Skrevet: 27.12.2013 20:09


Jeg har enda ikke fått lagt ut bilder av neglene mine. Var tilbake hos hun som fikser neglene mine uka før jul og tenkte da jeg skulle ha noen julengler og nyttårsnegler. Vi gikk for lilla med glitter og dekor. Dette er shellac, og hjertet har jeg valgt selv mens den andre pynten har hun fått velge. Jeg skal tilbake nå etter nytt år og få nye negler. Har ikke gått så lenge da når jeg skal tilbake, så kommer nok til og gå lengre tid neste gang. Jeg ble hvertfall kjempe fornøyd. 

Jeg driver allerede å prøver og finne inspirasjon til noe morsomt jeg vil prøve med neglene mine, men hvis jeg ikke finner på noe får hun gjøre prøve og mikse til noe, alltid like spennende. Har dere noen fine dekor tips så er det bare og sende, det meste går ann med shellac. Digger det hjertet jeg har på den ene neglen min nå, så blir vanskelig og tenke utenom det, og ha noe nytt for er så fornøyd med det. 

Hva synes du om neglene?
Fikser du neglene dine?

Katrine
Skrevet: 26.12.2013 20:42


22. desember så var jeg avsted til fotografen og ta skulle jeg ha på meg det dere ser på bildene under. Bildene skal dere få se etterhvert. Har fått noen over facebook, men facebook ødelegger kvaliteten på bildene veldig, så må se om jeg bruker de eller om jeg venter til jeg får alle bildene på en minnepenn. Bildene ble hvertfall utrolig stilige synes jeg selv.Fotografen hadde fått en ide, så vi skulle ha meg i en nisse drakt også ute med en gammel mustang. Den dagen vi skulle ta bilder var det varmegrader. Men det blåste helt sinnsykt, så det var jo hvertfall 2 - 3 minusgader i vinden så det var kjempe surt og kaldt med denne lille nisse drakta på. Jeg fikk nissedrakta ett par dager før vi skulle ta bilder og skulle prøve og finne sko til antrekket, hadde heldigvis disse røde, har vel egentlig aldri brukt de, og usikker på hvorfor jeg hadde de, men kjøpte de for mange år siden, men de passet perfekt. Gleder meg til og vise dere bilder fra shooten.

Bilder av gaver jeg har fått og litt slikt kommer senere. 

Har du vært hos fotograd og tatt noen morsomme bilder før?
Hva tror dere om bildene?

Katrine
Skrevet: 24.12.2013 14:44
God jul alle sammen! JEg har startet dagen med frokost og innpakking av gaver for pappa og Ivar. Også sto tre nøtter til askepott for tur. Så nå er alle pakkene sortert etter hvor de skal også har jeg fått dusjet og fikset meg, så nå skal jeg starks avsted til farmor og farfar. Får ikke så julestemning av dette været, men koselig skal det absolutt bli uansett. Har også fått tatt bildet av kvelden antrekk, og sliti nå med og laste opp siden dataen ikke ville samarbeide.
Kveldens antrekk; Peplumtopp fra Bik Bok, Skjørt fra Goelia, Belte fra Ebay, Jakke fra Gina Tricot.

Elsker også de nye juleneglene jeg fikk forrige uke, kommer til og vise mer av de senere, for nå må jeg pakke ut i bilen og dra så jeg rekker alt jeg skal. Har med kamera i kveld tilfelle det blir noen bilder. Så må dere kose dere alle sammen, og håper dere får en fantastisk julefeiring.

Hva synes du om antrekket?
Hvor skal være i kveld?

Katrine
Skrevet: 23.12.2013 21:35


Det er lille julaften og jeg har akkurat holdt på med den siste julegaven som er fra meg, ivar og broren hans. Ellers blir det litt innpakking av de siste pakkene, også bare kos, det er lille julaften og jeg var ferdig på jobb klokken 18.00 så kvelden bare nytes nå. Men har jo fått opp juletreet og fått pyntet det så tenkte jeg måtte vise dere det. Jeg hadde handlet meg noen kuler fra IB Laursen som jeg skulle ha på treet mitt siden jeg og kjæresten skulle komme inn til jul i huset vårt, men siden dette endret seg så har jeg fått inn et tre her hjemme hos pappa. Jeg ble utrolig fornøyd med det lille treet vårt, og siden jeg ikke hadde handlet så mye julepynt før vi fant ut at vi ikke kom inn til jul alikevell, har jeg mikset til litt også, men synes det passet fordet, så det er nok noe jeg kommer til og ha neste år også, i vårt eget hus forhåpentligvis. Jeg elsker juletiden, og nå skal jeg bare glemme hvordan været er ute, og kose meg med julebrus og innpakking av de siste pakkene. 

