Skrevet: 18.07.2014 15:48


                                                                                              - My hair care routine - Jeg har skrevet om min hårpleie rutine før, men tenkte å gjøre det igjen, da det kommer alltids litt nye produkter som er testet ut og erfaring. Jeg har jo en veldig spesiell hårtype, som elsker fuktighet, har masse volum og ser slitt og krusete ut hele tiden, så lenge jeg ikke retter det å pleier det godt, Men jeg har jo funnet mine produkter som passer meg veldig bra. Joico k-pak er de magiske produktene, å jeg har virkelig aldri brukt produkter som er så bra som disse. Jeg har brukt disse i ganske lang tid nå, men jeg er så utrolig fornøyd, å håret mitt aksepterer ikke så mye annet lengre heller. Jeg bruker Shampoo, balsam og hårkuren til denne serien. Men har også fått en kur spray som jeg skal dusje i håret etter å ha dusjet det. Den skal ikke fete eller tynge håret og det mer jeg heller ikke at den gjør, å jeg har mengder i, spesielt i tuppene. 

Kuren bruker jeg så ofte jeg har tid til å drive med det, men jeg har minimum en gang i uken. Da tar jeg å vasker håret med shampoo for så å ta i hår kuren, massere den godt inn i håret. Så lar jeg den sitte i rundt 5 minutter før jeg skylder den ut og tar i en ny runde med kur som sitter i 5 minutter. Noen ganger jeg gjør jeg det bare to ganger, og andre ganger gjør jeg det flere. Blå shampoo fra joico bruker jeg også. Denne er helt fantastisk mot gul skjær i håret. Jeg pleier å ta den i håret før jeg dusjer, altså i tørt hår. Da bruker jeg også engangs hansker når jeg påfører, å hvis jeg får sølt noe rundt da så må jeg vaske det vekk med en gang, spesielt siden vi har hvit vask og benk så blir det blå flekker som er umulig å få vekk. Men hvis jeg ikke har så godt tid til å ta det i før jeg dusjer, så tar jeg litt i når jeg dusjer om jeg trenger det, men denne bruker jeg ikke hver gang. Brukte den oftere når jeg var helt blond. Å den er perfekt nå etter å ha vært i Kroatia da håret har blitt veldig gult etter, sol, klorvann og saltvann. 

Også har jeg i KMS hot flex cream når jeg har håndkle tørt hår da denne er varmebeskyttende å beroliger krusete hår. Denne har blitt min favoritt etter å ha prøve den, å dette er min andre flaske som er tatt i bruk, å den varer ganske lenge. Eller er det den elskede Moroccanoil oljen som håret mitt elsker, å som jeg elsker da den pleier håret mitt kjempe bra, å lukter herlig. Har litt i håret når det er vått, men ellers påfører jeg denne etter håret har tørket eller at jeg har stylet det med rettetang eller noe. 


Hvordan er din hårpleie rutine?
Bruker du noen av disse produktene?

Katrine
Skrevet: 08.05.2014 17:30


I går var jeg hos min makeup artist og negledesigner Marlene. Jeg skulle egentlig skulle jeg få ny shellac, men de siste tre gangene har den sitti så dårlig så vi skal ha en pause og prøve igjen. Vil ikke støpe. Men fikk ordnet vippene, og jeg ble så utrolig fornøyd. Nå er jeg klar for en helg med mamma, selv om jeg ikke veit hva som skjer, men det kommer etterhvert. Spennende blir det hvertfall. 

Hva synes dere?
Har du fikset noe som negler, vipper eller noe annet?

