Skrevet: 29.07.2014 20:49
Huff som dagene flyger avsted. Jeg føler at jeg bare står opp, drar på jobb, kommer hjem, også er det å sove igjen. Jeg har fortsatt endel å vise dere, så det er rett og slett ikke blogg tema det står på, men energi og tid. På lørdag hadde vi grill fest her med mange venner før vi gikk på baren. Hadde det vanvittig koselig da, og søndagen ble også brukt med venner, da var det bare helt avslapping og film. Så har det vært jobb igjen. Idag har jeg også vært litt små dårlig. Feber, verking i kroppen og vondt i hode. Men holdt ut dagen på jobb, og siden har jeg ligget hjemme å prøvd å samle kreftene igjen. Skal prøve å få kastet ut alle bildene jeg vil vise dere. Det som står igjen fra Kroatia og Ål. 

Hvordan har din sommer vært?
Flyger tiden fra deg?

Katrine
Skrevet: 24.07.2014 17:05


Shorts fra Cubus, Topp fra Only, Briller fra Bik Bok, Bandana fra Glitter.

Nå står jeg på jobb og her skal jeg stå til kl. 18. Det er så varmt nå at jeg vil helst bare gå naken, men er vel greit å ha litt mer på seg på jobb. Så idag ble det en sifong skjorte og denim shorts. Men fortsatt så smelter jeg nesten. Mn det er så stille nå, så driver med andre ting som skal ordnes. Når jeg kommer hjem skal jeg prøve å få rydda litt slik at det er klart til vår sosiale sammenkomst i helgen med litt grilling og ute lek. 

Jeg finner ikke stativet til kameraet så nå som jeg er alene er dette helt umulig nesten, så det blir lite antrekk bilder, men jeg skal prøve å få til en løsning som kan funke. Eller så må jeg bare lete enda bedre etter stativet så lenge ikke pappa har stukket av med det. 

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 23.07.2014 20:00


                                                                                               
                                                                                                   - Et helt halvt år - 

Denne boken kjøpte jeg for en god stund siden da jeg hadde lest så mye bra om den. Jeg startet på den også stoppet det litt, men så nå i ferien startet jeg igjen. Det var så deilig å sitte med denne å kose seg på ferie og ellers å bare slappe av. Det har vært deilig å lese denne da jeg har vært helt inn i boken på den tiden jeg har lest den. Jeg har levd meg helt inn i boken og alt annet har bare blitt glemt for en stund. 

Men nå er jeg ferdig med den å jeg føler at jeg akkurat har levd det livet som jeg har lest om. Det var nesten litt trist å lese siste siden. Det var nesten så jeg ville starte på nytt igjen med en gang jeg var ferdig, å jeg har samme følelse enda. Jeg vil nesten bare kaste meg over boken en gang til. Så idag når jeg koste meg i sola etter jobb var det virkelig noe som manglet da jeg ikke hadde denne å lese i.

Jeg lager litt min egen "film" i hode når jeg leser spennende bøker som jeg virkelig lever meg inn i. Å jeg laget på måte min egen slutt mens jeg leste, så for meg hvordan den ville slutte. Også pang der kom det jeg trodde mot slutten av boken, men det varte ikke lenge før det spratt over til noe helt annet å fikk den koseligste og triste slutten.  Definitivt en favoritt bok nå. Å jeg anbefaler den virkelig om du liker spennende bøker som har humor, spenning, kjærlighet og er trist. 

Jeg trenger nå virkelig en ny bok å lese, så jeg tar gjerne imot tips til bra bøker.

Har du lest boken?
Har du en bok å anbefale?

Katrine
Skrevet: 22.07.2014 14:52


På søndag var det hjem reise fra camping livet, å jeg har vært så daff å hatt en del på planen så bloggen har måtte stå litt stille. Å så varmt som det er nå, så går det bare i å anstrenge minst mulig muskler å drikke kaldt å spise is. Men tenkte å vise noen bilder fra Vi var på utflukter. På torsdag dro vi på Pers hotell å bada, for da var det dårlig vær. Det var utrolig gøy å ryggen var ganske sliten i går etter skliene. Hadde med kamera så vi har filma litt og slikt men det blir nok privat bruk da flere er med på de, isåfall blir de hvor det bare er meg og kanskje Ivar som kommer ut. Men vi hadde det utrolig gøy, og jeg var helt kaputt etter den dagen å etter å ha svelga en liter klorvann eller noe. 

