Skrevet: 31.07.2013 19:09Var en tur på Buskerud storsenter og gulskogensenteret i går for og lete etter en god bukse og veske til jeg skal til Barcelona. Skulle ha en god bløt bukse til flyturen og veske til og bruke når vi går rundt i Barcelona og til håndbagasjen på flyet.


Jakke fra only, bukse fra Cubus, liten veske fra bikbok.


Jeg har aldri vært glad i Leopard mønster, men akkurat denne jakken har jeg falt for. Fant ikke slik veske jeg leitet etter, men fant en liten en som er kjekk og bruke når jeg ikke skal ha med så masse når vi skal rundt i Barcelona. Men fant en fin veske på nettet så bestilte den siden jeg ikke fant noe. Så den kommer det bildet av senere. Buksa var akkurat slik jeg så for meg. Kommer mere innlegg om pakking og slikt for Barcelona fremover.


Synes om innkjøpene?
Har du handlet noe i det siste?


Katrine
Skrevet: 29.07.2013 19:06På lørdag så stelte jeg istand litt vaffler på kvelden. Det var kjempe lenge siden jeg hadde spist vaffler så hadde så lyst på det. Det beste er ferske vaffler med rømme og jordbær syltetøy. Vaffler er ikke akkurat noe problem og slenge sammen, men fordet så blir det lite av det.


Har du laget noe godt i det siste?
Hva synes du er best og ha på vaffler?


Katrine
Skrevet: 25.07.2013 17:13
Dagens antrekk: skjørt fra vero moda, bluse fra fra vero moda, sko fra jobbe (eurosko).Nå er jeg ferdig på jobb for idag, og i morgen er en fridag. Sitter nå og koser meg i solen før jeg skal ut til kjæresten på jobben hans senere. Er en stund siden sist blogg innlegg, men det er ferie og fint vær og jeg glemmer det litt bort, men må øve meg litt på mobilblogging, men får det fortsatt ikke helt til.Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort idag?

Katrine
Skrevet: 19.07.2013 20:39


Her om dagens lagde jeg chili kyllingwok og har lovt dere oppskiften. Jeg synes selv det var veldig godt og kjæresten min digga den virkelig. Han er glad i det meste med chili. Det var første gang jeg laget den så det var spennende, men den falt i smak, men har også lært litt hva jeg skal gjøre anderledes neste gang.Det du trenger er:
- 400-500g kyllingfilleter
- 1 paprika i den fargen du vil
- 1 mango
- 1 rødløk
- 1/4 rød chili
- 1pk sukkererter
- Salt og pepper

Sausen:
- 1/2 dl kikkoman soyasaus
- 1dl eplejuice
- 1dl vann + 1/2 terning kyllingbuljong
- 2-3 ss sweet chilisaus
- 2-3 ts maisenna, rørt i vann.

Det du gjør er :
- Kutt kylling og paprika i strimler og mange og rødløk i båter. Finhakk chilien og rens sukkerertene.

- Stek kyllingen raskt og dryss salt og pepper over. Ta bitene ut av pannen og legg dem til side.

- Tilsett paprika, chili og sukkererter og ven inn rødløken.

- Rør sammen kikkoman soysaus, eplejuice, vann buljong og chilisaus.

- Bland kjøtt, grønnsaker og mango i woken og hell sausen over. Kok raskt opp og jevn sausen med maisennamel, rør ut i 3 ss kaldt vann. Blir sausen litt for tykk, tilsett mer eplejuice.

- Server med kokt ris, og om ønskelig kan du drysse litt cashewnøtter over. og servere med kikkomansaus vedsiden av noen ønsker mer av det eller på risen.

Dette er en oppskrift beregner til 4 porsjoner. Jeg brukte 600g kylling i og dette holdt bare til meg og kjæresten en dag, men nå spiser vi ganske store posjoner og masse, så prøv deg frem eller beregn og lag mere. Det var hvertfall veldig godt, selv om jeg var litt skeptisk til mangoen og fikk ikke helt den til og smake i, selv om mango er godt. Så den blir nok droppet neste gang. Her kan man jo også smake seg frem og tilsette det mang ønsker selv. Det er det som er veldig kjekt med wok.

