Skrevet: 30.11.2013 17:58


Det er virkelig noe spesielt med det og kunne få pakke i posten og vente på pakker. Igår fikk jeg enda en. Jeg har fått så masse i posten og venter på meg, og har mer i ønskeliste som nok blir bestilt etterhvert om det ikke kommer litt i julgaver i år. Tenkte jeg skulle sette sammen en ønskeliste av det jeg ønsker meg her på bloggen så dere kan få se noe av det. 

Nå fikk jeg Krus i posten. Dette er Design Letters av Arne Jacobsen. Digger disse koppene, så enkle. Kommer til og passe helt supert inn hos oss. Jeg ønsker meg hele alfabetet i disse koppene stående. Men først så gikk jeg for K og I for Katrine og Ivar. Det er jo tross alt vi som skal bo der og kommer til og bruke disse mest. 

Disse koppene med valgfri bokstav finner du HER.

Hva synes du om koppene?
Har du bestilt noe i det siste?

Katrine 
Skrevet: 30.11.2013 11:271. Koser seg med juleutgaven av Boligpluss. 2. Min nye Barfota Pute. 3. Meg i min nye Barfota Genser. 4. Detaljer av et antrekk med min nye genser med skinn detaljer. 5. Endelig fått tak i tre på rad spill. 6. Venter på desember (en dag igjen nå). 7. Pakke i posten fra Lisbeth Dahl. 8. Fått fikset neglene mine. 9. Nytt ugle smykke fra Ebay. 

Lenge siden jeg har delt innlegg med bilder fra siste oppdateringer fra Instagram. Har ikke oppdatert like ofte der heller som før, men blir alltid ett eller annet bilder. Og mange ganger bilder som ikke kommer på bloggen, eller så kommer det ut bilder der før de kommer på bloggen. Legg meg gjerne till: Katrinex3. Skriv hva du heter i kommentarfeltet så legger jeg deg til også. 

Hva synes du om bildene?
Har du instagram?

Katrine
Skrevet: 28.11.2013 17:54


Her kommer et innlegg som er skjelden jeg skriver på bloggen, jeg legger som regel ut interesser, innkjøp og slike ting. Men nå kommer det rett og slett ett innlegg jeg bare er nødt til og få ut. For jeg blir rett og slett litt satt ut av alt dette styret som blir rundt dette tema med kropp. Og dette blåste til himmel enda mer etter at Caroline (fotballfrue) la ut bildet på instagram og facebook at hun står i bare under tøy etter fødselen, artikelen som se og hør har skrevet om dette finner du HER. Dette blir et innlegg som inneholder veldig personlige ting også, men jeg føler for at det nå passer og kunne dele dette.

Jeg skal først si at jeg synes vel ikke akkurat det er det lureste bildet og legge ut på nett, for da blir det der for alltid. Så dette innlegget handler ikke om at jeg mener vi skal dele bilder i undertøy, du veit aldri hvem som får tak i det. Men jeg mener det og vise kroppen. Jeg har sett flere har skrevet nå om at de rett og slett blir kvalme av og se dette. De mener det ikke er Normen og se slik og være sånn. Fordi unge jenter nå i dag sliter veldig, og at hun bør skamme seg. 

Fotballfrue er en slank dame, og hun er godt trent og i god form, det må da være lov og vise frem. Men så tenker jeg, de trykker tynne og slanke jenter ned med en gang de ser bilder hvor kroppen formene og alt synes, ikke om det er undertøys bilder, men om det så er bilder fult påkledd men at klærne sitter etter. Hvorfor skal ikke slake jenter få lov til og vise seg frem. Hvis noen som kanskje ikke er like slanke som dette legger ut bilder så er det ingen som sier noe.  


Bildet hentet fra Fotballfrues facebook side.

Det finnes ingen mål for perfekt kropp eller normal kropp. Det er masse kroppspress nå, så jeg skjønner godt at masse kan være vanskelig. Jeg skjønner det nemerlig veldig godt. For om det sitter en jente og ser dette bildet som kanskje er litt mer kraftig så kan det være vanskelig ved at hun sliter med og gå ned i vekt fordi det er så mye pes om dette for tiden. Men hva med oss som er tynne/slanke. Skal ikke vi få støtte og hjelp for dårlig selvbildet og selvtillit. Jeg er tynn og har alltid vært det, jeg har blitt mobbet masse for det mellom årene og jeg knekker helt sammen med en gang noen nevner at jeg er tynn. Men jeg har lært meg og sjuke det mens andre er til stede. Så med en gang jeg er alene så braser tårene ut.