Katrine
Skrevet: 14.04.2014 21:52


Har helt glemt bort å vise bilder av mine nye negler. Denne gangen ble det rosa med sølv. Digger rosa så dette var veldig meg, men pønsker allerede ut hva jeg skal ha neste gang. Hvis du har noen tips så del gjerne med meg. Elsker shellac det holder så utrolig bra. Beklager også litt for dårlige bilder, men var ikke så enkelt med selvutløser.Se bort ifra min tørre hus rundt neglene, har vært tørr på hendene i det siste, men bruker selvfølgelig CND Olje så det hjelper veldig. Nå sitter jeg meg mjuke føtter på bena for og gjøre bena klare for sommeren. Mjuke føtter er en pakke vi har på jobb (eurosko) som er poser med fruktsyre som gjør at du flasser av all tørr og gammel hud, så du får myke og rene føtter. Lurt og gjøre før man skal gå med synlige føtter for det flasser veldig. Jeg går en uke ca. før jeg er ferdig. Ekkelt men så deilig når det er over. 

Hva synes du om neglene mine denne gangen?
Har du noen tips til hvordan jeg kan ha neglene neste gang?

Katrine
Skrevet: 09.04.2014 17:32


Har vært eier av denne velduftende herligheten en stund nå. Ønsket meg denne lenge, og endelig ble den min da ei jeg kjenner skulle ut og reise og handlet med den til meg fra taxfree'en. Har brukt den masse etter jeg fikk den. 

Har du denne parfymen?
Hvilken parfyme bruker du?

Katrine 
Skrevet: 15.03.2014 17:30


Nå har vi kommet godt igang med ombreen min. Vi startet rolig for og se hvordan håret reagerte på blekinga, men det gikk fint så da kastet vi oss ut i mere. Jeg ble kjempe fornøyd og gleder meg masse til og kunne ta det enda ett skritt nærmere. Jeg skal bli lys mot sommeren og gleder meg til det, men vi skal bruke ombre som er overgang. Etterhvert skal vi lage en litt anderledes ombre. Ombre er egentlig mørkt til lyst slik som jeg har her, men etterhvert så skal jeg bli ganske lys i bunnen også og lysere i tuppene, kommer ikke til og synes godt at det er ombre da, men det gjør ingenting, for det er slik jeg vil ha det. 


Ikke så enkelt og få frem fargene, var hjemme idet sola var begynt og bli borte når jeg tok disse bildene, men hvis jeg kan få tatt bedre bilder i dagslyset en dag så synes det nok bedre. Men jeg er kjempe fornøyd. og ser frem til og bli lysere i lokkene igjen mot sommeren, det går fort nå, og jeg gleder meg så masse, har kjempe vårfølelse av det været som har vært nå. 

Hva synes dere?
Har du gjort noe med håret i det siste?

Katrine
Skrevet: 06.03.2014 18:38
Når jeg la ut innlegg med bilder av de nye neglene mine her om dagen, kom jeg på at jeg kunne lage en liten collage av neglene jeg har hatt til nå siden jeg startet med shellac. Jeg startet med shellac til julen 2013 og brukt det siden, og går som regel tre uker før jeg tar av og legger ny. Før jul så hadde jeg støp og da gikk det i helrosa støp eller fransk. Men jeg er så lei fransk at jeg orker ikke tenke på det en gang. Hun som fikser neglene mine er kjempe flink og har så mye fine farger og dekor og velge i. 

Det har blitt fire forskjellige farger, negler og dekor siden jeg startet med shellac og vært like fornøyd hver gang, og gleder meg allerede til og se hva vi finner på neste gang. For dere som ikke veit hva shellac er så er det en type "negelelakk" som er vledig sterk og holder godt, og kan lage masse fint og morsomt meg. Kan også få forsterkning under shellacen så neglen din blir sterkere. Shellac legges oppå din egen negl slik som jeg har på disse bildene, eller du kan ta støp med shellac. 

Hva synes du om neglene mine?
Hvilke likte du best?

