Skrevet: 25.02.2014 18:16
Har fått disse pistol vasene fra bloomingville i posten. Ønsket meg disse, men skulle vente til lønning, det var ikke veldig lurt, for da var den i gull utsolgt overalt, men så hadde jeg sett på instagram at det var en butikk som akkruat hadde fått de inn igjen, og da var det bare og lete hvem det var som la det ut igjen, og jeg fant det ut og turte ikke annet enn og bestille. Jeg fikk aldri bestemt meg for hvit eller gull så da ble det begge. Disse kommer fra Ruthogrudolf.no

Hva synes du om pistolene?
Ønsker du deg noe nå?

Katrine
Skrevet: 24.02.2014 21:31


Nå er det lengesiden jeg har vist noe DIY på bloggen. Dette blir ikke ett av de trinn for trinn innleggene for det behøves ikke for dette, men vil vise dere fordet. På badet her hos pappa har det stått en gammel krakk, med crome ben og en liten bute i rød plast med litt malingsflekker og slikt på. Denne krakken har ikke akkurat passet inn på badet, og jeg har hatet og se på den. Så på lørdag gikk jeg inn i min kreative skjel og ordnet opp i denne krakken. 

Jeg har nå gjort den lys og fin og den passer perfekt inn på badet vårt. Den røde krakken med de fæle flekkene står ikke på badet og ødelegger lengre. Nå er det nesten uvandt og komme inn på badet og se krakken, for nå har den litt mer usynelig nesten. Og så enkelt det er og bytte igjen, om man vil ha den i andre mønster og farger. 

Jeg har rett og slett bare brukt en liten bit av voksduk. Jeg skrudde av bena på krakken og stiftet fast voksduken på baksiden og skrudde på bena igjen, og vips var det en ny krakk. Har ikke tatt bildet av den på badet, for skal gjøre litt mer der, så kanskje det kommer mer bilder etterhvert. Dette kan man hvertfall gjøre med mere for og få et nytt utseende på noe gammelt. 

Hva synes du om krakken?
Har du gjort noe slikt med noe møbler?

Katrine
Skrevet: 22.02.2014 15:35


Når vi var i Oslo denne helgen så hadde jeg bestemt meg for hvertfall og innom en butikk og det var Ting. Der skulle jeg kjøpe meg den høyt ønskede lampen min fra tvåfota. Jeg viste ikke helt om jeg ville ha den i to farget eller hel svart. Men de hadde bare denne igjen og da avgjordet egentlig det alt for meg. Så tenkte jeg at jeg kan heller kjøpe meg den svarte senere om jeg absolutt vil ha den også. 

Se så nydelig den er!

Hva synes du om lampen?
Hva står høyest på din ønskeliste nå?

Katrine
Skrevet: 21.02.2014 16:46


På fredag hadde kjæresten bursdag som skrevet tidligere. Vi skulle da ta en helg i Oslo for og kose oss, komme oss litt bort og slikt. Men siden jeg er så enormt dårlig på denne pakkinga, prøvde jeg og tenke så smart som mulig slik at baggen ble lett og at jeg hadde god plass til ting på vei hjem hvis jeg handlet meg noe. Så jeg planla reise antrekket mitt, og da fant jeg raskt ut at jeg egentlig hadde kveldens antrekk med en gang, bare trengte noen få endringer. Så her ble det en kjole to antrekk. 

Her har jeg brukt den ene kjolen med en strikka genser over, tykk strømpebukse, og støvletter. Når kvelden kom byttet jeg ut strikka genseren med en svart cardigan, tok på et belte og en kjede, tynnere stømpebukse og pump. Da fikk jeg plutselig et stiligere antrekk for kvelden. og litt plass spart i baggen. Tror akkurat denne løsningen kan bli brukt ofte. Har aldri fått brukt denne kjolen før nå, men endelig og jeg liker den veldig godt egentlig. 

Håret på kvelds antrekk bildene er litt "fluffy", men bildene er tatt dagen etter for og vise, siden det ikke ble tatt noe samme dag og da var håret blitt fuktig i løpet av kvelden, og etter strikk og søvn var det ikke like bra lengre, men det får bare være. 

Hva synes du om antrekkene?
Har du et plagg du har flere planer med?

