Skrevet: 30.08.2013 20:24Dagens antrekk;
Maxi skjørt fra h&m, cardigan fra h&m, topp fra jobben, armbånd fra primark, ringer fra h&m.

Nå er det "vikersunddager" her jeg bor. Da er det litt av hvert som skjer i gata, med underholdning og tilbud. Vi har da fått t-skjorter som vi skal bruke på jobb disse dagene, og den er ikke av de fineste, så må prøve og style den best mulig, så da ble deg et komfortabelt antrekk med Maxi skjørt til. Kom akkurat hjem fra dagen så er ganske sliten og skal slappe av godt i kveld med pizza, brus og godteri og lade opp til en ny arbeidsdag i morgen.


Hva synes du om antrekket?
Har dere noen dager i året det skjer noe spesielt der du bor?

Katrine
Skrevet: 28.08.2013 17:42Igår var jeg og kjæresten en tur på Sandvika senteret. Jeg hadde sett noen hvite hyller som jeg ville ha, men de var tomme på gulskogen. Vi tenkte derfor og ta oss en liten tur, for og se etter de hyllene der og se på andre ting. Det var en kjempe bra tur og vi så masse fint, og masse ideer. Vi var også innom Joe and the juice. Der kjøpte jeg meg "hell of a nerve" som smake kjempe godt, så da satt vi oss ned litt med det før vi tok med oss resten og slurpa i oss mens vi kikka litt rundt.


Dette var hyllene jeg skulle ha. Endelig har jeg fått de. Og veit akkurat hvordan jeg skal bruke de. Men det får dere nok ikke se før vi har plassert de i huset. Vi har fått datoen nå og det ble 1 desember som ble litt senere enn vi hadde trodd, men de tenkte tre måneder fra 1 september. Men vi klarer og vente noen dager til enn det vi trodde. Så dere må vente litt til før dere får se noe spesielt.

Har du vært på Joe and the juice før?
Synes om hyllene?


Katrine
Skrevet: 27.08.2013 17:12Jeg elsker ugler, og når jeg og pappa var en rask tur til Drammen på elvefestivalen på lørdag, så gikk jeg forbi en bod som solgte kalendere. Der var det en ugle som bare ropte på meg, og det var denne. Verdens søteste kalender. Den har fått en fin plass på hylla her nå, men gleder meg masse til og plassere denne i vårt eget hus. Det blir nok masse innkjøp innlegg fremover med interiør kjøp. Kommer jeg over noe perfekt så blir det med hjem. Men har planlagt hjemme mitt for mange år siden så farger og møbler og utseende er alt planlagt, gjenstår bare og finne alt. Godt vi har god tid.

Hva synes du om ugle kalenderen?
Har du et dyr eller en figur du digger?


Katrine
Skrevet: 25.08.2013 21:54Er en stund siden forrige instagram innlegg. Elsker den appen, noen ganger må jeg begrense meg for har plutelig så masse og dele, men har satt en grense for meg selv med rundt 3 bilder daglig. Ikke for mange bilder om dagen, for synes det er temmelig irriterende hvis jeg følger noen også legger de ut "hundre" bilder daglig. Liker og dele og redigere bildene der. Det er så enkelt og jeg legger ut så mye mer enn jeg gjør på bloggen og mange ganger noe som aldri kommer på bloggen.
Følg meg gjerne; Katrinex3

Har du instagram?
Hva heter du?


Katrine
Skrevet: 24.08.2013 20:35
Tenkte jeg skulle røpe en kjempe stor nyhet for dere nå. Forrige mandag, altså 13. August. Så kjøpte jeg og kjæresten min oss hus. Det er et akkurat passe hus for oss, som akkurat er pusset opp, bare noen små ting igjen som vi må gjøre. Det er dobbel garage som også har to boder og den ene er isolert, det er også akkurat ny malt. Det er mørkegrått, det synes ikke så godt på bildet, men har mange bilder av det men kommer nok til og ta litt bilder av det og vise dere mer av det senere. Det er 3 måneder overtagelse på det, så rundt november tar vi nok over huset.

Vi gleder oss masse, og jeg har mange planer om interiør og innredning. Alltid hatt det som en interesse, men ikke hatt noe spesielt sted og bruke det, så nå skal det bli masse av det. Kommer også til og bli masse av det på bloggen fremover også. Siden det er 3 måneder overtagelse på det så har vi god tid til og fikse og skaffe ting vi trenger. Føler det passer mye bedre og blogge om interiør nå som jeg virkelig kommer til og drive med det. Når vi starter på huset kan det hende det kommer litt før - etter bilder, men det tar jeg og bestemmer når den tiden kommer. Vi gleder oss masse til og flytte inn hvertfall.Det er boblebad på badet, og det er "walkincloseth" der, og dette er vel ett av mine absolutt favoritt rom enda. Men jeg har store planer alt om de andre rommene så alle rommene kommer nok til og bli mine favortittrom tilslutt. Kjæresten har gitt meg frie tøyler til og innrede huset, fordi han veit jeg har interesse for det og kommer til og får gjort det veldig hjemmekoselig for oss. Det som er kjekt med og ha så god tid før vi skal flytt er at vi har god tid til og virkelig finne ting vi vil ha, og sleppe og kjøpe alt med en gang.

