Skrevet: 30.05.2014 19:23


Woho, det er fredag! 
Når jeg våknet idag så hadde jeg en følelse av lørdag, men viste at det ikke var det, og godt er det for da blir det ekstra god lang helg. For nå har jeg fri frem til Tirsdag. Til middag idag ble det grillspyd, det var utrolig deilig. Vi hadde ikke så masse, men akkurat passe til at det ble variert, godt og saftig. Og så utrolig mette. 

Pappas bearnaise er verdens beste og sammen med alt dette ble magen sprekkferdig. Etter mat og rydding så prøvde jeg å stå på hode uten vegg, klarte det litt men ikke så lenge før rumpa ble for tung og jeg tippet bakover. Men øve øve øve videre nå så blir det bra. Har vansker med å gi meg selv om jeg begynner å bli sliten i både hode og rygg.  

Nå skal resten av kvelden tilbringes med kjæresten, litt spill og andre ting vi finner på, litt godteri, kanskje en film. Ellers er noen av planene for morgen dagen klare så blir spennende, og sikkert noen bilder. Elsker ihvertfall sommerværet som er for tiden og ihvertfall på fridager. Så da blogges vi nok i morgen. 

Hva har du gjort idag?
Har du planer for helgen?

Katrine
Skrevet: 29.05.2014 16:43


Dette har vært en helt super kristi himmelfartsdag. Jeg startet dagen med å ligge å dra meg i senga noen minutter, før jeg spratt opp og i bikinien og shortsen. Gikk ned og laget meg en god frokost, og så i Style mag bladet, før jeg la meg ut på terrassen i solen, og der ble jeg liggende. Lillesøsteren min kom etterhvert å var der med meg i solen, hun flettet meg litt, masserte meg, vi spise is, hun tok litt bilder for meg, også lakket vi tå neglene til hverandre. 


Måtte ha et sommerbildet av at jeg står på en hånd også, nå er det bare og starte å øver seg på å ikke trenge vekk. Klokken nærmet seg 16 og lillesøsteren min dro og jeg spratt i dusjen. Nå ligger jeg litt ute i solen igjen, koser meg med yoghurt, og jordbær, og venter på at håret skal tørke litt, tørker mye fortere når det er slikt vær. Også skal jeg snart dra til Marlene, og fikse på vipper og bryn. Klar for sommer! Frokosten min er noe jeg har blitt helt hekta på, skal lage et eget innlegg om det. 

Hva har du gjort idag?
Hva liker du best å spise i varmt vær?

Katrine 
Skrevet: 28.05.2014 18:33


Kjole fra Ebay, Cardigan fra Cubus, sko fra jobbe, Belte fra Ebay.

Idag har det vært jobb, dagen har gått fort til at jeg har hatt mest lyst til å slenge meg ut i sola å bli der. Men med en gang jeg kom hjem var det solkos. Nå skal vi en tur på butikken for å skaffe litt småting, i morgen er det stengt og fri så må ha noe å kose oss med. På morenen idag var jeg super trøtt, og endte med å ligge til siste liten før jeg sto opp kledde på meg, kastet mat i veska og dro på jobb, og spise frokosten der. Har blitt helt hektet på et knekkebrød fra Wasa. Skal vise dere senere.

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort idag?

Katrine 
Skrevet: 27.05.2014 21:36


I det siste egentlig litt over lengre tid nå har det blitt litt nytt, og tenkte jeg måtte vise dere litt av det. Det er så masse jeg ønsker meg nå, så når skattepengene kommer, skal en liten del av summen gå til meg som jeg kan handle meg litt for og fornye litt i skapet. Hvit genser fra Bogerud, Rosa blomster genser fra Ebay, Topper fra Nelly, Skjerf fra Ebay, hodeskjerf fra Ebay. 

Det røde skjerfet har litt for rød farge på bildet enn i virkeligheten, det er mere burgunderrødt. Perfekte til kjølige kvelder. Nå skal klesskapet ryddes og fornyes med masse, undertøyskuffen og basic topper skal virkelig bli frisket opp. Ingenting skal spares på der lengre nå. 

