Skrevet: 31.01.2014 18:46


Skjorte fra Uldahl

Monett, en butikk her jeg bor som tar inn masse forskjellige merker, la ut denne skjorten på facebook siden sin her om dagen, den var så utrolig stilig, gikk i butikken for og se hvordan den var i stoff og lengde og den var jo så herlig bløt i stoffet, så det endte med et kjøp. Skal på innkjøpsmesse med jobben til helgen så da er litt av antrekket i boks. Gleder meg masse til og ta ibruk denne. 

Hva synes du om skjorten?
Har du handlet deg noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 31.01.2014 10:24
God morgen alle sammen!

Da er fredagen allerede her, jeg synes ukene bare suser forbi. Idag har jeg fri og benytter meg av det til og bare slappe av. Har startet dagen med God Morgen Norge på tv, ikke fulgt så mye med på det, men det har nå stått på. Har fyr i ovnen og en god kopp kakao. Leser litt blogger, henter litt inspirasjon, svarer på litt kommentarer. Har fått en super god start på helgen med gode nyheter, så håper dette fortsetter.

Skal hvertfall ta en liten pleie stund av meg selv snart. Skal øve litt på en øvelse vi gjør på trening også skal jeg hoppe i dusjen, ta en hårkur og ansiktsrens etterpå og gjøre meg klar til februar starter. Mye som skjer i februar, skal få laget et lite innlegg på det. Ellers skal dagen gå til å rydde litt, vaske litt klær, planlegge antrekk for det første som skjer i februar, og ta dagen som den kommer. Føler også jeg trenger en ny header på bloggen, så må se om noen vil ordne det for meg. 

Hvordan er din fredag?
Veit du om noen som er flinke med headere?

Katrine
Skrevet: 30.01.2014 18:13


Dagens antrekk: Bukse fra Bik Bok, Topp fra Bik Bok, Blazer fra H&M, Skjerf fra Bogerud. 

På morgenen idag var jeg kjempe trøtt, og så enormt mye snø som hadde kommet over natta, så frokosten ble utsatt til jeg kom på jobb. Nå har jeg fri i to dager før det bærer avsted på messe i Moss. Antrekket idag er faktsik rotet frem fra pappesken jeg egentlig hadde pakket ned en del klær i på grunn av flyttinga, men siden den er utsatt på grunn av tull så kan jeg pakke opp litt igjen for og bruke det. Nå skal jeg og kjæresten ta en rolig kveld med film, og i morgen er det planlegging av antrekk for messe dagene. Prøve og lage noen innlegg til dere også, da det ikke er like lett og få gjort det på messa. 

Hva synes du om antrekket?
Hvordan har din dag hvert?

Katrine
Skrevet: 28.01.2014 17:47


To helger på rad nå forrigehelg og helgen før der, har jeg bakt brownis med oreo ostekrem. Men har enda ikke fått vist den på bloggen, og tenkte nå det var på tide. Den er super god, ikke helt lik oreokake, men like mektig og absolutt god. Den falt i smak hos de her hjemme hvertfall, og det er nok ikke siste gang jeg baker denne. Oppskrifta på den er også ganske lett egentlig. Men greit og ha tid til det, for den tar litt tid og lage. Sett ovnen på 165 grader, og bruk en liten langpanne på 25 x 30 cm. 

Ingrediensene du trenger til Brownisen:
- 250g sjokolade, her kan du velge lys eller mørk, etter ønske og ønsket sjokoladesmak. 
- 250g smør
- 5dl Sukker
- 5stk Egg
- 3dl Hvetemel
- 2ts Bakepulver

Det du starter med er og hakke sjokoladen i små biter, smelt smør og bland sjokolade bitene inn i smørret, til det er en sjokoladesmør blanding. Visp egg og sukker i en bolle, hell så sjokkoladesmørret over eggedosisen og visp det godt sammen. 

Sikt mel og bakepulver, og rør godt til røren er glatt og klumpefri. Hell røren over i formen, og stek kaken midt i ovnen i 40 minutter. Avkjøl kaken før du starter på ostekremen. 