Jeg kommer selvfølgelig til og vise dere det jeg kjøper inn og lager til hjemme vårt, og gleder meg aller mest til og vise dere alt når det er på plass i vårt vakkre hjem. Nå blir det en ny kategori på bloggen som heter "Interiør", som jeg samler alt av interiør og inspirasjon under, kommer nok en ny etter hvert også som heter "vårt hjem" som alt blir samlet under av det som er får huset vårt. Så er interiør ett av dine svakheter og interesser er det bare og følge med fremover, men kommer også til og blogge som vanlig. Har du en blogg eller vet om en blogg som handler om innteriør og hjem, så bare del den med meg, så kommer jeg til og besøke den.

Har du et eget hus?
Har du/eller veit du om en blogg med interiør?

Katrine

Skrevet: 22.08.2013 17:04
Dagens antrekk:
Snekkerbukse fra Stradivarius, Genser fra H&M, Sko fra Joben (eurosko), Arbmbånd fra Primark.

I går fikk jeg fikset opp igjen fargen på håret hos frisøren min etter Barcelona turen, så nå kommer det nok mere antrekkbilder fremover igjen. Har savnet det litt selv, da det er til stor inspirasjon til de dagene jeg står litt fast med hva jeg skal ta på meg, så kan jeg bare bla tilbake i egen antrekk og velge ett. Er kjempe fornøyd med denne snekkerbuksa jeg kjøpte i Barcelona, tror den blir masse brukt fremover for den er så digg og ha på.

Nå er jeg ferdig på jobb og tar meg to dager fri, det blir på en måten helgen min. For på søndag morgen drar vi til Moss for og på innkjøpsmesse som vår/sommer. Det blir veldig spennende og se hva som kommer neste år. Litt mer innlegg fra Barcelona kommer også, får ikke helt til disse videoene, så må se litt mer på de, så kan hende det kommer litt bilde innlegg i mellomtiden til jeg får ordnet film.

Hva synes du om antrekket?
Hva er dine planer for dagen og helgen?

Katrine
Skrevet: 21.08.2013 17:57
Diamond Light from Eric Therner.

Elsker denne lille lyspære som er formet som en diamant. Når den ike lyser lengre kan den fortsatt brukes som pynt. Har bestilt denne hjem til meg, så gleder meg masse til den kommer. Den lyser i 1500 - 2000 timer så varer ikke så alt for lenge, det er en nydelig pynte gjenstand fordet.

Synes om pæra?
Bestilt deg noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 20.08.2013 20:09


Før jeg dro til Barcelona så laget jeg et bryllupskort til mamma som hun skulle ha til et bryllup. Men så har jeg helt glemt og poste det på bloggen. Var helt sikker på at det var gjort, men når man har reise feber kan man vist glemme det. Men bedre sent enn aldri. Ble hvertfall ganske fornøyd med det. Fikk ikke noe spesielt krav til hvordan kortet skulle være, men hun ville det skulle være flere bretter på det.

Hva synes du om kortet?
Liker du og lager du hjemmelagde kort?

Katrine
Skrevet: 19.08.2013 18:07


Nå har jeg fått lagt ut det jeg har handlet meg i Barcelona. Handlet ikke så masse, men ble noe og er veldig fornøyd med det jeg handlet. spesielt snekker buksa, den kommer til og bli masse brukt fremover. Prøvde og skulle starte og redigere film i går, men det var noe rart så jeg har ikke fått startet på den, så ble ikke noe blogging i går og det kan hende det tar litt tid før den kommer hvis jeg ikke får videoene til og fungere. Men da får det bli innlegg i bilder istede.Pull & Bear genser fra Pull&Bear, Strikka genser fra Pull&Bear, Snekkerbukse fra Stradivarius, Topp fra Bershka, Shorts fra Blanco, Icon topp fra Pull&Bear, og Polaroid topp fra Pull&Bear. Gleda meg masse til og gå på Pull&Bear og handle, så ble masse derifra. Så masse annet fint andre steder også, men det var dette jeg endte opp med.

