Skrevet: 31.03.2014 17:19


Jeg elsker deksler til mobil, det er så mye stilig og det er så morsomt og variere de. Så nå har jeg fått meg enda ett, og jeg digger det også. Det er veldig anderledes fra de andre jeg har, men likte det utrolig godt. Fant det selvfølgelig på ebay. 


Små detaljer som man ser etterpå som da ødelegger bildet. Ser dere håret? 

Det er litt rart og høre den rasle lyden når jeg tar opp mobilen da stenene faller rundt inni det. 

Hva synes du om dekslet?
Hvordan deksel har du?

Katrine
Skrevet: 28.03.2014 15:38


Her er mitt lille interiør hjørne. Siden vi ikke har kommet oss inn i huset vår enda, så står ting hos pappa og der har jeg mitt lille interiør hjørne med noen av tingene mine. Her har jeg to tabelbooks som jeg ikke har vist dere enda, gleder meg masse til jeg kan vise dere det i bruk i eget hus nå. Men veit ikke helt hvor lang tid det tar. Kan isåfall ta det i et eget innlegg senere. Digger disse bøkene og ønsket meg de lenge, og for en stund siden fant jeg de på tilbud hos ark. Så jeg slo til. Dette er Tabelbooks som man kan ha liggene på bodet til pynt eller man kan bruke de på en komode eller der man ønsker. Jeg øsnker meg noen andre slike bøker også, men kan ikke ta alt på en gang. Tom Ford boka er absolutt min favoritt av disse. Selve utseende på boka er så utrolig digg, men det er faktisk mye bra inspirasjon inne i boka også, så lenge du er litt interessert i moter. 

Tom ford boken finner du HER
Og Channel boken finner du HER. 

Hva synes du om mitt lille hjørne?
Har du noen tabelbooks?

Katrine
Skrevet: 23.03.2014 20:53


På lørdag hadde farmoren min bursdag, og jeg hadde laget et lite kort i den sammenheng. Ville ikke lage et vanlig kort denne gangen, da jeg ikke hadde noen spesiell gave, så laget jeg en telyskort. Det er flere forskjellige måter og lage disse kortene på, men jeg valge denne nå, jeg ikke hadde allverdens tid å lage det på heller. Men jeg ble ganske fornøyd. Det begynte og minke på papirene mine, også så jeg må gå til innkjøp av meg papir som er ensfarget. Det papiret jeg brukte her var ikke like tykt som de jeg pleier og bruke, men det var ikke kjempe forskjell, men merket det litt med tanke på pynting og bretting og slikt. Men det gikk bra. Må ta en opprydding i hobby boksen der alt til kort er for og skaffe litt av det jeg mangler etterhvert, alltid greit og ha litt på lager, men det koster litt, så må ta det etterhvert. 

Hva synes du om kortet?
Lager du hjemmelagde kort?

Katrine
Skrevet: 21.03.2014 16:33


Tenkte jeg skulle vise litt bilder fra Poletreninga nå. Jeg har gått på poledance siden nyttår og merker stor fremgang nå. Denne uka har jeg fått til masse som jeg ikke har klart før. Dette er virkelig en trening man merker om man har dager som ikke alt fungerer. Og jeg har hatt de dagene på trening, men denne uka var det absolutt ikke det. Jeg har klart mye mer, og merker kjempe fremgang og det er så gøy. Så nå er det bare og vente på lønning, slik at man kan få handlet seg en stang til og ha hjemme også kanskje. Det hadde hvertfall vært morro og kunne trent litt hjemme også, for og bygd styrken enda mer. Her er noen bilder.Jeg er ikke sikker på hva alle triksene heter, det er så mange forskjellige navn. Veit hvertfall at den hvor jeg sitter høyt oppe på stanga og lener meg fremover og ser trist ut, bilde nummer fire fra toppen heter sadgirl. Hvis du også driver med poledance og kan navnene på noen av disse skriv de gjerne for da vet jeg det til senere. Det brenner virkelig på lårene, hvertfall frem til jeg har blitt hærdet litt mer, men det har blitt mye bedre enn det en gang var. Men så skal det hærde andre veien også. Men det er så gøy og den smerten glemmer man litt. Men fra denne ukas trening sitter jeg med flere polekisses på kroppen, det er det det heter når det er litt blåmerker og brannsår.