Og i på fredag dro vi opp på ungdomskolen i Ål å "leka" litt. Ivar skulle kjøre litt radiostyrt bil der. De hadde også litt forskjellig annet vi drev med der. Men må turne litt når man er på ferie også. Jeg fikk også kommet borti en humle med benet mitt, så den rakk å små brenne meg litt. Det brant og stakk litt med en gang men så har det roet seg. Å det var alle første gang på mine 22 1/2 år at jeg har blitt brent av humle. 

Kommer nok mer bilder både fra Ål og resten jeg har å vise fra Kroatia senere. Blir stort sett kveldene det blir data bruk nå, for prøver å nyte det fine været mest mulig etter jobb.  

Har du vært på Pers Hotell før?
Hva har du drivi med i det siste?

Katrine 
Skrevet: 18.07.2014 19:32


God kveld alle sammen!

Da er det daffe tid igjen her på campingen. Jeg sov elendig i natt så er dødssliten idag. Når jeg var ute på campingen kl 04. i natt så campingen ut som en spøkelse plass fra filmer, jeg så for meg zombier kommer ut fra hytter og vogner rundt. Det var veldig stilig å se. Ellers har vi vært i en park ved en skole idag, hvor vi klatret litt å holdt på, før vi dro til en enorm camping plass, også handla litt forskjellig før vi dura på campingen igjen. Nå har maten inntatt og jeg har slengt meg ned i min deilige oppblåsbare sofa å klar til å dytte nesa ned i boka mi. 

Elsker denne nye kose drakten jeg kjøpte før jo dro hit. Har byttet på buksa men genseren har blitt brukt hele tiden, unntatt når jeg har hatt Ivar sin. Det er så deilig å daffe i slike klær fra morgen til kveld. Skifter når vi durer ut av campingen bare. I går var vi også på pers hotell å bada. Kommer et litt mer blanda innlegg med bilder senere. 

Hvordan har din fredag vært?
Har du eller skal du på camping?

Katrine
Skrevet: 18.07.2014 15:48


                                                                                              - My hair care routine - Jeg har skrevet om min hårpleie rutine før, men tenkte å gjøre det igjen, da det kommer alltids litt nye produkter som er testet ut og erfaring. Jeg har jo en veldig spesiell hårtype, som elsker fuktighet, har masse volum og ser slitt og krusete ut hele tiden, så lenge jeg ikke retter det å pleier det godt, Men jeg har jo funnet mine produkter som passer meg veldig bra. Joico k-pak er de magiske produktene, å jeg har virkelig aldri brukt produkter som er så bra som disse. Jeg har brukt disse i ganske lang tid nå, men jeg er så utrolig fornøyd, å håret mitt aksepterer ikke så mye annet lengre heller. Jeg bruker Shampoo, balsam og hårkuren til denne serien. Men har også fått en kur spray som jeg skal dusje i håret etter å ha dusjet det. Den skal ikke fete eller tynge håret og det mer jeg heller ikke at den gjør, å jeg har mengder i, spesielt i tuppene. 

Kuren bruker jeg så ofte jeg har tid til å drive med det, men jeg har minimum en gang i uken. Da tar jeg å vasker håret med shampoo for så å ta i hår kuren, massere den godt inn i håret. Så lar jeg den sitte i rundt 5 minutter før jeg skylder den ut og tar i en ny runde med kur som sitter i 5 minutter. Noen ganger jeg gjør jeg det bare to ganger, og andre ganger gjør jeg det flere. Blå shampoo fra joico bruker jeg også. Denne er helt fantastisk mot gul skjær i håret. Jeg pleier å ta den i håret før jeg dusjer, altså i tørt hår. Da bruker jeg også engangs hansker når jeg påfører, å hvis jeg får sølt noe rundt da så må jeg vaske det vekk med en gang, spesielt siden vi har hvit vask og benk så blir det blå flekker som er umulig å få vekk. Men hvis jeg ikke har så godt tid til å ta det i før jeg dusjer, så tar jeg litt i når jeg dusjer om jeg trenger det, men denne bruker jeg ikke hver gang. Brukte den oftere når jeg var helt blond. Å den er perfekt nå etter å ha vært i Kroatia da håret har blitt veldig gult etter, sol, klorvann og saltvann. 