Katrine
Skrevet: 18.02.2014 21:31
Blitt dårlig med blogging siden vi kom hjem fra Oslo. Men i går var det jobb igjen, og når jeg kom hjem fra jobb var jeg helt kaputt, var kjempe sliten, uvell og frøys. La meg tidlig og våknet klokka to i natt og frøys veldig og verket i kroppen. Jeg dro en dyne til over meg og sovnet igjen etterhvert. Når jeg våknet på morgenen var jeg litt bedre, fikk truget meg opp og på jobb, ble litt bedre utover dagen, men fikk noen øyeblikk innimellom som jeg følte for og bare legge meg ned. Når jeg kom hjem, var det bare og spise også sovnet jeg i stolen. Er litt bedre nå så er spent på natten. 

I morgen er det trening igjen og gleder meg super masse til det, så lenge formen strekket til. Blir lengre treningsdag i morgen også så det blir kjempe artig. Men ser veldig frem til helgen nå. Så nå skal jeg snart ta kvelden igjen for og få hvilt godt til jobb igjen i morgen. Skal få sett over litt blogger til helgen også, trenger inspirasjon. 

Hva har du gjort de siste dagene?
Har du en blogg og anbefale, din egen eller andre sin?

Katrine
Skrevet: 16.02.2014 20:05


Nå har vi kommet hjem, og jeg har fått litt smått pakket ut av baggen, eller det nye er pakket ut av  baggen og hengt opp, det andre ligger der fortsatt, det får jeg ta videre etter jobb i morgen. Kjøpte ikke så veldig masse i Oslo, men var heller ikke det som var poenget med turen, men fikk tak i det jeg skulle og litt til. Det jeg egentlig skulle se etter er i posen det står Ting på. Det skal jeg vise på bloggen senere, men må få tatt bilder av den. 

Disse bildene tok jeg på hotellet og ta ville jeg ikke ta med det som var i ting posen. Men her ser dere det andre jeg kjøpte. Topp fra Bik Bok, Genser fra Bik Bok, Topp fra Gina Tricot, Tweezers fra Gina Tricot. 

Jeg så disse utrolig søte små pinsettene på gina tricot og måtte bare ha de, se så små de er vedsiden av iphonen min. De var jo så små og søte. Ivar sal få den blå til og ha til de radiostyrte bilene sine og den rosa er min. Jeg puttet den i toalett mappa mi når jeg hadde brukt den, og når jeg kom hjem og skulle vise den til pappa så fant jeg den nesten ikke igjen oppi der, så liten er den. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, og gjøre meg klar for kvelden med bare kos før det senga og gjøre seg klar for en ny uke. Vi driver også og prøver ut bursdagsgava til Ivar, den er kjempe stilig, og jeg skal få vist dere litt bilder av den etterhvert også, og turen i reptilparken kanskje. 

Hva synes du om innkjøpene?
Har du handlet deg noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 16.02.2014 11:00Nå er det ny dag her i Oslo, og hjem reise dagen. Men først nå skal vi i reptilparken og tryllemuseet. Det blir kjempe spennende. Har vært i reptilparken før men kanskje det er noe nytt. Kameraet er med så skal prøve og få tatt litt bilder idag. Forteller mer når jeg kommer hjem og kan skrive på dataen enn ipaden.


Hva er dine planer for dagen?
Har du vært på disse stedene før?

Katrine
Skrevet: 15.02.2014 21:39


I går var vi på Hereford steak house her i Oslo. Der fikk vi litt brød og diverse og dippe det i til snacks som forret, god biff til hovedrett og jeg tok sjokoladefondant til dessert. Det smakte hvertfall himmelsk alt sammen. Med litt vin til så koste vi oss veldig hvertfall, og det fortjente kjæresten min nå.


Idag ble det mat på peppes. Koset oss masse i kveld også for i morgen er det hjemreise igjen. Vi sitter i sofaen på hotellet og ser filmer på tv nå, slapper virkelig helt av!


Har du spist her i Oslo?
Har du kost seg litt ekstra i det siste?

Katrine
Skrevet: 15.02.2014 16:24


Her er hotell rommet vårt. Ble overrasket over hvor stort det egentlig er. Det er stort og fint. Hotellet pusses opp, men det merkes ikke på rommene, og ikke noe du tenker veldig over når du hår i hotellet for og spise frokost eller gå ut. Vi koser oss veldig her hvertfall når vi ikke er ute.


