Skrevet: 31.05.2013 20:39


Nå er det fredag og helg! Og det har vært stålende vær idag. Jeg jobbet til 16.00 også dro jeg og kjæresten på buskerud storsenter en tur for jeg skulle finne noe som jeg trengte til i morgen når det er konfirmasjon. Ble selvfølgelig med litt mer, så bilder kommer senere. Har det litt travelt for tiden ved at det er to konfirmasjoner denne helgen og at jeg skal lage kake og ha ting klart. Men nå nermer alt seg.Dagens antrekk: Bukse fra Vero Moda, Topp fra New Yorker, Vest fra H&M, sko fra jobben (eurosko).

Skiftet til shorts når vi kom hjem igjen fra Buskerud storsenter, og det var veldig deilig, har bilder av det også, så det og innkjøp og slikt kommer senere, men først blir det litt mer pynta antrekk i helgen. Beate (bilen min) fikk også vise antrekk bildet.

Hva synes du om antrekket?
Hva har gjort idag?

Katrine
Skrevet: 30.05.2013 17:53


Som skrevet tidligere så fikk jeg masse pakker i posten. Og tenkte nå og vise den ene pakka jeg fikk. Denne pakka var fra Makestyle.no og jeg bestilte den på mandag og fikk den alt i dag så det var super rask levering, og det håpet jeg på. For denne pakken kommer godt med til helgen når jeg skal i konfirmasjoner.

Pakken inneholdt en Mast vol. 2 krølltang. Denne krølltanga er helt ny. Det finns en vol.1 fra før men denne har tykkere rør, så du får tykkere, større bølger på håret. Og det er akkurat det jeg ønsker meg. Liker ikke så godt slik krølltang krøller, for de ser så falske ut, men med denne så skal de se mye mer levende og ekte ut. Så gleder meg masse til og teste den ut.Du finner denne krølltanga HER.

Den er nå på lanseringstilbus siden den er helt ny, og du sparer da 200kr på og bestille den nå. Det er jo et godt kupp. Den koster nå 549kr og vil koste 749kr etter lanseringstilbudet.

Det følger med finger hanske som du kan bruk for og beskytte fingrene når du holdet på. Jeg kommer såklart til og legge ut resultat bildet og skrive mer min mening om den. For har store forventninger til denne. Det er selvfølgelig et produkt jeg har kjøpt og betalt selv, så det er ingen fortjeneste inn i bildet her. Gleder meg masse til og få testet den ut nå, og håper virkelig jeg får det til og at krøllene blir slik jeg ønsker.

Har du krølltang?
Isåfall hvordan?

Katrine
Skrevet: 29.05.2013 21:35


Woho, jeg sitter her nå og bader i pakker jeg har fått i posten idag i min nye kose dress. Jeg har motatt tre pakker idag, og venter fortsatt på noen. Men de er fra Ebay så kan ta litt lengre tid. Også noe som var på rest i den ene pakka som kommer senere. Jeg elsker og få pakker i posten og spesielt disse. Skal vise dere bildet av alt jeg har fått i forskjellig innlegg. Lykke!

Nå virker det som ting bare går oppover fremover. Jeg har blitt så og si helt frisk igjen, ingen store plager lengre. Jeg har fått masse flott pakker, jobber og koser meg, har verdens beste kjæreste og tar ting som det kommer, selv om det er noen dager fremover nå som er planlagte og litt hektiske.

Planer fremover:
- Torsdag: Jobbe og lage oreo kake
- Fredag: Jobbe, pynte kake og levere kake.
- Lørdag og søndag: Konfirmasjon.

Liker at dagene er fylt opp fra morgen til slutt, da veit jeg at og sitte på rumpa og ikke ha noe spesielt og gjøre ikke skjer. Det kommer også snart masse innlegg av konfirmasjonskort jeg har laget, for nå har snart alle konfirmasjonene vært, så jeg faktisk kan dele de med dere. Gleder meg spesielt til og vise det ene. Den nye kose dressen min skal jeg også få vist bedre en gang. Jeg elsker den!