Katrine
Skrevet: 01.03.2014 13:08


                                   


Da var Mars måned i gang, tiden har gått så fort så I går var jeg å fikk ordner neglene mine igjen, klar for og starte måneden med friske nye negler. Klemte den ene fingeren for litt siden og den knakk så lang ned, så for og få filt den bra, måtte jeg file fingertuppen til og med. Har veldig myke negler så shellacen hjelper veldig på det, Men da hadde jeg en tid uten og da knakk enda en negel mens jeg var på jobb, så nå har jeg fått ordent igjen, og er selvfølgelig super fornøyd. Denne gangen ble det gul med gull, og det ble kjempe bra. 

Deilig og ha shellac igjen, man blir litt avhengig når man har fått det en gang, har begynt og få mange forskjellige negler nå. Kanskje jeg skal lage et lite samle innlegg snart med neglene jeg har hatt til nå. Har også fått beskjed av hun som ordner neglene mine om at hun har betilt masse nytt dekor til neglene, så gleder meg til og se på alt det nye hun har kjøpt, og planlegge nye negler.

Hva synes du om neglene?
Bruker du shellac?

Katrine
Skrevet: 10.02.2014 18:04
Her om dagen var  jeg vært hos frisøren igjen. Men denne gangen har vi ikke satt opp bare farging av ettervekst eller helfarging av håret. Nå har jeg vært mørkhåret i ett år, og trives kjempe godt med det, men jeg vil bli lysere i lokkene mot sommeren. Jeg har en veldig spesiell hårtype, den suger hårfarge siden den er ganske porøs, så det koster meg ganske masse, pluss at håret mitt blekes så utrolig masse i sola på sommeren, så det blir alt for dyrt, for da må jeg til frisøren mye oftere enn det jeg må resten av året. 

Så nå skal vi lage en ombre først, starte sånn smått med stiper som en ombre, for bleking skader ganske på håret så vi har bestemt og ta det skritt for skritt veldig rolig, slik at jeg går mer og mer mot min egen farge igjen etterhvert. Har veldig lyst til og få satt på extensions også. Har hatt sveise extensions før, og brukt clip on nå i mange mange år, men tenker veldig på og prøve tape extensions nå. Gleder meg litt til og få tilbake mer min egen farge, selv om den ikke kommer til og bli helt lik, da jeg vil ha mer striper og spill i håret nå enn jeg har hatt. 

Hva synes du om ombre hår?
Noen erfaring med tape extensions?

Katrine
Skrevet: 25.01.2014 19:39


På fredag var jeg hos Marlene som fikser neglene mine. Ble neglefin igjen. Synes det er like vanskelig og finne ut hvordan jeg skal ha neglene hver gang, hun har så mye fine farger, og dekor til neglene er ikke noe problem. Så denne gangen endte vi opp med turkise negler, med blått glitter og folienegler. Så fornøyd med de, elsker farger på neglene. Hva synes du om neglene?
Har du prøvd shellac før?

Katrine
Skrevet: 06.01.2014 19:00


På fredag var jeg hos Marlene igjen og fikk fikset neglene mine. Nå var den lille shellacen og glitteret av og på med ny shellac i grå med litt rosa detaljer. Elsker grått så dette passer perfekt. Hadde egentlig tenkt noe knæsj rosa eller rød, men endrett til grått når jeg så den. Kjøpte også med en krem når jeg vår der nå sist, den lukter kjempe godt og deilig og bruke. 

Hva synes du om neglene mine denne gangen?
Pleier du og fikse neglene dine?

Katrine 
Skrevet: 27.12.2013 20:09


Jeg har enda ikke fått lagt ut bilder av neglene mine. Var tilbake hos hun som fikser neglene mine uka før jul og tenkte da jeg skulle ha noen julengler og nyttårsnegler. Vi gikk for lilla med glitter og dekor. Dette er shellac, og hjertet har jeg valgt selv mens den andre pynten har hun fått velge. Jeg skal tilbake nå etter nytt år og få nye negler. Har ikke gått så lenge da når jeg skal tilbake, så kommer nok til og gå lengre tid neste gang. Jeg ble hvertfall kjempe fornøyd. 

