Skrevet: 27.06.2013 17:34


Lenge siden jeg har lagt ut et innlegg med noen bilder fra instagram nå. Så her kommer det ett med noen av de siste bildene som jeg har lagt ut. Følg meg gjerne på instgram for å se bilder som ikke kommer på bloggen, bilder før de kommer på bloggen, og oftere oppdatering. Skriv gjerne hva du heter også så følger jeg tilbake siden det er så masse spammer på insta nå, så følger jeg ikke alle.

Synes om bildene?
Har du instagram/hva heter du?

Katrine
Skrevet: 26.06.2013 16:43


Klasse gjenforening: 29.juni.

Det blir gjenforening med klassekammerater fra 91 kullt. Det blir kjempe koselig og se alle som kommer igjen.


Bildet fra Google
Sverige/grensa: 30.Juni

Drar på handletur til Sverige med kjæresten og gode venner.


Bildet privat, av bilen min (vipper og bamse felger)


Ål Camping: 15. Juli - 21-Juli.

Camping med familien, dette har vi gjort hvert år så lenge før jeg kan huske. Da er vi på en enkel camping plass, hvor vi bare slapper av og koser oss. Drar rundt og ser, besøker familie som er der, har det gøy og får virkelig vært sammen og kost oss med de nermeste i familien.
Bilder private fra Ål i fjord.Barcelona: 10 August - 16. August

Skal på tur til Barcelona med kjæresten. En uke ferie med han hvor vi skal se og oppleve Barcelona, kose oss i varmen og bare slappe av. Blir kjempe spennende, og reisefeberen er her allerede. Tidligere har vi vært i London og Tyrkia, så dette blir nok minst like bra.


Bildet fra GoogleVære med venner og kjæreste:

Skal tilbringe så mye tid jeg kan med venner og kjæresten, har ikke så masse ferie, skal jobbe litt mer istede. Men tid til venner og kjæresten har jeg uansett. Og jeg gleder meg til alle planer og spontan planer som blir lagt, grilling, roadtriper, kanskje det blir tusenfryd en tur, en Oslo tur, og sikkert en masse kino, ut og spise, bowling og annet gøy man kan finne på.


Bilder private

Hva er dine sommerplaner?
Synes om mine sommerplaner?

Katrine
Skrevet: 25.06.2013 18:55
Dagens antrekk:
Kjole fra Bik Bok, Cardigan fra H&M, Belta fra Ebay, Sko fra jobben (eurosko).

Nå er jeg ferdig på jobb for i dag, det har vært helt nydelig vær idag så jeg gikk for et sommerlig antrekk idag, her skal jeg nyte hver eneste sommer og sol dag. Blir nok hvertfall bra når jeg kommer til Barcelona i August også får man jobbe og få penger og kunne kjøpe masse fint i Barecelona. Resten av dagen går til kakebaking, og det blir kanskje en sykkeltur med kjæresten idag. Må benytte dagene med fint vær.

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 24.06.2013 16:59


Det er mandag og ny uke. Jeg våknet kjempe tidlig i dag i forhold til det jeg pleier og gjøre, for etter kjæresten dro på jobb fikk jeg ikke sove mer. Jeg hadde fri idag så har bare slappet av i hele dag, ryddet litt, og spilt på ipaden. Dette er nok den eneste dagen denne uka jeg kan ta det med ro fra morgen til kveld uten planer. Resten av uka er det jobb og andre planer. Er også Reunion på Lørdag med 91 kullet fra skolen, blir koselig og se alle igjen. Også er det Sverige tur på søndag.

Hvordan er din start på uka?
Stor planer for resten av uka?

Katrine
Skrevet: 23.06.2013 19:01
Meg og kjæresten, over 3 1/2 år sammen!
If this love only exists in my drams, don't wake me up.

Synes om bilde?

Katrine

Skrevet: 23.06.2013 13:44


Igår kveld var vi på bighorn med familien. Pappa fikk gavekort av meg der til jul. Så vi var og koste oss med flere så vi var tilsammen åtte stykker. Det smakte så utrolig godt, og selv om jeg hadde spist oppa all maten var jeg ikke sprekk mett som det er lett for og bli. Så det ble en is med sjokoladesaus til dessert. Var ganske kaputt når jeg da endelig kom hjem, så var da deilig og bare vaske vekk sminke og hoppe i godklærne.

Gårsdagens antrekk på kvelden:
Bukse fra Vero Moda, Topp fra Ebay, Blazer fra H&M, Kjede fra Bik Bok, Veske fra Sahe Sibi, sko fra Nelly.com

Idag er det søndag og dagen går nok til bare og slappe av sammen med kjæresten. Så tar vi dagen som den kommer. Har sett at NRK sender sine spennende programmer igjen med minutt for minutt, så vi har laget en lik en nå bare av Øyaveien. Han skal skru på RC bil og jeg blir vel og rydder og ordner litt i ro. Leser litt og tar dagen som dn kommer.