Hva synes du om de siste nyhetene?
Har du handlet deg noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 26.05.2014 22:01


Det mandag, ny uke, nye muligheter. Denne uken har startet ganske så bra. Jeg hadde samtale med Kildehuset på Modum Bad idag og fikk gode nyheter, så det var veldig motiverende. Også har det vært så nydelig vær, så jeg har bare kost meg ute i solen i hele dag, ligget og daffet, vasket og hengt opp klær, som ble tørre før jeg fikk hengt de opp nesten, klippet gress rundt terrasse trappene, syklet en tur. Det har vært en perfekt dag, og i morgen er det tilbake på jobb og frisørtime. Jeg har prøvd å få litt farge på mine hvite ben med masse blåmerker, har fått litt farge tror og håper jeg. Både blitt litt brun og rød. Blir aldri solbrent, skal isåfall masse og sterk sol til for at det skal skje, men etter treninga så sliter og herder jeg på huden og den har da blitt litt mer ømfintlig for det skjønner jeg, men jeg har smøret inn og blitt bedre. 

Hva har du gjort idag?
Vært fint vær hos deg?

Katrine
Skrevet: 17.05.2014 12:15


Gratulerer med dagen Norge!

Etter mye grubling på antrekket jeg skulle ha idag. Vi fant noe til slutt, men var egentlig ikke det jeg tenkte i starten. For venstre ben er full av blåmerker etter treninga, så jeg har prøvd og sminke litt over, ikke at det var så lett når blåmerket begynte og snu til lilla. Men er man poledancer så er man poledancer. Lurer folk på hvorfor leggene mine er blå så får de bare komme å spørre. hoho Kjole fra Bik Bok, Tynn topp fra Primark, sko fra DNA, Veske fra Bik Bok. 

Idag er dagen fylt med å se på barnetog, besøke farmor og farfar, se på russetoget også i bursdag etterhvert. Blir en innholdsrik dag, og jeg tror den blir super bra. Hvis det blir tatt noen bilder, kommer det senere. 

Hva synes du om antrekket?
Hva er dine 17.mai planer?

Katrine
Skrevet: 16.05.2014 18:31


Nå er begynner det å bli en liten stund siden jeg har lagt ut innlegg av treninga. Jeg har klart noen nye triks nå, og det er morsomt og da ha bilder av de første gangen man prøver de og når det har gått en stund og ta nye bilder og se fremgangen. Jeg har bildet av ett triks til men bildet ble ikke så bra så får prøve og ta et nytt et slik at det synes hva jeg gjør. hohoDet er så morsomt å få til nye ting. Den øverste er vel ikke akkurat noe spesielt triks, men så et bildet av den å måtte bare prøve. Jeg har jo som dere har sett vært på spa hotell i helgen, og det var veldig deilig å slappe av der, men var veldig deilig å komme hjem og kunne trene litt igjen. Kjæresten har fått være fotograf her, for det er ikke alle triksene det er så enkelt å ordne bilder selv. De to nederste bildene er en gemini / outside leg hang. Det første bildet så jeg et sted å prøvde, men fant ut at det egentlig ikke var slik trikset egentlig var så måtte prøve på slik det egentlig skulle være, men synes det første også ble ganske stilig så måtte ha bildet av det. 

Jeg legger ofte treningsbildene ut på instagram før de kommer på bloggen mange ganger, så følg meg gjerne der for å få oftere oppdatering på treninga, eller andre bilder som ikke kommer på bloggen, eller før de kommer på bloggen. Jeg heter Katrinex3.

Hva synes dere?
Har du prøvd poledance?

Katrine 
Skrevet: 13.05.2014 18:56


Her kommer spa innlegget fra helgen, det var veldig deilig og super avslappende. Men må også si at det var deilig å komme tilbake til hverdagen, så jeg har vært super trøtt etter denne helgen. Skulle gjerne hatt en slik helg hvertfall en gang i året, om ikke to. men dette har hvertfall vært en fantastisk helg, å kroppen er helt klar for hverdagene igjen. Spa avdeling var helt fantastisk flott som resten av hotellet. 

