Skrevet: 16.01.2014 17:52
For en stund siden fikk jeg den nye buksa mi fra WR.UP og dette er definitivt blitt min nye favoritt bukse. Så ved neste lønning blir det nok bestilt en til så jeg har og bytte på. Jeg har nok aldri kjøpt en bukse til denne prisen før, for har ikke følt det har vært nødvendig, men den var absolutt verdt hver eneste krone. Det kjennes ut som jeg går i kossebuksa hele dagen, og jeg synes den sitter som ett skudd. Har allerede plukket meg ut den neste jeg har lyst på og håper den er like god. Det er silikon i livet så buksa henger perfekt på, trykgt og bøye reg uten rørleggersprekk eller synelige trusekanter. Det kjennes nesten ut som jeg ikke har bukse i det hele tatt på, og det er kjempe deilig. Spesielt på jobb hvis det er mye bøy og tøy. Kan komme hjem og det føles ikke som et stress og få på kosebuksa. Nå kan jeg til og med sette meg ned og spise og slikt først før jeg skrifter, og det skjer sånn ca. aldri. Gleder meg til og se nyhetene som kommer inn i butikk fremover. Jeg synes de koster ganske masse for en bukse, så enormt mange blir det ikke, og det blir hvertfall ikke kjøpt fler enn en av gangen. Men frakten var kjempe rask, så jeg ble kjempe fornøyd på alle måter. 

Denne blir nok flittig brukt fremover, og det har ikke vært tvil hvilken bukse jeg skal ha på når jeg skal kle på meg. Dette er ikke et reklame innlegg, jeg har skrevet om buksen fordi jeg vil vise den til dere, siden det er min nye favoritt. 

Hva synes du om buksa?
Har du et plagg du er super fornøyd med?

Katrine
Skrevet: 04.11.2013 16:42


Her om dagen fikk jeg pakke i posten fra Lovely Planet. Lovely Planet er en bedrift som betaler kvinner i Nepal ekstra for og lage produkter, Alle produktene i ullkolleksjonen blir håndstrikket av kvinner i Nepal, og de ekstra pengene de tjener på og produsere for Lovely planet gjør en vesentlig forskjell for mange.

Les mere om dem på siden dems HER, for mer informasjon om hva de driver med og står for. Dette er absolutt en god sak, og du kan få helt fantastiske produkter til en fin pris og samtidig hjulpet verden til og bli bedre.Jeg fikk tilsendt litt forskjellig, jeg har hatt votter fra Lovely planet før som jeg skrev om tidligere og være helt utrolig fornøyd med de og bare gledet meg til og få tatt de i bruk bare kulda kommer. Nå har jeg fått enda flere produkter så nå er jeg helt klar for vinter i Norge.Denne herlig skjerfet finner dere HER, og det finner i mange forskjellige farger.
Dette skjerfet er helt supert, godt og varmt, kjempe fint, og du har en løkke på det som du kan hende opp på en krok eller knagg.

Du kan finne flere forskjellige skjerf HER.
Du kan få med stjerne istede for hjerte, også har du skjerf som ser ut som mer vanlige skjerf som ikke er med sånne frynser.Jeg fikk slik tovet pung som jeg har ønsket meg. Denne finner du HER, denne får du også i flere farger.
Du får de med forskjellige mønster på så du kan finne en som passer deg bra. Finner alle typene HER, og i store HER.Denne kjempe stilige jakka med en utrolig stilig hette. Den er i kjempe deilig bomullsvelour. Du kan bruke den som en kjole/tunika. Denne er også på salg nå på siden dems, og du får den i mange flotte farge. Denne finner du HER. Og i alle fargene HER.Denne kjolen gleder jeg med masse til og bruke, den er i bomullsvelour og med foret hette. Tror denne kan bli stilig til både hverdag og fest. En strømpebukse under og støvletter med hel så tror jeg denne blir super flott og behagelig på. Denne finne du HER.  Du får den også i flere farger og typer HER.


Nå som julen nermer seg og gavene skal handles inn, anbefaler jeg denne siden. Her får du masse fine ting og produkter som du i tillegg støtter en god sak og er med på og gjøre verden bedre. Du får super gode votter og luer til Kvinner og barn. Og jeg skal nok skaffe noen av julegavene mine her, også lage meg en liten ønskeliste. Kommer nok et lite innlegg senere med ønsker fra denne siden. Supre julegaver både til og gi og få.

Hva synes du om disse fantastiske produktene?
Har du hørt om eller handlet deg noe fra Lovely Planet?

Katrine


Produktene er sponset. 
Skrevet: 02.11.2013 20:07
Skjørt HER, Topp HER, Genser HER, Kjede HER, Cola topp HER.  (annonselenke)

 

Det er så mye fint av klær nå, og nelly er et av mine favoritt steder. Jeg har akkurat bestilt meg ett par ting derifra som jeg har ønsket meg lenge. Var masse mer jeg ville ha, men det får vente til jeg har flyttet inn i huset, for da har jeg et walk in closet som må fylles opp. Og snart er det jul så da kan jeg ønske meg litt da.

Hva synes du om klærne?
Har du noen favoritter fra Nelly?

Katrine
Skrevet: 25.10.2013 16:07


Jeg tenkte dere og vise dere en app jeg har på mobilen, som jeg vil anbefaler dere mote interesserte der ute. jeg oppdaget denne her om dagen. Det er en app hvor man kan legge ut bildet av antrekkene sine og se på antrekkene til andre. Man kan følge personer der, og man kan like antrekkene som er der. Appen hører til Costume og costume velger ut noen antrekk som er deres favoritter.

