Skrevet: 31.03.2013 15:16


God påske alle sammen!
Det kommer veldig sent, men har selvfølgelig vært dårlig igjen. Fikk først et sår i svelget på størrelse med en femmer, gudsjelov var det noe man bare kunne få en gang. Men rett etter fikk jeg bakterie infeksjon og ble veldig dårlig, og fikk penicillin som jeg går på. Begynner og bli ganske bra nå. Men fortsatt litt igjen.

Hadde tenkt og bestille meg et sengesett jeg har sett på, men den blå nettbank brikka mi fungerer ikke, så må ringe banken på tirsdag og få fikset det. Planene for påsken gikk ikke min vei, men noe av det kan jeg prøve og ta igjen.

Hvordan har din påske vært?
Hva har du gjort?

Katrine
Skrevet: 28.03.2013 12:39Katrine
Skrevet: 25.03.2013 19:20
Før - Etter!

Endelig har jeg fått vært hos frisøren og fått farget opp fargen. Det var veldig deilig og få bort ettervekst og orange sjæret i håret som dere kan se på det første bildet. Så nå skal det bli tatt nye bilder til header snart. Bare vi får tid.

Hva synes dere om resultatet

Katrine
Skrevet: 22.03.2013 16:51


Dette innlegget skrev jeg i går, men jeg hadde vist ikke fått postet det, så ble ingen oppdatering i går. Men her kommer det. Måtte endre litt på teksten da så jeg fikk den gjeldene for idag!Topp fra Asos(tror jeg), Jakke fra Only, Bukse fra Only, Sko fra Jobben (eurosko).

Jeg har bakt i hele dag nesten, for mars er bursdagsmåned, men har fått skviset inn dagens trening. Jeg bakte litt i går også en ferdig pakke som du bare tilsette vann og olje, men jeg synes det så morsomt ut så jeg måtte prøve. Bildet kommer senere. Jeg var også ute på til kjæresten i går, og begynte å pusse felgene jeg har kjøpt, så jeg kan få lakkert de.

Endelig er sola her igjen, kanskje litt snø kan bli borte, nå har det jo snødd hver dag siden fredag som var. Så nå vil jeg se snøen smelte og ha våren her! Det er fortsatt like mye snø her nå omtrent som det har vært i vinter, men vi skal ikke dra langt før det er mye mindre snø. Hvorfor akkurat her?.

Synes om outfiten?
Hvordan er været hos deg?

Katrine
Skrevet: 20.03.2013 16:16


På søndag så skrev jeg at jeg og kjæresten skulle på en liten roadtrip og det ble det, men ikke så liten. Vi dro hjemme fra ca. 13.00 og da sa kjæresten at jeg skulle kjøre til Moss først. Jeg viste ikke hvor vi skulle så jeg kjørte bare dit jeg fikk beskjed. Men nå vi kom til Moss skulle han trykke inn på GPS'en for og finne riktig vei hjem til han vi skulle til. Da fant han ut at vi skulle vært på andre siden av fjorden! Så da ble det ferje fra Moss til Horten og kjøre videre derifra og til Porsgrunn som vi egentlig skulle til!

Vi fikk handlet det vi skulle og dro hjem. Da stoppet vi på et pizza sted i Larvik, der jobbet jeg litt mens vi spiste. For planen var ikke og være borte så lenge som vi ble, så godt jeg hadde med ipaden. Vi dro derifra også var hjemme i rundt 22 tiden. Jeg var rimelig sliten i høyrebeinet etter og ha kjørt fra 13 - 22. Men nå skal der få se hva vi henta.

Ronal Teddy felger til bilen min. To er pulverlakkert hvite og to er sandblåst. Men jeg skal pusse ned alle, lakke de mørke grå og ta svart inne i alle groper som øyne, munn, poter og likt. Gleder meg til de er ferdige og sommeren kommer så de kan settes på bilen.

Synes om felgene?
Har du kjørt skikkelig feil noen gang?

Katrine
Skrevet: 19.03.2013 17:31


Kjole fra ebay, Genser fra H&M, Sports BH fra H&M.

