Skrevet: 30.06.2014 11:36


I går riksvei bussen til Grad Old City. Altså gamlebyen i Dubrovnik. Innenfor murene der er det ikke lov med kjøretøy. Det var masse å se på og veldig varmt inne der, da sola steika, masse folk, og høye murer som holder varmen inne. Kommer mer bilder derifra senere. Men når vi var i gamle byen tok vi cabel car opp i fjellene. Der var det historie fra krigen her fra 1991 - 1995 og utrolig flott utsikt. Så her kommer litt bilder.


Litt poledancing må også til når man er på et nytt sted å muligheten byr seg. Måtte prøve i cabel caren med utsikten i bakgrunnen, men nr man er svett og har litt for tynn stang og flere folk i en liten vogn er det begrensa hva man får gjort. Prøvde også på et skilt på toppen bare synd det ikke var ut mot utsikten.


Vi så også den største ekleste edderkoppen til nå. Den dreiv å pakket inn middag sin i nettet når vi kom. Er ikke spesielt redd edderkopper, men hadde denne kommet så tror jeg at jeg hadde skriki godt!


Vi hadde en veldig bra dag i går hvertfall, spiste den mest fantastiske maten vi har smakt her til nå. Nå vi kom tilbake så tok vi en tur på stranda. Jeg bada litt, tok litt bilder, satt i baren en tur også gikk vi tilbake til hotellet å slappet av resten av kvelden. Idag er det grått vær, så idag er det planlegging av de neste dagene. Tiden har gått alt for fort, vil være her mus lengre. Vi drar på torsdag så har fått seks dager her da, men kunne fint vært her lengre. Kommer masse flere innlegg etterhvert, med mer bilder fra dagene og slikt.

Hva synes du om bildene?
Har du vært her før?


Katrine
Skrevet: 29.06.2014 10:31


God morgen! Her er frokosten inntatt å vi sitter på balkongen vår å planlegger dagen litt. Vi kan ikke bare ligge ved bassenget hele dagen, vi må oppleve litt sv Kroatia også. Hva planene blir for dagen er vi litt usikkert på da vi veit om mer vi vil.


Kommer til å lage bedre innlegg med mer forklaringer når jeg kommer hjem å kan gjøre dette ordentlig på en data, for ipaden er grei til bare små innlegg da det tar ganske lang tid å bruke den. Men her er det noen bilder fra gårsdagen. Nå får vi komme igang med dagen da vi dro oss lenge idag etter en lang dag igår.

hva synes du om bildene?
Noen tips til hva vi bør se i Kroatia?


Katrine
Skrevet: 28.06.2014 21:15


Vi var tidlig fremme i Kroatia idag, så vi har fått masse ut av dagen egentlig, selv om den har gått til å se litt rundt ved hotellet og stranden i nærheten. Så lå vi ved bassenget å koste oss og badet. Spist litt og sett litt mer rundt også. Det har vært en lang men kjempe fin dag så langt da vi startet turen 02.30 i natt.


Har mange bildet å vise fra dagen, har også testet ut et vanntett kamera vi kjøpte før vi dro bare for å ha og prøve mens vi var her, å det funker helt supert fåreløbig. Mer om det senere. Nå skal vi slenge oss ned med en film, før det blir tidlig kvelden etter mange timer våkne.

Har du vært i Kroatia før?
Har du planer for ferien?


Katrine
Skrevet: 28.06.2014 11:18


Siden det er en stund siden jeg har blogget nå, så har jeg heller ikke delt bilder fra treninga. Den siste tiden føler jeg ikke har gått så veldig fremover, men har blitt litt nytt. Har delt alle på instagram, er ofte der de kommer først, så følg meg gjerne. Jeg heter Katrinex3. Skriv gjerne hva du heter å jeg følger deg tilbake. 

1. Superwoman, 2. Jade, 3. Flatlined Scorpio, 4. Jasmine.

Er veldig deilig å se litt fremgang, å magen begynner jeg virkelig å bli fornøyd med. Oppdaget virkelig den på siste bildet. Prøver å bli flinkere og flinkere på å trene mer hjemme også, ikke bare på triksene, men på styrken også. Har fått meg nye skumrulle og venter på yogablokker også, viser bildet av det med en gang jeg har fått alt.

Hva synes du?
Trener du noe?