Synes om gårsdagens kvelds antrekk?
Hva er dine planer for søndagen?

Katrine
Skrevet: 22.06.2013 15:40


Dagens antrekk:
Skjorte fra Gina Tricot, Bukse fra Zara, Sko fra Jobben (eurosko)

Nå har jeg kommet hjem fra jobb, det har vært en del og gjøre , og nå skal jeg kaste i meg litt mat, så skal vi til bstemora til Ivar der det er besøk av den Amerikanske familien hans. Så er det hjem for og skifte og ordne seg litt før det er Big Horn med familien i kveld. Blir koselig.

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 21.06.2013 16:31
For noen dager siden bestilte jeg og kjæresten oss endelig tur i ferie uka vår i August. Turen går til Barcelona. Gleder meg kjempe masse, og merker allerede at reise feberen er her, så den kommer til og være ekstrem rett før vi skal dra. Idag er det 50 dager til vi drar til fine varme Barcelona. Jeg kommer også til og måtte øve meg mer på og blogge fra ipaden for det er den jeg kommer til og bruke på turen.

Skal du på noen tur i sommer?
Isåfall hvor?

Katrine
Skrevet: 20.06.2013 17:05


Dagens antrekk: Bukse fra Vero Moda, T-skjorte fra New Yorker, Sko fra Jobben (eurosko).

idag har det igjen vært stårlende vær, men jeg er på jobb så har ikke fått nytt den så masse, men deilig og se den er fremme fordet. Men håper på bra vær i morgen også, for da har jeg en fridag. Jeg blir kjempe tregt brun så liker og kunne nyte det jeg kan av solen. Etter jobb skal jeg tilbake for og se over brynen mine, blir siste gangen på en stund dette. Så får se når jeg er ferdig og hvor mye sol som er igjen til meg da. Startet ikke før halv 12 idag så fikk nytt sola endel på morgenen mens jeg forhånds lagdet dette innlegget.

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 19.06.2013 17:32


På Mandag startet jeg å lakke negler på ben og hender. Jeg ble ferdig med begge bena og den ene hånda, så i går etter jobb fikk jeg gjort ferdig den andre hånda også. Har ikke lakkert neglene mine på evigheter for jeg har egentlig ikke tolmodighet til og vente til det er tørt. Men har nå fått rota frem litt tolmodighet å fått lakk på neglen mine som sola bare kan skinn og neglene på ben og hender kan vises frem.

Jeg har brukt en neglelakk fra Gina Tricot, falt litt for fargen på denne.Synes fargen ble fin vedsiden av sommbrun hud, så jeg må nok fikse neglene oftere med denne lakken i sommer. Og den passer jo til det meste jeg har på meg. Og vi har jo bestilt tur nå, mer om det kommer senere og da må jeg nok fikse neglene med denne fargen på nytt til vi skal dit.

Hva synes du om fargen?
Har du ordet neglene for sommerdager?

Katrine
Skrevet: 18.06.2013 17:30
Dagens antrekk: Buks fra Vero Moda, Topp fra Only, denim skjorte fra Cubus. Sko fra Jobben (eurosko), Solbriller fra Ebay.

Nå er jeg ferdig på jobb, og skal nyte det som er igjen av sola idag. Idag er det ingen planer, så det blir bare og ta det som det kommer. Jeg må hvertfall lakke ferdig neglene mine, for jeg kom bare halvveis i går, så det er bare den ene hånda som er lakkert, godt det ikke er en så lysende farge at det synes så godt.

Synes om antrekket?
Hva har du gjort/ skal idag?

Katrine
Skrevet: 16.06.2013 13:01


Har helt glemt bort og skrive og poste innlegget av oppskriften på den grilla kaka jeg lagde. Det er ikke noen spesiell kake egentlig, men den var veldig god fordet, siden det er både till crispy og søtt på den. Og den er veldig enkel og lage, og det var en veldig enkel og grei dessert. Laget denne når vi grillet her forrige helg.Det du trenger:
- Sukkerbrød (blir bst om du lager selv, men det går med ferdig kjøpt også)
- 100g kremost naturell
- 2dl kremfløte
- 2ss sukker
- 0,5 ts spisesukker
- Bringebær, blåbær og jordbær (eller den frukten du vil ha)

Slik gjør du:
Pisk fløte med osten, sukker, vaniljesukker til en kremkonsistens. Skjær ut passende kakestykker av sukkerbrød bunnen og del hvert stykke i to på langs. Grill dem raskt. Dette går fort så hver forsiktig. Del opp jordbæra i mindre biter. Legg krem på hvert kakestykke, ha så på godt med bær og den frukten du vil ha. Server to til hver, eller lag opp og la de forsyne seg med det de vil.

