to gensere på kjøpet, og den ene hadde jeg på dagens antrekk her om dagen. Jeg er superfornøyd med genserene og puta elsker jeg, så om en uke kan de hende den står plassert i sofaen vår.Jeg fant meg to gensere, og den grå med de svarte armene har jeg sett på lenge, og den har jeg lagt min elsk på, den er så god og ha på seg. Ikke kjøpt meg noe spesielt klær på en stund nå, så syntes jeg både fortjente og trengte disse genserene. Og til 40% er det absolutt lov. Jeg har bestilt meg en kjole og et undertøy sett, men det er ikke noe jeg kan bruke heletiden, for kjolen er egentlig mer sommerkjole, men ikke kjøpt den før nå. Undertøyet så jeg i fjord men da var det utsolgt og nå er det tilbake og jeg har bestilt meg.

Hva synes du om innkjøpene?
Har du handlet deg noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 10.11.2013 21:35Endelig min, denne super deilige og fine strikka genseren fra barfota har jeg fått skaffet meg. Ventet på at denne skulle komme i butikk og på tirsdag kom den. Jeg fløy innom butikken på vei til jobb for og skaffe meg den. Super god og varm genser som kommer til og bli brukt masse.


Hva synes du om genseren?
Kjøpt deg noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 05.11.2013 19:24
Her om dagen fant jeg endelig ett svart skjørt, slik jeg ønsket meg. Hver gang jeg har funnet slike så har de vært utsolgt for størrelsen min eller så har de kostet mer enn jeg har planlagt å gi for et enkelt svart skjørt. Men her om dagen fant jeg det, så samme typen i skinn også, så må nok skaffe meg det etterhvert også. Men det blir et helt vanlig skjørt i første omgang. Fant også et slikt enkelt gullsmykke som jeg har lett etter i perfekt størrelse. Fikk også med nelly sitt magazin.Skjørt fra MbyM, finner du HER.Selevted Femme Bianca Necklace i gull, finner du HER.

Hva synes du om innkjøpene?
Har du handlet noe i det siste?

Katrine

(annonselenke)
Skrevet: 03.11.2013 18:25Siste innkjøp er denne pysjen fra h&m. Har bodd i denne idag. Super deilig, må nok skaffe meg flere slike.


Det er søndag og det har regnet, vært grått og kaldt. Så jeg og kjæresten startet dagen med varme rundtstykker, litt spill også dro vi avsted for og finne et sted jeg skal til på fredag. Greit og vite på forhånd så jeg veit. Ellers har vi slappet av hjemme, fått besøk og spist. Nå er det søndags kveld så senere idag blir det alt for Norge og åndenes makt. Deilig søndag før uken starter igjen.


Hva synes du om pysjen?
Hva har du gjort idag?

Katrine
Skrevet: 24.10.2013 17:38


Her om dagen kjøpte jeg meg et par nye votter fra lovely planet som jeg kjøpte på eyecatcher her i vikersund.

Lovely planet er et firma som betaler kvinner ekstra for det de lager og de lager da slike votter som jeg har kjøpt her. Alt er håndstrikket og du får de i masse farger og med masse pynt og mønster. De lager også masse mer, som luer veske, klær, smykker. Og alt er håndlaget. Lovely planet prøver og være miljøbevisste på best mulig måte. Lovely planet - Vi kan alle gjøre litt for at verden skal bli bedre.Selv om kulda har forsvunnet igjen, så regner jeg med den kommer tilbake, og da er jeg klar med disse super gode vottene. Jeg klarte ikke helt bestemme meg for farge, eller mønster og kan hende jeg ender opp med og handle flere sett etterhvert. De er super gode og bløte, og varmer helt herlig. Så nå kan bare kulda komme, selv om jeg kunne tenke meg og ventet litt til.

Klikk deg inn på LOVELY PLANET siden HER.

Hva synes du om vottene?
Har du noen produkter fra Lovely planet?

Katrine
Skrevet: 19.10.2013 16:08I går når jeg og kjæresten var på skeidar så dro vi innom Buskerud storsenter på vei hjem. Der fikk jeg kjøpt en bursdagsgave jeg skulle ha, fant også noe små pynt til huset og en liten ting til meg selv. Det jeg fant til meg selv var denne blazeren fra bik bok. Falt veldig for denne og har to i svart så fant ut at jeg ville ha en grå. Gleder meg til og bruke denne.


