Skrevet: 30.09.2013 18:21


I morgen er det første oktober, og oktober er rosamåned. De fleste veit vel hva det vil si, at det er måneden for brystkreft. Flere butikker selger rosasløyfe produkter som støtter brystkreft aksjonen, og dette er en aksjon jeg virkelig støtter. Jeg pleier alltid og skaffe meg noe nytt hvert år, i fjord kjøpte jeg sløyfe i magnet som man kan feste på bilen, eller kjøleskapet om man vil. Min har jeg på bilen, og nå er den funnet frem igjen og skal festes på. Kjøpte også nøkkelring i fjord som har hengt på nøkkelen siden. Skaffet også vannflaske i metall, har ikke med bildet av den her men kan vise den senere.

Magnet sløyfen og nøkkelringen kjøpte jeg på nettbutikken til Rosasløyfeaksjonen HER. Flasken jeg kjøpte, kjøpte jeg i informasjonen på sandvika storsenter. Jeg elsker jo fargen rosa, så får jo tak i så masse fint, i en nydelig farge samtidig som jeg støtter noe bra.

Inne på nettsiden dems finner du masse forskjellig du kan handle, og  handlekurven har de et eget felt hvor du kan fylle ut et beløp du ønsker og støtte de med vedsiden av bestillingen din. Jeg har akkurat vært inne der og bestilt nye produkter i år. Og har sett i aviser som har kommet i posten som har flotte produkter som støtter brystkreft som jeg skal ut og skaffe meg.


                                

Forkle passer perfekt nå som jeg har kjøpt hus og det er to måneder til vi tar over nå. Da blir jeg jo husmor og trenger et forkle, det er jo også utrolig søtt, og selv om jeg har garage til bilen min, så jeg slepper og skrape is ofte, men innimellom må jeg også, og da blir denne fine rosa skrapa fin. Er ikke så glad i slike skraper, men jeg har hvertfall støttet noe bra.

Det kommer til og bli flere innlegg i oktober om roasløyfeaksjonen. Har laget en liten bloggplan med dette temaet fremover. Har også laget en liten bloggplan om andre ting fremover, så da kan det hende det blir litt fart på blogginga igjen.

Hva synes du om produktene?
Støtter du rosasløyfeaksjonen?

Katrine
Skrevet: 28.09.2013 17:38
Først... Beklager for dårlig bildet, fokusen ble på feil sted og kameraet gikk da tom for strøm, men dette får holdet.

Jeg har vært hos ei jeg kjenner som har blitt utdannet negledesigner. Hun la gelenegler på meg. Jeg har hatt akryl før og vært fornøyd, så må prøve dette også. Jeg er ganske fornøyd med de, men synes de ble litt roda, og litt brede i tuppen, men dette skal vi kunne ordne på når jeg kommer tilbake for etterfylling om en ukes tid. Mine egne negler er ganske bløte, har prøvd masse for og få de hardere. Når de er bløte knekker og sprekker de lett og jeg ender opp meg og rive og bite de. Og synes det er super stygt. Så nå skal jeg har på disse til jeg får ønsket lengde på mine egne, også skal vi ta de av og legge shellack (hvis det skrives sånn), for og se om de kan bli enda sterkere etterhvert.

Har også fått med den olja jeg har i hånda her, som jeg skal masere inn i fingerene morgen og kveld, og som kan hjelpe med og få sterkere negler også. Så dette blir spennende og se om virker, men noen får aldri spesielt harde negler.

Hva synes du om neglene?
Har du hatt gelenegler før?

Katrine
Skrevet: 27.09.2013 17:56
Antrekk:
Bukse fra Perfekt, Genser fra Eyecatcher, Sko fra Jobben (eurosko), Ola skjorte fra Cubus, Belte fra H&M.

Tok disse antrekksbildene her om dagen for og poste de, men så strakk ikke tiden til det, hadde nok og drive med etter jobb denne dagen, og var litt treg på morgenen til og få gjort noe før jobb, men bedre sent enn aldri, og jeg bruker jo og se tilbake på egne antrekksinnlegg, for og hente inspirasjon fra egen garderobe, på dager hvor det står litt stille.

Hva synes du om antrekket?
Har du dager timeplanen er litt vel full?

Katrine
Skrevet: 26.09.2013 17:13
Fikk pakke i posten her om dagen, hadde bestilt meg en nydelig god strikka genser som kommer til og bli helt perfekt fremover nå, kommer til og bli masse brukt, og den er super deilig på. Bestilte meg også en ny bukse i høstens farge, burgunder rød. Jeg har ikke handlet noe nytt til garderoben nå siden Barcelona og det begynner og bli en stund siden. Så måtte spandere på meg noe nytt nå. Ble ikke så masse, men er veldig fonøyd med det lille det ble.

Svinset rundt i denne genseren i går kveld, og det var så deilig. Kommer virkelig til og bo i denne fremover nå, og det skal bli superdeilig og sette seg ned i godstolen og drukne seg i denne genseren og en kakao kopp. For høsten har virkelig kommet hit nå, og virker som er har kommet for og bli nå. Men jeg liker høsten, det er en fin årstid, og nå har vi vært så heldige med sommeren her at kan virkelig ikke klage.

