Skrevet: 30.09.2013 18:21


I morgen er det første oktober, og oktober er rosamåned. De fleste veit vel hva det vil si, at det er måneden for brystkreft. Flere butikker selger rosasløyfe produkter som støtter brystkreft aksjonen, og dette er en aksjon jeg virkelig støtter. Jeg pleier alltid og skaffe meg noe nytt hvert år, i fjord kjøpte jeg sløyfe i magnet som man kan feste på bilen, eller kjøleskapet om man vil. Min har jeg på bilen, og nå er den funnet frem igjen og skal festes på. Kjøpte også nøkkelring i fjord som har hengt på nøkkelen siden. Skaffet også vannflaske i metall, har ikke med bildet av den her men kan vise den senere.

Magnet sløyfen og nøkkelringen kjøpte jeg på nettbutikken til Rosasløyfeaksjonen HER. Flasken jeg kjøpte, kjøpte jeg i informasjonen på sandvika storsenter. Jeg elsker jo fargen rosa, så får jo tak i så masse fint, i en nydelig farge samtidig som jeg støtter noe bra.

Inne på nettsiden dems finner du masse forskjellig du kan handle, og  handlekurven har de et eget felt hvor du kan fylle ut et beløp du ønsker og støtte de med vedsiden av bestillingen din. Jeg har akkurat vært inne der og bestilt nye produkter i år. Og har sett i aviser som har kommet i posten som har flotte produkter som støtter brystkreft som jeg skal ut og skaffe meg.


                                

Forkle passer perfekt nå som jeg har kjøpt hus og det er to måneder til vi tar over nå. Da blir jeg jo husmor og trenger et forkle, det er jo også utrolig søtt, og selv om jeg har garage til bilen min, så jeg slepper og skrape is ofte, men innimellom må jeg også, og da blir denne fine rosa skrapa fin. Er ikke så glad i slike skraper, men jeg har hvertfall støttet noe bra.

Det kommer til og bli flere innlegg i oktober om roasløyfeaksjonen. Har laget en liten bloggplan med dette temaet fremover. Har også laget en liten bloggplan om andre ting fremover, så da kan det hende det blir litt fart på blogginga igjen.

Hva synes du om produktene?
Støtter du rosasløyfeaksjonen?

Katrine


hits