Hva synes du om innkjøpet?
Har du kjøpt noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 31.07.2013 19:09Var en tur på Buskerud storsenter og gulskogensenteret i går for og lete etter en god bukse og veske til jeg skal til Barcelona. Skulle ha en god bløt bukse til flyturen og veske til og bruke når vi går rundt i Barcelona og til håndbagasjen på flyet.


Jakke fra only, bukse fra Cubus, liten veske fra bikbok.


Jeg har aldri vært glad i Leopard mønster, men akkurat denne jakken har jeg falt for. Fant ikke slik veske jeg leitet etter, men fant en liten en som er kjekk og bruke når jeg ikke skal ha med så masse når vi skal rundt i Barcelona. Men fant en fin veske på nettet så bestilte den siden jeg ikke fant noe. Så den kommer det bildet av senere. Buksa var akkurat slik jeg så for meg. Kommer mere innlegg om pakking og slikt for Barcelona fremover.


Synes om innkjøpene?
Har du handlet noe i det siste?


Katrine
Skrevet: 13.06.2013 21:13


Her er pakke nummer to som jeg fikk igår. Det er et iphone deksel. Det ser ut som en Chanel neglelakk. Synes disse dekslene er så stilige, og klarte ikke helt og bestemme meg for hvilke farge jeg egentlig ville ha, men endte opp med tentation. Kan fort hende det blir flere etterhvert i andre farger. Er kjempe fornøyd med deklset, det sitter godt på er ikke i hard plast og knappen er like gode og trykke på, og utskjæringene for høytalere og øreplugger er super. Dette er selvfølgelig kjøpt på ebay.

Synes om dekslet?
Bestiller du masse på ebay?

Katrine
Skrevet: 10.06.2013 16:39


Idag er det mandag og ny uke, og den starter med sol og fri! I morgen er det jobb igjen, men det gjør ingenting etter en så fin helg med bare fint vær. Idag fikk jeg pakker i posten igjen, venter stortsett alltid på noe fra ebay. Den ene pakka innhold en bikini, og det passet perfekt i dette fine været. Ble veldig fornøyd med denne så mulig jeg må ha den i flere farger.

Det ble først gul, men har lyst på i svart og eller turkist. Og det koster jo ikke stort på ebay så gjør ikke noe og ha litt likt. Den andre pakken jeg fikk viser jeg senere. For nå skal jeg kose meg mer i sola før det blir litt enkel middag. Jeg har egentlig en del klær og rydde i og brette og henge opp, men det er så kjedelig og holde til inne i slikt vær. Så det blir nok ikke før i kveld, eller i senere i uka.

Hva synes du om bikinien?
Har du fått noe pakke i posten i det siste?

Katrine
Skrevet: 06.06.2013 20:55
Det har blitt litt nytt opp i mellom tiden i det siste som jeg ikke har delt med dere enda. Så nå tar jeg alt i ett, og det er noe som ikke er med her, men det kommer senere. Har fått litt mer pakker i posten også, men vil ikke ha for mye i i ett innlegg, og jeg venter på masse mer i posten også.

Ny hvit olabukse, har en fra før men den er ikke like fin lengre så deilig med en ny nå som sommeren er her. En olaskjorte med litt mønster på lommene og ryggen. Bandanaer, ønsket meg det lenge, har egentlig en i svart men finner den ikke. Men hadde veldig lyst på en rød en, og endte da opp med litt flere farger også, deilig og ha i håret nå på sommeren. Et vanlig helt svart belte, en blonde bikini topp, Og to vanlige singletter. Tok med en slik singlet i svart også, men den hadde jeg på meg når bildet ble tatt.

Hva synes du om innkjøpene?
Handlet deg noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 04.06.2013 19:32


Her kommer den andre pakka jeg fikk i posten forrige uke. Denne var fra Ellos og det var sengesett. Har ønsket meg dette sengesettet så lenge, men ikke kjøpt det før nå. Bestilte på mandag og fikk det på onsdag, god levering. Jeg kastet det i vaskemaskinen med en gang og tok det på neste dag, og jeg ble like fornøyd som jeg håper på.

Jeg digger dette sengesettet!Det er litt fargeforskjell på bildne på grunn av lyset og slikt. Men bildet nr. 1 viser fargene best! Hvitt og grått!

På dynetrekket strå det "you and me are awesome together". Og på putene som fulgte med står det You & Me. Kjøpte med puter det står "lo" "ve" på vedsiden av som jeg også har villet hatt kjempe lenge men ikke kjøpt.

Sengesettet finner du HER.   LOVE putene finner du HER.

Hva synes du om sengesettet?
Har du fått noe pakke i posten i det siste?

