Skrevet: 04.02.2014 14:14


God tirsdags morgen!

Vi er hjemme fra messe AW14 og det er en ny dag. Når jeg kom hjem igår var jeg ganske så utslått, så jeg bare spiste også gikk resten av dagen til avslapping med kjæresten og film. Når jeg våknet idag så var jeg ganske så sliten fortsatt, men satt og koste meg med en kakao kopp og litt og spise og tok morgenen helt med ro før jeg skulle på jobb. Dette innlegget forhåndsskrev jeg på morgenen, for orket ikke tenke på data en gang i går. 

Resten av dagen blir det jobb, også er det hjem, blir nok og slappe av i dag også, men skal hvertfall få ryddet ut av baggen fra turen, så den er klar til neste tur nå, som er alt til mandagen. Det ble noen bilder fra messa, men vi skal ikke ta bilder så noen varer blir vist frem så det blir ingen sniktitter. 
Dette er bilder fra en krok på messa som man kan sitte og slappe av, og som de endrer etter inspirasjon og tema fra kolleksjonen og moten. Dere kan se det er litt hytte inspirert. Det var hvertfall masse fint og gleder meg til og få det i butikk. Bildene er tatt med mobil, så kvaliteten må dere ta som den er. Vi sov på Marche og ble da en bedre frokost med egg, bacon og stekte poteter. Men var deilig og sove i egen seng igjen, for jeg føler jeg ikke får slappe godt nok av når jeg sover borte sånn, spesielt når det ikke er ferie og kos vi er på. Hva har du gjort de to siste dagene?
Har du timeplanen full for februar?

Katrine
Skrevet: 17.08.2013 21:18


God kveld Norge.

I natt kom vi hjem igjen og det var litt deilig komme hjem, men samtidig litt kjedelig også. Jeg har ikke fått blogget noe mens jeg har vært på tur, for det internette på hotellet var helt utrolig dårlig. Men det har skjedd utrolig mye og vært en kjempe bra tur så gleder meg til og vise dere bilder, og jeg skal prøve og sette sammen en film, så da vil det komme etterhvert også, om jeg får den til, bilder av innkjøpene kommer også. Denne dagen har gått så fort bort også, så har ikke fått lagt inn noe bilder eller noe spesielt enda.Nå skal resten av lørdagskvelden nytes med litt godteri, tv og brus. Før det blir kvelden tenker jeg. I morgen går nok dagen til og rydde i baggen, vaske klær, rydde i klær og slappe av mer. Pappa kommer også hjem, så blir vel og fortelle litt fra turen og vise litt bilder og slikt der også. Har fått litt farge på turen også. Men hadde bare en dag på stranda ellers har vi hvært rundt og opplevd byen som har vært kjempe spennende. Men litt fargee har det blitt.

Hva har du gjort den siste uken?
Vil du se bilder, film og innkjøp fra turen?

Katrine
Skrevet: 09.08.2013 19:40Nå har jeg pakket helt ferdig, gjenstår bare småting som blir lagt oppi når vi skal dra til flyplassen. Bagen ser veldig full ut på bildet, med det er fordi jeg slag alt oppi for og ta bildet. Har bare brukt halve baggen. Jeg er så stolt av min egen pakking akkurat nå. Har sikkert med et par topper som ikke blir brukt, men det er bedre enn full bag med en hel haug med plagg som ikke blir brukt. Kun det nødvendige av sminke og hår produkter også.


Her er en sniktitt på reise antrekket. Hele antrekket blir nok blogget fra luften eller når vi er fremme. Flyet går klokken 8 på morgenen så blir nok soving på flyet. Ipaden blir jo med og det blir kameraet også. Og oppdateringer på bloggen innimellom og instagram. Følg meg gjerne; katrinex3.

Nå skal jeg og kjæresten kaste oss på syklene og sykle Bergsjø rundt. Som er en fin sykkelrundet her jeg bor, bare og google det. Vi sykler jo den runden en gang i uka så da har vi siste mulighet idag. Har hatt en dag med bra vær her hjemme idag også før jeg drar så det er veldig deilig.


Har eller er du på noen tur nå?
Isåfall hvor?

Katrine
Skrevet: 15.07.2013 10:21


Nå er det en ukes ferie hvor det bare skal slappes helt og det blir super deilig. Nå driver jeg og pakker i bagger og ut i bilen, startet litt smått igår, men jeg er nok verdens dårligste pakker så det tar fort litt tid. Men nå er det camping med familien og trenger da stortsett bare avslappende klær, litt varme klær og litt lettere klær. Blir borte en uke så må ha med litt forskjellige fordet. Har fått ordnet i stand en god del alt på morgenen, så nå er det bare litt småtteri snart igjen, og få alt i bilen. Men før jeg fortsetter nå skal jeg kaste i meg litt frokost.  

Har ny bok som jeg skal lese nå. Det er en bok om barcelona. Den er virkelig anbefalt og lese før man skal til Barecelona, har jeg hørt, så jeg er veldig spent på den. Det er jo ikke så alt for lenge til vi drar til Barcelona nå. Jeg er jo helt ferdig med fifty shades trilogyen, så nå er det denne som står for tur, har spart den til denne ferie uka.

Har laget istand et innlegg med det nyeste som jeg har fått i posten eller handlet meg den siste måneden og litt før det. Har vært dårlig på og vise dere det etterhvert som jeg har fått litt, selv om de innleggene er ganske så populære. Så det kommer en gang senere, om ikke idag så denne uka. Ipaden er med, og kamera så blogging blir det. Har også med dataen og mobilt bredbånd til den, men har litt problemer med det så må vente til jeg får svar fra one call. Men ellers blir dataen brukt til Film, på kveldene.

Har du ferie nå, er du flink til og pakke?
Har du lest denne boken?

Katrine
Skrevet: 21.06.2013 16:31
For noen dager siden bestilte jeg og kjæresten oss endelig tur i ferie uka vår i August. Turen går til Barcelona. Gleder meg kjempe masse, og merker allerede at reise feberen er her, så den kommer til og være ekstrem rett før vi skal dra. Idag er det 50 dager til vi drar til fine varme Barcelona. Jeg kommer også til og måtte øve meg mer på og blogge fra ipaden for det er den jeg kommer til og bruke på turen.

Skal du på noen tur i sommer?
Isåfall hvor?

Katrine


hits