Jeg sliter med og legge på meg og det er det mange som gjør, jeg trener litt innimellom for og holde meg i form, men ikke for slanking, for det går ann og trene uten og slanke seg, men for og bygge muskler og holde seg opplagt og i form. Ved og lese alle som skriver at de blir kvalme av og se dette, så blir jeg helt satt ut og lei meg. For hva med oss som sliter den veien av vi ikke legger på oss, og er tynne, blir mobbet for det. Det er like vanskelig for tynne og legge på seg som de mer kraftige og slanke seg. Dette går begge veier, men det er alltid de tynne som blir hengt ut. Ved og legge ut bilder av oss så er vi dårlige mennesker fordi vi tenker ikke på de med problemer. Men dette er kroppen vår, vi kan ha egne problemer.

Jeg sliter fortsatt med kroppen min, og hater at folk skal kommentere den, så lenge det går på hvor tynn jeg er. Hadde det ikke vært for kjæresten min hadde jeg så vidt turt og vise meg. Han har hjulpet selvtilliten min så masse og han snakker til de som kommenterer at jeg er tynn for jeg sliter såpass med det. Det å se jenter som er slanke tørre og vise frem kroppen sin og blåser i de stygge kommentarene det kan medføre er faktisk noe som hjelper oss som sliter andre veien, for vi kan se at det er mulig og være fornøyd med kroppen sin selv som tynn.

Vær så snill og ikke legg så press for at noen er tynn, for tenk at noen sliter faktisk med det også, men det glemmer alle. De tenker bare på det den andre veien og det er en skam, for det og være tynn kan være like mye problem for de tynne som de litt mer kraftige kan ha. Tenk litt før du kommentere på det, kanskje denne personen sliter med det. Og en liten negativ kommentar kan ødelegge det hele.

Igjen husk det jeg skrev på toppen, at dette er ikke et innlegg jeg mener at man skal legge ut bilder i undertøy, men med en gang det er noen spesielt i undertøy som er slank/tynn så er dette negativ og må tenke på alle jentene som sliter. Men de som skriver dette tenker ikke på oss som sliter den andre veien. Dette har jeg sett og det har vært fullt påkledd eller ikke. Slike bilder er ikke lurt og legge ut, du veit aldri hvem som får tak i det. Fotballfrue er et stort forbildet så undertøys bildet er absolutt ikke det beste, men for og gjenta det jeg skrev oppe en gang til så har jeg sett noen har kommentert dette i fult påkledd tilstand også. Ved slike kommentarer så tenker jeg at jeg som er tynn på grunn av høy forbrenning og at det ligger i familien skal ikke kunne legge ut bilder av meg selv på grunn av at det kan treffe enkelte personer på grunn av kroppspress, men ikke glem oss som er tynne hva vi og kan slite med.


Bildet hentet fra google.

Det blir sikkert masse forskjellige synspunkter og kommentarer på grunn av dette innlegget, men det er lov. Jeg har sakt min mening, og les teksten godt før du kommenterer noe, for som skrevet mener ikke det og legge ut undertøys bilder er rett!

Hva synes du om denne saken?

Katrine
Skrevet: 26.11.2013 18:07


Her kommer photoshoot bilder del.2. Her er bildene med gullkjolen og kostymet. Begge antrekkene hadde fotografen hos seg. Jeg er veldig lang i ryggen så gullkjolen var vel litt i korteste laget synes jeg, men jeg fikk det til og funke. Jeg var jo i et foto studio hvor det bare var meg og fotografen, så det var ikke så farlig. Bildene med kostymet på var veldig morsomme, bare vi fant ut hvordan det kostymet funka. Bildene i gull var også spennende, for gull kjole er ikke akkurat noe jeg drar på meg selv. Men ble fornøyd med de.Jeg har samme problem her som fra de andre bildene jeg viste, vanskelig og finne ett bildet som er favoritten. Det er fortsatt masse bilder igjen jeg ikke har vist dere. Så vi får se om det blir enda litt flere innlegg senere med bilder. Men vil ikke bombandere med innlegg med slike bilder heller. Gleder meg allerede til neste shoot, nå må jeg bare finne på litt morsomme, sprø og spør ideer som vi kan gjøre.