Har du fått pakker i posten i det siste?
Hva er dine planer fremover mot helgen?

Katrine
Skrevet: 29.05.2013 17:24


Dagens antrekk: Bukse og peplumtopp fra Bik Bok, Cardigan fra H&M, Sko fra jobben (eurosko). Sløyfe fra Ebay.

Nå er endelig formen blitt ganske fin igjen. Kan endelig spise mer normalt og det er veldig deilig. Jeg er nå akkurat ferdig på jobb, og skal spise litt, før jeg må på butikken og handle til kake. Det er noen fulle dager fremover nå med planer. Men begynner og komme inn i hverdagen igjen så nå blir det nok bedre blogging og antrekk. Ser på bildene at håret mitt trenger en omgang farge snart.

Hva synes du om antrkket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 28.05.2013 16:07


Jeg får en del kommentarer på at dere synes jeg har så fint hår, og jeg elsker at dere kommenterer det. Og som de fleste av dere sikker har fått med så bruker jeg extensions endel. Og for at jeg skal få extensionet til og gli fint inn i mitt hår som er så brusette og krølette så må jeg rette det før jeg tar ibruk extensions og kan style det. Så jeg tenkte jeg skulle tipse dere om produktet jeg bruker for og få det til.

Produktet er ikke sponset, har kjøpt og betalt det selv, og meningen erhelt ærlig. Skriver dette fordi jeg digger dette produktet og må anbefale dette for dere. Spesielt når dere er så søte og synes jeg har fint hår som dette produktet hjelper meg med!

KMS California Free Shape serien er en helt utrolig bra serie. Jeg har brukt DENNE hot flex sprayen en stund når jeg har stylet håret ved retting eller andre varmemetoder. Den beskytter mot varmen samtidig som den gir hold og glans. Denner er perfekt for deg som trenger en god varmebeskyttende og som gir hold og glans, pluss at du vår UV beskyttelse. Du finner den HER.Men de siste månedene så har jeg oppdaget og begynt og bruke DENNE hot flex cremen. Det er en krem du smører i håret mens det er håndkletørt, den lukter herlig og jeg synes den er bedre og fordele i hele håret og alle hårstrå enn sprayen spesielt på hår som er krusette, tykt og uregjerlig. Den demper krusette hår, og hjelper så fuktigheten ikke trekker inn i håret og ødelegger frisyren du har laget. Du får et kjempe mykt og deilig resultat.

Jeg som egentlig er blond men har farget meg mørk bruk har en ekstra fordel, for den gjør fargen mer gjevn utover håret når det begynner og nerme seg nytt frisørbesøk og fargen min begynner og falle ut. Den klarer og holde fargen ganske bra litt til. Du må ikke være mørkhåret for bruke den, du kan bruk den på alle typer hårfarger. Denne beskytter også mot UV. Du finner den HER.

Her ser der bilder av håret mitt hvor jeg har brukt hot flex creme og har extenions i. Ser at håret glir fint sammen, og får en gjevn og fin farge. Og endelig holder håret mitt seg litt rett også selv om det er fuktig ute og det er det ofte her i norge. Nå slepper jeg og stå og rette og fikse håret for og komme ut og det bruser seg opp og krøller seg.

Har du prøvd noe fra KMS California free shape serien?
Synes om produktet?

Katrine
Skrevet: 27.05.2013 15:54


For litt siden vant jeg et gavekort på 1500kr på coverbrands. Og jeg har fått bestilt meg litt fra siden deres. Har bestilt masse tidligere, men var enda morsommere og handle nå som jeg hadde så mye og handle for som ikke var "min" penger, det var penger jeg vant. Så endelig fikk jeg kjøpt meg ett av de herlige lulu's tolaettmappene, tenkte jeg skulle kjøpt flere, men tok denne beauty toilet bag i mink, så tar jeg flere senere. Men det ble med mer enn bare toalett mappen.Tok med et par falske øyenvipper fra Bodyographypro, eyedews, mascara til håret i brunt, Glo Minerals concealer, BDB penn og BDB pudder.