Hva synes du om hotellet?
Har du vært på dette hotellet før?

Katrine
Skrevet: 15.02.2014 10:54


I går kom vi frem til Oslo og fikk plassert oss på hotellet, rommet er kjempe fint og stort, hotellet pusses opp men det er ikke noe vi merker på rommet, bare når vi går ut. Vi gikk litt i byen i hår og så, gikk og spiste og feiret kjæresten min, har bilder av både hotell rommet og fra middagen igår, skal vise dere det senere.


Vi har nå spist frokost og er på farten ut for og se litt mer og handle litt, ikke bare vindus shopping som igår. Har hvertfall funnet den ene butikken jeg hadde krav om og innom mens vi var her. Viser nok innkjøp etterhvert også hvis det blir noe. Her er hvertfall bursdagsgave til min kjære, hva det var han fikk kan dere få se senere. Viser det nok ikke før vi er hjemme.


Hvordan var din fredag/valentine?
Hva er dine planer for idag?

Katrine
Skrevet: 14.02.2014 15:25


God valentines dag!

Jeg har fått masse ut av denne dagen alt. Våknet før åtte i dag, og da sto jeg opp fikset håret litt, så dro jeg og pappa en tur på butikken så jeg skulle få skaffet noe jeg trengte, så dro vi hjem også startet jeg på muffins, har laget lovehearts muffins til min kjære da han har bursdag idag, og det passer jo perfekt med valentine også. Har fått pakka, og ordnet det jeg skal så nå drar vi snart avsted til Oslo, vi skal være der i helgen og feire bursdagen tilmin kjære. Han måtte jobbe idag, men sluttet litt før for at vi skal til oslo, så nå venter jeg bare på han så blir det avreise. Synes muffinsene ble kjempe søte, og blir spennende og smake på de, for det har jeg ikke gjort, skal heller ikke gjøre det før kjæresten kommer. Så skal vi ha med noen på toget og kose oss med der. Kamera er ladet og med, og ipaden så skal nok få blogget litt for dere på tur. Dataen gidder jeg ikke drasse på nå, selv om bloggingen er enklest fra den, men denne turen er for og slappe av og bare være oss så da gidder jeg ikke prioritere dataen. 

Hva synes du om muffinsene?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 14.02.2014 11:55
Gratulerer med dagen gutten min!

idag har kjæresten bursdag, og det skal vi feire idag. Vi drar til Oslo på hotell når han er ferdig på jobb. Der skal vi kose oss og slappe av og ut og spise kjempe god mat. Han har jo dag bursdag på valentines dagen, men det er en dag vi gjøre lite ut av, vi viser vår kjærlighet hele året ellers, men så blir det veldig anderledes så lenge han har bursdag på denne dagen. Skal bake senere idag, og det får dere se etterhvert, for denne dagen kommer til og suse unna så jeg må bare svinge meg rundt og få gjort det jeg skal.

Kjenner du noen som har bursdag idag?
Gratulere han med dagen?

Katrine 
Skrevet: 13.02.2014 18:08
Antrekk: Topp fra H&M, cardigan fra Gina Tricot, Skjørt fra Nelly.com, strømpebukse fra Cubus. 

Tok et par detalje bilder av antrekket, var litt vanskelig og få av hele antrekket. Fant frem denne gamle gule toppen idag, da jeg hadde lyst til og ha litt farge idag. Har kommet hjem fra jobb og fått hoppet i joggebuksa og spist middag. Nå skal jeg slenge litt klær på vask, og begynne og pakke litt til i morgen. I morgen drar jeg og kjæresten til Oslo for og ha en helg der hvor vi bare slappet av og koser oss, og feirer bursdagen hans. Det blir deilig og bare være oss to, slappe av og glemme alt det teite og slitsomme hjemme. 

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 11.02.2014 18:03


God tirsdags ettermiddag!

