Skrevet: 27.01.2014 17:42
Har enda ikke laget noen instagram update innlegg på nyåret. Men jeg har vel ikke vært den flinkeste til og legge ut så masse bilder der heller. Jeg har vært helt elendig til og ta bilder i det siste, men nå skal jeg få gjort en endring på det. Instagram er en kjempe flott inspirasjonskilde, og sanker masse inspirasjon der både til hverdag, interiør, mote, trening skjønnhet og diverse. Det er også en helt super enkel måte og få en rask redigering av bildene, selv om pixlr ikke er så enormt vanskelig det heller. 

Legg meg til på intagram; katrinex3
Følger tilbake om du legger igjen brukernavnet her. 

Synes om bildene?
Har du instagram?

Katrine 
Skrevet: 30.11.2013 11:271. Koser seg med juleutgaven av Boligpluss. 2. Min nye Barfota Pute. 3. Meg i min nye Barfota Genser. 4. Detaljer av et antrekk med min nye genser med skinn detaljer. 5. Endelig fått tak i tre på rad spill. 6. Venter på desember (en dag igjen nå). 7. Pakke i posten fra Lisbeth Dahl. 8. Fått fikset neglene mine. 9. Nytt ugle smykke fra Ebay. 

Lenge siden jeg har delt innlegg med bilder fra siste oppdateringer fra Instagram. Har ikke oppdatert like ofte der heller som før, men blir alltid ett eller annet bilder. Og mange ganger bilder som ikke kommer på bloggen, eller så kommer det ut bilder der før de kommer på bloggen. Legg meg gjerne till: Katrinex3. Skriv hva du heter i kommentarfeltet så legger jeg deg til også. 

Hva synes du om bildene?
Har du instagram?

Katrine
Skrevet: 22.10.2013 21:12


Lenge siden jeg har delt noe fra instagram nå. Så nå har jeg satt sammen noen bilder fra instagram sistetiden. Litt lett blanding av hva som har blitt lagt ut.


1. Ugle mobildeksel, fått fra ebay for en stund siden. 2. Det nye, en flott utgave, med masse inspirasjon. 3. Meg, tok bildet for bikbok. Raise your hand for girls right to education. 4. Hello kitty kake til bursdagen til lillesøster. Tok bildet før jeg fikk tatt på værhårene.


1. Kakaokos på en høstdag, hvit kakao. 2. Min nye favoritt blazer fra bik bok. 3. Bygde meg motorsykkel av lightere. 4. Vi fant salamander i hengeren etter og ha kastet ved.

Følg meg gjerne på instagram. Legg igjen ditt navn og jeg følger tilbake. Katrinex3


hva synes du om bildene?
Har du instagram?

Katrine
Skrevet: 25.08.2013 21:54Er en stund siden forrige instagram innlegg. Elsker den appen, noen ganger må jeg begrense meg for har plutelig så masse og dele, men har satt en grense for meg selv med rundt 3 bilder daglig. Ikke for mange bilder om dagen, for synes det er temmelig irriterende hvis jeg følger noen også legger de ut "hundre" bilder daglig. Liker og dele og redigere bildene der. Det er så enkelt og jeg legger ut så mye mer enn jeg gjør på bloggen og mange ganger noe som aldri kommer på bloggen.
Følg meg gjerne; Katrinex3

Har du instagram?
Hva heter du?


Katrine
Skrevet: 27.06.2013 17:34


Lenge siden jeg har lagt ut et innlegg med noen bilder fra instagram nå. Så her kommer det ett med noen av de siste bildene som jeg har lagt ut. Følg meg gjerne på instgram for å se bilder som ikke kommer på bloggen, bilder før de kommer på bloggen, og oftere oppdatering. Skriv gjerne hva du heter også så følger jeg tilbake siden det er så masse spammer på insta nå, så følger jeg ikke alle.

Synes om bildene?
Har du instagram/hva heter du?

Katrine
Skrevet: 11.05.2013 17:04

1.
Hos frisør og tar ettervekst, 2. Første dag med short i sommer været, 3. Fått meg nye converse med middels såle.
4. Dagens antrekk, 5. Cola med mitt navn på, endelig fant jeg en, 6. Dagens antrekk
7. Den savmede milkshaken, 8. Min kjære  Iphone5, 9. Hvitveis sommer tegn.

Følg meg på instagram for bilde oppdateringer før de kommer på bloggen, eller bilder som ikke kommer på bloggen. Skriv gjerne hva du heter på instagram også så følger jeg deg tilbake.Har du instagram?

Katrine
Skrevet: 06.04.2013 16:34Her kommer et lite instagram innlegg. Tenker jeg skal fortsette med dette, men det kommer ikke så ofte, men innimellom.
Følg meg gjerne på instagram; Katrinex3

Har du instagram?
Synes om bildene?

Katrine


hits