Også har jeg i KMS hot flex cream når jeg har håndkle tørt hår da denne er varmebeskyttende å beroliger krusete hår. Denne har blitt min favoritt etter å ha prøve den, å dette er min andre flaske som er tatt i bruk, å den varer ganske lenge. Eller er det den elskede Moroccanoil oljen som håret mitt elsker, å som jeg elsker da den pleier håret mitt kjempe bra, å lukter herlig. Har litt i håret når det er vått, men ellers påfører jeg denne etter håret har tørket eller at jeg har stylet det med rettetang eller noe. 


Hvordan er din hårpleie rutine?
Bruker du noen av disse produktene?

Katrine
Skrevet: 17.07.2014 12:52


For en liten stund siden så kom jeg over en side hvor du kunne lage verdenskart, hvor du merker av landene du har vært i. Jeg måtte jo prøve dette selv om det ikke har vært så utrolig masse land enda, men når jeg satt med dette å skreiv ut arket å satt og så på det så ble jeg bare enda mer gira på og se resten av verden, så dette kartet bare kan fylle seg mer og mer opp. Jeg husker ikke nettsiden til denne nå, men om det er av interesse skal jeg prøve å finne igjen den siden, må finne den igjen uansett så jeg har den lagra til kanskje neste land skal besøkes. 

Foreløbig har jeg vært i Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, England, Spania, Kroatia, Tyrkia. Og selvfølgelig Norge. 

En vakker dag om mange år skal nok dette kastet nesten være helt rosa med steder jeg har vært, eller enda bedre at hele verden har blitt rosa sånn at jeg virkelig har sett hele verden. Men dette kartet inspirerte veldig til å se resten av verden. Mer enn det har gjort før. 

Har du laget deg et slikt kart?
Har du vært i mange land? Anbefalinger?

Katrine
Skrevet: 16.07.2014 20:57
Nå er det dag tre her på campingen. Eller dag tre nærmer seg slutten. Den startet med strålende sol men litt vind, å frokosten med enorme mengder bacon ble inntatt. Så satt vi å daffa litt før vi begynte og ordne oss litt etterhvert for å dra til Geilo. Der dro vi noen timer før vi dro tilbake til campingen. Nå sitter vi bare her  daffer å koser oss, så jeg benytter sjansen til å ta litt blogging. 

Jeg hadde med meg boken "Et helt, halvt år" som jeg startet på for lengesiden men som jeg ikke har fått fortsatt på da det har vært så mye annet jeg har måtte jobbe med psykisk. Men nå som jeg er på camping så benyttet jeg sjansen til å prøve å starte igjen å jeg klarer ikke legge den fra meg nesten. Jeg har blitt avhengig av den. Så litt glad er jeg for at jeg ikke kom lengre enn første kapittel sist jeg leste den, for da hadde jeg ikke hatt den boken til denne turen. Det har vært fint vær i hele dag, men det har vært litt skyer også å blåst litt. Har ikke med noe enormt mye klær hit faktisk, men har med noe. Det går mest i kosebukse her. Så dagens outfit er ikke alltid så like spennende nå. Selv om jeg digger de nye kosebuksene og den ene kosegenseren jeg kjøpte med meg hit. Så kanskje det kommer litt outfit bilder av daffe klærne mine. Jeg har faktisk vært elendig til å ta bilder til nå, men har fortsatt noen blogg innlegg klare fordet. Har planlagt litt. Morsomt å ha en glød til dette igjen. 

Har du lest den boken?
Pleier du å være på camping?

