Skrevet: 02.08.2013 15:57


Jeg trenger deres hjelp, og tenkte derfor og lage en konkurranse ut av det. Jeg er med i konkurranse, og trenger stemmer. Konkurransen er et sommebildet, og jeg trenger så mange stemmer som mulig hver dag. Konkurransen avsluttes 19. August, og trenger da så mange stemmer som mulig. Jeg har to premier som jeg deler ut til de som stemmer på bidraget mitt.Premie 1: Replay parfyme sett til henne, med parfyme, bodylotion og shower gel.
Premie 2: Tresemme naturals hår produkter, mousse og harspray, og lady million bodylotion.


Det du må gjøre for og være med i konkurransen er:
- Gå inn på denne linken HER. Og følg instuksene på bildene under her.
Du må følge siden på facebook (men du kan slutte og følge den når konkurransen er over). Når du stemmer for første gang så kommer det opp en beskjed du må godkjenne. Her skal de bare ha en godkjennelse om at du har facebook og ha navnet ditt, ikke noe farlig. Så er det bare og stemme.


- Når du har stemt så kan du kommentere på dette innlegget at du har stemt, og skrive hvilke premie du ønsker.
- Husk og legge igjen epost adressen din i kommentarfeltet så jeg kan kontakte deg om du vinner.
- Du må ikke ha blogg for og delta, men du må ha facebook.

Du kan legge igjen en stemme hver dag, og hvis du stemmer flere dager så legg igjen en ny kommentar. Da har du enda større sjanse til og vinne. Tusen takk på forhånd for at du stemmer. Konkurransen avsluttes 19. August så da kommer jeg til og ta kontakt med vinneren. Du kan velge om du vil beholde premien selv, eller gi den bort.

Har du stemt?

Katrine
Skrevet: 01.07.2013 21:23


Jeg er med i en konkurranse på Buskerud Storsenter sin facebookside HER. 

Vil du være så snill og gi men en stemme ved og KLIKKE DEG INN HER, og finne det bildet som er under, klikke på "vote". Får du opp en beskjed må du godta denne for at stemmen skal registreres, men det er ikke farlig og gjøre det. Da hjelper du meg i en konkurranse om et reisegavekort på 5000 kr.

Jeg får ikke lagt ut direkte link til bildet mitt her på bloggen, får bare delt det videre på facebook. Men om du vil hjelpe meg fordet, blir jeg kjempe fornøyd, og du kan stemme en gang hver dag. Har du stemt kan du skrive det i kommentarfeltet så kanskje jeg trekker en vinner av en hemmelig liten premie, som en takk for stemmen.

TUSEN TAKK PÅ FORHÅND!Har du hjulpet meg ved og stemme?
Vil dere ha et eget liten innlegg om dette, med en konkurranse og bildet av premien?

Katrine


hits