Jeg er kjempe fornøyd  med kjøpene, har ikke fått prøvd det noe spesielt enda, på grunn av at jeg har vært sjuk. Men til helgen er det to konfirmasjoner så da skal disse produktene bli godt brukt. Mascaraen til håret fra The balm har jeg tatt i brunt og jeg har brunt hår, men skal ha den til og dekke ettervekst og skille av overgang til extensions hvis jeg får det før frisørtime, siden jeg egentlig er blond vil ettervekst synes godt.

Har du bestilt noe fra Covrbrands i det siste?
Har du noen av disse produktene?

Katrine
Skrevet: 26.05.2013 14:41


Nå begynner endelig magesåret/magekatarren og bli bedre. Hatt noen ille dager nå og våknet med feber og var kok varm og svett i natt. Men nå er det ganske bra. Prøver nå og nyte litt tid i solen og tatt meg en liten is. Derfor blir det et mobil blogg innlegg fra ipaden. Vil ikke kaste bort tiden på dataen inne i dette været.

Hvordan er været hos deg?

Katrine
Skrevet: 25.05.2013 18:49
Foto av meg - converse kjærester!
Skrevet: 22.05.2013 16:10


Her om dagen fikk jeg en pakke i posten. Det var en ny kjole jeg hadde bestilt meg. Det er to konfirmasjoner samme helgen, men vil ikke gå for samme kjole, men tilbehøret blir nok det samme. Ivar har hatt en lilla skjorte han har ville brukt, men jeg har ikke hatt noe som passet til og jeg synes det er fint hvis vi matcher litt. Så jeg fant endelig en kjole, og jeg var veldig spent på den.

Jeg kjøpte den på ebay for 170kr hjem i post kassa. Og jeg ble kjempe fornøyd med den. Det er perfekt farge og den satt helt supert. Gleder meg masse til og bruke denne. Tilbehøret er nøytralt så det passer begge antrekkene. Ebay har faktisk mange kjempe fine billige kjoler, og jeg har bestilt meg to kjoler derifra, denne og en sommerkjole. Den fra 17.mai og vært fornøyd med begge.

FARGENE PÅ BILDET JUGER LITTVurderer og bytte ut perlene, spesielt de fargede. For man ser godt på de at de er veldig plastikk.

Synes om kjolen?
Bestilt kjole på ebay før?

Katrine
Skrevet: 21.05.2013 19:23


Jeg hadde en fantastisk 17.mai sammen med kjæresten. Jeg gikk for antrekk nr.2 når kjæresten skulle ha rød bukse. For da synes jeg ikke den rosa kjolen passet så veldig, men jeg ble fornøyd med antrekket. Bilen min Beate fikk pyntet seg også, nye vipper, felger og fløyfer. Felgene mine ble ferdige tirsdag 15.mai, satt på bilen 16.mai. Digger de!

Vi var og så på barnetoget i gata først, så dro vi en tur til farmor og faja, fikk litt kake, før vi dro til tante og hentet fetteren min og dro til Åmot og så på russetoget. Det var absolutt bedre enn tidligere år nå, men det har selvfølgelig dabbet av med årene også. Så dro vi i bursdag og fikk spekemat, og kaker før vi dro hjem for og slappe av etter dagen.

Hvordan var din 17.mai?
Synes om 17.mai antrekket?

Katrine
Skrevet: 21.05.2013 15:19
Hei og beklager.

Jeg har ikke blogget mye de siste dagene. Men jeg startet med ny penicillin kur, det var 17.mai hvor jeg var rundt om og i bursdag utpå dagen. Så dagen etter var det jobb, og kjempe nydelig vær så jeg bare skiftet når jeg kom hjem, også grillet vi etter hvert. Men så på natta skjedde det ting igjen som har gjort at bloggingen har stått helt stille.