Jeg driver allerede å prøver og finne inspirasjon til noe morsomt jeg vil prøve med neglene mine, men hvis jeg ikke finner på noe får hun gjøre prøve og mikse til noe, alltid like spennende. Har dere noen fine dekor tips så er det bare og sende, det meste går ann med shellac. Digger det hjertet jeg har på den ene neglen min nå, så blir vanskelig og tenke utenom det, og ha noe nytt for er så fornøyd med det. 

Hva synes du om neglene?
Fikser du neglene dine?

Katrine
Skrevet: 28.11.2013 17:54


Her kommer et innlegg som er skjelden jeg skriver på bloggen, jeg legger som regel ut interesser, innkjøp og slike ting. Men nå kommer det rett og slett ett innlegg jeg bare er nødt til og få ut. For jeg blir rett og slett litt satt ut av alt dette styret som blir rundt dette tema med kropp. Og dette blåste til himmel enda mer etter at Caroline (fotballfrue) la ut bildet på instagram og facebook at hun står i bare under tøy etter fødselen, artikelen som se og hør har skrevet om dette finner du HER. Dette blir et innlegg som inneholder veldig personlige ting også, men jeg føler for at det nå passer og kunne dele dette.

Jeg skal først si at jeg synes vel ikke akkurat det er det lureste bildet og legge ut på nett, for da blir det der for alltid. Så dette innlegget handler ikke om at jeg mener vi skal dele bilder i undertøy, du veit aldri hvem som får tak i det. Men jeg mener det og vise kroppen. Jeg har sett flere har skrevet nå om at de rett og slett blir kvalme av og se dette. De mener det ikke er Normen og se slik og være sånn. Fordi unge jenter nå i dag sliter veldig, og at hun bør skamme seg. 

Fotballfrue er en slank dame, og hun er godt trent og i god form, det må da være lov og vise frem. Men så tenker jeg, de trykker tynne og slanke jenter ned med en gang de ser bilder hvor kroppen formene og alt synes, ikke om det er undertøys bilder, men om det så er bilder fult påkledd men at klærne sitter etter. Hvorfor skal ikke slake jenter få lov til og vise seg frem. Hvis noen som kanskje ikke er like slanke som dette legger ut bilder så er det ingen som sier noe.  


Bildet hentet fra Fotballfrues facebook side.

Det finnes ingen mål for perfekt kropp eller normal kropp. Det er masse kroppspress nå, så jeg skjønner godt at masse kan være vanskelig. Jeg skjønner det nemerlig veldig godt. For om det sitter en jente og ser dette bildet som kanskje er litt mer kraftig så kan det være vanskelig ved at hun sliter med og gå ned i vekt fordi det er så mye pes om dette for tiden. Men hva med oss som er tynne/slanke. Skal ikke vi få støtte og hjelp for dårlig selvbildet og selvtillit. Jeg er tynn og har alltid vært det, jeg har blitt mobbet masse for det mellom årene og jeg knekker helt sammen med en gang noen nevner at jeg er tynn. Men jeg har lært meg og sjuke det mens andre er til stede. Så med en gang jeg er alene så braser tårene ut.

Jeg sliter med og legge på meg og det er det mange som gjør, jeg trener litt innimellom for og holde meg i form, men ikke for slanking, for det går ann og trene uten og slanke seg, men for og bygge muskler og holde seg opplagt og i form. Ved og lese alle som skriver at de blir kvalme av og se dette, så blir jeg helt satt ut og lei meg. For hva med oss som sliter den veien av vi ikke legger på oss, og er tynne, blir mobbet for det. Det er like vanskelig for tynne og legge på seg som de mer kraftige og slanke seg. Dette går begge veier, men det er alltid de tynne som blir hengt ut. Ved og legge ut bilder av oss så er vi dårlige mennesker fordi vi tenker ikke på de med problemer. Men dette er kroppen vår, vi kan ha egne problemer.