Hvilke bildet likte du best?
Har du vært på photoshoot?

Katrine 
Skrevet: 25.11.2013 17:18


I tre dager nå har eyecatcher, en liten butikk her jeg bor hatt 40% på hele butikken. Og da benyttet jeg sjansen til og kjøpe den puten de hadde fra Barfota som jeg har ønsker meg. Ble også med to gensere på kjøpet, og den ene hadde jeg på dagens antrekk her om dagen. Jeg er superfornøyd med genserene og puta elsker jeg, så om en uke kan de hende den står plassert i sofaen vår.Jeg fant meg to gensere, og den grå med de svarte armene har jeg sett på lenge, og den har jeg lagt min elsk på, den er så god og ha på seg. Ikke kjøpt meg noe spesielt klær på en stund nå, så syntes jeg både fortjente og trengte disse genserene. Og til 40% er det absolutt lov. Jeg har bestilt meg en kjole og et undertøy sett, men det er ikke noe jeg kan bruke heletiden, for kjolen er egentlig mer sommerkjole, men ikke kjøpt den før nå. Undertøyet så jeg i fjord men da var det utsolgt og nå er det tilbake og jeg har bestilt meg.

Hva synes du om innkjøpene?
Har du handlet deg noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 24.11.2013 19:01
Det er søndags kvelden nå, og jeg sitter bare og koser meg, startet og ordne istand til julekortene, har sett over innkjøp til huset vårt og notert litt og ordnet opp det. Jeg kom hjem fra mamma for ikke lenge siden, har hengt opp en maskin med klær, skal lage meg et ostesmørbrød snart også fortsette litt på diverse ting, deilig og ha en kveld jeg bare ordner med slike småting.Jeg tenkte også og prøve og lakke neglene mine litt, men usikker på hvordan, så jeg får lage noen prøve negler kanskje, vanskelig og bestemme seg når man har litt ideer eller hatt noe man har vært fornøyd med før. Så blir spennende hva jeg ender opp med. Ellers ordnet jeg istand julestaken til pappa, slik at den er klar til neste helg. Hadde igjen masse av lysene fra i fjord så brukte de bare i år også. Ble veldig fornøyd med de. Nå er det jo bare en mnd igjen til jul og en uke til første søndag i advent.Hva har du gjort idag?
Er du klar for advent tiden?

Katrine
Skrevet: 24.11.2013 12:37
JEG HAR FÅTT TAK I BONDESJAKK!
Jeg har leitet etter det så lenge og la også ut på bloggen her, men få som viste om hvor jeg fikk tak i det. Men takket være instagram fant jeg. Og takk til Lev vakkert butikk i Oppdal som kunne sende til meg siden det er litt for langt for meg og dra dit. Finner facebooksiden dems HER.

Hva synes du om dette bondesjakket?
Har du fått pakke i posten i det siste?

Katrine
Skrevet: 23.11.2013 17:10
Dagens antrekk:
Genser fra Eyecatcher, Skjørt fra Nelly, strømpebukse fra Gina tricot, Skjerf fra zavanna, Sko fra H&M.

Idag var jeg hjemme fra jobb før det var mørkt ute, så da fikk jeg pappa til og ta bildet av antrekket mitt. Den siste tiden har jeg absolutt ikke hatt tid eller vært hjemme mens det har vært lyst så antrekkbilder har vært vanskelig. Og selvfølgelig var kameraet nesten tomt for støm nå som vi kunne ta det, så det ble litt stress bilder så det ene har ikke så bra fokus.I går var vi som sagt på kino, og idag skal vi avsted på kino igjen. Men en annen film og med fetteren min istede. Idag blir det Bad Grandpa. Dette er nok siste kinoturen på en stund nå, men har bare måtte få med meg disse filmene. Har også fått pakke i posten i dag, og hadde noen innkjøp fra Eyecatcher igår, for de har hatt 40% på hele butikken nå. Den ene tingen er genseren jeg har på meg her.