Jeg våknet med kjempe smerter i brystet ved halv 2 - 2 tiden og det bar rett til legevakta. Der fikk jeg noen beskjeder og noen tabletter. Også skulle jeg ringe lege med en gang de åpnet etter pinsen. Jeg ringte idag og fikk time i morgen. Så får vi høre hva som skjer videre, Legen på legevakta sa det kunne være magekatarr eller mellomgulvsbrokk og at det kunne hende jeg måtte ta gastroskopi. Men får mer beskjed og undersøkelser i morgen.

Fikk nytet litt sol på søndagen også, men hadde vonde smerter så gikk og la meg for og sove litt etterhvert, så jeg får heller ty til mer selvbruning. Det er begrenset hva jeg får spist nå, men trøkker i meg det jeg kan. Har desverre ingen bilder fra 17.mai men har noen av meg og kjæresten som kommer etterhvert.

Hvordan har din 17.mai og pinse vært?
Har du vært plaget av noe av det samme?

Katrine
Skrevet: 18.05.2013 18:14


God 17.mai på etterskudd. Ble ikke noe blogging i går og ikke noe spesielt i dag. Men blir litt bilder og slikt senere. Idag har jeg vært på jobb, og etter det ble det grilling og kos i sola.

Katrine
Skrevet: 15.05.2013 16:51


Dope denim shorts - Fanny Lyckman
Denne herlighen fikk jeg hjem i posten i går, og du kan finne den HER.

Har ventet i lang tid på at denne skal komme ut for salg nå, har vært inne og sett hver dag, og noen ganger flere ganger om dagen, og endelig kom den ut, og jeg trykte bestil med en gang. Denne er mine tredje eiendel fra Fanny Lyckman sin kolleksjon SS/XIII.

Synes om shortsen?
Har du bestilt noe fra Fanny Lyckman kolleksjonen?

Katrine
Skrevet: 13.05.2013 20:01


Det er mandag og en ny uke. Jeg startet dagen med og drive med kortet jeg holder på med, det er enda ikke helt ferdig. Også fikset jeg meg og dro på gulskogen med tante for og fikse noe hun trengte for og få ting ferdig til konfirmasjonen. Jeg så så masse fint, men kunne ikke handle noe spesielt, men jeg kommer nok tilbake.

Når jeg kom hjem var jeg helt daff, så joggebuksa ble dratt på og nå sitter jeg og slapper av og ser litt på tv og planlegger litt blogging denne uka og holde på videre med kortet. Så dette har vært en flott mandag til nå. Har også fått en pakke i posten idag, skal få se hva det er i morgen.

Hva har du gjort idag?
Hvordan har din mandag vært?

Katrine
Skrevet: 11.05.2013 17:04

1.
Hos frisør og tar ettervekst, 2. Første dag med short i sommer været, 3. Fått meg nye converse med middels såle.
4. Dagens antrekk, 5. Cola med mitt navn på, endelig fant jeg en, 6. Dagens antrekk
7. Den savmede milkshaken, 8. Min kjære  Iphone5, 9. Hvitveis sommer tegn.

Følg meg på instagram for bilde oppdateringer før de kommer på bloggen, eller bilder som ikke kommer på bloggen. Skriv gjerne hva du heter på instagram også så følger jeg deg tilbake.Har du instagram?

Katrine
Skrevet: 10.05.2013 20:49
Dagens antrekk: Bukse fra Zara, Peplumtopp fra Bik Bok, Cardigan fra H&M, Converse fra Jobben (eurosko), Blondesokker fra Cubus, Kjede fra H&M, Solbriller fra Ebay.

Jeg elsker mine nye converse, eget innlegg om de kommer! Converse er jo ganske røffe sko, men du kan pynte de opp litt og gjøre antrekket søtere ved og bruke ett par blondesokker til som jeg har gjort her. Elsker blondesokkene mine, har brukt de alt for lite!

Når jeg våknet idag skinte sola som bare det, men nå er det overskya og det var det meldt. Men det er greit for jeg skal sitte inne og kose meg med og lage ferdig konfirmasjonskortet jeg driver med, bildet av det kommer senere også.

Følg meg på instgram for andre bilder eller oppdateringer før bloggen; Katrinex3

Hva synes du om antreket?
Hvordan er været hos deg idag?

