Skrevet: 15.07.2014 19:59


Over en lengre periode nå så har det blitt endel nytt på meg, å siden jeg og tante hadde to dager med shopping den uka som var så ble det endel nytt både i garderoben og interiør. Interiøret kommer i et eget innlegg. Ellers skulle jeg skaffe meg nye basic singeletter, spesielt hvite, men fant ingen jeg likte, enten var de for korte eller for lange, eller i en type jeg ikke er så glad i. Ellers så står det jo alltid på størrelsen, alltid størrelser som ikke passer. Så singeletter får det bli senere, men har fått med meg diverse annet som jeg er fornøyd med, og noe av det sto på listen av det jeg måtte skaffe. 

 

                                                                                     - NYTT I KLESSKAPET -Grå topp og burgunderskjørt fra Vero Moda, Bukse fra Gina Tricot, Blonde peplum topp fra Cubus, Skjerf fra Bik Bok. 
Grå kose bukse fra Bik Bok, Turkis genser og ferksen farget kose dresd fra Cubus. 

Kosedressen og buksa var noe som sto på listen, da det jeg har nå begynner å bli ganske slitt og stygt, eller ødelagt av både maling og hull. Falt veldig for den fersken farget, da fargen var nydelig, fin tekst og den var super myk. Perfekt camping antrekk. Det grå skjerfet fant jeg når jeg var på bik bok, det var akkurat kommet inn å det var så utrolig nydelig og mykt. Jeg gleder meg virkelig til jeg kan ta ibruk dette. Det var så herlig å tulle det rundt halsen. De hadde flere farger å jeg kunne godt tenkt meg alle fargene, men foreløbig tok jeg grå, da det passer til veldig mye av det jeg har. 

Før vi dro til Kroatia måtte jeg jo også ha ett par nye bikinier. Skulle egentlig bare skaffe meg en, hadde så lyst på en knall rosa. Men så fant jeg den i leopard for 29kr pr. del så da ble den med også, å jeg er så utrolig fornøyd med den. Det er faktisk den som har blitt brukt mest. Ellers litt kjoler og små pynt til håret. 

Leopard og rosa underdel fra Bik Bok, Rosa overdel fra Cubus. 
Turkis kjole fra Ebay, Nette kjole fra Bik Bok. 

Nette kjolen lete jeg så voldsomt etter da jeg hadde så lyst på den, og den er perfekt til å ha utenpå bikini. Den var utsolgt overalt, eller så hadde de ikke fått den. Men så sto jeg rett før vi skulle reise å så at de hadde fått den inn på nettsiden igjen, så jeg kastet meg inn å bestilte med en gang, da den hadde forsvunnet foran øynene mine sist, å den kom et par dager før vi skulle dra. Helt perfekt. 

Hva synes du om innkjøpene?
Har du handlet noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 12.07.2014 20:27


Denne uken har jeg vært på to handleturer med tante så det har blitt litt forskjellig nytt, å skal selvfølgelig vise dere alt sammen. Men først kommer herlighetene mine, som virkelig har vært det beste innkjøpet på handleturene. Selv om jeg er super fornøyd med alt det andre også. Jeg handlet meg nemlig Michael Kors Jet Set veske og lommebok. Har ønsket meg begge disse herlighetene så utrolig lenge, å nå er de endelig mine, å jeg er så stolt eier. 

Har du noe fra Michael Kors?
Har du handlet deg noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 27.05.2014 21:36


I det siste egentlig litt over lengre tid nå har det blitt litt nytt, og tenkte jeg måtte vise dere litt av det. Det er så masse jeg ønsker meg nå, så når skattepengene kommer, skal en liten del av summen gå til meg som jeg kan handle meg litt for og fornye litt i skapet. Hvit genser fra Bogerud, Rosa blomster genser fra Ebay, Topper fra Nelly, Skjerf fra Ebay, hodeskjerf fra Ebay. 

