Skrevet: 16.07.2014 16:41


Siden jeg trener polefitness, er også stretching viktig. Så jeg har fått skaffet meg litt mer utstyr til å ha hjemme. Har hatt rosa yogamatte lenge, men så har jeg fått skaffet meg enda litt mer utstyr som også kan hjelpe. Selvfølgelig må alt være i rosa. Rosa er motivasjon. Jeg har vært elendig til å bruke dette og strekke ut så langt i sommer, en jeg må bare presse meg til å bli litt flinkere til det nå fremover. Bare jeg kommer igang er denne den beste terapien som finnes når man sitter hjemme. Perfekt å holde på med mens man ser på tv også. 

Nå har jeg yogamatte, skumrulle og yogablokker. Men skal få kjøpt meg strikker snart også. Skumrulla bruker jeg til å massere musklene spesielt etter trening for å myke de opp å at det skal bli enda lettere å strekke ut. Har også yogablokker for å holde meg bedre oppe, enn å holde meg oppe på knokene. Mye bedre å lettere å holde seg oppe da. Ser virkelig på det ene bilder her som jeg faktisk strekker at jeg har ligget på latsiden i en god stund nå. Føler et lite press for å bli flinkere igjen nå som jeg ser dette, å det er jo bare bra. 

                                                                                              - PINK PINK PINK -Synes om mitt rosa treningsett?
Har du eget utstyr hjemme?

Katrine 
Skrevet: 28.06.2014 11:18


Siden det er en stund siden jeg har blogget nå, så har jeg heller ikke delt bilder fra treninga. Den siste tiden føler jeg ikke har gått så veldig fremover, men har blitt litt nytt. Har delt alle på instagram, er ofte der de kommer først, så følg meg gjerne. Jeg heter Katrinex3. Skriv gjerne hva du heter å jeg følger deg tilbake. 

1. Superwoman, 2. Jade, 3. Flatlined Scorpio, 4. Jasmine.

Er veldig deilig å se litt fremgang, å magen begynner jeg virkelig å bli fornøyd med. Oppdaget virkelig den på siste bildet. Prøver å bli flinkere og flinkere på å trene mer hjemme også, ikke bare på triksene, men på styrken også. Har fått meg nye skumrulle og venter på yogablokker også, viser bildet av det med en gang jeg har fått alt.

Hva synes du?
Trener du noe?

Katrine 
Skrevet: 16.05.2014 18:31


Nå er begynner det å bli en liten stund siden jeg har lagt ut innlegg av treninga. Jeg har klart noen nye triks nå, og det er morsomt og da ha bilder av de første gangen man prøver de og når det har gått en stund og ta nye bilder og se fremgangen. Jeg har bildet av ett triks til men bildet ble ikke så bra så får prøve og ta et nytt et slik at det synes hva jeg gjør. hohoDet er så morsomt å få til nye ting. Den øverste er vel ikke akkurat noe spesielt triks, men så et bildet av den å måtte bare prøve. Jeg har jo som dere har sett vært på spa hotell i helgen, og det var veldig deilig å slappe av der, men var veldig deilig å komme hjem og kunne trene litt igjen. Kjæresten har fått være fotograf her, for det er ikke alle triksene det er så enkelt å ordne bilder selv. De to nederste bildene er en gemini / outside leg hang. Det første bildet så jeg et sted å prøvde, men fant ut at det egentlig ikke var slik trikset egentlig var så måtte prøve på slik det egentlig skulle være, men synes det første også ble ganske stilig så måtte ha bildet av det. 

Jeg legger ofte treningsbildene ut på instagram før de kommer på bloggen mange ganger, så følg meg gjerne der for å få oftere oppdatering på treninga, eller andre bilder som ikke kommer på bloggen, eller før de kommer på bloggen. Jeg heter Katrinex3.

Hva synes dere?
Har du prøvd poledance?

Katrine 
Skrevet: 27.04.2014 21:30


Nå er det lenge siden det har vært bra blogging og oppdatering fra meg. Grunnen til det skal jeg skrive i et innlegg senere, må bare få satt meg ned og få ordentlig tid til det. Men tenkte og kunne vise litt fra treninga i det siste. Bildene havner først på instagram kontoen min: Katrinex3. Følg meg gjerne for og få oppdateringer før de kommer på bloggen. Har fått til et par triks siden sist som jeg har strevd litt med og få til, men endelig! Først er det bare en selfie jeg tok på trening og sendte på snapchat men så lagret jeg det, også har vi butterfly, denne ble jeg super fornøyd med at jeg klarte, også har vi teddy til slutt, denne tok jeg hjemme, så beklager rotet i bakgrunnen, da vi drev og pusset opp litt når dette bildet ble tatt, og jeg bare kledde av meg som dere ser klærne ligger på gulvet bak der. 

