Skrevet: 28.04.2014 21:37


Mamma hadde bursdag I mars. Laget et kort til mamma med freie melkesjokolade hjerter. Laget en ny boks til og ha hjertene i. Første gang jeg har prøvd på dette, men det var ikke veldig vankelig, og det var så morsomt og pynte det og gi bort. Litt anderledes. 

Prøvd og få frem hvordan løsningene er på bildet, og dere ser hvordan jeg har laget lukke systemet her, nesten det samme som på den orginale boksen til freia, hentet inspirasjon til den fra esken, siden det var enklest for og få lukket og åpnet den. Har man spist opp hjertene men vil bruke boksen til pynt, så kan man kjøpe ny boks med hjerter og bare fylle på i denne. Her er det kort og gave i ett. Perfekt for en sjokolade elsker. 

Hva synes du om kortet?
Har du laget noe lignenede før?

Katrine 
Skrevet: 27.04.2014 21:30


Nå er det lenge siden det har vært bra blogging og oppdatering fra meg. Grunnen til det skal jeg skrive i et innlegg senere, må bare få satt meg ned og få ordentlig tid til det. Men tenkte og kunne vise litt fra treninga i det siste. Bildene havner først på instagram kontoen min: Katrinex3. Følg meg gjerne for og få oppdateringer før de kommer på bloggen. Har fått til et par triks siden sist som jeg har strevd litt med og få til, men endelig! Først er det bare en selfie jeg tok på trening og sendte på snapchat men så lagret jeg det, også har vi butterfly, denne ble jeg super fornøyd med at jeg klarte, også har vi teddy til slutt, denne tok jeg hjemme, så beklager rotet i bakgrunnen, da vi drev og pusset opp litt når dette bildet ble tatt, og jeg bare kledde av meg som dere ser klærne ligger på gulvet bak der. 

Hva synes du?
Trener du noe?

Katrine
Skrevet: 14.04.2014 21:52


Har helt glemt bort å vise bilder av mine nye negler. Denne gangen ble det rosa med sølv. Digger rosa så dette var veldig meg, men pønsker allerede ut hva jeg skal ha neste gang. Hvis du har noen tips så del gjerne med meg. Elsker shellac det holder så utrolig bra. Beklager også litt for dårlige bilder, men var ikke så enkelt med selvutløser.Se bort ifra min tørre hus rundt neglene, har vært tørr på hendene i det siste, men bruker selvfølgelig CND Olje så det hjelper veldig. Nå sitter jeg meg mjuke føtter på bena for og gjøre bena klare for sommeren. Mjuke føtter er en pakke vi har på jobb (eurosko) som er poser med fruktsyre som gjør at du flasser av all tørr og gammel hud, så du får myke og rene føtter. Lurt og gjøre før man skal gå med synlige føtter for det flasser veldig. Jeg går en uke ca. før jeg er ferdig. Ekkelt men så deilig når det er over. 

Hva synes du om neglene mine denne gangen?
Har du noen tips til hvordan jeg kan ha neglene neste gang?

Katrine
Skrevet: 12.04.2014 14:20


Det er lørdag og grått! På morgenen idag så var jeg skikkelig daff, men måtte en liten tur på jobb for og hjelpe til. Siden det var så grått idag kledde jeg meg opp i blomter og pasteller. Skikkelig sommerlig. Selv om været er grått kunne jeg prøve og farge meg selv litt istede. Denne buksa er ny og jeg er så fornøyd med den. Har handlet meg litt av hvert nytt over en periode nå, tenkte jeg skulle få vist alt i et eget innlegg etterhvert. Blazer fra Vero Moda, T-skjorte og Bukse fra Sty1e. 

Denne buksa kommer til og bli brukt masse i sommer, sammen med tre andre jeg har som jeg tror blir favoritter i sommer. Men følte meg ganske frisk og sommerlig i dette idag selv om været var grått. Nå skal jeg spise litt, før jeg skal ordne meg litt annerledes etterhvert. Skal vel kanskje en tur ut senere før jeg var bedt på date med kjæresten senere i kveld, med kino og big horn, gleder meg så masse.  Kanskje antrekket for kvelden kommer senere også. Nye negler har jeg også, kommer et eget innlegg om de etterhvert også.

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine 
Skrevet: 09.04.2014 17:32


Har vært eier av denne velduftende herligheten en stund nå. Ønsket meg denne lenge, og endelig ble den min da ei jeg kjenner skulle ut og reise og handlet med den til meg fra taxfree'en. Har brukt den masse etter jeg fikk den. 

Har du denne parfymen?
Hvilken parfyme bruker du?

Katrine 
Skrevet: 08.04.2014 20:04
Her om dagen fikk jeg en liten overraskelse fra tante. Det var et interiør blad med penger i. Interiør og penger hva passer bedre sammen. Så idag etter jobb satte jeg på en maskin med klær, og ordnet litt jeg skulle så satt jeg meg ned med dette bladet og en kopp kakao. Har bladd en rask gang imellom bladet også har jeg startet og se nøyere på hver side. Og det er virkelig mye fint inne der, så masse inspirasjon. Dette passet meg perfekt akkurat nå. 

Nå skal jeg henge opp klær og ordne litt med andre ting, i morgen er det trening så da rekker jeg ikke stort. Følg meg gjerne på instagram for og få oppdateringer oftere og bilder fra trening før jeg samler opp i et innlegg her på bloggen. Jeg heter katrinex3, skriv hva du heter så følger jeg deg tilbake. 


Hva har du gjort idag?
Er du glad i interiørblader?

Katrine
Skrevet: 03.04.2014 20:08


Nå begynner det og bli en stund siden ordentlig blogging igjen. Jeg har vært tom for tid, inspirasjon og energi, så noe har blitt prioritert mer enn annet. Men har handlet meg ny bukse fra Line of Oslo som jeg bare må vise dere, den er så sommerlig, den er så deilig og bløt og kjennes ut som du går uten bukse nesten. Samtidig som du kan jobbe i den og vise deg offentlig uten å se helt daff ut. Denne ble dagens antrekk så her kommer det. Bukse fra Line Of Oslo, Topp fra Vero Moda, Sko fra Eurosko. 

Denne buksa kommer til og bli flittig brukt fremover. Jeg vil bare pakke vekk alle andre bukser jeg har og bare ha denne der og bruke denne. Det er diverse ting som pågår for tiden, men vil ikke ta det opp på bloggen, hvertfall ikke helt enda, det er ganske privat. Ellers har skatten vært kjempe bra og jeg bedriver dagene mine med jobb, trening og diverse annet. Holder på med noe som dere skal få vite etterhvert, og holdt på med det en stund, så er nok ikke så lenge til. 


Hva synes du om antrekket?
Har du en bukse som er favoritten?

Katrine


hits