Katrine

Skrevet: 30.05.2013 17:53


Som skrevet tidligere så fikk jeg masse pakker i posten. Og tenkte nå og vise den ene pakka jeg fikk. Denne pakka var fra Makestyle.no og jeg bestilte den på mandag og fikk den alt i dag så det var super rask levering, og det håpet jeg på. For denne pakken kommer godt med til helgen når jeg skal i konfirmasjoner.

Pakken inneholdt en Mast vol. 2 krølltang. Denne krølltanga er helt ny. Det finns en vol.1 fra før men denne har tykkere rør, så du får tykkere, større bølger på håret. Og det er akkurat det jeg ønsker meg. Liker ikke så godt slik krølltang krøller, for de ser så falske ut, men med denne så skal de se mye mer levende og ekte ut. Så gleder meg masse til og teste den ut.Du finner denne krølltanga HER.

Den er nå på lanseringstilbus siden den er helt ny, og du sparer da 200kr på og bestille den nå. Det er jo et godt kupp. Den koster nå 549kr og vil koste 749kr etter lanseringstilbudet.

Det følger med finger hanske som du kan bruk for og beskytte fingrene når du holdet på. Jeg kommer såklart til og legge ut resultat bildet og skrive mer min mening om den. For har store forventninger til denne. Det er selvfølgelig et produkt jeg har kjøpt og betalt selv, så det er ingen fortjeneste inn i bildet her. Gleder meg masse til og få testet den ut nå, og håper virkelig jeg får det til og at krøllene blir slik jeg ønsker.

Har du krølltang?
Isåfall hvordan?

Katrine
Skrevet: 27.05.2013 15:54


For litt siden vant jeg et gavekort på 1500kr på coverbrands. Og jeg har fått bestilt meg litt fra siden deres. Har bestilt masse tidligere, men var enda morsommere og handle nå som jeg hadde så mye og handle for som ikke var "min" penger, det var penger jeg vant. Så endelig fikk jeg kjøpt meg ett av de herlige lulu's tolaettmappene, tenkte jeg skulle kjøpt flere, men tok denne beauty toilet bag i mink, så tar jeg flere senere. Men det ble med mer enn bare toalett mappen.Tok med et par falske øyenvipper fra Bodyographypro, eyedews, mascara til håret i brunt, Glo Minerals concealer, BDB penn og BDB pudder.

Jeg er kjempe fornøyd  med kjøpene, har ikke fått prøvd det noe spesielt enda, på grunn av at jeg har vært sjuk. Men til helgen er det to konfirmasjoner så da skal disse produktene bli godt brukt. Mascaraen til håret fra The balm har jeg tatt i brunt og jeg har brunt hår, men skal ha den til og dekke ettervekst og skille av overgang til extensions hvis jeg får det før frisørtime, siden jeg egentlig er blond vil ettervekst synes godt.

Har du bestilt noe fra Covrbrands i det siste?
Har du noen av disse produktene?

Katrine
Skrevet: 24.04.2013 16:55


Formen er fin, og jeg har fått startet og rydde og bytte ut litt i klesskapet, begynt og finne frem mere lettere klær, pakke bort de tykke genserene. Og friske opp gadereoben for sommeren. Noen klær skal kastes, noe gis bort, og masse beholdes (selv om masse mer kunne vært gitt bort). Så blir det og skifte på senga etterhvert, og ordne litt annet.Sko fra Nelly HER

Jeg kjøpte mine av ei som solge de, for det var utsolgt for 39 på nettsiden og siden flere skrev de var små i størrelsen så gikk jeg opp en størrelse. Fikk de i posten i dag og de passet perfekt. Gleder meg masse til og kunne bruke disse. De kom for høsten, men flere har sakt de ikke er vamre og de føltes ikke varme, så disse kan brukes frem til det blir veldig varmt. 

Har du ryddet vekk vintergenserene?
Har du ryddet i klesskapet ditt i det siste?

Katrine
Skrevet: 22.04.2013 15:53
Heel Boot - Fanny Lyckman For Estradeur!

Du finner disse skoene HER, Finner også i Svart HER.
Mer fra Fanny for Estradeur finner du HER, Mer fra Estradeur finner du HER.

Jeg fikk disse i posten på torsdag, men har ikke pakket de ut før nå, heller da ikke fått tatt bildet av de eller lagt det ut. Dette på grunn av sykdom. Men endelig fikk jeg pakket opp og prøvde de, og gleder meg til og ta de i bruk, bare jeg blir kvitt alt som plager kroppen.

