Skrevet: 31.10.2013 20:46Fikk sponsor pakke i posten idag fra lovely planet. Med masse fine produkter i. Gleder meg masse til og vise dere alt sammen. Kommer nok et innlegg iløpet av helgen. Noen av dere har nok sett innlegget jeg skrev tidligere om vottene mine fra lovely planet.


Har du hørt om eller har du noe fra lovely planet?
Har du fått pakke i posten i det siste?

Katrine
Skrevet: 31.10.2013 17:35Må bare vise dere denne wallstickersen jeg har så lyst på. Synes disse er kjempe stilige, og jeg som liker og ha litt oversikt over ukene månedene så hadde denne vært perfekt. Har lyst til og ha den på kjøkkenet i huset vårt, men kan ikke kjøpe den før jeg har sett hvordan vi får med plass og om den ville passet inn. Men både tror og håper det. De er jo så kjekke siden det er klisteremerke og at du bruker kritt til og skrive på de.


Hva synes du om slike kalendere?
Har noe kjekke wallstickers?

Katrine
Skrevet: 30.10.2013 21:16


Det er lillelørdag og jeg har bare kost meg siden jeg kom hjem fra jobb. Har sett rundt på nett etter inspirasjon og laget ønskelister med ting til huset. Merker godt at det ikke er lenge igjen mye spenning denne måneden. Ellers har jeg ordnet opp med bordpynten her hos pappa. Soverommet tok jeg i går, så kan hende det kommer litt bilder etterhvert. Skal også lage et lite innlegg med små ønsker jeg har funnet for og dele med dere.


I morgen er siste jobb dag for denne uken. Har litt planer alt for morgen dagen både på jobb og etter jobb. Også siden det er lang helg skal jeg få laget innlegget med hår produktene jeg bruker, har ikke fått laget det enda. Og deilig er det og endelig ha fått endel blogglyst tilbake.Hva har du gjort idag?
Store planer for morgendagen?


Katrine
Skrevet: 30.10.2013 18:05


I høst er burgunder en hit innen farger og dette gjelder også farger på neglen, glitter fortsetter også nå for høsten, det er vel aldri noe som blir borte. Vi trenger alltid litt glitter i hverdagen.

På søndag fikk jeg fikset neglene mine igjen, fikk tatt på ny gele, så nå var de klare for ny neglelakk. Jeg tok da en burgunder rød neglelakk fra essie, og en helt vanlig glitter neglelakk fra h&m. Jeg har glitter neglelakk fra OPI. Men denne begynner og bli tom pluss at det er mye større glitter korn i den så det blir ikke like tett med glitter i den.


Jeg ble kjempe fornøyd med mine nye negler og enda mer fornøyd med de når jeg fikk denne neglelakken på. Små detaljer som en negel som skiller seg ut fra resten er hot i høst. Det er ringefingen som helst skal skille seg ut, men du kan også gjøre det med andre negler. Her ser dere jeg har lagt glitter neglelakk på ringefingrene og er så fornøyd med denne lille forskjellen.

Hva synes du om neglene?
Har du noen pynte tips til neglene?


Katrine
Skrevet: 29.10.2013 21:12


Tenkte det var på tide å vise noe av det jeg har handla til huset vårt. Nå er det bare en måned igjen så nå er det ned pakking og ordning. Har handlet sofa, seng, vaskemaskin og spisestue. Men har fått gjort noen småkjøp også kommer ikke unna det. Dette er jo så stas.


Her er en lampe og smykke stativ som jeg falt for. Har litt mer i samme type serie men kommer til og vise litt og litt fremover nå. Kan ikke vise for mye heller. Gleder meg hvertfall masse til og vise dere huset vårt og utviklinga av det og hvordan vi får det. Tror vi får det helt perfekt!


Hva synes du om lampa og smykkestativet?
Har du noen interiør sider og tipse om?

Katrine
Skrevet: 29.10.2013 17:16Gårsdagens antrekk;
Skjorte fra bikbok, skjørt, en kjole som er brettet ned fra ebay, strømpebukse og belte fra h&m, sko fra eurosko.