Ivar måtte jo også få lov til og være med og pynte juletreet og her ser dere da den ene julepynten han har deltatt med. Er man nintendo fan, så er man det. Spørs hvor synelig denne blir når jeg legger gavene under der. Vi skal ikke ha julen her i år, vi skal til farmor som vanelig. Hva synes du om juletreet?
Hva gjør du lille julaften?

Katrine
Skrevet: 23.12.2013 16:27


Tidligere i desember så hadde vi jule verksted hos mamma. Jeg hadde da sett noe på nett som jeg måtte prøve ut, og prøvde da dette ut på lille søster. Fikk mamma til og handle røde julekuler og maling og slikt hadde vi. Jeg hadde fortalt til lillesøster at vi skulle lage noe kult, og at jeg måtte ha hjelp av henne. Så hun var kjempe spent. 

Jeg tok og malte hele hånda hennes hvit også la jeg julekula nedi hånda hennes og sa at hun kunne legge fungrene rundt kula, men med litt mellomrom mellom fingerene. Vi hadde røde julekuler, men du kan bruke andre farger også om du vil. Så gjordet vi det på noen av kulene. Så tørket jeg av malinga på pekefingeren og malte den brun også prikket hun fingertuppen rundt på kula så hun fikk brune fingermerker på den. Så når vi hadde gjort dette på de kulene vi skulle så gikk hun og vasket hendene, og i mellomtiden da hadde malinga på kulene tørket så da var det bare og fortsette når det var gjort. Så på de kulene vi hadde malt hele hånda hvit, så malte vi ansikt og nese og slikt så ble det snømenner også kunne hun få pynte resten av kula som hun ville. 

På de vi brukte pekefingertuppen så gjordet vi nesten det samme med der lagde vi reinsdyr så der ble det gevir og slikt på. De ble kjempe morsomme og perfekt gave til besteforeldre fra lillesøster. Kulene ble kjempe fine når de var ferdige, og man kan male alle forskjellige ha forskjellige farger på kulene kan male en rudolf på hver kule der du lager reinsdyr og resten vanlig reinsdyr. 

Man kan jo lage masse annet på sånne kuler også, ikke mase snømenn og reinsdyr. Man kan jo prøve og lage nisser eller andre ting også. Kan jo tenke litt på hvordan farger de har på juletreet som man vil gi slike kuler til også kan man lage slike kuler i slike farger så det passer inn på treet. Lillesøsteren min synes dette var kjempe spennende. Nå er det jo alt lille julaften og julaften i morgen så ikke sikkert alle har tid til og lage dette nå, men da er det en idee til neste jul, og man ikke vil kose seg litt med et juleverksted i kveld. Kvelden før kvelden. 

Jeg har hatt alt for mye og gjøre de siste dagene så bloggingen blir utsatt hele tiden og plutselig så er det på tide og ta kvelden for og komme seg opp dagen etter. Var jo og fikset juleneglene mine forrige uke, var og tok morsomme bilder med fotografen i går som jeg skal vise etterhvert, og kanskje jeg skal få vist frem litt av juletreet vårt. går denne dagen til og pakke inn de siste gavene pappa har, også har jeg noen som skal pakkes inn også, som har fått vente til i dag. Men når jeg poster dette innlegget er jeg på jobb så må vente til i kveld. Forhåndsskrev dette innlegget på morgenen idag. 

Hva synes du om julekulene?
Har du hatt juleverksted i år? 