Det lå badekåpe og tøfler på rommet når vi kom, som vi brukte mellom oppholdet våres og kunne ta med hjem om vi ville. Tok selvfølgelig med mitt, slik at jeg kan ta på meg det en fridag og ha et hjemme spa og drømme meg tilbake til denne helgen. Vi hadde en plan for helgen vår. Fredagen var bare ankomst, og middag også så vi oss litt rundt på det fantastiske hotellet. På lørdag hadde vi 80 minutter aroma massasje også skulle vi i the magic circle. 

The magic circle er en spa avdeling hvor du ordner deg selv. Det er det forskjellige stasjoner hvor det er forskjellig som fotbad, dusj, badstue, hvilerom og slikt. Du kunne også få med produkt-kit fra Declèor Paris som du brukte imellom runden og på de forskjellige stasjonene. Kan eventuelt lage et eget innlegg med de stasjonene og produktene om noen ønsker det. Det var veldig deilig å bare gå rundt der i sitt eget tempo, prate og slappe av.  Du fikk ikke brukt opp produktene på en runde her, så da kunne du ta flere runder senere om du ville eller ta de med hjem. Vi tok denne runden tre ganger tror jeg det ble til slutt, har også med produktene hjem så jeg kan ha min egen lille spa kveld hjemme. 


Vi hadde som sagt 80 minutter aroma massasje og det var utrolig herlig. De 80 minuttene gikk så utrolig fort, men så utrolig deilig. Fikk så god massasje, og fikk servert super godt vann når vi var ferdige før jeg ble vist inn på et rom hvor jeg kunne ta fotbad med salt og et hvilerom. Dette var helt magisk og perfekt, og kunne fint gjort dette igjen. Massøren min snakket engelsk, men det gjordet ingenting, hun var super flink, og super koselig. Blir ikke så mye prating uansett, men hun pratet litt norsk og var flink til og ta hensyn til hva du likte og ville. 

Om det en gang blir tur hit igjen (håper jeg på), så veit jeg ihvertfall at jeg skal ta denne behandlinga, og kanskje en ansikts-behandling og kropps-behandling hadde vært super godt. Rett og slett fornyet hele kroppen. Så nå er det bare å ønske seg en tur til Son spa igjen. 

Det var også en hall med forskjellige bassenger der, Et stort vanlig som vi koste oss i, som det også var en bobleseng i vannet, morsom og deilig å ligge på. Var også et basseng til med massasje effekter, dette var veldig deilig, samtidig som det kilte og var morsomt. Så var det vanlig boblebad, bad med 40 grader og ute jacuzzi. Det var perfekt og vi koste oss utrolig masse. Fikk godt bruk for min nydelige bikini fra Bik Bok. Måtte prøve litt poledance på stolpene i bassenget også, eller skal vi kalle dette pooldance kanskje? hoho.

Har du vært å spa før?
Hva synes dere?

Katrine 
Skrevet: 12.05.2014 17:59


Her om dagen fikk jeg pakke i posten, og det var en vintage ape fra Ebay. Jeg var med på en budrunde på denne og vant. Jeg har lenge ønsket meg Kay Bojesen apekatt, men den koster og da passet det supert at jeg fant denne på ebay, hvor det var budrunde og jeg fikk den mye billigere. Den er litt anderledes, men den er vintage så den er jo litt mer spesiell også. Morsomt at jeg endelig har den.Foreløbig bruker jeg den i yttergangen hos pappa, men så snart vi kan få flyttet inn hos oss selv, så blir den nok med dit tenker jeg. Selv om den passer så perfekt inn hos pappa.

Hva synes du om apen?
Har du fått noe i posten i det siste?

Katrine
Skrevet: 11.05.2014 16:00


Tidligere idag kom jeg hjem igjen fra Son spa. Det var både kjedelig og deilig og dra egentlig. For selv om du slapper godt av ved og være på et slikt sted så er det alltid litt deilig og komme hjem igjen også. Men denne helgen som jeg og mamma tilbrakte her på Son spa var helt fantastisk, har bare bra minner fra stede, rommene, de ansatte og alt ved hele plassen. Det var så vakkert der, og alle var så hyggelige. Jeg har endel bilder så jeg må dele opp innleggene, så her kommer først bare litt tilfeldige bilder fra rundt om på hotellet. Vi hadde suite og bildet fra den kan du se lengre ned på bloggen. 