Jeg sliter fortsatt med kroppen min, og hater at folk skal kommentere den, så lenge det går på hvor tynn jeg er. Hadde det ikke vært for kjæresten min hadde jeg så vidt turt og vise meg. Han har hjulpet selvtilliten min så masse og han snakker til de som kommenterer at jeg er tynn for jeg sliter såpass med det. Det å se jenter som er slanke tørre og vise frem kroppen sin og blåser i de stygge kommentarene det kan medføre er faktisk noe som hjelper oss som sliter andre veien, for vi kan se at det er mulig og være fornøyd med kroppen sin selv som tynn.

Vær så snill og ikke legg så press for at noen er tynn, for tenk at noen sliter faktisk med det også, men det glemmer alle. De tenker bare på det den andre veien og det er en skam, for det og være tynn kan være like mye problem for de tynne som de litt mer kraftige kan ha. Tenk litt før du kommentere på det, kanskje denne personen sliter med det. Og en liten negativ kommentar kan ødelegge det hele.

Igjen husk det jeg skrev på toppen, at dette er ikke et innlegg jeg mener at man skal legge ut bilder i undertøy, men med en gang det er noen spesielt i undertøy som er slank/tynn så er dette negativ og må tenke på alle jentene som sliter. Men de som skriver dette tenker ikke på oss som sliter den andre veien. Dette har jeg sett og det har vært fullt påkledd eller ikke. Slike bilder er ikke lurt og legge ut, du veit aldri hvem som får tak i det. Fotballfrue er et stort forbildet så undertøys bildet er absolutt ikke det beste, men for og gjenta det jeg skrev oppe en gang til så har jeg sett noen har kommentert dette i fult påkledd tilstand også. Ved slike kommentarer så tenker jeg at jeg som er tynn på grunn av høy forbrenning og at det ligger i familien skal ikke kunne legge ut bilder av meg selv på grunn av at det kan treffe enkelte personer på grunn av kroppspress, men ikke glem oss som er tynne hva vi og kan slite med.


Bildet hentet fra google.

Det blir sikkert masse forskjellige synspunkter og kommentarer på grunn av dette innlegget, men det er lov. Jeg har sakt min mening, og les teksten godt før du kommenterer noe, for som skrevet mener ikke det og legge ut undertøys bilder er rett!

Hva synes du om denne saken?

Katrine
Skrevet: 21.11.2013 20:19


Den siste tiden føler jeg at jeg ikke har rukket noen ting, jeg skulle hatt vaske klær, ryddet i klær, startet og ordne litt på noen av julekortene, blogger mer for dere og ordnet masse, men siste tiden har bare susa forbi, synes jeg har rukket og stå opp, komme på jobb, hjem og spise også et det natta igjen. Selv om jeg har tid i mellom, men jeg får ikke gjort like mye som jeg håpet på. Men samtidig synes jeg tiden går kjempe sakte, for nå er det bare 10 dager til vi tar over huset.

Men i går etter jobben, var jeg hos Marlene som fikser neglene mine for og få ordnet på de igjen. Det er like deilig hver gang og sitte der og bar prate og få ordnet neglene. Før har vi tatt fransk men jeg er så lei den franske så denne gangen prøvde vi noe nytt, ved og ta rosa gele hele veien. Deilig med forandring. Selv om jeg har hatt fransk har jeg ikke sett den siden jeg har tatt neglelakk over, men nå har jeg ikke i det hele tatt, det er deilig. Man går fort lei den franske også.


Jeg ble super fornøyd med de denne gangen også, deilig med stelte negler, og Marlene er jo så flink. Nå må jeg bare finne ut hvordan neglelakk jeg skal legge denne gangen. Må ha litt bedre tid først, så jeg er sikker på at neglelakken er tørr før jeg gjør noe, for jeg har som regel aldri tid til det.

