Skrevet: 18.10.2014 17:48


Det er en stund siden jeg har blogget ordentlig. Jeg har lagt bloggen litt på hylla nå egentlig. Har hatt en del å gjøre og har rett og slett ikke brukt tid på bloggen da. Men savner den litt innimellom. Men nå har jeg fått spørsmål om å vise flere bilder av rommet til lillesøsteren min som jeg pusset opp nå, og da er jo bloggen helt super å kunne legge ut på for å vise flere bilder av gangen. 

Her er flere bilder Ine. :DHva synes dere om rommet?
Liker dere å pusse opp?

Katrine
Skrevet: 12.05.2014 17:59


Her om dagen fikk jeg pakke i posten, og det var en vintage ape fra Ebay. Jeg var med på en budrunde på denne og vant. Jeg har lenge ønsket meg Kay Bojesen apekatt, men den koster og da passet det supert at jeg fant denne på ebay, hvor det var budrunde og jeg fikk den mye billigere. Den er litt anderledes, men den er vintage så den er jo litt mer spesiell også. Morsomt at jeg endelig har den.Foreløbig bruker jeg den i yttergangen hos pappa, men så snart vi kan få flyttet inn hos oss selv, så blir den nok med dit tenker jeg. Selv om den passer så perfekt inn hos pappa.

Hva synes du om apen?
Har du fått noe i posten i det siste?

Katrine
Skrevet: 07.05.2014 18:19


Her kommer før - etter bilder av den ytterste gangen vi har pusset opp. Denne gangen har jeg også blitt så superfornøyd med. Denne er så og si helt ferdig, bare litt smått som og bytte kontakt/bryter deksler og vinduet som ikke er med på disse bildet. Også skal vi få en lampe som passer bra inn, med stilen i rommet, størrelsen og farger. Det er litt skummelt og se på disse før og etter bildene, jeg passet selvfølgelig på og ta før bilder mens det var ekstra rotete også da vi hadde pusset opp den andre gangen før vi startet på denne. Hjertet på døren er kjøpt også har jeg pyntet det selv, ble ganske fornøyd med det, Vi skal få vasket og malt denne døren utvendig på nytt igjen også for og få frisket opp fargen litt. Det er så gøy og pusse opp og jeg gleder meg allerede til og starte på neste prosjekt. Men først en liten spare tid og planlegging før vi starter på det. Også må vi få de siste detaljene som mangler i disse to gangene først så de er helt ferdig til siste detalj.

Hva synes du om denne gangen?
Liker du og pusse opp?

Katrine
Skrevet: 05.05.2014 21:34


Jeg har innimellom nevnt i innleggene mine for en stund siden at jeg har holdt på meg noe jeg ikke har ville nevnt enda. Men nå har det vært så og si ferdig en stund, nå er det bare små detaljer igjen, som litt planter, speil, lysestaker og maling av trapp og litt slikt. Men jeg har da pusset opp gangen hos pappa om noen ikke har skjønt det alt. Den var i ubehandlet furu panel og det blir så mørkt og stusslig, ikke akkurat veldig pent. Jeg startet med dette før jeg fikk konstantert at jeg hadde depresjon av legen, men dette har vært en utrolig god terapi, da interesser forsvinner og jeg har klart og holde på interessen for interiør og design da jeg har fått holde på med dette. 

Det er to ganger jeg har pusset opp så viser de i to omganger, hvis ikke blir det så alt for mange bilder i ett innlegg, selv om det ble ganske mange her også. Men jeg har blitt super fornøyd og det har pappa også. Det ble absolutt mye finere og lysere. 

Trappa skal også måles, men vi skal få campingvogna hjem hit først slik at vi kan ta hele trappa på en gang og sove i vogna den natta. Skal ha en stor speile inn i gangen her, et par store lysestaker, og ihvertfall en plante om ikke to, kommer sikkert mer bilder igjen når jeg har fått de siste finishene på den. Men det tar litt tid og få siste detaljen på plass. Men er nok ikke lenge igjen. Gleder meg til og vise dere den ytterste gangen også som er ordnet, og det er en helt annen stil enn denne hangen har fått. Har fått så utrolig mye positiv tilbakemelding på dette og det er så koselig. Og nå kan jeg endelig vise det her også. 