Noen få nyheter til i skapet. Kjolen handlet jeg på Ebay for en liten stund siden. Og nå gleder jeg meg masse til sommeren så jeg kan ta den i bruk. Genseren har jeg alt brukt og elsker den. Sports bh'en har jeg fra før i hvit så den er jeg også veldig fornøyd med. Hadde mange gavkort på 50 kr på h&M så fikk det en del billigere. Og genseren var det alt en "deal" på så den var satt ned fra 299kr til 149kr og enda billigere for meg da med gavekortene. Kjæresten fant også noe som han kjøpte og brukte resten av gavekortene på.

Synes om nyheten?
Har du skaffet deg noe nytt i det siste?

Katrine
Skrevet: 18.03.2013 17:09


Idag feirer Nelly.com påske med og ha 10% på hele bestillingen. Det gjelder bare idag så her er det bare og forte seg og skaffe seg godbitene rimeligere. Jeg har plukket ut noen herligheter som er mine favoritter akkurat nå som jeg gjerne kunne tenkt meg. Lengre ned er det noen kjoler som jeg virkelig har lagt min elsk på.

Rabattkoden du skal bruke er: NELLYEASTER
Cheap monday HER, Fashion genser HER, Baseball jakke HER, Gene sweater HER.


Korall HER, Beige HER, Svart HER.


Også er det de nydeligste kjolene! Kunne tenkt meg en av hver av disse. Nydelige selskapskjoler.
Hvit kjole HER, Korall kjole HER, Ivory kjole HER, Mint kjole HER.

Rabattkode: NELLYEASTER

Har du benyttet deg av påske tilbudet til Nelly.com idag?
Synes om noen av mine favoritter?

Katrine
Skrevet: 17.03.2013 11:26


God morgen!

Nå har jeg og kjæresten inntatt en god frokost. Og vi bruker vår nye dolce gusto maskin godt. Den var vi og handlet på fredag og det var en god investering. Handlet meg noe selv som jeg legger ut senere. Igår hadde vi en fantastisk kveld. Vi hadde film kveld og hadde tre kamerater på besøk så da var vi fem stykker tilsammen. Jeg disket opp med hjemmelaget pizza som falt i smak. Og han ene hadde bestilt oreo kake så jeg hadde laget det også.

Det var kjempe koselig og det var en kjempe flott kveld. Nå skal jeg hoppe i dusjen. For nå skal vi på en liten "road trip" for og hente noe. Der skal få se senere hva jeg skal hente. Men det er noe kjempe søtt og kult hvertfall. Gleder meg masse.

Hvordan har din helg vært?
Gjort noe spennende?

Katrine
Skrevet: 14.03.2013 19:17


Nå har jeg fått denne nye bloggen opp og gå, har tidligere blogget på DENNE bloggen, men har valgt og lage en ny for og få en ny start og kunne arkivere på en bedre måte enn jeg hadde på den gamle. Designet og headeren er litt midlertidig. Enkelte små justeringer igjen. Skal til frisøren på mandag så da blir det ordning på håret igjen og da blir det og ta bilder til ny header.

Men tenkte og åpne denne bloggen med et innlegg av nyehet som har kommet i hus den siste tiden. Det har blitt handlet litt og litt siden februar, men siden jeg har holdt på med ny blogg og andre ting så har jeg heller samlet litt enn og legge ut alle disse tingene i hvert sitt innlegg.Sko fra Jobben (eurosko), Bluse fra Eyecatcher, Anna boyfriend fit jeans fra Gina Tricot, Falsk skinn vest fra H&M, Belter fra Ebay, Øredobber fra H&M, Hello Kitty klokke fra Gullfunn, Vinge ring fra Smykkeriet.

Nå ser jeg veldig frem til at all snøen skal bli borte og varmegradene skal komme så alle de tykke jakkene og klærne kan pakkes bort, og flotte farger og lette vår klær kan komme mer frem. Gleder meg også til og kunne delle tiden fremmover på denne nye bloggen og håper at dere vil følge meg.

Synes om nyhetene?
Har du gjort noen blogg endringer i det siste?

Katrine


hits