Poster gårsdagens antrekk nå siden jeg ikke gjordet det i går. Nå er jeg ferdig på jobb for idag, og skal nå spise middag før det blir og skifte på senga og rydde i litt klær. Kjøpte meg ny neglelakk i går så kommer bilder av den senere. Også skal få satt sammen ett innlegg med hårproduktene jeg bruker. Følg med. Følg meg også på instagram for oppdateringer som ikke kommer på bloggen eller bilder før det kommer på bloggen. Jeg heter katrinex3


Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 28.10.2013 15:58God mandag alle sammen!
Det er mandag og ny uke. Og min uke har startet ganske bra. Og så lenge uken starter bra fortsetter den vel bare og være bra (håper jeg). Jeg har vært hjemme, ryddet og ordnet litt, hentet søsteren min på skolen og når ser vi litt på Disney channel og koser oss før pappa og jeg skal avsted for og handle litt, trenger noe hjul til sofabordet vårt.

Håper på og få meg en ny header etterhvert for den jeg har nå, har ikke den beste kvaliteten. Så hvis du eller om du veit om noen som lager headere så legg gjerne igjen litt informasjon i kommentarfeltet.


Hva synes du om bildet?
Hva har du gjort idag?

Katrine
Skrevet: 26.10.2013 17:01


Hadde en liten stor rengjøring og rydding av badet igår, og da ble sminkeskuffen med. Den trengte virkelig og bli ryddet i, og vasket. Det er en stund siden jeg gjordet det. Jeg kastet masse, og gått over de fleste sminke kostene, og kastet noen og ryddet vekk noen. Jeg er veldig dårlig på og bruke noe spesielt med sminke enn mascara, mineral pudder og concealer. Men nå når skuffen ble ren så måtte kostene bli rene.Har virkelig fått ryddet opp litt, Har en god del sminke til at det nesten ikke blir brukt. Skulle ønske jeg var litt flinkere til akkurat dette, for ser jo så utrolig mye fine måter og sminke på. Og øynene, ansiktet og blikket blir helt andereledes og mye finere. Jeg bruker litt øyenskygge innimellom men det er som regel til noe spesielt, ikke til hverdag. Klarer heller ikke og kvitte meg med det selv om det blir lite brukt. Men ligger det for lenge kaster jeg det. Kjøper skjelden sminke annet enn maskara, mineral pudder, concealer og øyenbrynspudder. Resten får jeg som regel i gave.Har du gjort regn og ryddet i sminken din i det siste?
Har du masse smine, og bruker du masse?

Katrine
Skrevet: 25.10.2013 16:07


Jeg tenkte dere og vise dere en app jeg har på mobilen, som jeg vil anbefaler dere mote interesserte der ute. jeg oppdaget denne her om dagen. Det er en app hvor man kan legge ut bildet av antrekkene sine og se på antrekkene til andre. Man kan følge personer der, og man kan like antrekkene som er der. Appen hører til Costume og costume velger ut noen antrekk som er deres favoritter.

Jeg har appen på ipaden også, men den fungere ikke noe bra der. Og det var litt dumt for det er den jeg bruker mer enn mobilen, det ser dere vel på bildet under for er ikke veldig mange apper i denne mappa. Men den appen som er hvit med en rosa C på er appen jeg nå skriver om.
Her er fire bilder som ligger ute som jeg liker godt, det er mange flere men tenkte og ikke fylle innlegget med bilder. Det er mange finer der. Men ikke veldig mange, så bare og lage deg en konto og legge ut bilder. Masse inspirasjon og hente fra denne appen, den er super kjekk om det er en dag som man ikke er helt i modus. Så også idag at bildet jeg hadde lagt ut av antrekket mitt ligger på mest populære lista, ikke veldig langt ned. Det er veldig morsomt.

Søk på Streetstyle eller costume streetstyle på apper på mobilen din og last ned.
Har du denne appen?
Har du noen inspirasjons apper og anbefale?

Katrine
Skrevet: 25.10.2013 10:07


God fredags morgen!
Helgen er her og jeg starter den for ett par timer siden med en god frokost. Lengesiden jeg har blogget noe på morgenen. Men kos og sitte med det sammen med frokosten se over blogger og svare på kommentarer.
Idag dro jeg frem pysjen som jeg kjøpte på primark for to - tre år siden. Pleier og bruke vanlig joggebukse/kosebukse, og innimellom onepiece. Har en som jeg bruker BARE til hjemme bruk. Den er så deilig og ha på når det vinteren kommer. Nå skal jeg starte opp dagen med og fikse meg selv, før jeg kaster meg over husarbeid som klesvask og rydding.

Ha en god fredag alle sammen!


Hvordan startet din morgen?
Hva er dine planer for fredagen?