Når kaken er avkjølt løfter du den ut av formen og renskjær aventuelt kantene om du ønsker, jeg pleier og skjære av den høyeste kanten på brownisen da denne kan bli litt sprøere og hardere enn resten av kaken. Legg kaken i formen igjen, eller på ett brett. Jeg tok ett brett da den var serverings klar på brettet. Legg kakaen med stekeskorpen ned. Så kommer oreoostekremen.

Ingredienser:
- 400g smøreost, jeg har brukt kremosten til baking, men kan også bruke philadelphiaost
- 3dl fløte
- 200g Hvitsjokolade
- 110g Sukker
- 1ts vaniljesukker
- 2 plater gelatin
- 100g oreokjeks

Så starter du med og dele opp eller finhakke sjokoladen, og smelt den forsiktig over et vannbad. Pass på så det ikke blir for varmt da kan sjokoladen bli klumpete. Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann som annvist på pakken. Bland kremosten, fløten, sukkeret og vaniljesukkeret i en bolle og visp det sammen til en glatt, tykk og myk krem. 

Løs gelatinen i 2ss varmt vann og rør geltinen inn iostekremen sammen med den smeltede sjokoladen. Grovhakk kjeksene og vend dem inn i ostekremen. Bre kremen jevnt over brownisen og la kaken stå i kjøleskapet natten over. 

Nå kan kaken deles i små firkanter og serveres. Håper den faller ismak. 

Har du lagd eller smakt denne kaken før?
Har du bakt noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 27.01.2014 20:59
God mandagskveld!

Ny uke, nye muligheter. Mitt syn på mandager varierer veldig. Idag var jeg veldig trøtt, og våkne til snørstorm hjalp ikke akkurat. Men jeg tok meg en kopp med varm kakao, og satt med blogger og instagram på morgnen idag, før jeg spiste litt, og fikset meg for og skulle på jobb. Men jeg hadde en følelse av at dette blir en bra uke. Siste uken i januar og en ny måned starter med masse forskjellig og spennende ting som skjer. Mer om alt for februar kommer etterhvert. 

Hva synes du om mandager?
Har du noen spesielle planer fremover?

Katrine
Skrevet: 27.01.2014 17:42
Har enda ikke laget noen instagram update innlegg på nyåret. Men jeg har vel ikke vært den flinkeste til og legge ut så masse bilder der heller. Jeg har vært helt elendig til og ta bilder i det siste, men nå skal jeg få gjort en endring på det. Instagram er en kjempe flott inspirasjonskilde, og sanker masse inspirasjon der både til hverdag, interiør, mote, trening skjønnhet og diverse. Det er også en helt super enkel måte og få en rask redigering av bildene, selv om pixlr ikke er så enormt vanskelig det heller. 

Legg meg til på intagram; katrinex3
Følger tilbake om du legger igjen brukernavnet her. 

Synes om bildene?
Har du instagram?

Katrine 
Skrevet: 26.01.2014 13:25
Et bildet fra photoshoot forrige uke. Var på shoot igjen på fredag med enda bedre bilder. Venter på redigering av de så skal jeg vise de til dere, men det tar litt tid for fotografen er opptatt hele helgen. Gleder meg til og vise noen av de bildene vi tok sist. Nå skal jeg få kommet ut av pysjbuksa og kanskje over i noe så lekkert som joggebuksa og dra til farmor på en liten søndags mat. Er det søndag så er det søndag. 

Hva synes du om bildet?
Vært på noen photoshoot i det siste?

Katrine
Skrevet: 25.01.2014 19:39


På fredag var jeg hos Marlene som fikser neglene mine. Ble neglefin igjen. Synes det er like vanskelig og finne ut hvordan jeg skal ha neglene hver gang, hun har så mye fine farger, og dekor til neglene er ikke noe problem. Så denne gangen endte vi opp med turkise negler, med blått glitter og folienegler. Så fornøyd med de, elsker farger på neglene. Hva synes du om neglene?
Har du prøvd shellac før?

Katrine
Skrevet: 25.01.2014 16:10


God lørdag alle sammen!

