Skrevet: 30.04.2013 16:26


Jeg sitter og venter på at middagen skal bli ferdig, den står nå i ovnen og gjør seg ferdig. Jeg satte med ned med dataen for og lage et blogg innlegg for dagen, siden jeg ikke hadde gjort det enda. Facebook sto alt oppe på dataen, så det var det første jeg så imellom. Men lengre kom jeg ikke med en gang. For da oppdaget jeg et kjent bildet som coverbrands hadde lagt ut.

Jeg har nå vunnet coverbrands sin instagram konkurranse!
Jeg har nå vunnet et gavekort på 1500kr på nettsiden deres. Så utrolig morsomt nyhetet og få. Jeg hadde akkurat bestilt sunspa selvbruner krem fra de en halvtime ca. før jeg så dette.

Sjekk bildet til høyre. Katrinex3Har du vunnet noe før?
Hva synes du om mitt bidrag til konkurransen?

Katrine
Skrevet: 29.04.2013 20:13
@weheartit.com
Skrevet: 28.04.2013 15:47


Idag er det søndag og det er veldig deilig. Bare slapper av idag og tar det som det kommer, og idag blir ikke joggebuksa byttet ut med stive olabukser. Igår var det jobb og jeg hadde stor trafikk 10 minutter før jeg skulle åpne og slik holdt det på til jeg skulle hjem, så var ganske ferdig når jeg kom hjem, etter all trafikken.

Lagde hjememlaget brownis idag som vi koser oss med sammen til film. Har akkurat spist bakt potet med ost, bacon, mais og rømme. Kjempe godt. Deilig og ha slike takeaway steder og kunne hente litt mat. Nå blir det snart en liten tur til Farmor og Faja.

Har du sett den filmen?
Hva har du gjort i helgen?

Katrine
Skrevet: 27.04.2013 15:19
Katrinex3 - legg meg gjerne til!
Skriv hva du heter i kommentarfeltet, så følger jeg tilbake.

Katrine
Skrevet: 26.04.2013 20:09


Bukse fra Cubus, Blazer fra Vero Moda, T-skjorte fra New Yorker, Sko fra Jobben (eurosko).

Ferdig med mine lange to timers dag på jobb, spist middag, jobbet litt til hjemme med og lage noe til facebooksiden til jobben. Nå venter jeg på at kaka som kjæresten skal ha til i morgen blir ferdig stekt. Og resten av kvelden går til avslapping med Ivar og tar det som det kommer. Var deilig og kose seg litt i sola før jobb idag, endelig VÅR!

Synes om antrekket?
Hva har du gjort idag?

Katrine
Skrevet: 26.04.2013 16:17


Det er fredag og solen skinner. Nå har jeg akkurat vært på jobb i hele to timer, måtte steppe inn litt der. Nå er det snart litt middag også skal jeg sette igang med litt baking. Kjæresten skal ha en kake til i morgen. Håper dette fine været varer hele helga og enda litt til, for det er så deilig nå som det endelig er VÅR!

Dagens antrekk kommer senere, har tatt litt bildet jeg skal se litt på, kanskje de kommer ut på bloggen etterhvert, eller er planene for resten av dagen få. Har to konfirmasjonskort jeg skal lage så har og drive med om jeg ønsker.

Hva er planene dine for helgen?
Har våren kommet dit du er?

Katrine
Skrevet: 25.04.2013 17:36

Skjorte og genser fra Gina tricot, Bukse fra Bik Bok, Sko fra jobben (eurosko), Smykker fra mamma, pappa, glitter. osv.

Idag har det vært jobb igjen, og det har vært deilig etter og vært hjemme noen dager nå. Komme inn i dagene igjen blir deilig, og det blir da mer antrekk bilder, og andre oppdateringer fremover nå som jeg har mulighet til det. For og ha masse innlegg av gamle poster er ikke så interessant. Skal bare slappe av resten av dagen, ta det som det kommer. Kanskje ordne litt mer av klesskapet. Huff det tar tid.