Katrine
Skrevet: 24.10.2013 21:18


Idag har verdens beste pappa bursdag. Gratulerer masse til pappaen min!
Pappa er forbilde mitt, og den viktigste personen i mitt liv. Vi har opplevd masse spennende og bra, og du har alltid hvert der for meg, uansett hva. Vi skal oppleve så mye mer bra.

Gratulerer pappaen min med dagen?

Katrine
Skrevet: 24.10.2013 17:38


Her om dagen kjøpte jeg meg et par nye votter fra lovely planet som jeg kjøpte på eyecatcher her i vikersund.

Lovely planet er et firma som betaler kvinner ekstra for det de lager og de lager da slike votter som jeg har kjøpt her. Alt er håndstrikket og du får de i masse farger og med masse pynt og mønster. De lager også masse mer, som luer veske, klær, smykker. Og alt er håndlaget. Lovely planet prøver og være miljøbevisste på best mulig måte. Lovely planet - Vi kan alle gjøre litt for at verden skal bli bedre.Selv om kulda har forsvunnet igjen, så regner jeg med den kommer tilbake, og da er jeg klar med disse super gode vottene. Jeg klarte ikke helt bestemme meg for farge, eller mønster og kan hende jeg ender opp med og handle flere sett etterhvert. De er super gode og bløte, og varmer helt herlig. Så nå kan bare kulda komme, selv om jeg kunne tenke meg og ventet litt til.

Klikk deg inn på LOVELY PLANET siden HER.

Hva synes du om vottene?
Har du noen produkter fra Lovely planet?

Katrine
Skrevet: 23.10.2013 20:25


Jeg får stadig kommentarer hvor det står at dere synes jeg har så fint hår. Tusen takk for så koselige kommentarer. Men hele håret er ikke mitt. Og jeg tenkte nå og skrive litt om det. Har skrevet om det før, men det begynner og bli ganske lengesiden.

Jeg bruker extensions fra luxushair og er super fornøyd. Jeg har hatt dette håret i nesten ett år. Og hadde en periode på slutten av sommeren hvor jeg ikke brukte det så masse. Men det er like fint enda. Jeg har rettet, krøllet og bølge det. Jeg bruker da varmebeskyttende på det. De gangene jeg vasker det så bruker jeg samme produkter som mitt eget Hår. Men det bør vaskes skjelden for og holde lengst mulig. Her er et før bildet fra da jeg hadde farget og klippet håret mitt og bilder etter jeg har tatt på extensionene.
Jeg har 180 gram og 50 cm lang hår. Jeg har også klippet tuppene litt for og få de til og se mer ekte ut og ikke så tynne små tupper. Det er kjempe enkelt og sette på, har hatt forskjellig extensions før. Jeg har fargen #3 hvis jeg ikke husker feil. Fikk god hjelp av Helene i luxushair til og finne riktig farge. Jeg tenkte og lage noen innlegg senere med produkter og rutine jeg bruker på håret mitt, og produkter og rutiner jeg bruker på ansikt og hud.

Klikk her for og komme til luxushair.Bruker du eller har du brukt extensions?
Isåfall hvor er dine extensions fra?

Katrine

Dette innlegget er skrevet av meg, og jeg har ingen fortjeneste på dette innlegget. Jeg har valgt og skrive om luxushair og linke til de fordi jeg er fornøyd med håret dems og at det er mange som har spurt og kommentert på håret mitt.
Skrevet: 23.10.2013 17:26Dagens antrekk; genser og bukse fra vero moda, skjerf fra zavanna, sko fra eurosko.

Nå er jeg ferdig på jobb, og akkurat spist middag. også blir det og vaskeklær, slappe av og spille litt. Har endelig fått kjøpt meg gta jeg også, så nå blir det dårlig sosialt liv fremover, Bare sosial over snapchat. Ellers er det full nedtelling til vi tar over huset. Gleder meg kjempe masse til det nå, nå kjenner jeg virkelig at det nærmer seg.


Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 22.10.2013 21:12


Lenge siden jeg har delt noe fra instagram nå. Så nå har jeg satt sammen noen bilder fra instagram sistetiden. Litt lett blanding av hva som har blitt lagt ut.


1. Ugle mobildeksel, fått fra ebay for en stund siden. 2. Det nye, en flott utgave, med masse inspirasjon. 3. Meg, tok bildet for bikbok. Raise your hand for girls right to education. 4. Hello kitty kake til bursdagen til lillesøster. Tok bildet før jeg fikk tatt på værhårene.