Dagen min startet sammen med kjæresten, vi lagde oss ugle egg idag, jeg hadde bestilt meg ugle form, og de var jo bare så søte. Fikk formen tidligere i uken, men skulle ikke bruke den før helgen for da blir det mye mer kos. Jeg er en over glad i ugler, så dette var perfekt. Tok i bruk det nye service mitt fra greengate som jeg fikk til jul, passet perfekt. Lagde også en god varm kopp med kakao med dolce gusto maskinen. Det blåser og føyker så mye snø ute nå, att måtte få varme inn i kroppen. 

Var ganske så kaputt i går kveld og morgenen idag kjente jeg det i hode til jeg fikk stått opp og drukker litt og spist. Var hos fotografen på modell jobb i går, og når jeg skulle hjem sklei bilen på all snøen, kjente hjulet tok tak utenfor veien og det gitt rett i grøfta. Fotografen bor ganske "øde" om jeg kan si det sånn, så eneste mulighet var og gå tilbake til fotografen. Han kjørte meg til Åmot så jeg fikk hentet bilen til kjæresten, så jeg rakk negle timen min. Etter negletimen dro jeg hjem og hentet kjæresten og pappa også en som de jobber sammen med som hadde kranbil. Det tok tid og få bilen opp fra grøfta, men det gikk, ingen skade på bil eller noe. Veien var helt sinnsykt glatt, for når vi kjørte ned dit for og hente bilen var det spor i grøftene hele veien nesten, og det ene sporet gikk rett i en lyktestolpe som var knekt rett av. 

Så lenge det ikke er personskader og isåfall bare en bil som står fast eller skade på bilen så er det best. Jeg var bare  en grødt med masse snø, ikke stor fart så da skjedde det ikke noe, selv om det er kjempe kjedelig. Hadde ikke spist, gått på do eller slappet ordentlig av på 12 timer når vi kom hjem etter alt sammen. Dette tar på kroppen. Og idag har vi tatt en tur i gata og kjøpt is til kjæresten. 

Hva synes du om frokosten?
Hva har du gjort idag?

Katrine
Skrevet: 23.01.2014 21:59
Torsdagskvelden er her, og helgen min har startet. Jeg har fått dusjet, og sett på helstrøm rydder opp. De er i Vikersund her jeg bor nå, så det er veldig spennende. Lærte hvertfall at det var 161 sukkerbiter i nugatti og at han har kunne levd på det så lenge han kan huske et helt sinnsykt. Men veldig rørende og se at det blir endringer. Så nå sitter jeg med mitt nye interiør blad, kjøpte det på tirsdag, og har enda ikke fått sett i hele, det er så mye fint og inspirerende. 

Det blir nok tidlig kvelden, tidlig opp i morgen og ordne seg for og til fotografen på fotomodell jobb. Og fikse neglene mine etter det. Gleder meg til og få nye negler igjen, spent på hva vi finner på denne gangen. Ellers er det ingen planer for helgen. Ta den som den kommer. 

Har du lest det nye interiørbladet?
Hva har du gjort  i kveld?

Katrine
Skrevet: 23.01.2014 19:31
Dagens antrekk: Bluse fra Bik Bok, Cardigan fra H&M, Skjerf fra Bogerud, Bukse fra WR.UP, Klokke fra pappa. 

Jeg skulle egentlig forhåndsskrive dette innlegget, ta bilder før jobb og gjøre ting klart, men kamera klarte såvidt noen ett par bilder for det var tomt for strøm, så da var det bare og få ladet det. Og de bildene jeg fikk tatt, ble ikke noe bra. Og jeg rakk ikke lade kamera for og ta nye bilder før jeg skulle på jobb. Hadde jeg bare vist det før. Det er jo ikke så enkelt og ta antrekk bilder nå som det er mørkt før jeg kommer hjem fra jobb, ingen til og ta bilder som er hjemme, og ut har det snødd hver dag, og det kommer så masse og store flak at det hadde blitt bare fokus på snøen.  Jeg elsker denne buksen, skrev om den for en stynd siden, og det er definitvit den beste buksen jeg har hatt på lenge. Kan bruke den til alt, kjennes ut som joggebukse og sitter perfekt. Blir nok en slik bukse til snart, har sett på denim buksa, så den blir nok min snart den også. Ellers fant jeg frem en bluse som har ligger i skapet kjempe lenge, og ikke blitt brukt på en stund, men idag fikk den være med i dagens antrekk, liker fargene knæsj rosa og svart sammen. 