Katrine
Skrevet: 16.07.2014 16:41


Siden jeg trener polefitness, er også stretching viktig. Så jeg har fått skaffet meg litt mer utstyr til å ha hjemme. Har hatt rosa yogamatte lenge, men så har jeg fått skaffet meg enda litt mer utstyr som også kan hjelpe. Selvfølgelig må alt være i rosa. Rosa er motivasjon. Jeg har vært elendig til å bruke dette og strekke ut så langt i sommer, en jeg må bare presse meg til å bli litt flinkere til det nå fremover. Bare jeg kommer igang er denne den beste terapien som finnes når man sitter hjemme. Perfekt å holde på med mens man ser på tv også. 

Nå har jeg yogamatte, skumrulle og yogablokker. Men skal få kjøpt meg strikker snart også. Skumrulla bruker jeg til å massere musklene spesielt etter trening for å myke de opp å at det skal bli enda lettere å strekke ut. Har også yogablokker for å holde meg bedre oppe, enn å holde meg oppe på knokene. Mye bedre å lettere å holde seg oppe da. Ser virkelig på det ene bilder her som jeg faktisk strekker at jeg har ligget på latsiden i en god stund nå. Føler et lite press for å bli flinkere igjen nå som jeg ser dette, å det er jo bare bra. 

                                                                                              - PINK PINK PINK -Synes om mitt rosa treningsett?
Har du eget utstyr hjemme?

Katrine 
Skrevet: 15.07.2014 19:59


Over en lengre periode nå så har det blitt endel nytt på meg, å siden jeg og tante hadde to dager med shopping den uka som var så ble det endel nytt både i garderoben og interiør. Interiøret kommer i et eget innlegg. Ellers skulle jeg skaffe meg nye basic singeletter, spesielt hvite, men fant ingen jeg likte, enten var de for korte eller for lange, eller i en type jeg ikke er så glad i. Ellers så står det jo alltid på størrelsen, alltid størrelser som ikke passer. Så singeletter får det bli senere, men har fått med meg diverse annet som jeg er fornøyd med, og noe av det sto på listen av det jeg måtte skaffe. 

 

                                                                                     - NYTT I KLESSKAPET -Grå topp og burgunderskjørt fra Vero Moda, Bukse fra Gina Tricot, Blonde peplum topp fra Cubus, Skjerf fra Bik Bok. 
Grå kose bukse fra Bik Bok, Turkis genser og ferksen farget kose dresd fra Cubus. 

Kosedressen og buksa var noe som sto på listen, da det jeg har nå begynner å bli ganske slitt og stygt, eller ødelagt av både maling og hull. Falt veldig for den fersken farget, da fargen var nydelig, fin tekst og den var super myk. Perfekt camping antrekk. Det grå skjerfet fant jeg når jeg var på bik bok, det var akkurat kommet inn å det var så utrolig nydelig og mykt. Jeg gleder meg virkelig til jeg kan ta ibruk dette. Det var så herlig å tulle det rundt halsen. De hadde flere farger å jeg kunne godt tenkt meg alle fargene, men foreløbig tok jeg grå, da det passer til veldig mye av det jeg har. 

Før vi dro til Kroatia måtte jeg jo også ha ett par nye bikinier. Skulle egentlig bare skaffe meg en, hadde så lyst på en knall rosa. Men så fant jeg den i leopard for 29kr pr. del så da ble den med også, å jeg er så utrolig fornøyd med den. Det er faktisk den som har blitt brukt mest. Ellers litt kjoler og små pynt til håret. 

Leopard og rosa underdel fra Bik Bok, Rosa overdel fra Cubus. 
Turkis kjole fra Ebay, Nette kjole fra Bik Bok. 

Nette kjolen lete jeg så voldsomt etter da jeg hadde så lyst på den, og den er perfekt til å ha utenpå bikini. Den var utsolgt overalt, eller så hadde de ikke fått den. Men så sto jeg rett før vi skulle reise å så at de hadde fått den inn på nettsiden igjen, så jeg kastet meg inn å bestilte med en gang, da den hadde forsvunnet foran øynene mine sist, å den kom et par dager før vi skulle dra. Helt perfekt. 