Katrine
Skrevet: 19.12.2013 17:36


Jeg er ferdig med alle gavene og det har jeg vært en stund, så har hjulpet pappa med gaver nå og skal ha en siste handletur med kjæresten på fredag. Så blir nok han ferdig også. Men oppi alt dette, så har jeg også skaffet en liten pakke til meg selv. Eller meg og Ivar da. Det er lov og ha litt til seg selv også. Denne gaven blir med til Ivar tenker jeg også har jeg kjøpt meg en pute som jeg kanskje pakker inn til bare meg som jeg tar med dit jeg skal være i julen. 

Det jeg har pakket inn er et bambuslaken fra Badaboom. Herlighet det er helt utrolig mykt laken. Så dette skal på den nye senga vår når den er satt opp i huset vårt, bare det blir ferdig. Gleder meg masse til og falle ned i den store deilige senga med dette lakenet og masse puter. Og siden vi ikke får brukt dette før på nye året så kunne jeg like greit gjøre det slikt, litt morro på julaften. 

Er du ferdig med alle gavene?
Har du en pakke til deg selv?

Katrine
Skrevet: 18.12.2013 17:48


Alle julekortene er laget og sendt avsted og har nok snart kommet frem til flere av de. Det ble 12 kort som skulle lages denne gangen. Vi sender ikke så kjempe masnge julekort, bare til de nermeste, også de vi har pleid og få julekort av. Jeg ble fornøyd med julekortene i år. Har jo også brukt litt tid på de. Ser at stjerna på det kortet helt i hjørnet til høyere på øverste bildet har vridd seg på bildet. Synes tradisjonen med og sende julekort er så koselig. Jeg er ikke den som bare vil skrive en sms, mms, mail eller facebook eller hvor nå man alle steder kan sende. 

Hva synes du om julekortene?
Har du laget julekort i år?

Katrine 
Skrevet: 17.12.2013 21:06


Nå har det vært stille fra meg her. Men har vært litt av vært og drive med fortiden, og har mer og drive med, men tenkte jeg skulle gi et lite innlegg fra meg nå. Det er jo snart jul og jeg gleder meg masse til og gi bort alle gavene jeg har handlet og faktisk laget. Kommer litt mer bilder etterhvert av ting og tang. Men de fleste pakkene er pakket inn, og farlig og vise noe her spesielt før jul siden det kan hende de ser det. Må vise dere julekortene jeg laget også. Så skal prøve og komme litt tilbake til bloggingen igjen nå. 

Jeg har fått Virus i nervene som går fra ryggvirvelene, det er samme virus som vannkopper og helvetesild, så er øm i ryggen og de blemmene klær som bare det. Så har fått beskjed om og holde meg rolig og slappe av, selv om det ikke er like lett, spesielt ikke nå som det er en uke igjen, har nok av ting og fylle dagene med fremover.

Hva har du gjort i det siste?
Gleder du deg til julaften?

Katrine 
Skrevet: 06.12.2013 16:40
Idag har jeg og kjæresten vært sammen i 5 år. Vi har ikke noen bestemt dato, så vi har bare satt 5. desember, det kan ha vært 1 dag før, 2 dager før eller en hel uke. For Ingen av oss spurte rett ut om vi skulle være kjærester, det ble bare sånn. Det har vært 5 super bra år hvertfall, og flere skal det bli. Vi kunne vel egentlig sitti i vårt eget hus nå med en bedre middag, men siden det er utsatt så får vi se hva vi gjør. Vi pleier ikke feire så kjempe masse, bare koser oss med god mat, som vi stortsett gjør, hehe. Kose oss skal vi hvertfall. 

Bildet over tok vi for og sende julkort fra kims. Du finner mer informasjon om det på nettsiden dems. 

Har du kjæreste?
Feirer dere jubileumet?

Katrine
Skrevet: 05.12.2013 20:37


Tenkte jeg skulle dele det som er høyest på ønskelisten min denne julen. Jeg elsker juletiden, og jeg elsker og kjøpe gaver til andre, pakke inn og kose meg med det. Det er ikke sikkert det er like spennende det for dere og se hva jeg ønsker meg, men det kan jo hende dere får noen ideer til noe dere ønsker dere selv. Eller at dere har virkelig lyst til og sende meg noe av dette. hehe bare tuller. 

Barfota Parkas i Rød, Kari Traa rose ullundertøy, Og hotell puter på 70x100, 2 stykker. 