Synes om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 24.04.2013 16:55


Formen er fin, og jeg har fått startet og rydde og bytte ut litt i klesskapet, begynt og finne frem mere lettere klær, pakke bort de tykke genserene. Og friske opp gadereoben for sommeren. Noen klær skal kastes, noe gis bort, og masse beholdes (selv om masse mer kunne vært gitt bort). Så blir det og skifte på senga etterhvert, og ordne litt annet.Sko fra Nelly HER

Jeg kjøpte mine av ei som solge de, for det var utsolgt for 39 på nettsiden og siden flere skrev de var små i størrelsen så gikk jeg opp en størrelse. Fikk de i posten i dag og de passet perfekt. Gleder meg masse til og kunne bruke disse. De kom for høsten, men flere har sakt de ikke er vamre og de føltes ikke varme, så disse kan brukes frem til det blir veldig varmt. 

Har du ryddet vekk vintergenserene?
Har du ryddet i klesskapet ditt i det siste?

Katrine
Skrevet: 22.04.2013 15:53
Heel Boot - Fanny Lyckman For Estradeur!

Du finner disse skoene HER, Finner også i Svart HER.
Mer fra Fanny for Estradeur finner du HER, Mer fra Estradeur finner du HER.

Jeg fikk disse i posten på torsdag, men har ikke pakket de ut før nå, heller da ikke fått tatt bildet av de eller lagt det ut. Dette på grunn av sykdom. Men endelig fikk jeg pakket opp og prøvde de, og gleder meg til og ta de i bruk, bare jeg blir kvitt alt som plager kroppen.

Synes om skoene?
Handlet deg noe fra Fanny kolleksjonen?

Katrine
Skrevet: 21.04.2013 16:05


Jeg ligger her da sjuk IGJEN! Nå er jeg ganske lei. Har vært sjuk 3 ganger på 2-3 mnd. Og det har vært det samme hver gang, men i forskjellige grader. Det er altså halsbetennelse, med bentennelse som er et eller annet sted i kroppen samtidig. Blir høy feber, penicilling, lite matlyst og mer.

Jeg har fjerne mandlene, men man kan fortsatt få halsbetennelse, men ikke på den måten jeg har hatt nå. Legene finne ikke ut noe spesielt, så jeg har bare mått gå imellom det. Men håper dette er siste gang på lenge nå. Sist fikk jeg tydeligvis ikke sterk nok penicillin så det ble ikke godt nok borte, bare skjulte det. Så nå har jeg fått en ganske heftig kur.

Nå må jeg også sove nede i stole (stressless). For legger jeg meg i senga, våkner jeg hver halvtime av feber og kaldsvetting! Så gleder meg til alt er over. Da blir det blogging igjen. Og nå som våren endelig er her, vil ikke jeg ligge inne og se solen skinne ute.

Har du vært noe sjuk i det siste?
Har du vært borti noe av det samme?

Katrine
Skrevet: 17.04.2013 21:29


Idag var jeg og tante en tur på Kuben storsenter i Hønefoss. Vi skulle bare ta en tur for og se og kose oss ute og skravle litt. Det var kjempe koselig. Var innom de fleste butikker, og masse fint, men lommeboka må også strekke til. Men fant en cardigan til 150 kroner som ble med hjem.

Cardigan fra Vila. Deilig kosete cardigan som er deilig og slenge på seg en kjølig sommer kveld, eller bruke nå fremover som være er skiftende. Kunne ikke la den henge igjen når det ikke var mer enn 150 kroner og den var så bløt.

Våkner med litt hodepine idag og veldig sliten, og en smule feber. Håper ikke det starter på noe nytt nå som jeg akkruat er ferdig. Så i morgen satser jeg på det er borte. Har bare slappet av i kosebuksa siden jeg kom hjem. Spist litt potetmos og kost meg på en onsdagskveld.

Synes om cardiganen?
Hva har du gjort idag?

Katrine
Skrevet: 16.04.2013 20:48


Katrine
Skrevet: 15.04.2013 15:40


Her om dagen fant jeg et bildet på weheartit av en is med kinder bueno. Jeg søkte hjelp av mine facebook venner, og fikk da vite hvor jeg kunne få tak i denne herligheten. Siden jeg oppdaget dette bildet seint på kveld på lørdag, så hadde jeg ikke muelighet og dra dit da, men vi bestemte oss for og dra dit i går på søndag.