Hva synes du om resultatet?
Liker du og pusse opp/ pusset opp noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 08.04.2014 20:04
Her om dagen fikk jeg en liten overraskelse fra tante. Det var et interiør blad med penger i. Interiør og penger hva passer bedre sammen. Så idag etter jobb satte jeg på en maskin med klær, og ordnet litt jeg skulle så satt jeg meg ned med dette bladet og en kopp kakao. Har bladd en rask gang imellom bladet også har jeg startet og se nøyere på hver side. Og det er virkelig mye fint inne der, så masse inspirasjon. Dette passet meg perfekt akkurat nå. 

Nå skal jeg henge opp klær og ordne litt med andre ting, i morgen er det trening så da rekker jeg ikke stort. Følg meg gjerne på instagram for og få oppdateringer oftere og bilder fra trening før jeg samler opp i et innlegg her på bloggen. Jeg heter katrinex3, skriv hva du heter så følger jeg deg tilbake. 


Hva har du gjort idag?
Er du glad i interiørblader?

Katrine
Skrevet: 28.03.2014 15:38


Her er mitt lille interiør hjørne. Siden vi ikke har kommet oss inn i huset vår enda, så står ting hos pappa og der har jeg mitt lille interiør hjørne med noen av tingene mine. Her har jeg to tabelbooks som jeg ikke har vist dere enda, gleder meg masse til jeg kan vise dere det i bruk i eget hus nå. Men veit ikke helt hvor lang tid det tar. Kan isåfall ta det i et eget innlegg senere. Digger disse bøkene og ønsket meg de lenge, og for en stund siden fant jeg de på tilbud hos ark. Så jeg slo til. Dette er Tabelbooks som man kan ha liggene på bodet til pynt eller man kan bruke de på en komode eller der man ønsker. Jeg øsnker meg noen andre slike bøker også, men kan ikke ta alt på en gang. Tom Ford boka er absolutt min favoritt av disse. Selve utseende på boka er så utrolig digg, men det er faktisk mye bra inspirasjon inne i boka også, så lenge du er litt interessert i moter. 

Tom ford boken finner du HER
Og Channel boken finner du HER. 

Hva synes du om mitt lille hjørne?
Har du noen tabelbooks?

Katrine
Skrevet: 25.02.2014 18:16
Har fått disse pistol vasene fra bloomingville i posten. Ønsket meg disse, men skulle vente til lønning, det var ikke veldig lurt, for da var den i gull utsolgt overalt, men så hadde jeg sett på instagram at det var en butikk som akkruat hadde fått de inn igjen, og da var det bare og lete hvem det var som la det ut igjen, og jeg fant det ut og turte ikke annet enn og bestille. Jeg fikk aldri bestemt meg for hvit eller gull så da ble det begge. Disse kommer fra Ruthogrudolf.no

Hva synes du om pistolene?
Ønsker du deg noe nå?

Katrine
Skrevet: 22.02.2014 15:35


Når vi var i Oslo denne helgen så hadde jeg bestemt meg for hvertfall og innom en butikk og det var Ting. Der skulle jeg kjøpe meg den høyt ønskede lampen min fra tvåfota. Jeg viste ikke helt om jeg ville ha den i to farget eller hel svart. Men de hadde bare denne igjen og da avgjordet egentlig det alt for meg. Så tenkte jeg at jeg kan heller kjøpe meg den svarte senere om jeg absolutt vil ha den også. 

Se så nydelig den er!

Hva synes du om lampen?
Hva står høyest på din ønskeliste nå?

Katrine
Skrevet: 23.01.2014 21:59
Torsdagskvelden er her, og helgen min har startet. Jeg har fått dusjet, og sett på helstrøm rydder opp. De er i Vikersund her jeg bor nå, så det er veldig spennende. Lærte hvertfall at det var 161 sukkerbiter i nugatti og at han har kunne levd på det så lenge han kan huske et helt sinnsykt. Men veldig rørende og se at det blir endringer. Så nå sitter jeg med mitt nye interiør blad, kjøpte det på tirsdag, og har enda ikke fått sett i hele, det er så mye fint og inspirerende. 