Katrine
Skrevet: 10.05.2013 16:03


Igår så laget jeg og kjæresten pita pizzaer. Jeg var opptatt med og lage kort i går, og kjæresten drev med sitt, også var det en deilig daffe dag, så vi ville ha noe enkelt og spise. Så vi lagde pita pizzer. Godt og enkelt, å kjempe god reste mat.Det du trenger:

- Pitabrød         - Mais
- Kjøttdeig        - Ost
- Bacon            - Paprika
- Løk                 - Ruccula

Du kan også bruke andre ting som du vil ha på, dette er bare det vi brukte og hadde.

Start med og varme pita brøden som vist på pakken. Stek så kjøttdeigen og baconet samtidig. Når pitaene er ferdige lgger du de på en stekeplate og tar pizza saus på. Jeg har brukt vanlig ketchup for den er mildere på smak en andre pizza sauser. Legg så litt ruccula bladder på. Så legger du på resten av fullet, litt kjøttdeig på hver, mais, løk, paprika og revet ost. Også noen skiver bacon på toppen.

Stek de så i stekeovnen på 220 grader i ca 5-10 minutter. Følg med på de til du synes se ser bra ut. Siden pitaene, kjøttdeigen og baconet er stekt, så trenger de ikke så lengre enn at du synes osten er smektet slik du vil. Så er det bare og spise og kose seg.

Dette falt veldig i smak her hjemme, og siden det var litt igjen nok kjæresten med seg på jobb som niste og jeg tok litt til frokost.

Har du laget pita Pizza før?
Synes du det så godt ut?

Katrine
Skrevet: 09.05.2013 11:22


17.Mai nærmer seg, og jeg prøver og finne ut på hva jeg skal ha på meg denne dagen. Været er litt usikkert enda, men jeg kan jo ha en plan på det. Siden jeg ikke har bunad, fikk bunad skrekk som liten (litt sprøtt, men), så bruker jeg andre kjoler. Har satt sammen to antrekk, og trenger da videre hjelp fra dere.

Kommer jeg frem med andre antekk så legger jeg ut de også, men dette er favorittene akkurat nå. Jeg digger det med den røde kjolen, og jeg vipper mest over på det av valg. Men elsker Elise Ryan kjolen min også så har et lite problem.Antrekk 1

Antrekk 2

Kom gjenre med tips, endringer, og hvilke sko og vesker du ville brukt.

Hvilke antrekk likte du best, 1 eller 2?
Har du antrekket klart for 17.Mai?

Katrine
Skrevet: 08.05.2013 15:27


Bukse og skjorte fra Gina Tricot, Topp fra Only, Heel boot fra Fanny Lyckman HER, Kors kjede fra Fanny Lyckman HER.

Endelig har jeg fått brukt de herlige heel boot skoene fra Fanny Lyckman som du finner HER. De har stått i skapet og ventet på den perfekte dag og brukes og i går kom den. Og de er helt utolig gode på. Det er en skjult kilehel i skoen, det ligger og i navnet. Tok da også med Big Ass Cross kjede fra Fanny Lyckman som du finner HER. Kjempe fornøyd med det.

Hva synes du om gårsdagens antrekk?
Har du bestilt noe fra Fanny Lyckman sin kolleksjon?

Katrine
Skrevet: 07.05.2013 22:04


Nå har jeg kommet hjem og fått pakket vekk litt. Fikk handlet det jeg skulle, så viser litt bilder senere. Jeg legger ikke ut dagens antrekk nå, men dere ser litt av det på bildet over, mer av det kommer i morgen. For nå skal jeg spise litt, og slappe av litt før det er natta. Det har vært en veldig bra dag og kjenner det skal bli deilig med en rolig kveld. Og begynne og planlegge litt hvordan jeg skal lage kortet jeg skal begynne på.

Følg meg på instagram for andre bilder og oppdateringer: Katrinex3
Skriv også hva du heter så følger jeg tilbake.

Hva har du gjort idag?
Har du Instagram?

Katrine


hits