Synes du det ser godt ut?
er dette noe du vil prøve?

Katrine
Skrevet: 18.07.2013 09:59


Nå er det blogging fra ipaden. Og skal prøve tipsene deres. Skulle egentlig skrive i hår men fikk da ikke tid.men litt om dagen i hår. Da var vi på fuglehaugen motorsenter på Hemsedalsfjellet. Der kjørte vi gokart. Det var utrolig gøy og jeg klarte og slå Ivar. Jeg vant rett og slett over han!

det var utrolig gøy hvertfall, og det kjennes godt på armene idag. Men det som kjennes best er ryggen. For den fikk virkelig gjennomgå. Jeg har veldig synelig ryggrad, og det har lett for og gnage på den når jeg sitter i hardere seter og det gnisser litt.

Hevelsen gikk ned på kvelden, men det er fortsatt ganske ømt, så det blir spennende å se om jeg blir blå etterhvert. Nå er hvertfall frokost spist opp og vi har fått ordnet oss så mye vi gidder på hytte tur, og skal ta en tur til Geilo og til vøringsfossen.

Har du kjørt gokart før?
Hva har du gjort i det siste?

Katrine
Skrevet: 16.07.2013 18:08


Den siste måneden og litt til så har jeg fått en del pakker i posten. Det har kommet litt nytt hjem til meg. Stort sett alt fra Ebay, så det har ikke akkurat kostet meg stort, men det er veldig deilig. Dere har nok sett det meste av dette på antrekksbilder og slikt, men tenkte og vise alt i ett innlegg. Er fortsatt litt som ikke er med her, men det er bare sånn småtteri som jeg ikke synes er så interessant og se i slike innlegg, så da legger jeg det ikke ut selv. Har også fått ting som er til anre.Sommer fulgel kjolen har dere sett alt, og den virkelig elsker jeg, kommer til og bli godt brukt ut sommeren. Celine t-skjorten har jeg sett på flere og likt den godt og ble inspirert, og det samme med Jack Daniels toppen, så gikk til anskaffelse av de. En blonde hort og et blonde skjørt som kan brukes til så masse. Shortsen kan se ut som et skjørt forfra ved at de blonde kantene går i lag nedover. Turkis blomster topp som er stilig og ha under skjorter, og veldig deilig når det er varmt ute og ha litt letter på. Flipflops som jeg kjøpte billige for ha med til Barcelona.

Det er noe som jeg ikke har med på bildet som skulle vært med og det er skort. Jeg har brukt det på et antrekksbildet som du kan se lengre ned på bloggen. Det er hvitt og ser ut som skjørt forran og er short og det synes bak. Har sett flere med det og det er så mange stilige måter og bruke det på. Og så deilig ikke være redd for at rumpe synes siden det også er en shorts.

Alt er fra Ebay.Boken vindens skygge som dere så i pakke innlegget mitt, den skal leses før det blir avreise til barcelona, hørt den er og anbefale når man skal reise dit, så er spent på hvordan den er. det kommer nok en anmeldelse av den når jeg er ferdig, hvis jeg anbefaler den videre. Også er det en ugle pung. Elsker ugler og denne kunne jeg ikke gå fra, den var rett og slett nydelig. Jeg har en svakhet for ugler.

Fra cdon og eyecatcher.

Hva synes ud om alle tingene?
Har du fått mye nytt siste tiden?

Katrine
Skrevet: 15.07.2013 10:21


Nå er det en ukes ferie hvor det bare skal slappes helt og det blir super deilig. Nå driver jeg og pakker i bagger og ut i bilen, startet litt smått igår, men jeg er nok verdens dårligste pakker så det tar fort litt tid. Men nå er det camping med familien og trenger da stortsett bare avslappende klær, litt varme klær og litt lettere klær. Blir borte en uke så må ha med litt forskjellige fordet. Har fått ordnet i stand en god del alt på morgenen, så nå er det bare litt småtteri snart igjen, og få alt i bilen. Men før jeg fortsetter nå skal jeg kaste i meg litt frokost.  

Har ny bok som jeg skal lese nå. Det er en bok om barcelona. Den er virkelig anbefalt og lese før man skal til Barecelona, har jeg hørt, så jeg er veldig spent på den. Det er jo ikke så alt for lenge til vi drar til Barcelona nå. Jeg er jo helt ferdig med fifty shades trilogyen, så nå er det denne som står for tur, har spart den til denne ferie uka.