Vi kom til Son spa på fredag, måtte jobbe først på dagen så kom rundt kl 19. Når vi kom dit da, så sjekket vi inn gikk på suiten vår og så litt rundt. Før vi skiftet litt og gikk rundet på hotellet for og se i spa avdeling, og bassenget for og få et overblikk, også fikk vi til våre herlige tre retter i restauranten. Det kommer et eget innlegg fra maten og slikt vi har fått, men mye godt var det absolutt. Suiten vår lå også helt ytterst og øverst mot venstre på det ene bildet over, der ser dere balkongen vår. Vi satt å koste oss i solen på balkongen vår etter frokost og etter å ha prøvd egen spa på hotellet the magic circle. Vi holdt på med vårt og gjordet oss klare for og på aroma massasje. Jeg klarte ikke helt å la være og trene litt heller, så litt stretching og håndstående ble det også. Det kommer også et eget innlegg fra spa og bading. Det hadde blitt alt for mye i ett innlegg, men gleder meg til og vise dere alt det fantastiske, og fortelle mer om det. 

På lørdagen snakket vi med bartenderen på hotellet, vi var og bestilte ett mellommåltid mellom lunsj og middagen på kvelden, den bestiltes i baren og da pratet vi litt med han, han så han håpet å se oss igjen på kvelden og det gjordet han jo da vi skulle til middag. Han drev da og fjåset og tullet med oss, og etter middagen satte vi oss i sofaene ved resturanten og baren og vi ble ganske trøtte etterhvert, etter å ha badet nesten hele dagen og med massasje og alt, så han kom med is og sjokolade til oss siden vi var så trøtte. Morsomt var det hvertfall. Fikk bildet med han, men de bildene ble veldig uklare beklager det. 

Har du vært på son spa før?
Hva synes du?

Katrine
Skrevet: 10.05.2014 20:25Gårsdagens middag antrekk; Jumpsuit fra Nelly, Cardigan fra Gina Tricot, sko fra eurosko (jobben).


Synes om antrekket?
Hvordan bruker du Jumpsuit?

Katrine
Skrevet: 10.05.2014 13:28


Overraskelse turen mamma skulle ta meg med på var til son spa. Vi kom hit i går og sjekket inn på var flotte suite. Her er det flott lyst bad, tv stue og deilig hotell seng.


Ganske så flott, idag er de super fint vær, vi har vært på spa og nå sitter vi på suiten vår etter en fantastisk lunsj før vi senere skal vi på aroma massasje. Har tatt litt bilder rundt om så det kommet nok masse bilder fra turen etterhvert.


Hva synes du om suiten?
Har du vært på son spa før?

Katrine
Skrevet: 09.05.2014 17:57


Nå er jeg og mamma på vei dit vi skal. Jeg veit ikke hva planene er, men hun skal ta meg med på noe i helgen, blir borte fra idag til søndag og har bare fått beskjed om hva jeg skal pakke. Jeg hater å pakke for jeg veit aldri hva jeg skal ta med meg, og hvertfall nå som jeg ikke veit hva jeg skal en gang, men har pakket det jeg har fått beskjed om og kanskje litt til. Sånn blir det alltid. hoho!Kommer nok ikke til å bruke stort sminke nå som vi er avsted, men har det med siden jeg har fått beskjed om at vi skal på tre retters middag både idag og i morgen og skal pynte oss litt mer. Ellers er det litt reise størrelser på shampoo og balsam som jeg bruker, da håret mitt ikke er glad i noe spesielt annet. Da blir det store hårproblemer denne helgen. Men jeg tar med meg kamera og ipad så kanskje jeg kan få blogget litt for dere. Veit ikke hva jeg skal så om jeg ikke får blogget mens jeg er borte, kommer det hvertfall når jeg kommer hjem.

Den nye flotte bikinien min er med, så gleder meg masse til og kunne bade i den. Følg meg gjerne på instagram da det nok kommer litt bilder der først hvis det ikke kommer noe på bloggen. Jeg heter; katrinex3. Skriv gjerne hva du heter også så følger jeg deg tilbake.

Hva tror dere jeg skal i helgen?
Er du flink til og pakke?