Boksere, Håndkler og armbånd fra Primark, Parfyme fra Taxfree.
Armbåndet med "love" på var på tilbud til 1 euro, så det var veldig billig. Ble også to armbånd fra suvernir butikk i Barcelona. Bokserene fra Primark, er verdens beste boksere, Skulle kjøpt mange fler enn disse, men det var disse de hadde som jeg likte og som var i størrelsen. Primarken i Barcelona er jo ikke på langt nær så stor som i London og slikt, men de hadde noe der. Men endte opp med fire super deilige boksere.

Har virkelig ønsket meg denne parfymen lenge. Men tenkte jeg skulle vente til jeg skulle på denne turen siden jeg da viste jeg skulle i taxfree'n. Så nå er den endelig min, Ønsker meg en fra YSL også så valget var litt vanskelig men denne vant, så den andre får vente litt, for trenger ikke to parfymer enda. Tar litt tid og bruke de, og har noen parfymer som ikke er på langt nær tomme enda. Handal også litt godteri og litt tur gaver til noen men synes ikke det er så interessant og vise.

Hva synes du om innkjøpene?
Har du handlet deg noe i ferien?

Katrine
Skrevet: 17.08.2013 21:18


God kveld Norge.

I natt kom vi hjem igjen og det var litt deilig komme hjem, men samtidig litt kjedelig også. Jeg har ikke fått blogget noe mens jeg har vært på tur, for det internette på hotellet var helt utrolig dårlig. Men det har skjedd utrolig mye og vært en kjempe bra tur så gleder meg til og vise dere bilder, og jeg skal prøve og sette sammen en film, så da vil det komme etterhvert også, om jeg får den til, bilder av innkjøpene kommer også. Denne dagen har gått så fort bort også, så har ikke fått lagt inn noe bilder eller noe spesielt enda.Nå skal resten av lørdagskvelden nytes med litt godteri, tv og brus. Før det blir kvelden tenker jeg. I morgen går nok dagen til og rydde i baggen, vaske klær, rydde i klær og slappe av mer. Pappa kommer også hjem, så blir vel og fortelle litt fra turen og vise litt bilder og slikt der også. Har fått litt farge på turen også. Men hadde bare en dag på stranda ellers har vi hvært rundt og opplevd byen som har vært kjempe spennende. Men litt fargee har det blitt.

Hva har du gjort den siste uken?
Vil du se bilder, film og innkjøp fra turen?

Katrine
Skrevet: 11.08.2013 20:13


Her kommer et lite bildespesial fra turen og dagen i går og i dag. Sliter litt med nettet på hotellet, så har ikke vært så enkelt og komme seg på nett. Og ikke så interessert og sitte på ipaden i lang tid i dette fine landet med det flotte været. Har fått filmet litt så når jeg kommer hjem vil det bli film etterhvert og mange flere bilde innlegg. Nå skal vi snart ut og finnes oss noe og spise etter en dag med mye trasking. Skal skrive mer etterhvert. Men nå begynner vi og bli sultene.


Beklager for noen litt dårligere bilder for noe ble tatt med kamera også gikk det tom for strøm så ble mobilen brukt. Og kamera til Ivar. Så har litt bilder overalt. Men kommer sterkere tilbake senere og spesielt når jeg kommer hjem. Hvis ikke internetten blir bedre her.

Synes om bildene?
Har du vært i Barcelona før?


Katrine
Skrevet: 09.08.2013 19:40Nå har jeg pakket helt ferdig, gjenstår bare småting som blir lagt oppi når vi skal dra til flyplassen. Bagen ser veldig full ut på bildet, med det er fordi jeg slag alt oppi for og ta bildet. Har bare brukt halve baggen. Jeg er så stolt av min egen pakking akkurat nå. Har sikkert med et par topper som ikke blir brukt, men det er bedre enn full bag med en hel haug med plagg som ikke blir brukt. Kun det nødvendige av sminke og hår produkter også.


Her er en sniktitt på reise antrekket. Hele antrekket blir nok blogget fra luften eller når vi er fremme. Flyet går klokken 8 på morgenen så blir nok soving på flyet. Ipaden blir jo med og det blir kameraet også. Og oppdateringer på bloggen innimellom og instagram. Følg meg gjerne; katrinex3.

Nå skal jeg og kjæresten kaste oss på syklene og sykle Bergsjø rundt. Som er en fin sykkelrundet her jeg bor, bare og google det. Vi sykler jo den runden en gang i uka så da har vi siste mulighet idag. Har hatt en dag med bra vær her hjemme idag også før jeg drar så det er veldig deilig.


Har eller er du på noen tur nå?
Isåfall hvor?