Hva synes du om innkjøpene?
Har du handlet noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 14.07.2014 14:16
                                                                                               - But first, cocoa - 


God dag! Idag startet jeg dagen med en kopp kakao før jeg skulle kaste resten ut i bike . Bilen var ganske stappa da den var ferdig pakka, men ikke så stappa at det ser ut som vi blir borte ett år. Nå har vi akkurat kommet frem å fått stabla alt inn i hytta, gleder meg super masse til denne uken. Den uken som har vært, har vært utrolig tøft å for å si det rett ut hatt det ganske jævlig, sovet dårlig, presset meg på jobb, holdt maska, kommet hjem å fortsatt ikke klart å slappe av. Men det har vært stunder det har vært veldig bra som shoppingturene med tante. Har også fått planlagt litt blogging og ryddet og vaske hjemme så da har jeg hatt å drive med så jeg har ikke hatt tid til å sitte i stillhet, å det er veldig bra.  Blogg utstyr er med så dere skal bli oppdatert. Har fortsatt mer å vise fra Kroatia også. 

Har du ferie?
Har du en fast ferie hvert år?

Katrine
Skrevet: 13.07.2014 14:01
Hver gang jeg skal ut å reise så skriver jeg alltid huskeliste, rabler som regel ned noen kråketegn på et ark, også krysser jeg ut etterhvert. Men Glitter har nå i samarbeid med Carrie Waller utviklet en pakke liste. Den er jo helt super. Eneste jeg foreløbig har funnet som ikke står der er kamera, men det er med uansett så det husker jeg som regel. Men om det er det eneste jeg må føre på denne listen så er den hvertfall helt super. Å den har blitt brukt til pakkinga nå som det snart er camping tur. Akkurat til camping blir det med mer som ikke står her, og noe som ikke blir med, men det er standard camping ting bare. 

Har du pakkeliste?
Hva er dine beste pakke tips?

Katrine
Skrevet: 12.07.2014 20:27


Denne uken har jeg vært på to handleturer med tante så det har blitt litt forskjellig nytt, å skal selvfølgelig vise dere alt sammen. Men først kommer herlighetene mine, som virkelig har vært det beste innkjøpet på handleturene. Selv om jeg er super fornøyd med alt det andre også. Jeg handlet meg nemlig Michael Kors Jet Set veske og lommebok. Har ønsket meg begge disse herlighetene så utrolig lenge, å nå er de endelig mine, å jeg er så stolt eier. 

Har du noe fra Michael Kors?
Har du handlet deg noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 11.07.2014 21:51


I juni hadde tanta mi bursdag og jeg hadde skaffet henne et gavekort hos makeup artisten og negledesigneren jeg går til. Laget så et eget kort til det gavekortet. Gavekortet var ganske stort så det var ikke så mange muligheter jeg hadde for å lage et som passet til det. Men siden det ikke var elektronisk gavekort så brettet jeg det på midten så det ble firkantet å da fikk jeg mye flere muligheter. 

                                                                                                    - HOMEMADE-

Skrev ikke så mye i kortet da det står litt på selve gavekortet også, så det ble et veldig ryddig og enkelt kort, men ble samtidig veldig fornøyd med det. Så nå skal jeg og tante få stelt neglene våre en dag sammen. Det er lengesiden jeg har laget noe spesielt kort nå, jeg har rett og slett ikke hatt motet over meg. Men når jeg laget dette koste jeg meg virkelig. 

Hva synes du om kortet?
Liker du å lage kort selv?

Katrine
Skrevet: 10.07.2014 17:37


Jeg har så masse bilder jeg vil vise med dere fra Kroatia. Sitter i evigheter mange ganger for å plukke ut de bildene jeg liker best som jeg vil vise frem først. Det er virkelig en jobb å sette sammen disse innleggene, med å få inn de beste bildene, og de bildene jeg helst vil vise. For så å sette inn uten at innlegget skal bli milelangt med bare bilder og litt tekst. 

Den ene dagen tok vi buss til Grad Old City, som da er gamle byen i Dubrovnik. Bussene her koster ingenting nesten, og de gikk veldig ofte. Gamlebyen ligger innenfor høye murer. Innenfor disse murene er det ikke lov med kjøretøy av noe slag. Vi kom inn å så masse stein bygg overalt, med utskjæringer overalt. Det var masse små sjarmerende gater overalt, hvor det både var butikker, restauranter og boliger. Restaurantene hadde bord i trappene enkelte steder i de trange gatene, men fortsatt var det masse av folk der. 