Har laget istand et innlegg med det nyeste som jeg har fått i posten eller handlet meg den siste måneden og litt før det. Har vært dårlig på og vise dere det etterhvert som jeg har fått litt, selv om de innleggene er ganske så populære. Så det kommer en gang senere, om ikke idag så denne uka. Ipaden er med, og kamera så blogging blir det. Har også med dataen og mobilt bredbånd til den, men har litt problemer med det så må vente til jeg får svar fra one call. Men ellers blir dataen brukt til Film, på kveldene.

Har du ferie nå, er du flink til og pakke?
Har du lest denne boken?

Katrine
Skrevet: 14.07.2013 12:19


Nå trenger jeg litt hjelp fra dere. Jeg skal nå på en camping ferie med familien. Jeg kommer da til og bruke ipaden til og blogge fra, det samme kommer jeg til og gjøre når jeg skal til Barcelona. Har laget flere innlegg tidligere nå fra ipaden, og når jeg blogger fra den må jeg jo bruke appen. Men det er noe jeg ikke helt skjønner eller får til, så håper noen her ute kan hjelpe meg, om problemet mitt er mulig og få orden på.

Det jeg ikke får til og lurer på om går er og få mellomrom i teksten i et blogg innlegg fra appen. Jeg har prøvd og lage mellomrom i teksten bare, og jeg har prøvd og lage en tom tekstboks imellom tekstene der jeg vil ha et mellomrom. Men jeg får ikke noe. Jeg synes ikke det er veldig fint når jeg får en lang sammenhengende tekst og bilder. Det og få "bold" tekst innimellom regner jeg med ikke går ann, men hvis det går så si gjenrne ifra hvordan jeg kan får gjort det.

Her er et eksempel på et innlegg jeg la ut fra appen her om dagen for og prøve den mer ut:

 

Hvis det ikke går ann og få mellomrom mellom tekstene og bilder og slikt så får dere bare holde ut med litt tette innlegg mens jeg er på ferie. Jeg har noen innlegg jeg lager på forhånd også som bare er og poste. Men hadde vært greit og lage noen mens jeg er på tur også.

Veit du hvordan man kan gjøre det?

Katrine
Skrevet: 12.07.2013 17:39


Dagens antrekk:
Topp fra Cèline (ebay), Skjørt er fra en kjole, har bare brettet ned overdelen, Sko fra jobben, Belte fra H&M.

Nå er jeg ferdig på jobb, og har akkurat slengt sammen litt mat, er alene hjemme siden alle har dratt på ting og tang rundt om så da blir det veldig enkelt. Nå skal jeg kose meg litt i sola og spise, før jeg gyver løs på mer klesvask, også få jeg litt besøk etterhvert. Nå er det en jobbdag til så er det en ukes ferie.

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 10.07.2013 21:33

Dagens antrekk: Skjort fra Ebay, bluse fra Bik Bok, Belta fra H&M.

Antrekk bildene idag ble vist veldig dårlige, så da blir det bare detalje bilder. Alle bildene var blitt ganske mørke, så da ville jeg ikke bruke de, så får komme tilbake med bedre antrekksbilder senere. Men ellers idag så har jeg jobbet, og når jeg var ferdig på jobb, så la jeg meg ut i solen en tur for og få nytt den litt. Er litt kjedelig og stå inne på jobb når det er så fint vær, men håper på supert vær i ferie uka mi til uka. Har også fått pakke i posten idag, så skal få laget et innlegg med bilder av alt det jeg har fått i det siste, for et har kommet masse nytt jeg ikke har vist dere i eget innlegg enda.

Har også fått støvsuget og vasket bilen innvendig idag, så nå er det bare utvendig igjen, men det gjør jeg senere. Skal få gjort regn bilen til vi drar på camping tur til uka, så tar nok og vasker bilen utvendig på søndag dagen før vi drar hvis det er fint vær. Har en del og gjøre før mandag og skal få litt venninne besøk i helgen. Det kommer også ut en oppskrift snart på chili kyllingwok.