Katrine
Skrevet: 08.05.2014 17:30


I går var jeg hos min makeup artist og negledesigner Marlene. Jeg skulle egentlig skulle jeg få ny shellac, men de siste tre gangene har den sitti så dårlig så vi skal ha en pause og prøve igjen. Vil ikke støpe. Men fikk ordnet vippene, og jeg ble så utrolig fornøyd. Nå er jeg klar for en helg med mamma, selv om jeg ikke veit hva som skjer, men det kommer etterhvert. Spennende blir det hvertfall. 

Hva synes dere?
Har du fikset noe som negler, vipper eller noe annet?

Katrine
Skrevet: 07.05.2014 18:19


Her kommer før - etter bilder av den ytterste gangen vi har pusset opp. Denne gangen har jeg også blitt så superfornøyd med. Denne er så og si helt ferdig, bare litt smått som og bytte kontakt/bryter deksler og vinduet som ikke er med på disse bildet. Også skal vi få en lampe som passer bra inn, med stilen i rommet, størrelsen og farger. Det er litt skummelt og se på disse før og etter bildene, jeg passet selvfølgelig på og ta før bilder mens det var ekstra rotete også da vi hadde pusset opp den andre gangen før vi startet på denne. Hjertet på døren er kjøpt også har jeg pyntet det selv, ble ganske fornøyd med det, Vi skal få vasket og malt denne døren utvendig på nytt igjen også for og få frisket opp fargen litt. Det er så gøy og pusse opp og jeg gleder meg allerede til og starte på neste prosjekt. Men først en liten spare tid og planlegging før vi starter på det. Også må vi få de siste detaljene som mangler i disse to gangene først så de er helt ferdig til siste detalj.

Hva synes du om denne gangen?
Liker du og pusse opp?

Katrine
Skrevet: 06.05.2014 21:07


I går var jeg en tur på senteret for og skaffe meg den fineste bikinien jeg har sett på lenge. Jeg så denne på bik bok sin instagram side og måtte bare ha den, og det passet perfekt da jeg skal på en tur med mamma til helgen og fått beskjed om og ta med badetøy. Jeg kom på bik bok på Buskerud storsenter og de hadde akkurat fått den inn, hadde ikke rukket å pakke den ut enda, så jeg var den første der. woho! Den var like fin i virkeligheten som når jeg så den på bildene, og jeg gleder meg til og kunne bruke den til helgen. Jeg veit ikke hva jeg skal, men kommer selvfølgelig til og informere dere når jeg vet. 

Fikk også pakke i posten i går, fikk to stykker men den ene får dere ikke se helt enda, men fikk denne fine kjolen fra Bik Bok i posten også, jeg så den og tenkte at det var den perfekte sommer kjolen med en gang, selv om min sommer kjole favoritt fra i fjord kommer til og bli brukt ekstremt mye i år den også. 

Når jeg var på senteret så jeg også etter en treningsjakke, har ikke hatt noen skikkelig jakke til trening så måtte skaffe meg det da jeg har fått beskjed om og ha med treningstøy til helgen også. Dette blir spennende. Fargen ble selvfølgelig rosa, men da passer den også til skoene mine og stripene på tightsen. Jeg gleder meg. 

Hva synes du om de nye innkjøpene?
Har du handlet deg noe nytt i det siste?

Katrine
Skrevet: 05.05.2014 21:34


Jeg har innimellom nevnt i innleggene mine for en stund siden at jeg har holdt på meg noe jeg ikke har ville nevnt enda. Men nå har det vært så og si ferdig en stund, nå er det bare små detaljer igjen, som litt planter, speil, lysestaker og maling av trapp og litt slikt. Men jeg har da pusset opp gangen hos pappa om noen ikke har skjønt det alt. Den var i ubehandlet furu panel og det blir så mørkt og stusslig, ikke akkurat veldig pent. Jeg startet med dette før jeg fikk konstantert at jeg hadde depresjon av legen, men dette har vært en utrolig god terapi, da interesser forsvinner og jeg har klart og holde på interessen for interiør og design da jeg har fått holde på med dette. 

Det er to ganger jeg har pusset opp så viser de i to omganger, hvis ikke blir det så alt for mange bilder i ett innlegg, selv om det ble ganske mange her også. Men jeg har blitt super fornøyd og det har pappa også. Det ble absolutt mye finere og lysere. 