Synes om skoene?
Handlet deg noe fra Fanny kolleksjonen?

Katrine
Skrevet: 17.04.2013 21:29


Idag var jeg og tante en tur på Kuben storsenter i Hønefoss. Vi skulle bare ta en tur for og se og kose oss ute og skravle litt. Det var kjempe koselig. Var innom de fleste butikker, og masse fint, men lommeboka må også strekke til. Men fant en cardigan til 150 kroner som ble med hjem.

Cardigan fra Vila. Deilig kosete cardigan som er deilig og slenge på seg en kjølig sommer kveld, eller bruke nå fremover som være er skiftende. Kunne ikke la den henge igjen når det ikke var mer enn 150 kroner og den var så bløt.

Våkner med litt hodepine idag og veldig sliten, og en smule feber. Håper ikke det starter på noe nytt nå som jeg akkruat er ferdig. Så i morgen satser jeg på det er borte. Har bare slappet av i kosebuksa siden jeg kom hjem. Spist litt potetmos og kost meg på en onsdagskveld.

Synes om cardiganen?
Hva har du gjort idag?

Katrine
Skrevet: 10.04.2013 16:28I går skulle jeg som skrevt tidligere, være med pappa på buskerud storsenter. Vi fikk tak i nesten alt! Det var utsolgt for body lotion jeg skulle ha over alt. Men når vi fikk fra butikk til butikk for og lete etter den, så gikk jeg forbi Only og der fant jeg nydeligheten jeg har siklet på og øsnkeet meg så lenge men ikke kjøpt, og nå var den på 50%. Så jeg kunne ikke annet enn slå til. Nå kan jeg endelig si den er min!

Jeg så denne og prøvde den for lenge siden, men kjøpte den ikke da. Og angrett lenge etterpå. Og senere når jeg har sett den har jeg heller ikke kjøpt den fordi jeg enten ikke har hatt penger, eller fordi jeg har tenkt jeg ikke skal bruke penger på klær da. Men nå som den var på halv pris kunne jeg bare ikke gå forbi den mer.

Synes om skjorta jeg kjøpte meg?
Har du funnet noe på 50% som du har ønsket deg mye?

Katrine
Skrevet: 08.04.2013 19:30


Her om dagen lå det en pakke fra Yves Rocher i postkassa også, elsker og få pakker i posten og i det siste har det virkelig fylt seg opp. Yves Rocher har masse gode billige produkter, som også er veldig bra, har hatt flere produkter derifra før også. Jeg trengte ny øyenbrynspenn så tenkte jeg da skulle prøve det derifra denne gangen Og fant også med noen deilige dusj såper. Når pakken kom hadde jeg også fått med tre prøver på en miniceur intensive action.Øyenbryns pennen har jeg alt prøvd og jeg er kjempe fornøyd med den. Den la en fin farge, dekte over alle hull så øyenbrynene ble gjevne og fine. Jeg har fargen Cendrè, siden jeg egentlig er blond og er ganske lys i hud og øyenbyn til vanlig så synes jeg denne fargen var perfekt for meg. Kan vise bildet av brynene når jeg har tatt den på om noen er interessert. Den holt også hele dagen like bra. Lett og vaske bort.

Øyenbryns pennen finner du HER, i flere farger.Disse tre skal stramme opp mage, rumpe og lår samt fjerne celulitter, men du må ha regel messig mosjon også for at de skal virkelig tre i kraft. Jeg har ikke akkurat noe spesielt celulitter, og trenger ikke stramme opp noe spesielt, men skal blir morsomt og prøve for og se om jeg merker noe forskjell.

Shaping gel for mage og rumpe, finner du HER.
Firming lotion for lår, finner du HER.
Dimpled skin smoother mot celulitter, finner du HER.Kjøpte meg to dusj såper, En med granat eple, lukter kjempe godt og skummer lett og blir veldig god og myk i huden etterpå. Deilig følelse etter dusjen. Kjøpte også en liten flaske med dusj såpe med bringebær. Dette er definitivt min favoritt. Den lukter helt UTROLIG! og så deilig og vaske seg med og følelsen etterpå. Det er en liten flaske, men trenger ikke masse av gangen, den skummer lett. Du får disse såpene også i andre lukter. Og ikke minst, kjempe billige!

Granat eple såpen finner du HER.
Bringebær såpen finner du HER.Har du handlet på Yves Rocher før?
Fått noen pakker i posten i det siste?

Katrine


Reklame


hits