Kubus 4 og kubus bowl by Lassen. Greengate service (dora white)


Penger, siden vi må pusse opp mer enn vi trodde på huset. 


Marc Jacobs Ipad cover i rosa. Dreamcatcher sengesett 140x220 fra Bolia 2 sett. Rosa GHD Rettetang, Gavekort på forskjellige steder.

Dette er noen av mine ønsker. Som jeg viste igår så har jeg begynt på gavene fra meg, har noen igjen, men begynner og bli ganske så ferdig. Siden de siste dagene har vært ganske så triste så er det godt og prøve og gjøre noe av det jeg virkelig liker og gjøre, selv om jeg merker at jeg ikke klarer å kose meg like mye som før. Gledet meg så masse til jultiden for noen dager siden. Nå må jeg prøve og bygge opp igjen den gleden. 

Hva ønsker du deg til jul?
Har vi noen like ønsker?

Katrine
Skrevet: 04.12.2013 19:26


Idag brukte jeg litt av tiden min til og pakke inn gaver. Jeg var alene så da viste jeg at ingen kunne se hva jeg pakket inn og om det var til de. Jeg elsker og pakke inn gaver så koselig og kunne gjøre det nå som det er en tid som ikke er like morsom. Men hadde en ekkel følelse mens jeg pakket inn. Skal ikke gå inn på det nå. Men tenke jeg vill vise dere litt av pakene. Jeg elsker og gjøre litt mer ut av pakkene mine enn og bare surre de inn i papir og bånd, liker og bruke litt tid på pakkene, selv om det bare skal pakkes opp igjen så liker jeg dette. 

Ferdig med de fleste pakkene, men har fortsatt igjen noen. Har også pakket inn en gave til meg og Ivar fra meg. Alltid lov med en eller flere gaver til seg selv også. hehe Litt usikker på hva jeg skal handle til de siste. Så skal lage en liten plan på det. Så da har jeg noen pakker igjen og pakke inn og kose meg med. Julekortene er også helt ferdig, så skal vise dere de etterhvert. Mangler bare teksten som skal i kortet. 

Liker du og pakke inn gaver?
Er du ferdig med mange julepakker?

Katrine 
Skrevet: 03.12.2013 19:47Det har blitt og blir nok litt dårlig blogging fremover. Jeg og kjæresten overtok huset vi har kjøpt på søndag. Men når vi kom dit møtte vi en stor overraskelse. Skal ikke gå mer inn på det nå, men er endel penger inn i bildet her så vi veit ikke hvordan ting går akkurat nå. Jeg føler meg helt tom og ufokusert. Er utrolig lei meg og dagene går med til og prøve og ordne opp og gå ting i orden og bare sitte hjemme. Klarer ingenting. Prøvd og gjøre ferdig julegaver og det har funka litt. Men det var skuffende da vi håpet og være inne til jul og det går ikke.


Jeg håper virkelig 2014 blir et bedre år. For 2913 startet helt forferdelig og holdt på i 4 måneder. Nå er det dette på slutten av måneden men prøver og ha et håp fordet.

Katrine
Skrevet: 01.12.2013 17:37


Idag er det første advent og jeg har fått satt sammen advent staken vår. Jeg laget jo en til pappa denne uka. Så idag satte jeg sammen min og ivar sin. Skulle egentlig ha den i huset vårt, men vi kommer ikke til og sette inn noen møbler enda så da satte jeg like så greit sammen adventsstaken hos pappa istede så kan den få stå og brenne der frem til vi får ting inn i huset. Vi fikk nøkkelene til huset vi har kjøpt idag, men vi ble veldig skuffa når vi kom og så og det som var lovet var bare surr. Så nå skal det ordnes opp i så vi kan få kommet oss inn. Elsker sølv og ble så utrolig fornøyd med denne adventSstaken. Den kommer rett og slett til og passe helt perfekt inn i hjemme vårt når det blir ferdig, men imellomtiden får den pynte opp i kroken her hos pappa. Har laget et lite "hjem" i en krok her med det som skal inni huset der. Og det set helt perfekt ut. 

Hva synes du om staken min?
Har du laget stake for advent?

Katrine


hits