Katrine 
Skrevet: 27.06.2014 16:49


Woho, i morgen tidlig/natt klokken 03.00 lørdag morgen drar jeg og kjæresten avsted til Gardermoen for å starte ferien vår i vakre Kroatia. Jeg har slitt så veldig med denne uken vi skal ha ferie nå, da det er så masse som foregår, går ikke noe mer inn på det nå, men det skyldes depresjonen. Fikk beskjed av kildehuset at jeg bare må ta meg en ferie, komme meg bort, å det fikk vi ordna. Vi har leita som gale for å finne det perfekte stedet vi vil til, å vi fant det, det ble solg før vi fikk kjøpt, og vi fant et nytt. 

Vi skal nemlig til Dubrovnik i Kroatia i seks dager. Gleder meg så utrolig mye. Siste arbeidsdagen er nå gjennomført, å kofferten skal hurtig pakkes nå. Skal også avsted å se om jeg finner meg en ny bikini til, da det er greit å ha noen å skifte på. Gleder meg masse, å det var så deilig å vite at vi skulle bort en tur. Å veldig koselig å høre fra min fantastiske kollega på jobb at jeg virkelig gløda opp når jeg fikk vite det, har virkelig de beste folka rundt meg.   Se så vakkert det er der, gleder meg så til å se rundt, ta bilder, bade å bare kose oss. Hotellet ser også veldig bra ut, så gleder meg til å se det i virkeligheten, for det er alltid like spennende. Men kamera er med å om jeg har mulighet, skal jeg prøve og få oppdatert bloggen. Hvis ikke følg meg på Instagram, der blir det garantert lagt ut først om det er så. Jeg heter Katrinex3Har du vært i Kroatia før?
Skal du ut å reise i sommer?

Katrine
Skrevet: 26.06.2014 20:00
Nå er det en stund siden ordentlig blogging fra meg igjen. Den siste tiden har ikke vært veldig enkel, jeg sover enormt dårlig, sliter med å sovne, sliter med å stå opp og presser meg opp og ut for å komme på jobb. Siste tiden har vært den verste da det er mye som har stått på, men har fått noen nyheter som har vært litt bra. Men fortsatt vanskelig. Men idag ble jeg veldig glad. Nå er det en dag igjen på jobb før det er en uke ferie. Mer om den i eget innlegg. 

Nå har jeg hatt depresjon i over et halvt år alt, tiden har gått fort, men innimellom utrolig tregt og slitsom. Vært hos legen etter sist innlegg å fått konstatert etter test at jeg har moderat til alvorlig, har også tatt prøver for å se om jeg skal minke, eller øke doseringen av tablettene eller om jeg skal holde meg på det jeg gjør nå. Jeg er i kontakt med rask psykisk helsehjelp på kildehuset på Modumbad og får god hjelp der. Jeg har verdens mest fantastiske familie, kjæreste og venner. Jeg er stolt av å være en Hellum, for den familien er helt rå på og stille opp. Kjæresten er den som får gjennomgå mest i denne tiden, men jeg er så heldig som har han, som er der uansett. Å venner som stiller opp på alle måter. Nå skal jeg prøve å komme sakte men sikkert litt og litt tilbake til blogginga, og håper å klare det igjen nå, for det er jo så gøy å få tilbakemeldinger på ting og hente inspirasjon fra alle dere andre. Så har planlagt noen innlegg fremover, så noen blir forhåndsskrevet, da det er litt tid fremover som ikke er alt for god tid til og lage nytt innlegg. Det er jo sommer og ferie. 

Har du noen inspirerende blogger?
Hvordan har din tid vært i det siste?

Katrine
Skrevet: 01.06.2014 12:45


Igår var jeg og kjæresten i Drammen for jeg skulle skaffe noe, og da måtte vi jo kose oss litt ekstra med is i sola. Så vi var to ganger innom Barista mens vi var der. Der har de verdens beste is. Jeg tok oreo is og kinder is, tok kinder is to ganger. Hadde så lyst på mange av de andre også, men trodde jeg skulle sprekke av is tilslutt. Fikk tak i det vi skulle også koste oss ved elva, før vi dro hjem igjen. Så her kommer et bildedryss fra dagen. 

Det var utrolig koselig dag, og gleder meg allerede til neste gang vi har muligheten til noe slikt. Vi var på sykkeltur med en gang når vi kom hjem så ble sent tilslutt, så da ble det ingen blogging før idag. Glemte selvfølgelig kameraet hjemme, så måtte greie meg med mobil bilder. 

Hva gjordet du igår?
Har du spist på barista før?

Katrine


hits