Har du prøvd poledance før?
Trener du noe spesielt?

Katrine
Skrevet: 15.03.2014 17:30


Nå har vi kommet godt igang med ombreen min. Vi startet rolig for og se hvordan håret reagerte på blekinga, men det gikk fint så da kastet vi oss ut i mere. Jeg ble kjempe fornøyd og gleder meg masse til og kunne ta det enda ett skritt nærmere. Jeg skal bli lys mot sommeren og gleder meg til det, men vi skal bruke ombre som er overgang. Etterhvert skal vi lage en litt anderledes ombre. Ombre er egentlig mørkt til lyst slik som jeg har her, men etterhvert så skal jeg bli ganske lys i bunnen også og lysere i tuppene, kommer ikke til og synes godt at det er ombre da, men det gjør ingenting, for det er slik jeg vil ha det. 


Ikke så enkelt og få frem fargene, var hjemme idet sola var begynt og bli borte når jeg tok disse bildene, men hvis jeg kan få tatt bedre bilder i dagslyset en dag så synes det nok bedre. Men jeg er kjempe fornøyd. og ser frem til og bli lysere i lokkene igjen mot sommeren, det går fort nå, og jeg gleder meg så masse, har kjempe vårfølelse av det været som har vært nå. 

Hva synes dere?
Har du gjort noe med håret i det siste?

Katrine
Skrevet: 14.03.2014 09:56


God morgen. Idag har jeg fri og har dratt meg litt ekstra det var så deilig. Helgen har startet og det er vårvær idag også, det er så deilig, får så mye ekstra energi. Nå har jeg spist litt, og skal fikse meg klar for og starte dagen. Jeg og pappa skal en tur ut og se og skaffe noe vi trenger, ellers går dagen til og ordne litt diverse som har blitt lagt på vent på grunn av trening. 

Endelig er våren her, og jeg liker og se disse søte gule blomstene titter frem, da er det ingen tvil. Følg meg også på instagram for og se noen bilder før de kommer på bloggen, eller bilder som ikke kommer her i det heletatt. Katrinex3, skriv hva du heter så følger jeg deg tilbake. 

Er det vår der du bor?
Har du startet helg alt?

Katrine
Skrevet: 11.03.2014 17:34


Fantastisk vårvær det er for tiden! Jeg elsker det og blir så inspirert og full av energi. Nå er det ikke lenge til det begynner og bli grønt og fint ute, og det gleder jeg meg veldig til. Har ikke lyst til og være inne i det hele tatt nå nesten, men alt jeg driver med foregår inne nå, men benytter meg av det fine været litt fordet. Tok antrekksbilder på morgenen idag før jeg skulle på jobb. Og nå har jeg kommet hjem fra jobb, skal spise litt også fortsetter jeg på det jeg driver meg hjemme, er nok ikke så lenge til det er ferdig og da skal jeg vise dere, det er hemmelig så kan ikke gjøre det før det er ferdig. 

Dagens antrekk; Bukse og genser fra Gina Tricot, skjert fra bogerud, klokke fra gullsmed, sko fra Eurosko. 

Genseren idag er skjelden brukt, men jeg digger den på grunn av skinndetaljene på skuldrene, synes ikke så godt på bildet, men om det er ønsket så kan jeg vise det bedre senere. Gått for et comfy antrekk idag, men samtidig litt vårlig, for nå vil jeg ikke gå rundt i veldig vinter klær, nå er det lysere lettere klær som blir tatt frem. Hadde egentlig pakket vekk masse av det siden vi egentlig skulle flytte i desember, men nå kan jeg heller bytte, ved og pakke ned vinterklær og pakke opp vårklærne. 

Hva synes du om antrekket?
Er det vår der du bor?

Katrine 
Skrevet: 10.03.2014 17:55Her gjør jeg "sad girl".

Jeg har blitt avhengig! Jeg startet på poledance i januar og har holdt på siden, og jeg ble hekta med en gang, men etter og ha fått beskjed om at jeg kan prøve meg på neste kurs som er mer avangsert og hvor man setter sammen mer danser og hard trening har jeg bare blitt enda mer avhengig, og ser fremgang og merker fremgang. Det er så deilig. Jeg sparer nå til og kunne handle min egen stang så jeg kan få øvd mer hjemme de dagene jeg ikke er på trening. De koster ganske masse, men om ikke lenge er jeg nok en stolt eier, nå som de værste regningene er over. 