Trappa skal også måles, men vi skal få campingvogna hjem hit først slik at vi kan ta hele trappa på en gang og sove i vogna den natta. Skal ha en stor speile inn i gangen her, et par store lysestaker, og ihvertfall en plante om ikke to, kommer sikkert mer bilder igjen når jeg har fått de siste finishene på den. Men det tar litt tid og få siste detaljen på plass. Men er nok ikke lenge igjen. Gleder meg til og vise dere den ytterste gangen også som er ordnet, og det er en helt annen stil enn denne hangen har fått. Har fått så utrolig mye positiv tilbakemelding på dette og det er så koselig. Og nå kan jeg endelig vise det her også. 

Hva synes du om resultatet?
Liker du og pusse opp/ pusset opp noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 03.05.2014 19:14


Tenkte og skrive litt om hvorfor jeg har vært borte fra bloggen så ofte og blogget bare en gang innimellom. Det er en grunn til det og har ikke villet si det til noen, men nå er jeg i en hard prosess med og jobbe meg gjennom alt dette. Jeg har strevet enormt i et halvt års tid nå. Jeg har overarbeidet meg, sovet dårlig, spist dårlig brukt alt av krefter på og ikke vise det for noen rundt meg og komme meg mellom hver eneste dag. Etter og ha gått hver eneste dag med dette slitet, kjent at kroppen har ropt stopp men at jeg ikke har klart og høre på det, det har vært så mye annet som har tatt oppmerksomheten min. Jeg gikk i 4 måneder før jeg kontaktet hjelp og jeg skulle selvfølgelig gjort det mye før. 

Jeg har aldri likt og snakke om veldig personlige ting, jeg har hatet og vise for andre at jeg er svak. Jeg klager til og med sjelden over og ha vondt i hode bare. Jeg er sikker på at alle de jeg har tilbringet tiden min med i løpet av mine leve år aldri har hørt noe spesielt til om det har vært noe som har plaget meg. Jeg har skullet hatt hjelp til ting tidligere i livet som jeg ikke har klart og kontakte hjelp til, det har barre ligget der i bakgrunnen og blitt større og større, men så skjedde det mer og det ble for stort nå har det slått for hardt til. Den store ballen med problemer har eksplodert inne i meg. Jeg har fått moderat depresjon altså middelsgrad av depresjon. Depresjon har blitt ett oppbrukt ord. Det blir brukt så alt for lett. For om været er dårlig eller at noe gikk galt og jeg ble litt lei meg ville jeg ha sagt at jeg var deprimert. Helt til jeg nå har opplevd den ekte betydningen av depresjon. Alle har nok ett behov for og vise livet vårt bedre enn det egentlig er, ihvertfall litt annerledes enn virkeligheten.Det er ikke ofte du ser noen legge ut bilde når de krangler med kjæresten, griner, kaster opp også videre.Livet er ikke ett eventyr, ikke for deg og ikke for meg. Livet kan være dritt, og det kan være godt. 

Etter måneder med slit som bare ballet seg på så endte jeg opp hos legen dekket av tårer, vondt for og fortelle, nervøs, redd, sliten. Har ikke sett legen min slik før som jeg gjordet da jeg kom slik. Jeg prøvde å fortelle best mulig det jeg kunne, har spurte etter det han trengte og vite og jeg ble sendt til test. Og konklusjonen var klar med en gang. Jeg ble satt på antidepressive tabletter som skulle hjelpe meg i jobben fremover. Jeg fikk også beskjed om og kontakte kildehuset på modumbad for hjelp. Jeg hadde fri en fredag hvor jeg sto opp satt i stolen tenkte og prøvde og styrke meg opp for og ringe. Jeg klarte det og de største skrittene i mitt liv til nå er tatt. Det må være det tøffeste jeg noen gang har gjort. 