Det røde skjerfet har litt for rød farge på bildet enn i virkeligheten, det er mere burgunderrødt. Perfekte til kjølige kvelder. Nå skal klesskapet ryddes og fornyes med masse, undertøyskuffen og basic topper skal virkelig bli frisket opp. Ingenting skal spares på der lengre nå. 

Hva synes du om de siste nyhetene?
Har du handlet deg noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 06.05.2014 21:07


I går var jeg en tur på senteret for og skaffe meg den fineste bikinien jeg har sett på lenge. Jeg så denne på bik bok sin instagram side og måtte bare ha den, og det passet perfekt da jeg skal på en tur med mamma til helgen og fått beskjed om og ta med badetøy. Jeg kom på bik bok på Buskerud storsenter og de hadde akkurat fått den inn, hadde ikke rukket å pakke den ut enda, så jeg var den første der. woho! Den var like fin i virkeligheten som når jeg så den på bildene, og jeg gleder meg til og kunne bruke den til helgen. Jeg veit ikke hva jeg skal, men kommer selvfølgelig til og informere dere når jeg vet. 

Fikk også pakke i posten i går, fikk to stykker men den ene får dere ikke se helt enda, men fikk denne fine kjolen fra Bik Bok i posten også, jeg så den og tenkte at det var den perfekte sommer kjolen med en gang, selv om min sommer kjole favoritt fra i fjord kommer til og bli brukt ekstremt mye i år den også. 

Når jeg var på senteret så jeg også etter en treningsjakke, har ikke hatt noen skikkelig jakke til trening så måtte skaffe meg det da jeg har fått beskjed om og ha med treningstøy til helgen også. Dette blir spennende. Fargen ble selvfølgelig rosa, men da passer den også til skoene mine og stripene på tightsen. Jeg gleder meg. 

Hva synes du om de nye innkjøpene?
Har du handlet deg noe nytt i det siste?

Katrine
Skrevet: 02.05.2014 18:20


Det er så mye fint og få i Hello Kitty. Og lenge har jeg ønsker meg Hello Kitty dopapir, for litt siden fikk jeg nettopp dette av verdens beste sjef. Og to pakker også så da kan jeg prøve den ene pakka til og med og ha den andre til pynt. Blir spennende og prøve da det er med rose duft til og med. hoho Lengre ned kan dere også se mitt lille Hello kitty hjørne på bade med våtserviettene mine og nå det søte dopapiret. Har også fått Hello Kitty nøkkel hode som jeg er så fornøyd med, skal skaffe meg flere så jeg har til resten av nøkkelene mine også. Hva synes du om alle Kitty tingene?
Har du noen Hello Kitty ting?

Katrine
Skrevet: 01.05.2014 20:02


De siste månedene har jeg handlet litt forskjellig nytt, som jeg ikke har vist enda. Dette er innkjøp over en lengre tid, har ikke blitt så mye nytt, men litt har det blitt. Noe av det har blitt flittig brukt allerede, og noe kommer nok til og bli flittig brukt etterhvert også. Det har jo vært så fint sommervær siste tiden. Rosa genser fra Bik Bok, Grå genser fra Only (eyecatcher), T-shirt fra Style, Blomster bukse med farger fra Style, Hvit bukse med blomster fra Cubus, Super gode bukser hvit/blå og grønn aztec fra Only (eyecatcher), Rosa bukse fra Line of Oslo (monett). Masse ugle utstyr. Ugle avhengig så alt av ugler blir med hjem, alt her fra søstrene grene. 

Hva synes du om alle tingene?
Har du handlet noe nytt de siste månedene?

Katrine
Skrevet: 31.03.2014 17:19


Jeg elsker deksler til mobil, det er så mye stilig og det er så morsomt og variere de. Så nå har jeg fått meg enda ett, og jeg digger det også. Det er veldig anderledes fra de andre jeg har, men likte det utrolig godt. Fant det selvfølgelig på ebay. 


Små detaljer som man ser etterpå som da ødelegger bildet. Ser dere håret? 

Det er litt rart og høre den rasle lyden når jeg tar opp mobilen da stenene faller rundt inni det. 