Har enda ikke fått dataen min helt opp gå, vi har ikke gjort noe på den på noen dager, har virkelig ikke stresset med det, så bruker ipaden og dataen til pappa litt nå. Men blogglysten har ikke vært på topp siden sommeren. Har også hatt en del og gjøre de siste dagene, og har egentlig det fremover også, men skal bli mye flinkere til denne blogginga igjen nå. For nå er det snart bare to måneder til vi tar over huset vårt og har så mye og vise dere da.

Hva synes du om innkjøpene?
Har du kjøpt noe nytt til høstgarderoben?

Katrine
Skrevet: 23.09.2013 20:19Dagens antrekk:
Kjole fra bershka (fått av tante), strømpebukse fra Cubus, jakke fra only, sko fra jobben (eurosko), belte fra ebay.

Laget også høst mote bildet til Facebook siden til jobben. Skal lage flere slike, så kanskje jeg deler de på bloggen også.


jeg venter fortsatt på at dataen min skal bli 100% brukbar igjen. Men har nok og drive med for tiden, skal lage to bursdagskort og masse pynte flasker og lage. Og har ikke alt for god tid på alt dette.


Hva synes du om antrekket?
Har du mye og gjøre for tiden?

Katrine
Skrevet: 12.09.2013 17:54
Dagens antrekk:
Blazer fra H&M, Topp fra Celine, Bukse fra Bik Bok, Sko fra Jobben.

Nå er jeg ferdig på jobb, og klar for og slappe av, spise litt også blir det ut til kjæresten på jobben hans. Jeg har vært super dårlig på blogg fronten i det siste, men tiden og energien har rett og slett ikke strukket til. Men skal prøve og bli bedre fremover. Men er ofte andre ting blir prioritert først.

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 05.09.2013 20:02Whittard luxury white hot chocolate. Elsker denne og nå går det mot tiden hvor det er innekos med noe varmt og godt i koppen, da velger jeg denne. Hvit sjokolade kakao. Super god! Anbefaler den virkelig. Har tatt noen kopper av denne de siste dagene. Og koser meg med en nå sammen med sinnasnekkeren. Men det er ikke helt samme kosen før kulden og mørket virkelig kommer. Gleder meg spesielt til og sitte med en kopp med denne i armkroken til kjæresten i sofaen i vårt eget hus.


Har du smakt denne før?
Er det noe du gleder deg til når kulda kommer?


Katrine
Skrevet: 04.09.2013 18:24


Nå skal jeg vise dere hvordan dere kan lage deres helt egne pynte flasker som det her. Det er flere som likte disse og ville ha innlegg av hvordan jeg lagde de. Det er veldig enkelt, men det tar litt tid.


Disse flaskene er enkle og lage, men de kan ta litt tid. Du kan også lage så mange du vill og skrive hva du vil. Det jeg har brukt er vinflasker, så nå er det bare og stelle istand en fest eller dra på fest og samle flasker. Du kan også spørre etter om noen har eller bruke annet. Vinflasker har en veldig enkel ogcfin form til dette.


Det du trenger er;
- Vinflasker (en flaske for hver bokstav)
- Hamp tau i naturfage og hvitt
- Lim
- Pynt (den pynten du vil skrive bokstaver av)
- Pensel


Dere ser kanskje at jeg har to limtuber. Det er fordi jeg bruker de til forskjellig. Jeg bruker den grå rx Ruben på flasken for og feste tråden. Og den hvite tuben til og lime på pynten. Så start med litt lim nederst på på vinflasken. Ta og pensle det ut så du har ca. 1,5 cm lim oppover på flaska. Da får tråden virkelig feste i starten. Så surrer du tråden rundt flaska, veldig tett til limet er dekket av tråd. Så for og fortsette oppover flaska trenger du ikke like mye lim. Ta og lag flere striper med lim oppover flaska jeg tok seks striper oppover. Kommer ann på hvor tykk flasken er. Ikke lag for lange striper av gangen for da vil limet tørke før du er ferdig. Også er det bare og fortsette til flaska er dekket. Det er lurt og ta ca 1,5 cm med lim som du pensler utover på toppen av flasken også for at tråden skal sitte godt i endene.


Når du har gjort det med alle flaskene kan du lime på pynten du vil ha på med det andre limet. Og la alt tørke godt. Bruk en pensel det ikke er så falig med for den kan kastes etterpå, eller bruke limfjerner. Den store blomsten som jeg har som bokstaven "O" har jeg laget selv av stoff.


Hva synes du om flaskene?
Har du laget noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 02.09.2013 20:24Nå har jeg sittet nesten store deler av dagen og fått alt jeg har på dataen over på en harddisk for nå skal den sendes avsted for og få nytt tastatur og bli ryddet opp i. Så blir dataløs noen dager, men blir blogging fra ipaden og hvis det er så har jeg dataen til pappa. Nå har jeg sett på sinnasnekkeren, og skal kose meg videre med premieren på 71 grader nord. Og slappe godt av i kveld kanskje med en te kopp eller kakao kopp.

Hva har du gjort idag?
Skal du se på 71 grader nord?


Katrine
Skrevet: 02.09.2013 16:16Nå har jeg sittet og laget litt nytt. Litt hjemmelaget pynt, som sikkert blir med til huset vårt når den tiden kommer. Skal lage et innlegg med hvordan du kan lage dine egne pynte plasker, så bare følg med. Ble ganske fornøyd med mine, og hva som står på flaskene kan du velge selv.

Hva synes du om flaskene?
Har du laget noe i det siste?


Katrine


hits