Nå har jeg kommet hjem fra Butikk leder konferanse for nå. Dro tidlig mandag og kom hjem nå, det var deilig og komme hjem som alltid etter slike lange dager, men det har vært et bra kurs. Fått kjempe god mat og foredragene har vært inspirerende og bra, og flotte forelesere som er flinke til og stå og prate. Nå skal jeg få pakket ut av baggen og ordnet opp i litt i den, så alt av klær er klart til fredag igjen. Fått tatt litt bilder, ikke alle er like bra, men de er tatt med mobil. På mandagskvelden var det fest middag, og da fikk vi servert vin, og kjempe god mat. Forreten besto av gulrot og gresskarsuppe med gresskarkjerner, hovedretten var urtemarinert kylling og desserten var panna cotta. Det var kjempe god mat, og det er jo veldig bra hos en som er kresen som meg. Eller koste vi oss med vin og pratet, og etterhvert begynte noen og danse, mens vi etterhvert gikk for og legge oss, med tanke på at det var tidlig opp igjen idag. Det var forelesere som var leid inn også for og prate om litt andreting, men som kunne være til hjelp for også, Bjørn Heidenstrøm var ett av de, det er hans om har syklet fra Norge til Sør afrika, kan leser meg om han og det han har gjort HER.  Også kom S. Leipingen, som var en komiker som hadde komedie om ting som hadde med og drive butikker og gjøre, som kunder og budsjett og slikt, han var hvertfall kjempe morsom, og det var en kjempe bra slutt på dagen. 

Hva har dere gjort disse dagene?
Har du vært på et slikt kurs en gang?

Katrine
Skrevet: 10.02.2014 18:04
Her om dagen var  jeg vært hos frisøren igjen. Men denne gangen har vi ikke satt opp bare farging av ettervekst eller helfarging av håret. Nå har jeg vært mørkhåret i ett år, og trives kjempe godt med det, men jeg vil bli lysere i lokkene mot sommeren. Jeg har en veldig spesiell hårtype, den suger hårfarge siden den er ganske porøs, så det koster meg ganske masse, pluss at håret mitt blekes så utrolig masse i sola på sommeren, så det blir alt for dyrt, for da må jeg til frisøren mye oftere enn det jeg må resten av året. 

Så nå skal vi lage en ombre først, starte sånn smått med stiper som en ombre, for bleking skader ganske på håret så vi har bestemt og ta det skritt for skritt veldig rolig, slik at jeg går mer og mer mot min egen farge igjen etterhvert. Har veldig lyst til og få satt på extensions også. Har hatt sveise extensions før, og brukt clip on nå i mange mange år, men tenker veldig på og prøve tape extensions nå. Gleder meg litt til og få tilbake mer min egen farge, selv om den ikke kommer til og bli helt lik, da jeg vil ha mer striper og spill i håret nå enn jeg har hatt. 

Hva synes du om ombre hår?
Noen erfaring med tape extensions?

Katrine
Skrevet: 10.02.2014 08:49


God morgen alle sammen!

Nå blir jeg hentet og drar til Gardermoen på Butikk leder konferanse. Jeg har pakket alt for mye, vi skal på fest middag på kvelden idag, og hva er mer vanskelig enn og finne ut hva man skal ha på seg da. Men jeg har med meg noe så får vi se. Kanskje det blir noen bilder iløpet av dagene, kommer ikke hjem før på tirsdagskvelden, men har noen blogginnlegg ferdige så mulig det kommer ut noen iløpet av tiden om jeg rekker. Det viktigste er hvertfall med, så får resten bare være om noe blir glemt.

Hva er dine planer for dagen?
Er du flink til og pakke?

Katrine 
Skrevet: 09.02.2014 17:58


God morsdag alle mødre!

Alle vet vel at det er morsdag idag. Og derfor laget jeg muffins på morgenen til mammaen min. Jeg laget vaniljemuffins med ostekakefyll og sjokoladetopping. Fant maler på nettet, selvfølgelig husker jeg ikke siden, men finner jeg igjen linken skal jeg legge den ut. Hvis du som har laget de ser dette skriv gjerne en kommentar. Skrev  de ut og satt og klippet mens muffinsene stekte. Laget bare tolv muffins siden det ikke var til noe stort, bare litt for mamma og oss som var der. 


Ble kjempe fornøyd med de, og de smakte super godt, og da er det lov og skryte litt av seg selv. Dette er en ide man kan bruke til masse forskjellig, bare endre teksten på de. Har alt en liten ide for bursdagen til kjæresten som da er på valentines dagen, vi gjør ikke stort ut av valentine på grunn av bursdagen hans er på den dagen, men har en muffins ide som passer både kjæreste kos og valentine, det skal jeg lage på fredag, på selveste dagen, da det er da jeg har best tid, og de er best ferske. 