Hva synes du om antrekket?
Hva har du gjort/skal idag?

Katrine
Skrevet: 22.11.2013 20:01
Nå skal vi avsted på kin for og se på Hunger Games - Catching Fire. Blir spennende og se om denne er like bra som den første. Har ikke rukket og blogge så masse for jeg har jobbet idag også, var hjem og spise, vente på Ivar og dusje. Så fikse meg for nå skal vi snart dra avsted for og ha litt god tid. Blir nok kino i morgen også, for må ta igjen en film vi ikke har rukket enda. Må ta det nå, for om en uke har jeg absolutt ikke tid.

Skal du se Hunger Games?
Vært på kino?

Katrine
Skrevet: 21.11.2013 20:19


Den siste tiden føler jeg at jeg ikke har rukket noen ting, jeg skulle hatt vaske klær, ryddet i klær, startet og ordne litt på noen av julekortene, blogger mer for dere og ordnet masse, men siste tiden har bare susa forbi, synes jeg har rukket og stå opp, komme på jobb, hjem og spise også et det natta igjen. Selv om jeg har tid i mellom, men jeg får ikke gjort like mye som jeg håpet på. Men samtidig synes jeg tiden går kjempe sakte, for nå er det bare 10 dager til vi tar over huset.

Men i går etter jobben, var jeg hos Marlene som fikser neglene mine for og få ordnet på de igjen. Det er like deilig hver gang og sitte der og bar prate og få ordnet neglene. Før har vi tatt fransk men jeg er så lei den franske så denne gangen prøvde vi noe nytt, ved og ta rosa gele hele veien. Deilig med forandring. Selv om jeg har hatt fransk har jeg ikke sett den siden jeg har tatt neglelakk over, men nå har jeg ikke i det hele tatt, det er deilig. Man går fort lei den franske også.


Jeg ble super fornøyd med de denne gangen også, deilig med stelte negler, og Marlene er jo så flink. Nå må jeg bare finne ut hvordan neglelakk jeg skal legge denne gangen. Må ha litt bedre tid først, så jeg er sikker på at neglelakken er tørr før jeg gjør noe, for jeg har som regel aldri tid til det.

Hva synes du om resultatet?
Pleier du å ordne neglene dine?

Katrine
Skrevet: 20.11.2013 18:38Kubus 4 og Kubus bowl er høyt på ønskelisten i år. Disse herlighetene ønsker jeg meg i hvit og grå. Blir det ikke julegave, blir det at jeg handler som en sen julegave til meg selv. (Det er lov)

Hva synes du om disse kubusene?
Har du noe du virkelig ønsker deg i år?


Katrine
Skrevet: 19.11.2013 18:59


Jeg trenger deres hjelp. Jeg leiter etter bondesjakk spill i tre. Jeg har sett på nettet at bohus skal ha. Men lurer på om det er en nettside som selger slike, men finner Ingen. Hadde satt stor pris på hjelp. Kanskje jeg tar et linke innlegg til den bloggerne som tipset om det beste. Dere kan se hvordan type jeg mener under.


Veit du hvor jeg kan få tak i slike?

Katrine
Skrevet: 17.11.2013 13:22


I går skulle kjæresten egentlig avsted og kjøre radiostyrt bil. Men fikk melding tidlig på morgenen at det ikke ble noe av så han kom hjem igjen. Jeg og pappa drev da av med palle bordet, kommer bilder av det senere. Når vi var ferdige med pallene, så hadde jeg ikke noe spesielt og gjøre, hadde tenkt og rydde litt, men siden kjæresten kom hjem igjen, så fant vi ut av vi skulle ta en tur på gulskogen senteret og se litt. Tenkte da jeg kunne handle litt til julekort.Jeg har alltid laget julekort som jeg og pappa har sendt, men nå som vi har eget hus, så tenkte jeg og sende julekort selv også, med litt bilder av at vi flytter inn og slikt, så familien som bor litt lengre unna kan få se. Fikk handlet inn litt av hvert av ark og pynt, så nå er det ikke lengefør jeg skal sette igang med de. Greit og være tidlig ferdig med de, slik at det bare er og skrive og sette inn bilder for de må vel sendes senest 16. desember for og kanskje nå frem i tide. Må også lagee julekort for pappa som han kan sende. Elsker og sitte med slike ting som dere kanskje har skjønt.