Jeg har appen på ipaden også, men den fungere ikke noe bra der. Og det var litt dumt for det er den jeg bruker mer enn mobilen, det ser dere vel på bildet under for er ikke veldig mange apper i denne mappa. Men den appen som er hvit med en rosa C på er appen jeg nå skriver om.
Her er fire bilder som ligger ute som jeg liker godt, det er mange flere men tenkte og ikke fylle innlegget med bilder. Det er mange finer der. Men ikke veldig mange, så bare og lage deg en konto og legge ut bilder. Masse inspirasjon og hente fra denne appen, den er super kjekk om det er en dag som man ikke er helt i modus. Så også idag at bildet jeg hadde lagt ut av antrekket mitt ligger på mest populære lista, ikke veldig langt ned. Det er veldig morsomt.

Søk på Streetstyle eller costume streetstyle på apper på mobilen din og last ned.
Har du denne appen?
Har du noen inspirasjons apper og anbefale?

Katrine
Skrevet: 13.04.2013 14:51


Over lengre tid nå så har det stått på nelly sin side at de har hatt en overraskelse på vei som ble sluppet på torsdag. Jeg var på jobb da, så jeg søkte meg inn på telefonen for og se hva overraskelsen var. Og jeg ble kjempe glad for at det da var River Island som kom. Jeg var innom River island når jeg var i London, men har ikke mulighet for og dra utenlands hver gang man skal ha noe der. Nå kan man bare gå inn på nelly.com1. HER     2. HER     3. HER      4. HER      5. HER      6. HER     7. HER

Jeg så masse annet fint som hadde kommet ut, men det har rett og slett bare fynki unna. Har ikke bestilt meg noe enda, men kommer nok til og slenge noe i handlekurven fra River Island snart. Det var en nydelig bikini i lilla, men den var borte med en gang. Men er masse nydeligheter igjen.

Har du handlet fra River Island før?
Synes om at River Island har kommet på nelly?

Katrine
Skrevet: 12.04.2013 16:44


På nelly.com nå så har de 50% på utvalgte kjoler. Nelly har veldig masse fine kjoler, og tenkte og vise noen av de kjolene jeg fant på 50% som jeg lite veldig godt. Men jeg har alltid en tendens til og finne ting som ikke er på salg også jeg, så fant to herligheter som ligger nederst i innlegget som ikke er på salg.Hvit blonde kjole med åpen rygg finner du HER.    Svart kjole med mønster på ryggen finner du HER.Gul kjole med pastell perler i liver finner du HER.      Svart enkel kjole finner du HER.

Også de to nye kjolene som ikke er på salget.Nydelig kjole med en skulder finner du HER.    Svart blonde kjole fra John Zack finner du HER.

Den svarte enkle blonde kjolen er kjempe kjekk og ha, den er den lille sorte med litt mer spennende og fin med blonder. Du kan bruke den til alt omtrent, fest, bursdager og sommerkjole med mer. Og det at den er så figurnær og liten så kan du velge og bruke den som en genser, ved og ta et skjørt eller bukse utenpå, eller som skjørt med og ta en annen topp utenpå.

Du finner også flere nydelige blonde kjoler fra John Zack HER.

Hva syns du om kjolen?
Handlet på 50% kjole salget til Nelly.com?

Katrine
Skrevet: 02.04.2013 18:11


Våren begynner og tre inn, og det er deilig og kunne fylle klesskapet med nyheter for våren. Klær som er litt tynnere, ikke så tykke klær som er tunge og tar ekstra plass. Og nå er det så masse fint i butiker og på nettet. Jeg har akkurat bladd side opp og side ned og lagret favoritter og bestilt noen små ting. Så noe er på vei i posten og noe blir på vei i posten etterhvert. Her er noen favoritter fra Bubbleroom.Bomber jakkene er vårens hit, og jeg fant en enkel svart HER.
Har også lagt min elsk på denne skinn jakka med leopard mønster på armer, lommer og belte. HER.En enkel gå genser, stilig til det meste HER.
Rosa peace skjorte, denne henger alt i klesskapet mitt, frisk sommer skjorte HER, Finner også i hvit HER.

Mine bestillinger kommer i innlegg senere. Og flere favoritter jeg har funnet kommer senere. Har vært lite blogging i det siste så har litt og ta igjen. Men nå begynner jeg og bli helt frisk igjen, bare og gå penicillin kuren helt ut. Så nå blir det oppdateringer fremover.

Synes om plaggene?
Handlet noe på nett i det siste?

Katrine
Skrevet: 18.03.2013 17:09


Idag feirer Nelly.com påske med og ha 10% på hele bestillingen. Det gjelder bare idag så her er det bare og forte seg og skaffe seg godbitene rimeligere. Jeg har plukket ut noen herligheter som er mine favoritter akkurat nå som jeg gjerne kunne tenkt meg. Lengre ned er det noen kjoler som jeg virkelig har lagt min elsk på.

Rabattkoden du skal bruke er: NELLYEASTER
Cheap monday HER, Fashion genser HER, Baseball jakke HER, Gene sweater HER.


Korall HER, Beige HER, Svart HER.


Også er det de nydeligste kjolene! Kunne tenkt meg en av hver av disse. Nydelige selskapskjoler.
Hvit kjole HER, Korall kjole HER, Ivory kjole HER, Mint kjole HER.

Rabattkode: NELLYEASTER

Har du benyttet deg av påske tilbudet til Nelly.com idag?
Synes om noen av mine favoritter?

Katrine


hits