Har ikke vist masse fra trening og bilder og slikt på bloggen enda, men det kommer nok mere etterhvert, og det blir nok lettere og få tatt bilder av det jeg gjør når jeg får stang hjem. For glemmer litt bort og ta bilder når jeg er på trening og når vi danser så er det ikke så enkelt og få tatt bilder. 

Hva synes du?
Trener du noe?

Katrine
Skrevet: 06.03.2014 18:38
Når jeg la ut innlegg med bilder av de nye neglene mine her om dagen, kom jeg på at jeg kunne lage en liten collage av neglene jeg har hatt til nå siden jeg startet med shellac. Jeg startet med shellac til julen 2013 og brukt det siden, og går som regel tre uker før jeg tar av og legger ny. Før jul så hadde jeg støp og da gikk det i helrosa støp eller fransk. Men jeg er så lei fransk at jeg orker ikke tenke på det en gang. Hun som fikser neglene mine er kjempe flink og har så mye fine farger og dekor og velge i. 

Det har blitt fire forskjellige farger, negler og dekor siden jeg startet med shellac og vært like fornøyd hver gang, og gleder meg allerede til og se hva vi finner på neste gang. For dere som ikke veit hva shellac er så er det en type "negelelakk" som er vledig sterk og holder godt, og kan lage masse fint og morsomt meg. Kan også få forsterkning under shellacen så neglen din blir sterkere. Shellac legges oppå din egen negl slik som jeg har på disse bildene, eller du kan ta støp med shellac. 

Hva synes du om neglene mine?
Hvilke likte du best?

Katrine
Skrevet: 04.03.2014 19:15


Det har blitt litt nytt i det siste, både som pakker i posten og som jeg har vært og handlet i butikk. Delte opp i to innlegg så det ikke blir så masse i ett innlegg, så er kommer neste innlegg med det jeg har fått av pakker i posten. Er noe jeg venter på enda, så noe blir vist senere også når det kommer. Jeg tror jeg har en avhengighet av og vente på noen pakker i posten, alltid gøy og få en pakke. Selv om noe av det er veldig rimerlige ting fra ebay er det alltid gøy og vente på pakker. 

Jeg har fått selvbruning fra Coverbrands, har brukt chocolate en stund, men nå var min tom så måtte ha ny, og da kjøpte jeg med fitness og mousse i samme slengen for og prøve de også. Fintess sprayen er ypperlig til og bruke når jeg skal ha litt farge på trening. Også litt påfyll av concealer og mineral fondation pudder. Greit og fylle på med det før det er tomt. Alt dette er fra Coverbrands. Jumpsuit som Leighton har plukket ut fra Nelly, har lenge hatt lyst på en enkel sånn svart, som man kan bruke til fest og pent og til hverdag. 

Har du fått noen pakker i posten i det siste?
Har du noen av disse tingene?

Katrine
Skrevet: 03.03.2014 16:20


Det er mandag, første uka i mars, og denne uka er fult opp på planen allerede, så det kommer sikkert til og gå alt for fort, men det kommer til og bli en bra uke også, skjer masse forskjellig. Jeg holder på med noe som er litt hemmelig enda, bare vi innenfor de fire veggene her i huset som vet det enda, men dere skal selvfølgelig få se det etterhvert dere også. Ellers er det jobb, trening, frisør, tannlege og hus som skal ta opp tiden min. 

Starter også denne uken med og endelig få tatt antrekksbilder, så kanskje det er en bra start for bloggen denne uka også. Jeg har på de nye klærne som jeg har handlet som jeg viste i helgen. Er så utrolig glad i denne cardiganen allerede, så tror den blir flittig brukt fremover. Dagens antrekk; Bukse og cardigan fra Perfekt, Topp fra Bik Bok, Skjerf fra bogerud, Sko fra eurosko. 

Idag har jeg vært i Oslo med jobben, og nå har jeg fått spist litt og skal farte rett avsted på treninga. Godt og ha trening på slike grå dager som idag, skal også få prøvd det nye treningstøyet mitt fra casall idag. På fredag så er dagen det er masse små ting som skjer, skal til frisøren denne dagen også, hadde egentlig time fredagen som var men det ble utsatt på grunn av at frisøren var sjuk. Håper vi rekker og få gjort det vi skal før jeg skal til tannlegen denne dagen også, så må innom frisøren i morgen og høre hvordan det passer ut.