1. Kakaokos på en høstdag, hvit kakao. 2. Min nye favoritt blazer fra bik bok. 3. Bygde meg motorsykkel av lightere. 4. Vi fant salamander i hengeren etter og ha kastet ved.

Følg meg gjerne på instagram. Legg igjen ditt navn og jeg følger tilbake. Katrinex3


hva synes du om bildene?
Har du instagram?

Katrine
Skrevet: 21.10.2013 15:52Woho! Idag har jeg bursdag. Startet dagen hos frisøren, så gikk jeg og så litt i gata. Dro så innom matbutikken og kjøpt litt av hvert for og lage pavlova, også hjem og koste meg med sjokoladekake som farmor lagde i går. Nå venter jeg på at pappa og Ivar skal komme hjem fra jobb.


Blir ingen spesiell feiring men litt småt her og der. Resten av denne dagen tar jeg som det kommer. Og koser meg med kjæresten og kake.

Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 20.10.2013 11:29


Igår tok kjæresten meg med ut på en overraskelse. Jeg fikk ikke vite noe bare at jeg skulle være litt pynta, men ikke for pynta. Litt lett blanding mellom hverdag og fest. Jeg tenkte etterhvert at vi skulle ut og spise et sted og at vi skylle møte andre også at vi skulle ut på noe annet. Vi dro hjemme fra og han svins innom alle små veier for og forvirre meg. Men vi endte opp med og dra på big horn. Det var super god mat og koste oss veldig. Ivar sa at han ville ha kvelden bare med meg. Etter vi dro derifra gikk vi litt rundt og kikka.


Jeg glemte selvfølgelig kameraet og kom på det når vi hadde dratt så da ble det mobil bilder som redning. Ikke god kvalitet og jeg beklager det. Men kan vel ikke forvente for mye av iphone kamera på kvelden.


Dagens antrekk; blazer, peplumtopp og kåpe fra bikbok, skjørt fra goelia, strømpebukse fra h&m, sko fra jobben (eurosko).


Hva synes du om antrekket?
Hva gjorde du i går?

Katrine
Skrevet: 19.10.2013 16:08I går når jeg og kjæresten var på skeidar så dro vi innom Buskerud storsenter på vei hjem. Der fikk jeg kjøpt en bursdagsgave jeg skulle ha, fant også noe små pynt til huset og en liten ting til meg selv. Det jeg fant til meg selv var denne blazeren fra bik bok. Falt veldig for denne og har to i svart så fant ut at jeg ville ha en grå. Gleder meg til og bruke denne.


Hva synes du om innkjøpet?
Har du kjøpt noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 18.10.2013 18:50Dagens antrekk; streika genser fra vero moda, strømpebukse fra Cubus, sko fra jobben(eurosko), jakke fra bikbok.


Idag har jeg og kjæresten vært nedover på skeidar for og kjøpe oss spisestue. Bordet vårt kommer ikke før i slutten av januar, men det går bra, vi tar jo ikke over huset før desember så da klarer vi og vente til slutten av januar for og få spisebordet vårt. Er hvertfall kjempe fornøyd med kjøpet, og bordet og stolene er helt fantastiske. Nå skal vi kose oss med hjemmelaget pizza og nyte kvelden.


Hva synes du om antrekket?
Hva har dere gjort idag?

Katrine
Skrevet: 18.10.2013 16:27


For en stund siden skulle vi i bursdag hvor det var rundt tall på 40. Jeg lagde da to kort til denne anledningen. Vi var flere som skulle ha ett kort sammen også skulle besteforeldrene mine ha ett. Jeg ble hvertfall veldig fornøyd og tenkte nå og vise dere de. Har blitt en lett redigering av bildene på ipaden ved og få de sammen på denne måten. Bursdagsbarnet ble også fornøyd.


Denne rosa kortet laget jeg i et 3D vindu kort. Første gang jeg har laget denne typen. Og det tok litt tid, men gikk veldig lett egentlig bare man fikk tegnet opp alt som skulle. Hadde sett et kort som en inspirasjon til dette kortet, så pyntingen var klar, men bare det go få gjennomført den som var vanskelig. Men det gikk bra.


Det andre kortet jeg lagde lagde jeg i grønt, her hadde jeg Ingen plan når jeg startet, men jeg hadde bestemt meg for og lage ett knall grønt kort for det hadde jeg ikke før. Har brukt samme brette måte før, men alltid en utfordring med andre farger og hvertfall så sterke farger.


Hva synes du om kortene?
Hvilke kort likte du best?

Katrine


hits