Hva synes du om morsdag muffinsene?
Hva har du gjort for din mor idag?

Katrine
Skrevet: 06.02.2014 17:25


Det er en travel tid fremover, men det er like greit for da går tiden så fort. Så bloggingen rekker liksom ikke alltid bli prioritert, men på onsdager er jeg på trening og det prøver jeg alltid få tid til, men jeg må dra rett etter jobb, og da er det bare hjem og skifte og bytte fra jobb veska til bagen og dra. Jeg har litt reise til treningsstudio jeg går på.

jeg har nevnt på bloggen tidligere at jeg har drivd med noe trening, men ikke vist noe spesielt bilder eller fortelt om det. Men jeg går da på poledancing. Det er kjempe morsomt og hvertfall nå som jeg har gjort det noen ganger som jeg merker litt fremgang fra gang til gang."Man blir lykkelig av og stå på hode" Bildet er av meg.

Jeg elsker denne treningsmåten, den er anderledes og morsom og den går også under og være ganske sexy, det er jo bare et ekstra pluss. Du bruker så mye av hele kroppen og det er så gøy. Ønsker meg stang hjemme etterhvert også, så jeg kan få øvd på det hjemme de dagene jeg ikke er på treninga. Men stengene koster litt så må se ann pengene først.  

Driver du med noen trening?
har du prøvd poledancing før?

Katrine
Skrevet: 04.02.2014 14:14


God tirsdags morgen!

Vi er hjemme fra messe AW14 og det er en ny dag. Når jeg kom hjem igår var jeg ganske så utslått, så jeg bare spiste også gikk resten av dagen til avslapping med kjæresten og film. Når jeg våknet idag så var jeg ganske så sliten fortsatt, men satt og koste meg med en kakao kopp og litt og spise og tok morgenen helt med ro før jeg skulle på jobb. Dette innlegget forhåndsskrev jeg på morgenen, for orket ikke tenke på data en gang i går. 

Resten av dagen blir det jobb, også er det hjem, blir nok og slappe av i dag også, men skal hvertfall få ryddet ut av baggen fra turen, så den er klar til neste tur nå, som er alt til mandagen. Det ble noen bilder fra messa, men vi skal ikke ta bilder så noen varer blir vist frem så det blir ingen sniktitter. 
Dette er bilder fra en krok på messa som man kan sitte og slappe av, og som de endrer etter inspirasjon og tema fra kolleksjonen og moten. Dere kan se det er litt hytte inspirert. Det var hvertfall masse fint og gleder meg til og få det i butikk. Bildene er tatt med mobil, så kvaliteten må dere ta som den er. Vi sov på Marche og ble da en bedre frokost med egg, bacon og stekte poteter. Men var deilig og sove i egen seng igjen, for jeg føler jeg ikke får slappe godt nok av når jeg sover borte sånn, spesielt når det ikke er ferie og kos vi er på. Hva har du gjort de to siste dagene?
Har du timeplanen full for februar?

Katrine
Skrevet: 02.02.2014 20:52


God første søndag i februar!

Når dette innlegget er postet sitter jeg i Moss. Nå er det to dager med skomesse, nå er det høst og vinter som skal handles. Vi dro fra meg halv 8 idag så nå sitter vi på hotellet, også er det og fortsette i morgen. Er ikke sikkert det kommer noe blogg innlegg før vi er hjemme igjen nå.Har ikke fått tatt antrekks bilder, men blir det noen bilder så kan det hende jeg poster det, hvis ikke blir det nok brukt igjen så dere får se det senere, her har dere hvertfall en liten titt på hva som er antrekket, den ny deilige skjorten fra uldahl er på, og jeg digger den! Jeg hadde antrekk planlegging i går, nå er det planlagt for disse to dagene hvertfall også har jeg planlagt ett antrekk for BLK som er 10 -11. Det hjelper litt og være tidlig ute, jeg er elendig på pakking, men nå har jeg klart det bra for første gang.For oppdateringer følg meg på instagram, der kommer det bilder før de kommer på bloggen, og bilder som ikke kommer på bloggen i det hele tatt, da blir det hvertfall litt oppdateringer iløpet av dagene vi er på messe. Jeg heter Katrinex3, skriv hva du heter og jeg følger deg tilbake. 

Hva synes du/tror du om dagens antrekk?
Hva er dine planer for denne søndagen?

Katrine


hits