Hva synes du om antrekket?
Hva er dine planer for dagen og uken?

Katrine 
Skrevet: 01.03.2014 21:36


Det har blitt en del nytt i det siste, og tenkte nå og vise noe av det jeg har handlet meg. Har handlet meg noe i butikk og noe har jeg fått i posten. Deler opp innleggene så her kommer det jeg har handlet i butikk. Blir for masse i ett innlegg med alt sammen. Har ikke blitt så masse nytt i 2014 enda, så syntes jeg fortjente litt nytt nå. Og Deilig og starte den første vår måneden med litt nytt i skapet. og motivasjon i tiden fremover. Pakkene jeg har fått i posten kommer i eget innlegg senere. 

Har handlet meg litt nye klær. Det har blitt en ny kjempe lang cardigan som går ned til knærne, har ønsket meg sånn en stund, en lys olabukse med stretch, har ikke hatt en slik lys bukse og det har jeg savnet, for nå som det går mot lysere tider er det morsomt og ha litt lyse klær også. Også fant jeg svarte leggvarmere til treninga. Har noen leggvarmere fra før, men de er hvite og noen i grå, det var svart som passer bra til treningsklærne mine. Alt dette er fra Perfekt (en vero moda butikk her jeg bor). 

Trengte også litt nytt treningstøy, og shorts er noe vi bruker da for og få godt grep. Fant shorts fra cashall som passet perfekt til det, og da har jeg litt skift for har bare hatt en shorts jeg har brukt til dette nå, og det er litt dumt da det ikke alltid jeg rekker og få vasket den mellom treningene. Fant også Sportsbh i yndlingsfargen rosa fra cashall. Deilig med litt farge på trening også, og en løs topp fra nike. Alt er fra XXL. Skal bli deilig og starte mars måned med nytt treningstøy. 

Fant meg en pute jeg hadde veldig lyst på også. Tanten min ønsket seg denne til jul, bare at det var hvit med gull. Men jeg har en liten kjærlighet for grått og når jeg så den i grått med gull nå så måtte jeg bare ha den. Og det er lov og gjøre noen kupp til huset selv om vi ikke har fått flyttet enda, og ikke helt veit så mye enda heller, men det er en liten trøst og kunne handle seg noe. Denne er fra Kremmerhuset. Har også fått kjøpt meg denne boka av Jojo Moyes som jeg har hørt veldig mye bra om, og gleder meg til og starte på den. Ny maskara har jeg også fått kjøpt meg, Estee Lauder sin bestselger, den er rå bra, og verdt hver eneste krone. 

Det hjelper litt på humøret, ventetid og opp og nedturer med litt nytt. Og de nye klærne er allerede planlagt til ett antrekk denne helgen da vi er bedt i bursdag, så kommer nok noen antrekksbilder da. Rart hvor mye et par nye plagg kan gjøre med inspirasjonen. Og boka skal jeg benytt hver eneste sjanse til og få lest. Har mye planer for tiden så ikke mye tid til overs til og lese, men gleder meg til og starte på den. 

Har du handlet deg noe nytt i det siste?
Hva synes du om alt sammen?

Katrine
Skrevet: 01.03.2014 13:08


                                   


Da var Mars måned i gang, tiden har gått så fort så I går var jeg å fikk ordner neglene mine igjen, klar for og starte måneden med friske nye negler. Klemte den ene fingeren for litt siden og den knakk så lang ned, så for og få filt den bra, måtte jeg file fingertuppen til og med. Har veldig myke negler så shellacen hjelper veldig på det, Men da hadde jeg en tid uten og da knakk enda en negel mens jeg var på jobb, så nå har jeg fått ordent igjen, og er selvfølgelig super fornøyd. Denne gangen ble det gul med gull, og det ble kjempe bra. 

Deilig og ha shellac igjen, man blir litt avhengig når man har fått det en gang, har begynt og få mange forskjellige negler nå. Kanskje jeg skal lage et lite samle innlegg snart med neglene jeg har hatt til nå. Har også fått beskjed av hun som ordner neglene mine om at hun har betilt masse nytt dekor til neglene, så gleder meg til og se på alt det nye hun har kjøpt, og planlegge nye negler.

Hva synes du om neglene?
Bruker du shellac?

Katrine


hits