Vi dro av sted og fant stede og isen. Og isen smakte helt utrolig. De hadde mange forskjellige. Kinder bueno, oreo, snickers, ostekake og masse mer. Jeg smakte på Kinder bueno og snickers og de var kjempe gode. Så gjett om at jeg skal tilbake hit. Blir ofte turer hit nå, og mer is enn jeg noen gang spiser.

Har du smakt kinder bueno is?
Veit du om en isbar med masse god is?

Katrine
Skrevet: 13.04.2013 14:51


Over lengre tid nå så har det stått på nelly sin side at de har hatt en overraskelse på vei som ble sluppet på torsdag. Jeg var på jobb da, så jeg søkte meg inn på telefonen for og se hva overraskelsen var. Og jeg ble kjempe glad for at det da var River Island som kom. Jeg var innom River island når jeg var i London, men har ikke mulighet for og dra utenlands hver gang man skal ha noe der. Nå kan man bare gå inn på nelly.com1. HER     2. HER     3. HER      4. HER      5. HER      6. HER     7. HER

Jeg så masse annet fint som hadde kommet ut, men det har rett og slett bare fynki unna. Har ikke bestilt meg noe enda, men kommer nok til og slenge noe i handlekurven fra River Island snart. Det var en nydelig bikini i lilla, men den var borte med en gang. Men er masse nydeligheter igjen.

Har du handlet fra River Island før?
Synes om at River Island har kommet på nelly?

Katrine
Skrevet: 12.04.2013 19:25


I går hadde jeg en ganske travel dag, det var først jobb, og etter det så var det ut på jobben til kjæresten for og fikse noe på bilen min, så det ble ganske sent, så rakk rett og slett ikke blogge. Så antrekket jeg hadde i går får komme idag istede.

Bukse fra Gina tricot, Genser fra H&M, Vest fra H&M, Sko fra jobben (eurosko).

Synes om antrekket?
Hva gjordet du i går?

Katrine
Skrevet: 12.04.2013 16:44


På nelly.com nå så har de 50% på utvalgte kjoler. Nelly har veldig masse fine kjoler, og tenkte og vise noen av de kjolene jeg fant på 50% som jeg lite veldig godt. Men jeg har alltid en tendens til og finne ting som ikke er på salg også jeg, så fant to herligheter som ligger nederst i innlegget som ikke er på salg.Hvit blonde kjole med åpen rygg finner du HER.    Svart kjole med mønster på ryggen finner du HER.Gul kjole med pastell perler i liver finner du HER.      Svart enkel kjole finner du HER.

Også de to nye kjolene som ikke er på salget.Nydelig kjole med en skulder finner du HER.    Svart blonde kjole fra John Zack finner du HER.

Den svarte enkle blonde kjolen er kjempe kjekk og ha, den er den lille sorte med litt mer spennende og fin med blonder. Du kan bruke den til alt omtrent, fest, bursdager og sommerkjole med mer. Og det at den er så figurnær og liten så kan du velge og bruke den som en genser, ved og ta et skjørt eller bukse utenpå, eller som skjørt med og ta en annen topp utenpå.

Du finner også flere nydelige blonde kjoler fra John Zack HER.

Hva syns du om kjolen?
Handlet på 50% kjole salget til Nelly.com?

Katrine
Skrevet: 10.04.2013 20:17

Idag har jeg bare en avslappende lillelørdag i joggebuksa. Deilig og ha noen slike dager. Skal prøve og få laget meg en ny midlertidig header til vi får tatt bilder og ordnet en ny, men jeg må også regne med tid fra kjæresten da, og det er ikke alltid like lett. Har hatt fri idag, så dagen har bestått av litt trening, ellers bare av slapping. Liggi og spilt på ipaden og spist ostesmørbrød med kokt skinke og purreløk på, ellers planlagt litt blogging fremover, og søkt etter litt inspirasjon.

Hva har du gjort idag?
Noe du vil ha på bloggen?

Katrine
Skrevet: 10.04.2013 16:28I går skulle jeg som skrevt tidligere, være med pappa på buskerud storsenter. Vi fikk tak i nesten alt! Det var utsolgt for body lotion jeg skulle ha over alt. Men når vi fikk fra butikk til butikk for og lete etter den, så gikk jeg forbi Only og der fant jeg nydeligheten jeg har siklet på og øsnkeet meg så lenge men ikke kjøpt, og nå var den på 50%. Så jeg kunne ikke annet enn slå til. Nå kan jeg endelig si den er min!