Hva synes du om resultatet?
Pleier du å ordne neglene dine?

Katrine
Skrevet: 01.11.2013 18:20


Nå har jeg endelig fått satt sammen innlegget med hårproduktene jeg bruker og litt med rutinene mine på produktene. Tenkte jeg kunne vist litt bilder av før og etter og påføring, men droppet det. Jeg er jo egentlig blond, men for ett år siden farget jeg håret mørkt brunt, og vært kjempe fornøyd med det, men mot sommeren igjen kommer jeg nok til og lysne det mer og mer tilbake til min egen hårfarge, så jeg bare kan la det være slik, og sleppe frisørbesøk så ofte for og friske oppfargen og ettervekst, og jeg må da tenke på produkter der etter.Siden jeg har farget hår nå, så er det lurt og ha produkter som bevarer fargen. Jeg bruker derfor Joico k-pak color therapy sin serie. K-pak er en serie som virkelig behandler håret godt. Jeg er super fornøyd med disse produktene. Men jeg pleier også og bruke opp ett sett med hår produkter og neste gang kjøper jeg en ny type for ikke og bruke samme produkt hele tiden, for har merket på håret mitt at det liker en liten forandring, og jeg føler da jeg får mest ut av produktene.

Shampooen HER, Balsammen HER.

En til to ganger i uken bruker jeg hårkur, det varierer på hvor god tid jeg har og når jeg gjordet det sist. Jeg vasker jo ikke håret hver dag, for det er ikke bra for håret. Når jeg kurer det bruker jeg Joico k-pak Reconstructeur som har kommet best ut i test flere ganger. Jeg pleier og vaske håret med shampoo, også vasker jeg kroppen. Så tar jeg i hårkuren og går da med denne litt, sammen mens jeg gjør andre ting, pleier og ta hudrutinene samtidig. Så når kuren har sittet en stund vasker jeg den ut og tar i balsam og vasker ut.

Hårkuren HER.Hver gang jeg vasker håret og har tørket det bruker jeg KMS Free Shape hot flex cream i håndkletørt hår. Denne bruker jeg uansett om jeg kurer eller ikke kurer håret. Og den hjelper håret mitt til og holde formen og beskytter mot varme. Så når jeg bruker denne kan jeg føne håret eller rette håret når det har blitt tørt, uten noen flere produkter i. Den er super enkel og bruke, lukter godt og funker helt supert. Jeg sliter med at håret mitt bruser seg opp litt hvis luften er fuktig, men med denne er problemet borte. Frisøren min anbefalte meg denne.

Hot flex crem HER

Når håret mitt er tørt, om jeg så har fønet det eller latt det luft tørke så tar jeg i Moroccanoil, denne oljen har jeg hatt kjempe lenge nå og jeg er bare halvveis i flasken, den varer super lenge og jeg klarer meg virkelig ikke uten denne. Den lukter herlig og håret blir super mykt og blankt. Hvis jeg skal rette håret mitt tar jeg ikke denne før etter jeg har rettet håret mitt.

Moroccanoil er desverre utsolgt, men du har samme til Agadir HER

Disse produktene gjør også at jeg føler håret mitt og extensionsene mine glir bra inn i hverandre når jeg bruker de. Bruker samme produkter på exstensionsene mine når jeg vasker de. Men de vasker jeg kjempe skjelden, for hvis ikke vil de ble mye fortere slitt. En anbefaling til alle dere som bruker clip on extensions at du ikke vasker de for ofte.

Hvilke produkter bruker du til håret ditt?
Hva synes du om innlegget?

Katrine

(Annonselenker)
Skrevet: 30.10.2013 18:05


I høst er burgunder en hit innen farger og dette gjelder også farger på neglen, glitter fortsetter også nå for høsten, det er vel aldri noe som blir borte. Vi trenger alltid litt glitter i hverdagen.