Det blir nok tidlig kvelden, tidlig opp i morgen og ordne seg for og til fotografen på fotomodell jobb. Og fikse neglene mine etter det. Gleder meg til og få nye negler igjen, spent på hva vi finner på denne gangen. Ellers er det ingen planer for helgen. Ta den som den kommer. 

Har du lest det nye interiørbladet?
Hva har du gjort  i kveld?

Katrine
Skrevet: 23.12.2013 21:35


Det er lille julaften og jeg har akkurat holdt på med den siste julegaven som er fra meg, ivar og broren hans. Ellers blir det litt innpakking av de siste pakkene, også bare kos, det er lille julaften og jeg var ferdig på jobb klokken 18.00 så kvelden bare nytes nå. Men har jo fått opp juletreet og fått pyntet det så tenkte jeg måtte vise dere det. Jeg hadde handlet meg noen kuler fra IB Laursen som jeg skulle ha på treet mitt siden jeg og kjæresten skulle komme inn til jul i huset vårt, men siden dette endret seg så har jeg fått inn et tre her hjemme hos pappa. Jeg ble utrolig fornøyd med det lille treet vårt, og siden jeg ikke hadde handlet så mye julepynt før vi fant ut at vi ikke kom inn til jul alikevell, har jeg mikset til litt også, men synes det passet fordet, så det er nok noe jeg kommer til og ha neste år også, i vårt eget hus forhåpentligvis. Jeg elsker juletiden, og nå skal jeg bare glemme hvordan været er ute, og kose meg med julebrus og innpakking av de siste pakkene. 

Ivar måtte jo også få lov til og være med og pynte juletreet og her ser dere da den ene julepynten han har deltatt med. Er man nintendo fan, så er man det. Spørs hvor synelig denne blir når jeg legger gavene under der. Vi skal ikke ha julen her i år, vi skal til farmor som vanelig. Hva synes du om juletreet?
Hva gjør du lille julaften?

Katrine
Skrevet: 01.12.2013 17:37


Idag er det første advent og jeg har fått satt sammen advent staken vår. Jeg laget jo en til pappa denne uka. Så idag satte jeg sammen min og ivar sin. Skulle egentlig ha den i huset vårt, men vi kommer ikke til og sette inn noen møbler enda så da satte jeg like så greit sammen adventsstaken hos pappa istede så kan den få stå og brenne der frem til vi får ting inn i huset. Vi fikk nøkkelene til huset vi har kjøpt idag, men vi ble veldig skuffa når vi kom og så og det som var lovet var bare surr. Så nå skal det ordnes opp i så vi kan få kommet oss inn. Elsker sølv og ble så utrolig fornøyd med denne adventSstaken. Den kommer rett og slett til og passe helt perfekt inn i hjemme vårt når det blir ferdig, men imellomtiden får den pynte opp i kroken her hos pappa. Har laget et lite "hjem" i en krok her med det som skal inni huset der. Og det set helt perfekt ut. 

Hva synes du om staken min?
Har du laget stake for advent?

Katrine
Skrevet: 30.11.2013 17:58


Det er virkelig noe spesielt med det og kunne få pakke i posten og vente på pakker. Igår fikk jeg enda en. Jeg har fått så masse i posten og venter på meg, og har mer i ønskeliste som nok blir bestilt etterhvert om det ikke kommer litt i julgaver i år. Tenkte jeg skulle sette sammen en ønskeliste av det jeg ønsker meg her på bloggen så dere kan få se noe av det. 

Nå fikk jeg Krus i posten. Dette er Design Letters av Arne Jacobsen. Digger disse koppene, så enkle. Kommer til og passe helt supert inn hos oss. Jeg ønsker meg hele alfabetet i disse koppene stående. Men først så gikk jeg for K og I for Katrine og Ivar. Det er jo tross alt vi som skal bo der og kommer til og bruke disse mest. 

Disse koppene med valgfri bokstav finner du HER.