Jeg så denne og prøvde den for lenge siden, men kjøpte den ikke da. Og angrett lenge etterpå. Og senere når jeg har sett den har jeg heller ikke kjøpt den fordi jeg enten ikke har hatt penger, eller fordi jeg har tenkt jeg ikke skal bruke penger på klær da. Men nå som den var på halv pris kunne jeg bare ikke gå forbi den mer.

Synes om skjorta jeg kjøpte meg?
Har du funnet noe på 50% som du har ønsket deg mye?

Katrine
Skrevet: 09.04.2013 15:20


Her kommer det andre antrekks innlegget jeg har lagt ut på denne bloggen siden jeg opprettet ny. Har ikke hatt tid til og ta antrekksbilder tidligere, eller så har jeg rett og slett ikke hatt noe spesielt antrekk og vise frem. Siden jeg lå sjuk nå så har det gått mye i joggebukse. Men er deilig og endelig kunne fikse seg opp litt igjen. Jeg liker også og ta antrekks bilder ute, lyse blir helt annerledes. Og det har ikke alltid vært temperatur eller vær til det, så da har jeg heller droppa det.

Ola skjorte fra Gina Tricot, Topp og Bukse fra Bik Bok, Falsk Alexander Wang veske fra Ebay, Sko fra jobben (eurosko).
Ugle kjede er fra mamma, kan vise nermere bildet av det senere, hun tar bestillinger på det, etter ønske.

Nå skal jeg være med pappa en tur på buskerud storsenter. Det er tilbud på lambi dorull og tørkerull der så vi skal ha det, også må jeg ha mere body lotion. Blir nok ikke så masse annen handling enn det idag, har plukket meg ut noen favoritter på nettet som skal bestilles snart istede.

Synes om antrekket?
Hva er dine planer for dagen?

Katrine
Skrevet: 08.04.2013 19:30


Her om dagen lå det en pakke fra Yves Rocher i postkassa også, elsker og få pakker i posten og i det siste har det virkelig fylt seg opp. Yves Rocher har masse gode billige produkter, som også er veldig bra, har hatt flere produkter derifra før også. Jeg trengte ny øyenbrynspenn så tenkte jeg da skulle prøve det derifra denne gangen Og fant også med noen deilige dusj såper. Når pakken kom hadde jeg også fått med tre prøver på en miniceur intensive action.Øyenbryns pennen har jeg alt prøvd og jeg er kjempe fornøyd med den. Den la en fin farge, dekte over alle hull så øyenbrynene ble gjevne og fine. Jeg har fargen Cendrè, siden jeg egentlig er blond og er ganske lys i hud og øyenbyn til vanlig så synes jeg denne fargen var perfekt for meg. Kan vise bildet av brynene når jeg har tatt den på om noen er interessert. Den holt også hele dagen like bra. Lett og vaske bort.

Øyenbryns pennen finner du HER, i flere farger.Disse tre skal stramme opp mage, rumpe og lår samt fjerne celulitter, men du må ha regel messig mosjon også for at de skal virkelig tre i kraft. Jeg har ikke akkurat noe spesielt celulitter, og trenger ikke stramme opp noe spesielt, men skal blir morsomt og prøve for og se om jeg merker noe forskjell.

Shaping gel for mage og rumpe, finner du HER.
Firming lotion for lår, finner du HER.
Dimpled skin smoother mot celulitter, finner du HER.Kjøpte meg to dusj såper, En med granat eple, lukter kjempe godt og skummer lett og blir veldig god og myk i huden etterpå. Deilig følelse etter dusjen. Kjøpte også en liten flaske med dusj såpe med bringebær. Dette er definitivt min favoritt. Den lukter helt UTROLIG! og så deilig og vaske seg med og følelsen etterpå. Det er en liten flaske, men trenger ikke masse av gangen, den skummer lett. Du får disse såpene også i andre lukter. Og ikke minst, kjempe billige!

Granat eple såpen finner du HER.
Bringebær såpen finner du HER.Har du handlet på Yves Rocher før?
Fått noen pakker i posten i det siste?

Katrine


Reklame


hits