Hva synes du om dekslet?
Hvordan deksel har du?

Katrine
Skrevet: 04.03.2014 19:15


Det har blitt litt nytt i det siste, både som pakker i posten og som jeg har vært og handlet i butikk. Delte opp i to innlegg så det ikke blir så masse i ett innlegg, så er kommer neste innlegg med det jeg har fått av pakker i posten. Er noe jeg venter på enda, så noe blir vist senere også når det kommer. Jeg tror jeg har en avhengighet av og vente på noen pakker i posten, alltid gøy og få en pakke. Selv om noe av det er veldig rimerlige ting fra ebay er det alltid gøy og vente på pakker. 

Jeg har fått selvbruning fra Coverbrands, har brukt chocolate en stund, men nå var min tom så måtte ha ny, og da kjøpte jeg med fitness og mousse i samme slengen for og prøve de også. Fintess sprayen er ypperlig til og bruke når jeg skal ha litt farge på trening. Også litt påfyll av concealer og mineral fondation pudder. Greit og fylle på med det før det er tomt. Alt dette er fra Coverbrands. Jumpsuit som Leighton har plukket ut fra Nelly, har lenge hatt lyst på en enkel sånn svart, som man kan bruke til fest og pent og til hverdag. 

Har du fått noen pakker i posten i det siste?
Har du noen av disse tingene?

Katrine
Skrevet: 01.03.2014 21:36


Det har blitt en del nytt i det siste, og tenkte nå og vise noe av det jeg har handlet meg. Har handlet meg noe i butikk og noe har jeg fått i posten. Deler opp innleggene så her kommer det jeg har handlet i butikk. Blir for masse i ett innlegg med alt sammen. Har ikke blitt så masse nytt i 2014 enda, så syntes jeg fortjente litt nytt nå. Og Deilig og starte den første vår måneden med litt nytt i skapet. og motivasjon i tiden fremover. Pakkene jeg har fått i posten kommer i eget innlegg senere. 

Har handlet meg litt nye klær. Det har blitt en ny kjempe lang cardigan som går ned til knærne, har ønsket meg sånn en stund, en lys olabukse med stretch, har ikke hatt en slik lys bukse og det har jeg savnet, for nå som det går mot lysere tider er det morsomt og ha litt lyse klær også. Også fant jeg svarte leggvarmere til treninga. Har noen leggvarmere fra før, men de er hvite og noen i grå, det var svart som passer bra til treningsklærne mine. Alt dette er fra Perfekt (en vero moda butikk her jeg bor). 

Trengte også litt nytt treningstøy, og shorts er noe vi bruker da for og få godt grep. Fant shorts fra cashall som passet perfekt til det, og da har jeg litt skift for har bare hatt en shorts jeg har brukt til dette nå, og det er litt dumt da det ikke alltid jeg rekker og få vasket den mellom treningene. Fant også Sportsbh i yndlingsfargen rosa fra cashall. Deilig med litt farge på trening også, og en løs topp fra nike. Alt er fra XXL. Skal bli deilig og starte mars måned med nytt treningstøy. 

Fant meg en pute jeg hadde veldig lyst på også. Tanten min ønsket seg denne til jul, bare at det var hvit med gull. Men jeg har en liten kjærlighet for grått og når jeg så den i grått med gull nå så måtte jeg bare ha den. Og det er lov og gjøre noen kupp til huset selv om vi ikke har fått flyttet enda, og ikke helt veit så mye enda heller, men det er en liten trøst og kunne handle seg noe. Denne er fra Kremmerhuset. Har også fått kjøpt meg denne boka av Jojo Moyes som jeg har hørt veldig mye bra om, og gleder meg til og starte på den. Ny maskara har jeg også fått kjøpt meg, Estee Lauder sin bestselger, den er rå bra, og verdt hver eneste krone. 

Det hjelper litt på humøret, ventetid og opp og nedturer med litt nytt. Og de nye klærne er allerede planlagt til ett antrekk denne helgen da vi er bedt i bursdag, så kommer nok noen antrekksbilder da. Rart hvor mye et par nye plagg kan gjøre med inspirasjonen. Og boka skal jeg benytt hver eneste sjanse til og få lest. Har mye planer for tiden så ikke mye tid til overs til og lese, men gleder meg til og starte på den. 