Nå skal jeg slenge sammen litt mat, også skal jeg kose meg med firestjernes middag, er alene nå så idag er det kose kveld med nytt interiør blad, fyr i ovnen, god varm dusj, og bare kos. 

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/ skal gjøre idag?

Katrine
Skrevet: 22.01.2014 21:22
Ikke rukket noen blogging idag, og heller ikke fått forhåndsskrevet noe. Dagen startet med et pang, da jeg ikke fant lommeboka noe sted, også var det og lete og lete for og kunne rekke jobb. Jobb dagen gikk sakte, også var det bare hjem, kaste i seg litt mat og dundre avsted til trening. Kom akkurat hjem og har fått dusjet, og ordnet meg og sitter nå bare og daffer og venter på kjæresten før vi skal legge oss. Siste jobb dag i morgen for denne uka. Og fredag er fylt med fotomodell jobb og fikse ny negler. Spent på resultatet å gleder meg til og visere dere mine nye negler på fredag. 

Hva har du gjort idag?

Katrine
Skrevet: 21.01.2014 19:13


Dagens antrekk: Bukse fra Cubus, Cardigan fra Gina Tricot, T-skjorte fra Lindex, skjerf fra Bogerud, Klokke fra pappa. 

Antrekkbilder er ikke like lett for tiden. Det er vinter og mørketid, så når jeg er ferdig på jobb og det faktisk er folk hjemme som kunne tatt bildet så er det for mørkt ute. Jeg liker best og ta bilder ute da lyset er mye finere og naturlig. Og i det siste har det snødd helt sinnsykt, så om jeg skulle tatt bildet ute selv med selvutløser hadde vel kamera bare fokusert på alle de tusen snøfnuggene som hadde dalt ned mellom meg og kamera. og har da mistet litt lysten på og knipse antrekksbilder. Men nå tok jeg bilder på soverommet med lyset på. Det ble helt greit, men det er liksom ikke god nok plass til og ta de beste bildene der, i hvertfall så lenge ingen kan hjelpe til meg og knipse bilder.

Hadde i hvertfall et ganske avslappende antrekk idag, og det var ganske så deilig. Liker og ha et avslappende antrekk innimellom. Skjerfet er nytt, for det gamle trengtes og byttes ut. Har ikke alt for mange skjerf og velge i, så deilig med et nytt.

Hva synes du om antrekket?
Hvordan var ditt tirsdagsantrekk?

Katrine 
Skrevet: 20.01.2014 20:00


For over en uke siden handlet jeg meg barfota anorakk. Ønsker meg denne lenge, og nå er den endelig min. Elsker fasongen, fargen, pelsen og hele jakken. Har brukt denne godt allerede, og gleder meg til og bruker den enda mer. Denne blir perfekt til skiturer når vi skal det. Det er så deilig og ha en god varm genser under denne. Bruker den ikke til og fra jobb siden den skal dras over hode, men bruker den stortsett hele tiden ellers. Kunne tenkt meg denne jakken i alle fargene som finnes, men den røde falt jeg virkelig for. Barfota er et merke som har så utrolig mye fint, har en fantastisk god strikkegenser med paljett stjerne på og en stilig pute som jeg skal ha i sofaen vår når vi kommer inn i huset. Har sett på noen smykker til barfota som jeg har lyst på også, men andre ting som blir prioritert først, håper butikken jeg har handlet mine barfota ting får masse fine barfota varer for våren og sommeren. 

Hva synes du om anorakken?
Har du handlet deg noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 19.01.2014 19:21Idag har jeg ryddet litt i klærne mine, fått hengt opp litt og brettet sammen. Også fått ryddet og gjort om litt på soverommet. Nå har kjæresten kommet hjem og jeg skal starte og lage litt mat, så skal vi sette oss ned med en film og slappe av resten av dagen.

Har problemer med Java på dataen, for noe søppel den programvaren er. Så nå sitter jeg med ipaden og blogger med blogg appen, noe jeg ikke liker og blogge så mye fra. Håper den dumme javaen fikser seg snart skal vise dere den nye anorakken min etterhvert også har jeg vært hos fotografen igjen så skal prøve og få vist dere det, pluss oppskriften på kaka jeg har laget. Så det kommer litt fler innlegg iløpet av uka. Synes det er så mye som skjer, og diverse og gjøre så vanskelig og få blogget hver dag.