Solen steikte også innenfor disse murene, og med så mange folk som var innenfor her, var det utrolig deilig med kald cola og masse is i forskjellige smaker. Alle de små gatene og byggene som kastet litt skygge som man måtte sette seg litt ned i innimellom. Jeg elsker disse små gatene, med så mye forskjellig, og kan ikke trekke pusten for dypt nesten da de er så smale og fulle av både folk, butikker og restauranter. Og innimellom så kom det et nydelig tre opp mellom alle trappene og steinene. Etter å ha gått i disse gatene og i gamle byen i flere timer, så følte jeg meg så varm, svett, klam og klissete som fy! Men det var en helt fantastisk dag. Vi gikk også ut av gamlebyen og opp til Cabel car bane. Der var det helt utrolig utsikt. Så det kommer i eget innlegg. 

Vi gikk rundt i alle de små gatene i gamlebyen en dag senere også da vi tok bussen hit for å spise, og vi fant stadig nye gater vi ikke hadde sett forrige dagen vi var her. Vi fant en stor godteri butikk som vi gikk litt amok i og handler masse godteri som vi koste oss til med en film på sengen på kvelden. Dere kommer til å bli så lei alle Kroatia innleggene mine når jeg er ferdig, men jeg vil så gjerne vise alt sammen. 

Har du vært i Dubrovnik?
Liker du gamle, smale og sjarmerende gater?

Katrine
Skrevet: 09.07.2014 20:27


Helt ærlig, så de dagene jeg er alene og skal lage middag bare til en, så er jeg utrolig sløv, det ender opp med brødskive, makaroni med ost eller pizza. Men jeg er så lei av å ha så kjedelig mat rett og slett. Og jeg elsker å teste ut nye ting, og pleier alltid og gjøre det når jeg er alene om jeg har mulighet til det, slik at det ikke blir masse mat å kaste. Så idag laget jeg kyllingskive. Det smakte så utrolig herlig, å definitivt noe jeg kommer til og kose meg med igjen. Må nok nesten lage dette til kjæresten en dag også. 

Det var først middag for en, men så kom bror også, akkurat idet jeg hadde ryddet bort og vasket kjøkkenet. Han ville ha mat så da ble det slik til han også så da var det frem med stekepanna igjen. Og jeg fikk en stor tommel opp fra han også, så kan nesten ikke vente med å lage dette til min kjære. Men først nå vil jeg dele den med dere.  Det du trenger: (middag for en).
- kyllingfillet
- Brød
- Tomat
- Løk
- Feldsalat
- Majones
- Yoghurt naturell
- Kyllingkrydder og Grillkrydder
- Olivenolje

Jeg tok en skive loff til da jeg hadde så lyst på det. Ellers kan du rett og slett lage oppskriften som du vil, du kan ha spinat istede for feldsalat (jeg endte opp med dette da de var utsolgt for spinat), Lettmajones om du vil, karri istede for kyllingkrydder, legge til mer eller droppe noe i oppskriften. Men jeg anbefaler virkelig å smake på denne oppskriften en gang, så jeg synes den var utrolig godt, også kanskje tilsette mer neste gang for og prøve på mer til. 

Start med å kryddere kyllingfileten gjerne med det du vil, jeg liker godt grillkrydder. Stek den i 2 minutter på hver side på middels varm panne. La den så ligge på lav varme med lokk i ca 4 minutter. Tiden kan variere i forhold til tykkelsen på kyllingen. Mens kyllingen ligger å koser seg så kan du blande feldsalaten med litt oliven olje. 

Rist brødskiven, legg salaten på toasten, legg så på løk og tomat. Skjær så kyllingen i små skiver å legg de over på brødet. 

Nå kan du blande dressingen:
1ss majones
1ss yoghurt naturell
1/4 kyllingkrydder

Bland alle ingrediensene til dressingen å ha det over kyllingen. Så er det bare å kaste innpå. Istedenfor kyllingkrydder kan du bruke karri, eller prøve deg frem med noe annet. Kan også ha lettrømme. Tilpass akkurat slik du vil, smak og prøv deg frem. 