Jeg kunne fortelt mye, men dette er et veldig personlig område, men følte jeg ville fortelle om det da det er så mye psykiske lidelser rundt om som mange sliter med. I slike situasjoner merker man hvem som er der for deg og hvem som bare trekker seg unna når det er noe vanskelig som skjer eller bare er nysgjerrige. Jeg har fått beskjed om og prøve og holde meg mest mulig unna personer som ikke er bra akkurat nå, noen får jeg holdt meg helt unna mens andre kan være litt værre, men det er ikke noe jeg får gjort, vil heller ikke si det til de. Ironi er også noe jeg må passe meg litt for da jeg oppfatter det feil og negativt. Men etter jeg endelig klarte og komme meg ut og få hjelp har jeg klart og sove bedre og spise litt bedre. Jeg skal gjøre ting som jeg trives med. Hver gang alt det vonde kommer frem skal jeg gjøre ting jeg liker som fanger oppmerksomheten min og sender de vonde tankene med neste buss langt vekk fra denne verden. Depresjon kan dra til helvete men det trenger en dytt på vei. Dette kommer til og ta tid, men jeg SKAL klare dette men kunne ikke hatt en mer fantastisk kjæreste, familie og venner rundt meg. Noen ganger trenger jeg en skikkelig dytt ut av hjemmet på de verste dagene, har lett for og bare si nei, sliten, gidder ikke. Men bare jeg kommer meg ut, klarer og gjøre noe annet har det stor kraft. Treningen er virkelig en avledning fra virkeligheten.

Hvert øyeblikk hvor ting her nesten 100% bra, hvor jeg smiler og ler og glemmer av seg selv er de øyeblikkene jeg holder godt fast ved. De øyeblikkene jeg ikke lager et smil eller skjuler min smerte er de beste og sjeldneste.  Jeg prøver derfor og komme tilbake til blogginga for det er noe jeg har trivdes med som kanskje kan ta litt av min tid og oppmerksomhet og kan hjelpe meg enda litt mer på vei. Det er veldig få som har vist dette før jeg tok meg sammen og fortalte om det, og de ble alle ganske sjokkerte siden de ikke har skjønt noe da jeg har brukt alt av krefter for og skjule det. Kjæresten min er den eneste som viste det før jeg var hos legen og med en gang etterpå. 

Det kan hende jeg oppdatere mer på denne saken etter en stund, som en dagbok for meg selv og kanskje kunne hjelpe andre eller lette litt på ting ved og få det ut her. Jeg veit ikke hvor lang prosess dette kan bli, men jeg tar små skritt og gjør mitt beste. Jeg skal bygge opp en selvtillit jeg kan gå stolt mellom dagene med, jeg skal rydde opp i alt det vonde i livet og ha et liv jeg virkelig trives med. Depresjon, dårlig selvtillit og alt det vonde kan bare dra. JEG SKAL KLARE DETTE!

Katrine
Skrevet: 02.05.2014 21:35


God fredags kveld alle sammen. Jeg har akkurat kommet meg ut av dusjen og satt meg ned med en kopp kakao, og litt gele. Fikk så utrolig lyst på gele så da ble det bringebær gele fra Freia. Skal kose meg litt med Maison interiør blad også nå. Er så utrolig sliten etter jobb da det har gått i ett helt til jeg stengte idag, og på igjen i morgen. Men skal starte litt tidligere i morgen for og kunne får ordnet opp etter alt idag. Så nå er det godt med fredagskveld og kosestund. 

Har endel hardt arbeid forran meg hver dag både før, under og etter jobb, som tar virkelig på kreftene. Skal skrive mer om det senere for og få informert litt. Ikke bare for og informere men for og prøve og hjelpe meg selv litt. Skal bli godt og være ferdig på jobb i morgen og da har fri frem til tirsdag. 

Hva gjør du denne fredagskvelden?
Hva gjør du for og kose deg og slappe av?

Katrine
Skrevet: 02.05.2014 18:20


Det er så mye fint og få i Hello Kitty. Og lenge har jeg ønsker meg Hello Kitty dopapir, for litt siden fikk jeg nettopp dette av verdens beste sjef. Og to pakker også så da kan jeg prøve den ene pakka til og med og ha den andre til pynt. Blir spennende og prøve da det er med rose duft til og med. hoho Lengre ned kan dere også se mitt lille Hello kitty hjørne på bade med våtserviettene mine og nå det søte dopapiret. Har også fått Hello Kitty nøkkel hode som jeg er så fornøyd med, skal skaffe meg flere så jeg har til resten av nøkkelene mine også. Hva synes du om alle Kitty tingene?
Har du noen Hello Kitty ting?

Katrine


hits