Katrine
Skrevet: 05.08.2013 16:49


Nå er det bare fem dager til det er avreise til Barcelona. Har derfor bestilt litt på nett av produkter til hår og kropp som jeg skal ha med meg, som jeg trenger der og tenkte og vise dere.Redken Color Extend Sun (solbeskyttende spray med shimmer. Bevarer fargen og beskytter mot solen).  Finnes HER!
Joico Color Endure reise sett, små flasker for reiser, en farge beskyttende hår pleie serie fra Joico. Finnes HER!
Maybelline Colossal Mascara, favoritt mascaraen min, den jeg har er tom så trengte uansett ny. Finnes HER!
Australian Gold Lip Balm, med Solfaktor 30, for beskyttelse av leppene i Solen. Finnes HER!

Le tan coconut lotion. Solfaktor som lukter herlig kokos med solfaktor 30 og 15. Har en annen solkrem i mindre faktor, men tenkte det var greit og ha noen sterkere faktorer på de stedene som er mer følsomme som skyldre, nakke og bryst. Også ansiktet. Får fort varne utslett i pannen så skal se om dette kan hjelpe mens jeg er i Barcelona.

SPF 30 er det tomt for, men du finner den i spray HER.
SPF 15 finnes HER.

Nå er det bare pakkingen igjen, og tre dager på jobb. Så nermer det seg avreise. Og ikke glem konkurransen min HER.

Har du fått noen pakker i posten i det siste?
Har du prøvd noen av disse produktene?

Katrine
Skrevet: 03.08.2013 15:17Nå tenkte jeg og vise dere hvordan dere kan lage deres helt egen morsomme blomsterpotte som denne.


Det du trenger er:
- en stor cola flaske eller en annen flaske.
- gressløk som jeg har her, eller noe annet du vil plante.
- kniv
- øyne, og korken til flaske
- limpistol
- jord


Så er det bare og skjære flasken der du vil for og få den høyden på potta du trenger. Og lime på øyne og kirken der du vil på flaske for og få ansiktet. Så er det bare og plante den planta du vil ha i potta du har laget og stille den ut. Du kan også spray lakke eller male flaske i en farge du ønsker om du ikke vil at jorden skal synes eller at du vil ha litt forskjellige potter.


Hva synes du om denne potta?
Har du laget dette eller noe lignende før?


Katrine
Skrevet: 02.08.2013 15:57


Jeg trenger deres hjelp, og tenkte derfor og lage en konkurranse ut av det. Jeg er med i konkurranse, og trenger stemmer. Konkurransen er et sommebildet, og jeg trenger så mange stemmer som mulig hver dag. Konkurransen avsluttes 19. August, og trenger da så mange stemmer som mulig. Jeg har to premier som jeg deler ut til de som stemmer på bidraget mitt.Premie 1: Replay parfyme sett til henne, med parfyme, bodylotion og shower gel.
Premie 2: Tresemme naturals hår produkter, mousse og harspray, og lady million bodylotion.


Det du må gjøre for og være med i konkurransen er:
- Gå inn på denne linken HER. Og følg instuksene på bildene under her.
Du må følge siden på facebook (men du kan slutte og følge den når konkurransen er over). Når du stemmer for første gang så kommer det opp en beskjed du må godkjenne. Her skal de bare ha en godkjennelse om at du har facebook og ha navnet ditt, ikke noe farlig. Så er det bare og stemme.


- Når du har stemt så kan du kommentere på dette innlegget at du har stemt, og skrive hvilke premie du ønsker.
- Husk og legge igjen epost adressen din i kommentarfeltet så jeg kan kontakte deg om du vinner.
- Du må ikke ha blogg for og delta, men du må ha facebook.

Du kan legge igjen en stemme hver dag, og hvis du stemmer flere dager så legg igjen en ny kommentar. Da har du enda større sjanse til og vinne. Tusen takk på forhånd for at du stemmer. Konkurransen avsluttes 19. August så da kommer jeg til og ta kontakt med vinneren. Du kan velge om du vil beholde premien selv, eller gi den bort.

Har du stemt?

Katrine
Skrevet: 01.08.2013 16:42Dagens antrekk: skort fra lookbookstore, vest fra h&m, t-skjorte fra Celine, sko fra jobben (eurosko).

Nå er jeg ferdig på jobb, og skal bare nyte resten av dagen og det fine været, med boka mi. Også skal jeg starte på et brullupskort senere ikveld. I morgen har jeg fri så da har jeg hele dagen på og ordne kort og annet som skal fikses.


Øver meg på blogging fra ipaden hver dag nå for og få teknikken før Barcelona, og begynner og få det til litt nå. Fått til deg med mellomrom og tykk skrift. Så skal nok klare og få blogget litt mens jeg er der.

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort idag/skal ikveld?


Katrine


hits