På søndag fikk jeg fikset neglene mine igjen, fikk tatt på ny gele, så nå var de klare for ny neglelakk. Jeg tok da en burgunder rød neglelakk fra essie, og en helt vanlig glitter neglelakk fra h&m. Jeg har glitter neglelakk fra OPI. Men denne begynner og bli tom pluss at det er mye større glitter korn i den så det blir ikke like tett med glitter i den.


Jeg ble kjempe fornøyd med mine nye negler og enda mer fornøyd med de når jeg fikk denne neglelakken på. Små detaljer som en negel som skiller seg ut fra resten er hot i høst. Det er ringefingen som helst skal skille seg ut, men du kan også gjøre det med andre negler. Her ser dere jeg har lagt glitter neglelakk på ringefingrene og er så fornøyd med denne lille forskjellen.

Hva synes du om neglene?
Har du noen pynte tips til neglene?


Katrine
Skrevet: 26.10.2013 17:01


Hadde en liten stor rengjøring og rydding av badet igår, og da ble sminkeskuffen med. Den trengte virkelig og bli ryddet i, og vasket. Det er en stund siden jeg gjordet det. Jeg kastet masse, og gått over de fleste sminke kostene, og kastet noen og ryddet vekk noen. Jeg er veldig dårlig på og bruke noe spesielt med sminke enn mascara, mineral pudder og concealer. Men nå når skuffen ble ren så måtte kostene bli rene.Har virkelig fått ryddet opp litt, Har en god del sminke til at det nesten ikke blir brukt. Skulle ønske jeg var litt flinkere til akkurat dette, for ser jo så utrolig mye fine måter og sminke på. Og øynene, ansiktet og blikket blir helt andereledes og mye finere. Jeg bruker litt øyenskygge innimellom men det er som regel til noe spesielt, ikke til hverdag. Klarer heller ikke og kvitte meg med det selv om det blir lite brukt. Men ligger det for lenge kaster jeg det. Kjøper skjelden sminke annet enn maskara, mineral pudder, concealer og øyenbrynspudder. Resten får jeg som regel i gave.Har du gjort regn og ryddet i sminken din i det siste?
Har du masse smine, og bruker du masse?

Katrine
Skrevet: 23.10.2013 20:25


Jeg får stadig kommentarer hvor det står at dere synes jeg har så fint hår. Tusen takk for så koselige kommentarer. Men hele håret er ikke mitt. Og jeg tenkte nå og skrive litt om det. Har skrevet om det før, men det begynner og bli ganske lengesiden.

Jeg bruker extensions fra luxushair og er super fornøyd. Jeg har hatt dette håret i nesten ett år. Og hadde en periode på slutten av sommeren hvor jeg ikke brukte det så masse. Men det er like fint enda. Jeg har rettet, krøllet og bølge det. Jeg bruker da varmebeskyttende på det. De gangene jeg vasker det så bruker jeg samme produkter som mitt eget Hår. Men det bør vaskes skjelden for og holde lengst mulig. Her er et før bildet fra da jeg hadde farget og klippet håret mitt og bilder etter jeg har tatt på extensionene.
Jeg har 180 gram og 50 cm lang hår. Jeg har også klippet tuppene litt for og få de til og se mer ekte ut og ikke så tynne små tupper. Det er kjempe enkelt og sette på, har hatt forskjellig extensions før. Jeg har fargen #3 hvis jeg ikke husker feil. Fikk god hjelp av Helene i luxushair til og finne riktig farge. Jeg tenkte og lage noen innlegg senere med produkter og rutine jeg bruker på håret mitt, og produkter og rutiner jeg bruker på ansikt og hud.

Klikk her for og komme til luxushair.Bruker du eller har du brukt extensions?
Isåfall hvor er dine extensions fra?