Har du handlet deg noe nytt i det siste?
Hva synes du om alt sammen?

Katrine
Skrevet: 16.02.2014 20:05


Nå har vi kommet hjem, og jeg har fått litt smått pakket ut av baggen, eller det nye er pakket ut av  baggen og hengt opp, det andre ligger der fortsatt, det får jeg ta videre etter jobb i morgen. Kjøpte ikke så veldig masse i Oslo, men var heller ikke det som var poenget med turen, men fikk tak i det jeg skulle og litt til. Det jeg egentlig skulle se etter er i posen det står Ting på. Det skal jeg vise på bloggen senere, men må få tatt bilder av den. 

Disse bildene tok jeg på hotellet og ta ville jeg ikke ta med det som var i ting posen. Men her ser dere det andre jeg kjøpte. Topp fra Bik Bok, Genser fra Bik Bok, Topp fra Gina Tricot, Tweezers fra Gina Tricot. 

Jeg så disse utrolig søte små pinsettene på gina tricot og måtte bare ha de, se så små de er vedsiden av iphonen min. De var jo så små og søte. Ivar sal få den blå til og ha til de radiostyrte bilene sine og den rosa er min. Jeg puttet den i toalett mappa mi når jeg hadde brukt den, og når jeg kom hjem og skulle vise den til pappa så fant jeg den nesten ikke igjen oppi der, så liten er den. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, og gjøre meg klar for kvelden med bare kos før det senga og gjøre seg klar for en ny uke. Vi driver også og prøver ut bursdagsgava til Ivar, den er kjempe stilig, og jeg skal få vist dere litt bilder av den etterhvert også, og turen i reptilparken kanskje. 

Hva synes du om innkjøpene?
Har du handlet deg noe i det siste?

Katrine
Skrevet: 17.11.2013 13:22


I går skulle kjæresten egentlig avsted og kjøre radiostyrt bil. Men fikk melding tidlig på morgenen at det ikke ble noe av så han kom hjem igjen. Jeg og pappa drev da av med palle bordet, kommer bilder av det senere. Når vi var ferdige med pallene, så hadde jeg ikke noe spesielt og gjøre, hadde tenkt og rydde litt, men siden kjæresten kom hjem igjen, så fant vi ut av vi skulle ta en tur på gulskogen senteret og se litt. Tenkte da jeg kunne handle litt til julekort.Jeg har alltid laget julekort som jeg og pappa har sendt, men nå som vi har eget hus, så tenkte jeg og sende julekort selv også, med litt bilder av at vi flytter inn og slikt, så familien som bor litt lengre unna kan få se. Fikk handlet inn litt av hvert av ark og pynt, så nå er det ikke lengefør jeg skal sette igang med de. Greit og være tidlig ferdig med de, slik at det bare er og skrive og sette inn bilder for de må vel sendes senest 16. desember for og kanskje nå frem i tide. Må også lagee julekort for pappa som han kan sende. Elsker og sitte med slike ting som dere kanskje har skjønt.

Handlet også gavepapir og bånd, mangler bare blonde bånd nå og et annet fint bånd, lapper og litt pynt så er jeg klar til og pakke inn og få handlet resten av julegavene. Gleder meg masse tid juletiden nå, det er så koselige tid, og nå i eget hus så blir det ekstra spennende. Jeg handlet selvfølgelig litt til huset også, fikk handlet meg adventstake også, for vi tar jo over huset første søndag i advent, så vi må jo ha med den for og tenne det første lyset.

Se på disse søte 3D pepperkake figurene. Gleder meg til og se hva jeg får til ut av disse kortene. Må starte på de snart. For nå er det bare to uker til vi flytter. Og da kommer jeg til og være opptatt med det meste andre en stund hvertfall. Det er en super spennende tid fremover. Og kanskje ved og lage julekort så kan det begynne og komme litt julestemning. Jeg må jo handle litt julepynt, så jeg trenger litt julestemning.