Handlet også gavepapir og bånd, mangler bare blonde bånd nå og et annet fint bånd, lapper og litt pynt så er jeg klar til og pakke inn og få handlet resten av julegavene. Gleder meg masse tid juletiden nå, det er så koselige tid, og nå i eget hus så blir det ekstra spennende. Jeg handlet selvfølgelig litt til huset også, fikk handlet meg adventstake også, for vi tar jo over huset første søndag i advent, så vi må jo ha med den for og tenne det første lyset.

Se på disse søte 3D pepperkake figurene. Gleder meg til og se hva jeg får til ut av disse kortene. Må starte på de snart. For nå er det bare to uker til vi flytter. Og da kommer jeg til og være opptatt med det meste andre en stund hvertfall. Det er en super spennende tid fremover. Og kanskje ved og lage julekort så kan det begynne og komme litt julestemning. Jeg må jo handle litt julepynt, så jeg trenger litt julestemning.

Lager du julekort?
Gleder du deg til juletiden?

Katrine
Skrevet: 15.11.2013 18:25


Nå tyter det pakkene inn i posten her, for nå er det masse interiør og pynte ting som kommer. Har bestilt litt av hvert, og noe av det har jeg alt vist. Men er masse mer igjen. Men kan ikke vise alt, så noe blir vist når det er på plass i huset. Nå er det ikke lenge igjen, og det er så spennende. Har handlet masse i butikker også, men noe er ikke like lett og finne i butikker her jeg bor, så da er nettet helt utrolig kjekt.Her er såpedispenser og perle kleshengere fra Lisbeth Dahl. Skal bruke disse hengeren til og henge opp som litt pynt, henge litt fine klør på de og slikt. Må ha litt spesielle kleshengere blant alle de andre kjedelige hvite som blir i klesskapet. Lisbeth Dahl har så masse flotte ting, så blir nok masse mer fra henne til vårt lille rede. Det grå som produktene står på er noe mer til huset, men det skal dere få se senere. Har alt pratet om det på bloggen, men ikke vist det enda.

Hva synes du om tingene?
Har du fått noen pakke i posten?

Katrine
Skrevet: 14.11.2013 17:25


Nå tenkte jeg og få vist dere noen av bildene som ble tatt på photoshooten som jeg var på. Naturfotografen her kontaktet meg og lurte på om jeg kunne stå modell for han. Dette var selvfølgelig av interesse, og det var en virkelig morsom dag. Ble så fornøyd med alle bildene og må jo vise dere litt. Deler opp litt for og ikke få så mange bilder i ett innlegg. Det blir flere shooter og det kan hende jeg får modell jobber når han har fotokurs, så dette er et kjempe morsomt samarbeid.
Dette er bildene av de helsvarte antrekkene. Har mange flere av disse, men vil ikke legge ut for mye, kanskje det kommer mer av de etterhvert. Ellers kommer jeg til og vise gull bildene og kostyme bildene etterhver så er bare og følge med. Jeg klarer ikke velge ett spesielt favoritt bildet av alle sammen, så kanskje dere må hjelpe meg litt.

Hva synes du om bildene?
Hvilket likte du best?

Katrine
Skrevet: 11.11.2013 15:58
Disse herlige knottene fra muuto er på vei hjem til meg. Har ønsket meg slike, men de koster litt og hvertfall når jeg ville ha fem stykker på en gang. Gleder meg masse til og se de når de kommer, og ikke minst og se de på veggen. Tror disse kan bli ganske perfekte. Har lyst på flere farger av disse også, for jeg bestilte disse i grå, men har lyst på i eik også.

De som ikke veit hva muuto dots er, så er det slike runde litt flate knotter som du henger på veggen der du ønsker, disse kan du henge kåper, vesker, og annet du vil henge opp. Den største er på hele 17cm i diameter, den mellomste på 13 cm og den minste på 9 cm. Så de er kjempe store, så du får ikke bruke hempene som er på klærne og slikt. Men det er nettopp derfor jeg vil ha de.De er anderledes, og vil være like fine som pynt når det ikke henger noe på de, som når det henger noe på de. Nettopp derfor disse dottene var noe jeg bare MÅTTE ha. Det er mange morsomme måter man kan bruke disse på. Jeg kjøpte meg en stor, en mellomstor og tre små. Har bestilt meg mere stilig til huset, men kan ikke vise dere alt på en gang, må ha litt godsaker til senere.