Dette må foreløbig være ett av de beste middag for en jeg har laget, og kommer definitivt til å bli laget mere av. Du kan selvfølgelig lage dette på grillen også, grill brødet og kyllingen og lag det andre som vanlig. Dette kan også lages til flere, bare doble oppskriften. Jeg pleier aldri følge målene til punkt og prikke, det blir alltid slumping.

Hva synes du om middagen?
Har du noen middag for en tips?

Katrine 
Skrevet: 09.07.2014 16:17


Jeg skrev tidligere at jeg var modell på nybegynner fotokurs. Det er alltid like spennende å være modell på forskjellige fotokurs, jeg får med meg veldig mye og lærer endel selv om jeg er modell. For det blir noen stunder du sitter der å følger med og venter til det skal tas flere bilder. Det er også veldig gøy å se de bildene som blir veldig bra. Jeg er interessert i foto, men ikke i den grad at jeg kommer til å ta masse kurs og slikt, men mer den som står foran kamera. Her er ihvertfall noen bilder fra kurset.

Det er så utrolig gøy, og det å være i studio eller sammen med fotografen er virkelig i tid stjeler og tanke glemmer. Det er så gøy å være der, så man havner i en egen liten bilder verden som det bare eksistere latter, slit, spenning, ideer, og masse masse morro. 

Hva synes du om bildene?
Er du mest forran eller bak kamera?

Katrine
Skrevet: 08.07.2014 11:51


I starten av juni var jeg hos fotografen å hadde shoot. Først var jeg modell på kurs han hadde, men dagen etter hadde vi fritid shoot. Rett og slett av vi bare leker litt, om jeg kan kalle det for det. Da brukte vi Ratlook bilen til kjæresten min, og fikk det til å se ut som et skikkelig bilhavari. Det utrolig spennende og morsomt og synes bildene ble rå stilige. Det første bilde delte jeg på facebook og det ble veldig populært å det var veldig gøy, mange likere, kommentarer og flere som delte. Plutselig så vi at det var en tysk facebookside om bil som hadde delt det, å det var utrolig gøy, ikke lenge etter delte en brasiliansk facebook side det, og flere av mine nærmeste delte det.

Tenkte da det var på tide og legge det ut her også, men noen flere av bildene som ble tatt også.  

Etter bilshooten så dro vi til et vann for å ta noen bilder som fotografen hadde sett for seg. Vi fikk ikke vært riktig på den plassen han ønsket fordi det alt var folk der, så vi prøvde et annet sted. Men det blåste litt så vannet ble ikke blikkstille. Men synes bildene ble stilige uansett. Men vi skal prøve igjen så det blir veldig spennende å se da. Vi har flere shooter planlagt fremover, så gleder meg til å vise mer av det vi skal drive med fremover. Har noen av bildene fra nybegynner kurset jeg var modell på som kommer i eget innlegg. 


Hva synes du om bildene?
Hvilke bilde(r) likte du best?

Katrine 
Skrevet: 07.07.2014 22:10


Her kommer litt bilder fra tiden vi har hatt ved bassenget. Tok stort sett bilder bare den første gangen vi var ved bassenget, de andre gangene vi var der, bada vi og bare lå og daffa. Men ble endel bilder første dagen vi var ved bassenget da vi også måtte teste ut det vanntette kameraet med en gang også. Det var så deilig å være ved bassenget, da det var så rolig der, og veldig svakt klorvann. Fikk parasoll, solsenger og håndkler utdelt der. Ofte etter en dag hvor vi hadde virra rundt og det fortsatt var litt igjen av dagen så koste vi oss her. Men de fleste dagene ble brukt til oppdagelser, også ble strand og basseng benyttet på den andre tiden. 