Katrine

Dette innlegget er skrevet av meg, og jeg har ingen fortjeneste på dette innlegget. Jeg har valgt og skrive om luxushair og linke til de fordi jeg er fornøyd med håret dems og at det er mange som har spurt og kommentert på håret mitt.
Skrevet: 28.09.2013 17:38
Først... Beklager for dårlig bildet, fokusen ble på feil sted og kameraet gikk da tom for strøm, men dette får holdet.

Jeg har vært hos ei jeg kjenner som har blitt utdannet negledesigner. Hun la gelenegler på meg. Jeg har hatt akryl før og vært fornøyd, så må prøve dette også. Jeg er ganske fornøyd med de, men synes de ble litt roda, og litt brede i tuppen, men dette skal vi kunne ordne på når jeg kommer tilbake for etterfylling om en ukes tid. Mine egne negler er ganske bløte, har prøvd masse for og få de hardere. Når de er bløte knekker og sprekker de lett og jeg ender opp meg og rive og bite de. Og synes det er super stygt. Så nå skal jeg har på disse til jeg får ønsket lengde på mine egne, også skal vi ta de av og legge shellack (hvis det skrives sånn), for og se om de kan bli enda sterkere etterhvert.

Har også fått med den olja jeg har i hånda her, som jeg skal masere inn i fingerene morgen og kveld, og som kan hjelpe med og få sterkere negler også. Så dette blir spennende og se om virker, men noen får aldri spesielt harde negler.

Hva synes du om neglene?
Har du hatt gelenegler før?

Katrine
Skrevet: 05.08.2013 16:49


Nå er det bare fem dager til det er avreise til Barcelona. Har derfor bestilt litt på nett av produkter til hår og kropp som jeg skal ha med meg, som jeg trenger der og tenkte og vise dere.Redken Color Extend Sun (solbeskyttende spray med shimmer. Bevarer fargen og beskytter mot solen).  Finnes HER!
Joico Color Endure reise sett, små flasker for reiser, en farge beskyttende hår pleie serie fra Joico. Finnes HER!
Maybelline Colossal Mascara, favoritt mascaraen min, den jeg har er tom så trengte uansett ny. Finnes HER!
Australian Gold Lip Balm, med Solfaktor 30, for beskyttelse av leppene i Solen. Finnes HER!

Le tan coconut lotion. Solfaktor som lukter herlig kokos med solfaktor 30 og 15. Har en annen solkrem i mindre faktor, men tenkte det var greit og ha noen sterkere faktorer på de stedene som er mer følsomme som skyldre, nakke og bryst. Også ansiktet. Får fort varne utslett i pannen så skal se om dette kan hjelpe mens jeg er i Barcelona.

SPF 30 er det tomt for, men du finner den i spray HER.
SPF 15 finnes HER.

Nå er det bare pakkingen igjen, og tre dager på jobb. Så nermer det seg avreise. Og ikke glem konkurransen min HER.

Har du fått noen pakker i posten i det siste?
Har du prøvd noen av disse produktene?

Katrine
Skrevet: 19.06.2013 17:32


På Mandag startet jeg å lakke negler på ben og hender. Jeg ble ferdig med begge bena og den ene hånda, så i går etter jobb fikk jeg gjort ferdig den andre hånda også. Har ikke lakkert neglene mine på evigheter for jeg har egentlig ikke tolmodighet til og vente til det er tørt. Men har nå fått rota frem litt tolmodighet å fått lakk på neglen mine som sola bare kan skinn og neglene på ben og hender kan vises frem.

Jeg har brukt en neglelakk fra Gina Tricot, falt litt for fargen på denne.Synes fargen ble fin vedsiden av sommbrun hud, så jeg må nok fikse neglene oftere med denne lakken i sommer. Og den passer jo til det meste jeg har på meg. Og vi har jo bestilt tur nå, mer om det kommer senere og da må jeg nok fikse neglene med denne fargen på nytt til vi skal dit.

Hva synes du om fargen?
Har du ordet neglene for sommerdager?

Katrine


hits