Hva synes du om muuto dots?
Har du noe interiør du ønsker deg?

Katrine
Skrevet: 10.11.2013 21:35Endelig min, denne super deilige og fine strikka genseren fra barfota har jeg fått skaffet meg. Ventet på at denne skulle komme i butikk og på tirsdag kom den. Jeg fløy innom butikken på vei til jobb for og skaffe meg den. Super god og varm genser som kommer til og bli brukt masse.


Hva synes du om genseren?
Kjøpt deg noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 10.11.2013 14:41
Igår var jeg på kino sammen med familien min, det var farmor og faja, tante, samboeren hennes og fetteren min, pappa og Ivar. Vi dro for og se Jul i flåklypa. For en herlig film. Jeg fikk litt julestemning av og se filmen. Så det var veldig trist og komme ut av kinoen og ute var det bare, grått og kaldt og stom. Regn og vind var ikke det jeg håper da.

Ludvig er jo så nusselig, redd hele tiden og bekymrer seg for alt. Jeg skal ikke fortelle noe fra filmen tilfelle noen ikke har sett den enda. Men den var helt fantastisk hvertfall. Og det var så koselig og ta med hele familien ut på litt forskjellig. En anbefaling når du skal se denne er at du må tenke nytt. Du kan ikke samenligne med flåklypa, for det er ikke en fortsettelse på den, dette er en helt ny film. Men jeg tenkte ikke noe spesielt over det når jeg så den. Alt gikk av seg selv. Anbefaler hvertfall og se den om flåklypa er film du liker, og dette er vel film jeg tror de fleste liker. Herlige filmer.Jeg fikk ikke tatt antrekks bilder i går, det var jo planen, men det ble helt glemt da vi ikke orka og stå ute i det grusomme været som var, så det kommer senere. Hadde det bare vært snø istede for regn og vind. Jeg er ikke en person som elsker snø, men jeg synes den kan komme snart nå, så det kan bli skikkelig julestemning snart. Det er tre uker til vi tar over huset og jeg trenger masse julestemning til det, så det kan pyntes til jul med en gang.

Nå skal jeg til farmor og faja på fiske middag, i dag blir det ovnsbakt ørret, og det er jo bare så utrolig godt. Ellers skal de få se på bilder fra shooten jeg var på, på fredag. Deilig søndag hvor dagen bare går som den gjør. Jeg og pappa skal også starte og fikse mer på soffabordet mitt også, for nå er det ikke lenge igjen til det MÅ være ferdig. Bilder kommer selvfølgelig.

Har du sett jul i flåklypa?
Hva er dine planer for dagen?

Katrine
Skrevet: 08.11.2013 20:51For en spennende dag dette har vært. For en stund siden fikk jeg spørsmål om jeg ville være modell, og dette hadde jeg selvfølgelig lyst til. Og så mange fantastiske bilder det ble. Kan vise litt flere etterhvert, for må få ordnet flere av bildene først. Men noe som virkelig var fantastisk var at de hadde ekorn og jeg fikk holder det og mate det. Og mange fuler kom og satte seg i hånda mi og spiste. Det var helt fantastisk.


Hva synes du om bildet?
Hva har du gjort idag?

Katrine
Skrevet: 05.11.2013 19:24
Her om dagen fant jeg endelig ett svart skjørt, slik jeg ønsket meg. Hver gang jeg har funnet slike så har de vært utsolgt for størrelsen min eller så har de kostet mer enn jeg har planlagt å gi for et enkelt svart skjørt. Men her om dagen fant jeg det, så samme typen i skinn også, så må nok skaffe meg det etterhvert også. Men det blir et helt vanlig skjørt i første omgang. Fant også et slikt enkelt gullsmykke som jeg har lett etter i perfekt størrelse. Fikk også med nelly sitt magazin.Skjørt fra MbyM, finner du HER.Selevted Femme Bianca Necklace i gull, finner du HER.

Hva synes du om innkjøpene?
Har du handlet noe i det siste?

Katrine

(annonselenke)


hits