Lager du julekort?
Gleder du deg til juletiden?

Katrine
Skrevet: 02.10.2013 18:07


Fikk enda en pakke i posten i går, det var en topp jeg besilte fra Jawbeaking HER.  Synes denne var litt morsomt, så måtte bare ha den. Har handlet meg veldig lite nytt til garderoben i det siste, for nå har jeg bare forkus på hus omtrent, men hver morgen hvor jeg skal kle på meg, merker jeg at jeg gjerne skulle hatt litt mer nytt i garderoben, så jeg må nok ta en litt stor shopping en dag. Men kan hende det bare blir litt og litt frem til vi har kommet oss inn i det nye huset, for da skal garderoben få en stor opprydding.Hva synes du om toppen?
Har du handlet deg noe nytt til høst garderoben?

Katrine
Skrevet: 26.09.2013 17:13
Fikk pakke i posten her om dagen, hadde bestilt meg en nydelig god strikka genser som kommer til og bli helt perfekt fremover nå, kommer til og bli masse brukt, og den er super deilig på. Bestilte meg også en ny bukse i høstens farge, burgunder rød. Jeg har ikke handlet noe nytt til garderoben nå siden Barcelona og det begynner og bli en stund siden. Så måtte spandere på meg noe nytt nå. Ble ikke så masse, men er veldig fonøyd med det lille det ble.

Svinset rundt i denne genseren i går kveld, og det var så deilig. Kommer virkelig til og bo i denne fremover nå, og det skal bli superdeilig og sette seg ned i godstolen og drukne seg i denne genseren og en kakao kopp. For høsten har virkelig kommet hit nå, og virker som er har kommet for og bli nå. Men jeg liker høsten, det er en fin årstid, og nå har vi vært så heldige med sommeren her at kan virkelig ikke klage.

Har enda ikke fått dataen min helt opp gå, vi har ikke gjort noe på den på noen dager, har virkelig ikke stresset med det, så bruker ipaden og dataen til pappa litt nå. Men blogglysten har ikke vært på topp siden sommeren. Har også hatt en del og gjøre de siste dagene, og har egentlig det fremover også, men skal bli mye flinkere til denne blogginga igjen nå. For nå er det snart bare to måneder til vi tar over huset vårt og har så mye og vise dere da.

Hva synes du om innkjøpene?
Har du kjøpt noe nytt til høstgarderoben?

Katrine
Skrevet: 28.08.2013 17:42Igår var jeg og kjæresten en tur på Sandvika senteret. Jeg hadde sett noen hvite hyller som jeg ville ha, men de var tomme på gulskogen. Vi tenkte derfor og ta oss en liten tur, for og se etter de hyllene der og se på andre ting. Det var en kjempe bra tur og vi så masse fint, og masse ideer. Vi var også innom Joe and the juice. Der kjøpte jeg meg "hell of a nerve" som smake kjempe godt, så da satt vi oss ned litt med det før vi tok med oss resten og slurpa i oss mens vi kikka litt rundt.


Dette var hyllene jeg skulle ha. Endelig har jeg fått de. Og veit akkurat hvordan jeg skal bruke de. Men det får dere nok ikke se før vi har plassert de i huset. Vi har fått datoen nå og det ble 1 desember som ble litt senere enn vi hadde trodd, men de tenkte tre måneder fra 1 september. Men vi klarer og vente noen dager til enn det vi trodde. Så dere må vente litt til før dere får se noe spesielt.

Har du vært på Joe and the juice før?
Synes om hyllene?