Hva har du gjort idag?
Har du javaproblemer?

Katrine
Skrevet: 16.01.2014 17:52
For en stund siden fikk jeg den nye buksa mi fra WR.UP og dette er definitivt blitt min nye favoritt bukse. Så ved neste lønning blir det nok bestilt en til så jeg har og bytte på. Jeg har nok aldri kjøpt en bukse til denne prisen før, for har ikke følt det har vært nødvendig, men den var absolutt verdt hver eneste krone. Det kjennes ut som jeg går i kossebuksa hele dagen, og jeg synes den sitter som ett skudd. Har allerede plukket meg ut den neste jeg har lyst på og håper den er like god. Det er silikon i livet så buksa henger perfekt på, trykgt og bøye reg uten rørleggersprekk eller synelige trusekanter. Det kjennes nesten ut som jeg ikke har bukse i det hele tatt på, og det er kjempe deilig. Spesielt på jobb hvis det er mye bøy og tøy. Kan komme hjem og det føles ikke som et stress og få på kosebuksa. Nå kan jeg til og med sette meg ned og spise og slikt først før jeg skrifter, og det skjer sånn ca. aldri. Gleder meg til og se nyhetene som kommer inn i butikk fremover. Jeg synes de koster ganske masse for en bukse, så enormt mange blir det ikke, og det blir hvertfall ikke kjøpt fler enn en av gangen. Men frakten var kjempe rask, så jeg ble kjempe fornøyd på alle måter. 

Denne blir nok flittig brukt fremover, og det har ikke vært tvil hvilken bukse jeg skal ha på når jeg skal kle på meg. Dette er ikke et reklame innlegg, jeg har skrevet om buksen fordi jeg vil vise den til dere, siden det er min nye favoritt. 

Hva synes du om buksa?
Har du et plagg du er super fornøyd med?

Katrine
Skrevet: 14.01.2014 20:16

Jeg er ganske lei og inspirasjonen og alt er ganske borte når det kommer til nistepakke. Jeg har ingen anelse hva jeg kan ta med meg og ha til lunsj på jobb, så det ender som regel opp med noe kjedelig som kanskje bare leverpostein eller koktskinke. Jeg hat slått til en gang innimellom med brød med salat, snøfrisk, rødløk og kokt skinke, det er kjempe godt, men det er ikke det jeg gidder eller vil spise hver gang. 

Jeg trenger rett og slett litt tips fra dere med hva jeg kan lage som lunsj/nistepakke. På jobb har vi ikke masse som kan hjelpe, men vi har vannkoker, toastjern og kjøleskap. Har toast innimellom, og de dagene det ikke er mye energi har det endt opp med en rett i koppen nudler. Så hvis dere har noe tips til enkel, rask, sunn og god niste/lunsj hadde det hjulpet masse. Kom gjerne med nettsider, oppskrifter eller bare skriv tips rett i kommentarfeltet. Tusen takk på forhånd. 

Har du noen lunsj/niste tips?
Hva pleier du og spise til lunsj/niste?

Katrine
Skrevet: 13.01.2014 18:31


Før jul var jeg modell igjen. Da skulle det være nisse drakt og mustang. Men den dagen blåste det så kjempe mye, så lys og fokus og alt var ikke lett og få bra. Så vi lagde istand en ny photoshoot nå på søndag som vi tok nye slike bilder. Da blåste det ingenting, det hadde endelig kommet litt hvitt på bakken. Det var rundt -12 grader så det var iskaldt, men det var nesten værre og ta bilder forrige gang som det blåste så veldig. Men det er kjempe morsomt, så gradene er ikke noe man tenker så alt for mye over. 