Hva synes du?
Trener du noe?

Katrine
Skrevet: 21.03.2014 16:33


Tenkte jeg skulle vise litt bilder fra Poletreninga nå. Jeg har gått på poledance siden nyttår og merker stor fremgang nå. Denne uka har jeg fått til masse som jeg ikke har klart før. Dette er virkelig en trening man merker om man har dager som ikke alt fungerer. Og jeg har hatt de dagene på trening, men denne uka var det absolutt ikke det. Jeg har klart mye mer, og merker kjempe fremgang og det er så gøy. Så nå er det bare og vente på lønning, slik at man kan få handlet seg en stang til og ha hjemme også kanskje. Det hadde hvertfall vært morro og kunne trent litt hjemme også, for og bygd styrken enda mer. Her er noen bilder.Jeg er ikke sikker på hva alle triksene heter, det er så mange forskjellige navn. Veit hvertfall at den hvor jeg sitter høyt oppe på stanga og lener meg fremover og ser trist ut, bilde nummer fire fra toppen heter sadgirl. Hvis du også driver med poledance og kan navnene på noen av disse skriv de gjerne for da vet jeg det til senere. Det brenner virkelig på lårene, hvertfall frem til jeg har blitt hærdet litt mer, men det har blitt mye bedre enn det en gang var. Men så skal det hærde andre veien også. Men det er så gøy og den smerten glemmer man litt. Men fra denne ukas trening sitter jeg med flere polekisses på kroppen, det er det det heter når det er litt blåmerker og brannsår.

Har du prøvd poledance før?
Trener du noe spesielt?

Katrine
Skrevet: 10.03.2014 17:55Her gjør jeg "sad girl".

Jeg har blitt avhengig! Jeg startet på poledance i januar og har holdt på siden, og jeg ble hekta med en gang, men etter og ha fått beskjed om at jeg kan prøve meg på neste kurs som er mer avangsert og hvor man setter sammen mer danser og hard trening har jeg bare blitt enda mer avhengig, og ser fremgang og merker fremgang. Det er så deilig. Jeg sparer nå til og kunne handle min egen stang så jeg kan få øvd mer hjemme de dagene jeg ikke er på trening. De koster ganske masse, men om ikke lenge er jeg nok en stolt eier, nå som de værste regningene er over. 

Har ikke vist masse fra trening og bilder og slikt på bloggen enda, men det kommer nok mere etterhvert, og det blir nok lettere og få tatt bilder av det jeg gjør når jeg får stang hjem. For glemmer litt bort og ta bilder når jeg er på trening og når vi danser så er det ikke så enkelt og få tatt bilder. 

Hva synes du?
Trener du noe?

Katrine
Skrevet: 06.02.2014 17:25


Det er en travel tid fremover, men det er like greit for da går tiden så fort. Så bloggingen rekker liksom ikke alltid bli prioritert, men på onsdager er jeg på trening og det prøver jeg alltid få tid til, men jeg må dra rett etter jobb, og da er det bare hjem og skifte og bytte fra jobb veska til bagen og dra. Jeg har litt reise til treningsstudio jeg går på.

jeg har nevnt på bloggen tidligere at jeg har drivd med noe trening, men ikke vist noe spesielt bilder eller fortelt om det. Men jeg går da på poledancing. Det er kjempe morsomt og hvertfall nå som jeg har gjort det noen ganger som jeg merker litt fremgang fra gang til gang."Man blir lykkelig av og stå på hode" Bildet er av meg.

Jeg elsker denne treningsmåten, den er anderledes og morsom og den går også under og være ganske sexy, det er jo bare et ekstra pluss. Du bruker så mye av hele kroppen og det er så gøy. Ønsker meg stang hjemme etterhvert også, så jeg kan få øvd på det hjemme de dagene jeg ikke er på treninga. Men stengene koster litt så må se ann pengene først.  

Driver du med noen trening?
har du prøvd poledancing før?

Katrine


hits