Katrine
Skrevet: 19.08.2013 18:07


Nå har jeg fått lagt ut det jeg har handlet meg i Barcelona. Handlet ikke så masse, men ble noe og er veldig fornøyd med det jeg handlet. spesielt snekker buksa, den kommer til og bli masse brukt fremover. Prøvde og skulle starte og redigere film i går, men det var noe rart så jeg har ikke fått startet på den, så ble ikke noe blogging i går og det kan hende det tar litt tid før den kommer hvis jeg ikke får videoene til og fungere. Men da får det bli innlegg i bilder istede.Pull & Bear genser fra Pull&Bear, Strikka genser fra Pull&Bear, Snekkerbukse fra Stradivarius, Topp fra Bershka, Shorts fra Blanco, Icon topp fra Pull&Bear, og Polaroid topp fra Pull&Bear. Gleda meg masse til og gå på Pull&Bear og handle, så ble masse derifra. Så masse annet fint andre steder også, men det var dette jeg endte opp med.

Boksere, Håndkler og armbånd fra Primark, Parfyme fra Taxfree.
Armbåndet med "love" på var på tilbud til 1 euro, så det var veldig billig. Ble også to armbånd fra suvernir butikk i Barcelona. Bokserene fra Primark, er verdens beste boksere, Skulle kjøpt mange fler enn disse, men det var disse de hadde som jeg likte og som var i størrelsen. Primarken i Barcelona er jo ikke på langt nær så stor som i London og slikt, men de hadde noe der. Men endte opp med fire super deilige boksere.

Har virkelig ønsket meg denne parfymen lenge. Men tenkte jeg skulle vente til jeg skulle på denne turen siden jeg da viste jeg skulle i taxfree'n. Så nå er den endelig min, Ønsker meg en fra YSL også så valget var litt vanskelig men denne vant, så den andre får vente litt, for trenger ikke to parfymer enda. Tar litt tid og bruke de, og har noen parfymer som ikke er på langt nær tomme enda. Handal også litt godteri og litt tur gaver til noen men synes ikke det er så interessant og vise.

Hva synes du om innkjøpene?
Har du handlet deg noe i ferien?

Katrine
Skrevet: 16.07.2013 18:08


Den siste måneden og litt til så har jeg fått en del pakker i posten. Det har kommet litt nytt hjem til meg. Stort sett alt fra Ebay, så det har ikke akkurat kostet meg stort, men det er veldig deilig. Dere har nok sett det meste av dette på antrekksbilder og slikt, men tenkte og vise alt i ett innlegg. Er fortsatt litt som ikke er med her, men det er bare sånn småtteri som jeg ikke synes er så interessant og se i slike innlegg, så da legger jeg det ikke ut selv. Har også fått ting som er til anre.Sommer fulgel kjolen har dere sett alt, og den virkelig elsker jeg, kommer til og bli godt brukt ut sommeren. Celine t-skjorten har jeg sett på flere og likt den godt og ble inspirert, og det samme med Jack Daniels toppen, så gikk til anskaffelse av de. En blonde hort og et blonde skjørt som kan brukes til så masse. Shortsen kan se ut som et skjørt forfra ved at de blonde kantene går i lag nedover. Turkis blomster topp som er stilig og ha under skjorter, og veldig deilig når det er varmt ute og ha litt letter på. Flipflops som jeg kjøpte billige for ha med til Barcelona.

Det er noe som jeg ikke har med på bildet som skulle vært med og det er skort. Jeg har brukt det på et antrekksbildet som du kan se lengre ned på bloggen. Det er hvitt og ser ut som skjørt forran og er short og det synes bak. Har sett flere med det og det er så mange stilige måter og bruke det på. Og så deilig ikke være redd for at rumpe synes siden det også er en shorts.

Alt er fra Ebay.Boken vindens skygge som dere så i pakke innlegget mitt, den skal leses før det blir avreise til barcelona, hørt den er og anbefale når man skal reise dit, så er spent på hvordan den er. det kommer nok en anmeldelse av den når jeg er ferdig, hvis jeg anbefaler den videre. Også er det en ugle pung. Elsker ugler og denne kunne jeg ikke gå fra, den var rett og slett nydelig. Jeg har en svakhet for ugler.

Fra cdon og eyecatcher.

Hva synes ud om alle tingene?
Har du fått mye nytt siste tiden?