Hva synes du om detalje bildene av antrekket?
Hva har du gjort idag?

Katrine
Skrevet: 08.07.2013 16:40


Fetteren min hadde bursdag og ble 15år på tirsdagen som var og vi hadde da en feiring for han ig år på søndag. Jeg skulle da med litt kake, og bakte da muffins som faller ismak hos alle, dette er da vanilje muffins med vanilje topping som jeg da har farget og pyntet med. Så da ble det minion cupcakes. For de som ikke veit hva minions er så er det de gule figurene fra grusomme meg filmene, men regner med de fleste har fått med seg det, og vi var jo og så grusomme meg 2 på kino på fredag så passet bra og lage disse.Fetteren min syntes de var kjempe kule. jeg ble ikke helt fornøyd men det ble da noen minions, neste gang kan det hende jeg får laget de litt bedre ved og ha mer tid hvis jeg skal lage dette flere ganger. Hadde veldig liten tid til dette i helgen med tanke på jobb og bursdager hver dag. Men det ble da noen muffins, og det virket som de falt veldig i smak.

Hva  synes du om minion cupcakesene?
Har du pakt og pyntet noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 07.07.2013 19:24


Dagens antrekk: Kjole fra ebay, sko fra ebay. Belte fra bikbok.

Dette er kjolen jeg fikk i posten her om dagen. Har sett den på en nettsiden, men fant den billigere på ebay så tok den, og har vært super fornøyd med den, den er så deilig og sommerlig. Denne kommer til og bli brukt mye i sommer.

Skoene er også fra ebay, har kjøpt ett par kjempe billige sko som jeg tenkte og ha til Barcelona turen. Men har alt tatt de ibruk og er kjempe fornøyd med de.

Prøver meg på blogging fra ipaden igjen. Prøver ut litt nye metoder så jeg kan lære meg litt til reisa. For da kommer det til og bli blogging fra ipaden hver dag. Men det er så deilig og kunne drive med det på ipaden også nå som det er så fint vær og kan sitte ute samtidig. Har virkelig vært en syden helg her.

Synes om antrekket?

Hva har du gjort idag?

Katrine
Skrevet: 06.07.2013 15:40


Beklager et uklart bildet. Men med en utålmodig far som skrur sykler og gressklipper er det flaks jeg får han til og ta bilde.

Dagens antrekk: Topp fra H&M, skort fra lookbookstore, sko fra ebay, kjede fra perfekt.

Nå er jeg ferdig på jobb for idag og sitter og koser meg ute i solen og venter på kjæresten. Jeg har fått vært på butikken og på posten etter jobb, handlet til muffins og hentet pakke. Har fått to pakker i posten, og den ene er en kjole som blir antrekket på bursdager i helgen. Så den kommer ut på bloggen i morgen. Den blir kvelden og morgendagens antrekk men dere får true dere med jobb antrekket først.

Det har vært stille med blogging de siste dagene for har vært opptatt med ting og tang, men nå er jeg tilbake. Blogger fra ipaden nå for og lære meg litt app blogging til ferie ukene. Så vær ops på litt feil og slikt.

Synes om antrekket?
Hva har du gjort/skal i dag?

Katrine
Skrevet: 01.07.2013 21:23


Jeg er med i en konkurranse på Buskerud Storsenter sin facebookside HER. 

Vil du være så snill og gi men en stemme ved og KLIKKE DEG INN HER, og finne det bildet som er under, klikke på "vote". Får du opp en beskjed må du godta denne for at stemmen skal registreres, men det er ikke farlig og gjøre det. Da hjelper du meg i en konkurranse om et reisegavekort på 5000 kr.

Jeg får ikke lagt ut direkte link til bildet mitt her på bloggen, får bare delt det videre på facebook. Men om du vil hjelpe meg fordet, blir jeg kjempe fornøyd, og du kan stemme en gang hver dag. Har du stemt kan du skrive det i kommentarfeltet så kanskje jeg trekker en vinner av en hemmelig liten premie, som en takk for stemmen.

TUSEN TAKK PÅ FORHÅND!Har du hjulpet meg ved og stemme?
Vil dere ha et eget liten innlegg om dette, med en konkurranse og bildet av premien?

Katrine


hits