Det var en modell til som skulle være med, så vi var to på enkelte bilder, legger ut noen av bildene med bare meg, siden jeg ikke vil legge ut bilder av andre før jeg har spurt om lov isåfall. Har ikke fått alle bildene enda, og disse jeg har her er motatt over facebook som ødelegger kvaliteten litt, men det går bra.  De tre siste bildene var de vi tok sist gang, det ene har han redigert et lite lys rundt bare meg, ellers ser dere forskjell på bildene, da det er mye mykere og finere lys på de øverste. Og så mye den hvite bakken gjorde. Det hjalp vedlig med litt snø, og ikke noe vind. Kjempe morsomt, så nå er det bare og tenke ut litt ideer til senere shooter. Vi har alt en plan, men den er hemmelig, og vi får nok ikke gjennomført den med det første. 

Hva synes du om bildene?
Har du vært modell før?

Katrine 
Skrevet: 09.01.2014 20:31
Nå er det torsdag, og idag har jeg hatt sein dag. Det er så lite igjen av dagen, så får gjort så lite. Når det gikk mot slutten av dagen begynte jeg og bli ganske så sliten, så var deilig og komme hjem og spise litt og bare sitte og slappe av og det kommer jeg nok til og gjøre frem til jeg skal sove. Kjenner kroppen trenger en hvil. Ellers har jeg fått satt på en klesvask. Barfota genseren min (ikke den på bilder), skal vaskes med håndvask, så har tatt på det i maskinen, veldig greit og ha den funksjonen der. 

Ellers har jeg fri i morgen. Da skal jeg sove til jeg våkner av meg selv, og ordne opp i litt av hvert. I morgen må jeg bare ta all den klesvasken som jeg har utsatt gang på gang nå, fordi enegien og motivasjonen til og gjøre noe spesielt har ikke strekt til. Men nå kan det ikke vente lengre. Så blir klesvask og rydding i morgen. Skal også prøve og få laget en kake, ny oppskrift som jeg har funnet. Skal også prøve og få laget litt flere blogginnlegg. Skal prøve og benytte fridagen i morgen til det fulle. 

Hva har du gjort idag?
Har du hatt tider hvor du utsetter alt?

Katrine
Skrevet: 07.01.2014 18:01


Nå har jeg fått tatt bilder av noen av julegavene jeg fikk til jul. Har ikke tatt bildet av alt da jeg synes det er ganske unødvendig, da det ikke er alt som er like spennende og vise på bloggen, så kan heller notere ned noe av det andre jeg fikk. Så har tatt og plukket ut noe av det jeg har fått. Jeg er kjempe fornøyd med alt jeg fikk. Kommer nok til og vise litt mer innimellom. Jeg synes det er kjempe morsomt og få gaver på julaften. Men det jeg liker best er og gi bort gavene jeg har og se gleden til de som får. Hvertfall så lenge jeg har fått tak i noe veldig spesielt eller noe de virkelig ønsker seg. 
 

Jeg ønsket meg green gate service, ønska meg dora white først også skal jeg  ønske meg et med fine farger og slikt etterhvert. Dette service i de fargene jeg har valgt passer sammen med alle de andre settene så gleder meg til kunne ha mitt greengate skap i huset vårt. Fikk ganske masse nå til jul, så ikke lenge igjen til jeg har et helt sett alt. Fikk av mamma, stefaren min og lillesøster og litt av tante med familien. Fikk også håndkler av farmor som passet perfekt sammen med dette settet. 

Fikk en nydelig lykt av Kaja, og tror jeg nesten vet hvor den skal stå i huset når jeg kan få den inn der. Også en kjempe søt ugle av lillesøster. det måtte komme en ugle en gang iløpet av alle pakkene, og det gjørdet det. Elsker ugler. 

Fikk dette fine hjertet av Tante. Egentlig skulle jeg få det før for og kunne pynte med den til jul. Men siden flyttingen ble utsatt, ble det en julegave også sparer jeg det til neste jul. Det var hvertfall kjempe fint, og gleder meg til og kunne få neste jul i huset vårt. Blir kjempe spennende. 

Også fikk jeg en guess veske/lommebok av svigeforeldrene mine. Den var kjempe fin, og perfekt til og få mobil og penger i. Veldig grei og ha når man ikke orker og ha en hel veske bare for litt. Og jeg har ikke akkurat så mye klær som det passer seg og ha ting i lommene, ikke liker jeg det heller, så denne er perfekt. 

Hva synes du om gavene?
Fikk du mye fint til jul?

Katrine


hits