Katrine
Skrevet: 29.05.2013 21:35


Woho, jeg sitter her nå og bader i pakker jeg har fått i posten idag i min nye kose dress. Jeg har motatt tre pakker idag, og venter fortsatt på noen. Men de er fra Ebay så kan ta litt lengre tid. Også noe som var på rest i den ene pakka som kommer senere. Jeg elsker og få pakker i posten og spesielt disse. Skal vise dere bildet av alt jeg har fått i forskjellig innlegg. Lykke!

Nå virker det som ting bare går oppover fremover. Jeg har blitt så og si helt frisk igjen, ingen store plager lengre. Jeg har fått masse flott pakker, jobber og koser meg, har verdens beste kjæreste og tar ting som det kommer, selv om det er noen dager fremover nå som er planlagte og litt hektiske.

Planer fremover:
- Torsdag: Jobbe og lage oreo kake
- Fredag: Jobbe, pynte kake og levere kake.
- Lørdag og søndag: Konfirmasjon.

Liker at dagene er fylt opp fra morgen til slutt, da veit jeg at og sitte på rumpa og ikke ha noe spesielt og gjøre ikke skjer. Det kommer også snart masse innlegg av konfirmasjonskort jeg har laget, for nå har snart alle konfirmasjonene vært, så jeg faktisk kan dele de med dere. Gleder meg spesielt til og vise det ene. Den nye kose dressen min skal jeg også få vist bedre en gang. Jeg elsker den!

Har du fått pakker i posten i det siste?
Hva er dine planer fremover mot helgen?

Katrine
Skrevet: 22.05.2013 16:10


Her om dagen fikk jeg en pakke i posten. Det var en ny kjole jeg hadde bestilt meg. Det er to konfirmasjoner samme helgen, men vil ikke gå for samme kjole, men tilbehøret blir nok det samme. Ivar har hatt en lilla skjorte han har ville brukt, men jeg har ikke hatt noe som passet til og jeg synes det er fint hvis vi matcher litt. Så jeg fant endelig en kjole, og jeg var veldig spent på den.

Jeg kjøpte den på ebay for 170kr hjem i post kassa. Og jeg ble kjempe fornøyd med den. Det er perfekt farge og den satt helt supert. Gleder meg masse til og bruke denne. Tilbehøret er nøytralt så det passer begge antrekkene. Ebay har faktisk mange kjempe fine billige kjoler, og jeg har bestilt meg to kjoler derifra, denne og en sommerkjole. Den fra 17.mai og vært fornøyd med begge.

FARGENE PÅ BILDET JUGER LITTVurderer og bytte ut perlene, spesielt de fargede. For man ser godt på de at de er veldig plastikk.

Synes om kjolen?
Bestilt kjole på ebay før?

Katrine
Skrevet: 15.05.2013 16:51


Dope denim shorts - Fanny Lyckman
Denne herlighen fikk jeg hjem i posten i går, og du kan finne den HER.

Har ventet i lang tid på at denne skal komme ut for salg nå, har vært inne og sett hver dag, og noen ganger flere ganger om dagen, og endelig kom den ut, og jeg trykte bestil med en gang. Denne er mine tredje eiendel fra Fanny Lyckman sin kolleksjon SS/XIII.

Synes om shortsen?
Har du bestilt noe fra Fanny Lyckman kolleksjonen?

Katrine
Skrevet: 07.05.2013 22:04


Nå har jeg kommet hjem og fått pakket vekk litt. Fikk handlet det jeg skulle, så viser litt bilder senere. Jeg legger ikke ut dagens antrekk nå, men dere ser litt av det på bildet over, mer av det kommer i morgen. For nå skal jeg spise litt, og slappe av litt før det er natta. Det har vært en veldig bra dag og kjenner det skal bli deilig med en rolig kveld. Og begynne og planlegge litt hvordan jeg skal lage kortet jeg skal begynne på.

Følg meg på instagram for andre bilder og oppdateringer: Katrinex3
Skriv også hva du heter så følger jeg tilbake.

Hva har du gjort idag?
Har du Instagram?

Katrine


hits