Hva synes du om koppene?
Har du bestilt noe i det siste?

Katrine 
Skrevet: 24.11.2013 12:37
JEG HAR FÅTT TAK I BONDESJAKK!
Jeg har leitet etter det så lenge og la også ut på bloggen her, men få som viste om hvor jeg fikk tak i det. Men takket være instagram fant jeg. Og takk til Lev vakkert butikk i Oppdal som kunne sende til meg siden det er litt for langt for meg og dra dit. Finner facebooksiden dems HER.

Hva synes du om dette bondesjakket?
Har du fått pakke i posten i det siste?

Katrine
Skrevet: 20.11.2013 18:38Kubus 4 og Kubus bowl er høyt på ønskelisten i år. Disse herlighetene ønsker jeg meg i hvit og grå. Blir det ikke julegave, blir det at jeg handler som en sen julegave til meg selv. (Det er lov)

Hva synes du om disse kubusene?
Har du noe du virkelig ønsker deg i år?


Katrine
Skrevet: 19.11.2013 18:59


Jeg trenger deres hjelp. Jeg leiter etter bondesjakk spill i tre. Jeg har sett på nettet at bohus skal ha. Men lurer på om det er en nettside som selger slike, men finner Ingen. Hadde satt stor pris på hjelp. Kanskje jeg tar et linke innlegg til den bloggerne som tipset om det beste. Dere kan se hvordan type jeg mener under.


Veit du hvor jeg kan få tak i slike?

Katrine
Skrevet: 31.10.2013 17:35Må bare vise dere denne wallstickersen jeg har så lyst på. Synes disse er kjempe stilige, og jeg som liker og ha litt oversikt over ukene månedene så hadde denne vært perfekt. Har lyst til og ha den på kjøkkenet i huset vårt, men kan ikke kjøpe den før jeg har sett hvordan vi får med plass og om den ville passet inn. Men både tror og håper det. De er jo så kjekke siden det er klisteremerke og at du bruker kritt til og skrive på de.


Hva synes du om slike kalendere?
Har noe kjekke wallstickers?

Katrine
Skrevet: 29.10.2013 21:12


Tenkte det var på tide å vise noe av det jeg har handla til huset vårt. Nå er det bare en måned igjen så nå er det ned pakking og ordning. Har handlet sofa, seng, vaskemaskin og spisestue. Men har fått gjort noen småkjøp også kommer ikke unna det. Dette er jo så stas.


Her er en lampe og smykke stativ som jeg falt for. Har litt mer i samme type serie men kommer til og vise litt og litt fremover nå. Kan ikke vise for mye heller. Gleder meg hvertfall masse til og vise dere huset vårt og utviklinga av det og hvordan vi får det. Tror vi får det helt perfekt!


Hva synes du om lampa og smykkestativet?
Har du noen interiør sider og tipse om?

Katrine
Skrevet: 27.08.2013 17:12Jeg elsker ugler, og når jeg og pappa var en rask tur til Drammen på elvefestivalen på lørdag, så gikk jeg forbi en bod som solgte kalendere. Der var det en ugle som bare ropte på meg, og det var denne. Verdens søteste kalender. Den har fått en fin plass på hylla her nå, men gleder meg masse til og plassere denne i vårt eget hus. Det blir nok masse innkjøp innlegg fremover med interiør kjøp. Kommer jeg over noe perfekt så blir det med hjem. Men har planlagt hjemme mitt for mange år siden så farger og møbler og utseende er alt planlagt, gjenstår bare og finne alt. Godt vi har god tid.

Hva synes du om ugle kalenderen?
Har du et dyr eller en figur du digger?


Katrine
Skrevet: 21.08.2013 17:57
Diamond Light from Eric Therner.

Elsker denne lille lyspære som er formet som en diamant. Når den ike lyser lengre kan den fortsatt brukes som pynt. Har bestilt denne hjem til meg, så gleder meg masse til den kommer. Den lyser i 1500 - 2000 timer så varer ikke så alt for lenge, det er en nydelig pynte gjenstand fordet.

Synes om pæra?
Bestilt deg noe i det siste?

Katrine


hits