Jeg har slumpet veldig på kremen min. Har hatt en del mer venilje sukker og sukker enn i oppskriften også tok jeg 3 dl fløte for jeg gadd ikk at en dl skull være igjen i kartongen, og tok hele boksen med kremost som var på 125g eller noe. Men det kan du prøve deg frem med som du vil.Dette falt veldig i smak til de jeg laget det til. Satte også bollen med kremen som var igjen og resten av bærene frem så de kunne ta mer av det om de ville. Det er en kake som går fort og lage, og som de fleste liker, vil man ikke ha oste smak på kremen kan man droppe den og bare piske vanlig krem.

Har du prøvd grillet kake før?
Er dette noe du kunne tenke deg og prøve?

Katrine
Skrevet: 14.06.2013 19:12
God kveld!
Nå sitter jeg endelig og kan slappe av etter dagen. Den har ikke vært så slitsom, men har sitti veldig masse i bil og det er kjedelig i lengden. Jeg og kjæresten hadde fri sammen idag og han måtte til Kongsberg og hente noe også levere det. Og bilen hans er ikke den beste å sitte i, i lengden. Men vi har nå kommet tilbake etter alle turer hit og dit. Nå har han dratt til en han jobber med for og feste før de skal på Strandefjorden.

Jeg skal ikke være med for jeg skal jobbe i morgen, og hatt litt vondt i hode idag. Så nå har jeg huset for meg selv, og det blir nok og slappe av resten av kvelden, litt tid for meg selv. Kanskje fikse noe god og spise og kose meg med.

Hva har du gjort idag/skal i kveld?
Hva er dine planer for helgen?

Katrine
Skrevet: 13.06.2013 21:13


Her er pakke nummer to som jeg fikk igår. Det er et iphone deksel. Det ser ut som en Chanel neglelakk. Synes disse dekslene er så stilige, og klarte ikke helt og bestemme meg for hvilke farge jeg egentlig ville ha, men endte opp med tentation. Kan fort hende det blir flere etterhvert i andre farger. Er kjempe fornøyd med deklset, det sitter godt på er ikke i hard plast og knappen er like gode og trykke på, og utskjæringene for høytalere og øreplugger er super. Dette er selvfølgelig kjøpt på ebay.

Synes om dekslet?
Bestiller du masse på ebay?

Katrine
Skrevet: 12.06.2013 17:19


Dagens antrekk: Bukse og skjorte fra Gina Tricot, Vest fra H&M, Sko fra Jobben (eurosko), Smykke fra Ebay.

Nå er jeg ferdig på jobb for dagen, og det er egentlig litt deilig. Skal bare slappe av litt, og få ryddet litt mer i klærne og klesskapet mitt i dag. Nå nermer det seg helg alt også, tiden har gått så fort nå. Solen har blitt borte og det er medlt at regne kommer. Skulle ønske solen ikke ble borte. Men jeg og kjæresten rakk og få sykler Bergsjø rundt i går, siste dagen med sol på noen dager, og det var veldig deilig.

Hva synes du om antrekket?
Hva er dine planer for dagen?

Katrine
Skrevet: 11.06.2013 21:32


Nå kommer en absolutt STOR anbefaling fra meg. Jeg fikk denne i posten for en stund siden og har testet den de siste dagene nå som det har vært sol. Jeg så denne på livingdoll sin blogg og måtte bare prøvd den selv, og jeg har vært super fornøyd og gleder meg enda mer til og prøve denne når jeg skal til varmere strøk i August med kjæresten.

Solid Black er en tanning lotion, som hjelper til og trekke brunfarge. Det er ikke noe faktor i den så du må ha din vanlige solkrem med faktor under denne. Smør deg med solkremen og smør deg etterpå med Solid Black. Den har en brun farge på seg men det synes ikke på huden, men den hjelper til og trekke farge.

Jeg er ett av de som blir kjempe tregt brun, kan ligge i sola en evighet og bare så vidt se en forskjell. Men igjen er jeg heldig ved og bli lite solbrent, men magen min blir fortere brun enn armer og ben. Men med denne lotionen så har jeg sett en fortere farge forksjell til og med på armer og ben. Og magen har blittsuper brun, så fra nå tror jeg at jeg ikke skal smøre denne på magen, bare armer og ben siden det er der jeg får minst farge.