Det var så gøy med det vanntette kameraet. Vi prøvde på så utrolig masse, både filmer og bilder. Litt filming med det kan du se i filmen jeg publiserte i går. Har plukket ut noen av bildene fra bassenget i dette innlegget, for hvis ikke hadde dette innlegget blitt uendelig langt. Men savner virkelig å kunne ligge ved bassengkanten og kose meg med et blad og en god drink, eller kald cola. Nette kjolen min fra Bikbok var helt perfekt og bruke frem og tilbake fra både basseng og strand, og tror denne kjolen blir flittig brukt resten av sommeren også, den er helt nydelig. Skal få laget et innlegg med nyeste innkjøp siste tiden også, da det begynner og bli masse. Men liker å ha mange innlegg planer for bloggen. Siste kvelden vår på hotellet var det også grillfest som vi var på. Vi betalte en viss sum for oss to også kunne vi spise så mye vi ville også var det med is. Drikke var det eneste vi måtte betale vedsiden av. Men ingenting koster noe her. Men denne grillmaten var så fantastisk og de mengdene. Jeg klarte aldri stoppe, og tallerkenen hadde en kjempe topp på seg - to ganger! Det var så koselig, for når vi kom dit satt vi med solnedgangen, og de hadde te-lys rundt, og satte te-lys ut på bassenget. Så når det ble mørkt da var det utrolig koselig, og med live musikk. 

Hva synes du om basseng området?
Bruker du mest tid ved basseng eller strand?

Katrine
Skrevet: 07.07.2014 13:13


Nå har jeg sett imellom alle bildene og filmene fra turen, la ut en film i går fra turen får til Kroatia. Og har nå kategorisert litt bilder som jeg skal dele opp i innlegg, da det er ganske mange bilder. Men det var så utrolig rent, flott og så masse å se på så må virkelig vise alt. Kroatia er absolutt et sted vi vil tilbake og absolutt et sted vi vil anbefale på det høyeste til alle. Dette er definitivt den beste ferien vi har hatt. Hvertfall denne typen ferie. Vi holdt til i Dubrovnik, på halvøya Lapud. Hotellet vårt tilhørte Valamar familien, de hadde alle hotellene sine på denne plassen, både tre, fire og fem stjernes hotell. Vi var på Valamar Hotel Terera fra Lørdag 28.6 - 03.7. 

Det var tre stjerners hotellet, og det var perfekt for oss, veldig renslig og fint der, ikke langt til Copacabana beach som er ett av de beste og mest populære stendene. Kommer mer fra den i eget innlegg. Og tok oss 2 minutter å gå til bussholdeplassen, som det gikk buss til gamlebyen hvert kvarter, vi var også det andre stoppet så det var ikke veldig mange på bussen når den kom dit så vi fikk sitte plass. Bussen ble veldig fort full. Og buss turen tok ca 10 - 15 minutter. 

Det røde lyset på badet var en varmelampe som stod på noen minutter, den varmet godt. Vi brukte den litt etter vi hadde dusjet for å få dugg vekk fra speilen ellers brukte vi den ikke så mye, da det ikke var akkurat nødvendig å varme opp badet. Veldig fornøyd med badet på hotellet, da dette er noe av det viktigste for meg, selv om vi ikke er så mye på hotellet, synes jeg badet er en viktig del at er fint og spesielt renslig. 

Basseng området til hotellet var også veldig fint. Her lå vi masse og dro oss. Det var også veldig rolig her. Den ene dagen var det et fotball lag med gutter her, men fortsatt så var det ikke masse bråk, og fortsatt god plass i bassenget. Vi lå og dro oss på solsenger med gode drinkere og bare lata oss. Har masse bilder fra bassenget også, både over og under vann, så det kommer mer av det også. Kan også se litt av det i videoen jeg postet i går. 

Det var en liten handlegate rett ved hotellet vårt, der var det litt suvenir butikker, klær, små markeder og restauranter. Spiste der noen ganger, kjempe koselig og ikke noe mas. Var også flere søte katter som gikk rundt der, og det var ikke noe i veien ved å klappe de. De var så søte, og menneske glade. Kommer flere innlegg senere fra bassenget, stranda, jet ski tur, gamlebyen og litt diverse. Gleder meg til  å vise alt sammen. 

Hva synes du om hotellet?
Hva er viktigst for deg med et hotell?

Katrine


hits