Jeg har desverre ikke noe før bildet, men har et bildet fra idag, hvor man seg godt skille. Denne funker nok hakket bedre i varmere strøk hvor sola er sterkere enn her og at den er mer fremme, men når jeg så, så fort forskjell ved og bruke denne her i Norge og bare litt i sola så tror jeg virklig den er bra i varmere strøk. Dette er absolutt en anbefaling om du sliter med og få litt farge også, eller har lyst på en rask brunfarge ved og ligge litt i sola. Den lukter ikke ille og trekker fort inn.

Bikini Skille!Har du prøvd denne tanning lotionen?
Har du noen bra produkter til rask brunfarge?

Katrine
Skrevet: 10.06.2013 16:39


Idag er det mandag og ny uke, og den starter med sol og fri! I morgen er det jobb igjen, men det gjør ingenting etter en så fin helg med bare fint vær. Idag fikk jeg pakker i posten igjen, venter stortsett alltid på noe fra ebay. Den ene pakka innhold en bikini, og det passet perfekt i dette fine været. Ble veldig fornøyd med denne så mulig jeg må ha den i flere farger.

Det ble først gul, men har lyst på i svart og eller turkist. Og det koster jo ikke stort på ebay så gjør ikke noe og ha litt likt. Den andre pakken jeg fikk viser jeg senere. For nå skal jeg kose meg mer i sola før det blir litt enkel middag. Jeg har egentlig en del klær og rydde i og brette og henge opp, men det er så kjedelig og holde til inne i slikt vær. Så det blir nok ikke før i kveld, eller i senere i uka.

Hva synes du om bikinien?
Har du fått noe pakke i posten i det siste?

Katrine
Skrevet: 09.06.2013 15:42


Nå har jeg endelig fått laget innlegg med oppskrift på ørret middagen jeg laget her om dagen, den ble kjempe god og med en litt annen vri enn vi pleier og ha. Jeg vil tro du kan lage denne middagen med andre fisk også enn bare ørret. Men det er ørret vi er mest glad i.

Det du trenger:
Ørret fillet, Rømmet, rødløk, fersk gressløk, tomater, salt og pepper, sitronpepper og loff.

Start med og dele opp rødløken i fine tynne skiver og i halvmåner. Del så tomaten i små biter. Jeg brukt cherrytomater og delte de da i små halvmåner. Bland alt i en bolle og ha litt olje over og salt, pepper og fersk gressløk. Ta salt, pepper og sitronpepper på fisken. Skjær loffen i skiver. (du kan selvfølgelig også bruke brød om du vil.)

Så legger du fisken og loffen på grillen. La fisken steke i 3-4 minutter på hver side. Loffen skal bare bli sprø og grillet.
Ta en loffeskive ta en god del rømme på, legg så fisken på og ta løk og tomat blandingen over der igjen, så kan du servere den, og sette frem mer rømme, salt og pepper så er det bare og spise og kose seg.  Perfekt sommer mat.Er du glad i fiske middag?
Har du prøvd/vil prøve denne oppskrifta?

Katrine
Skrevet: 08.06.2013 17:29


Dagens antrekk: Skjørt fra Ebay, Topp fra H&M, Sandaler fra Rieker (jobben), Belte fra pieces, Jakke fra H&M, Smykke fra Ebay, Bandana fra Cubus.

Idag har jeg hatt min første frilørdag på over 2 år, uten at det har vært sjukdom, helligdager, eller andre opplegg som har tatt opp tiden. Så idag har jeg også kost meg i det fine været sammen med kjæresten. Vi gikk en tur over i gata for og se litt og rett og slett bare gå en tur. Før vi dura på butikken og handlet til grilling med gode venner i morgen.

Ikveld skulle kjæresten min ta meg med ut for og spise og det blir kjempe koselig. Skal også få lagt ut oppskrifta på middagen jeg laget i går, den ble kjempe god og jeg gleder meg til og dele den med dere, også skal jeg lage grillet kake som dere skal få oppskrift på.

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort idag?

Katrine
Skrevet: 07.06.2013 19:47
Dagens antrekk: Topp fra New Yorker, Shorts fra Nelly.com, bikini topp fra Cubus, Bandana fra Cubus.

Jeg elsker den nye bikini toppen min, spesielt sammen med min Fanny Lyckman Shorts. Nå har jeg og kjæresten akkurat syklet oss en tur og kjøpt is. Det er så deilig vær og det må jo virkelig nytes. Må nok få skaffet litt smågodt for helgen også. Men nå som det er så fint vær så sitter jeg lite på dataen. Har dratt den med meg ut idag, men følg meg på instagram for flere og oftere oppdatering, og bilder som kommer på bloggen senere, eller ikke i det hele tatt.

Håper dere alle har fint vær og koser dere like mye som meg.

Hva synes du om dagens antrekk?
Hva har du gjort idag?

Katrine


hits