Skrevet: 15.11.2013 18:25


Nå tyter det pakkene inn i posten her, for nå er det masse interiør og pynte ting som kommer. Har bestilt litt av hvert, og noe av det har jeg alt vist. Men er masse mer igjen. Men kan ikke vise alt, så noe blir vist når det er på plass i huset. Nå er det ikke lenge igjen, og det er så spennende. Har handlet masse i butikker også, men noe er ikke like lett og finne i butikker her jeg bor, så da er nettet helt utrolig kjekt.Her er såpedispenser og perle kleshengere fra Lisbeth Dahl. Skal bruke disse hengeren til og henge opp som litt pynt, henge litt fine klør på de og slikt. Må ha litt spesielle kleshengere blant alle de andre kjedelige hvite som blir i klesskapet. Lisbeth Dahl har så masse flotte ting, så blir nok masse mer fra henne til vårt lille rede. Det grå som produktene står på er noe mer til huset, men det skal dere få se senere. Har alt pratet om det på bloggen, men ikke vist det enda.

Hva synes du om tingene?
Har du fått noen pakke i posten?

Katrine
Skrevet: 11.11.2013 15:58
Disse herlige knottene fra muuto er på vei hjem til meg. Har ønsket meg slike, men de koster litt og hvertfall når jeg ville ha fem stykker på en gang. Gleder meg masse til og se de når de kommer, og ikke minst og se de på veggen. Tror disse kan bli ganske perfekte. Har lyst på flere farger av disse også, for jeg bestilte disse i grå, men har lyst på i eik også.

De som ikke veit hva muuto dots er, så er det slike runde litt flate knotter som du henger på veggen der du ønsker, disse kan du henge kåper, vesker, og annet du vil henge opp. Den største er på hele 17cm i diameter, den mellomste på 13 cm og den minste på 9 cm. Så de er kjempe store, så du får ikke bruke hempene som er på klærne og slikt. Men det er nettopp derfor jeg vil ha de.De er anderledes, og vil være like fine som pynt når det ikke henger noe på de, som når det henger noe på de. Nettopp derfor disse dottene var noe jeg bare MÅTTE ha. Det er mange morsomme måter man kan bruke disse på. Jeg kjøpte meg en stor, en mellomstor og tre små. Har bestilt meg mere stilig til huset, men kan ikke vise dere alt på en gang, må ha litt godsaker til senere.

Hva synes du om muuto dots?
Har du noe interiør du ønsker deg?

Katrine
Skrevet: 01.10.2013 17:18


Idag fikk jeg pakke i posten, og det var dørskiltet jeg bestilt for nesten to uker siden. Nå har det blitt laget og sendt til meg. Det er et dørskilt i pleksiglass som stikker i 3D ut av veggen. Så dette først på sinna snekkeren, og synes det var kjempe stilig, så måtte bestille meg ett, det kostet litt men det var det hvert. Jeg er kjempe fornøyd med det, og om to måneder kan det tas i bruk på vårt helt eget hus.  Her er et skilt som siden jeg bestilte fra har i galleriet sitt. Her ser dere litt hvordan det vil bli på veggen, ser ikke så godt at det stikker ut av veggen, men litt. Du kan også legge inn bilder, mønstre og dekor og hvordan skrift du vil på skiltet ditt. Du kan lage ditt helt eget personlige skilt. Jeg tenkte og bruke bilder jeg også, men likte ikke så godt det, siden vi forandrer oss heletiden, og har ikke mulighet til og bytte dette skiltet hvert år. Og synes det ble renere og ganske fint med bare en helt enkel tekst, så jeg er kjempe fornøyd, selv om mange av de med bilder også er fine.Du kan lage ditt helt eget dørskilt i pleksiglass HER, prisen kan variere litt med hvordan du lager skiltet, så det er bare og prøve seg frem. Jeg er hvertfall superfornøyd med mitt, og gleder meg til og få bruk for dette når vi tar over huset. På denne siden kan du også lage masse annet spennende.

Hva synes du om dørskiltet?
Har du noen nettsider hvor du kan få morsomme ting til hus?

Katrine
Skrevet: 24.08.2013 20:35
Tenkte jeg skulle røpe en kjempe stor nyhet for dere nå. Forrige mandag, altså 13. August. Så kjøpte jeg og kjæresten min oss hus. Det er et akkurat passe hus for oss, som akkurat er pusset opp, bare noen små ting igjen som vi må gjøre. Det er dobbel garage som også har to boder og den ene er isolert, det er også akkurat ny malt. Det er mørkegrått, det synes ikke så godt på bildet, men har mange bilder av det men kommer nok til og ta litt bilder av det og vise dere mer av det senere. Det er 3 måneder overtagelse på det, så rundt november tar vi nok over huset.

Vi gleder oss masse, og jeg har mange planer om interiør og innredning. Alltid hatt det som en interesse, men ikke hatt noe spesielt sted og bruke det, så nå skal det bli masse av det. Kommer også til og bli masse av det på bloggen fremover også. Siden det er 3 måneder overtagelse på det så har vi god tid til og fikse og skaffe ting vi trenger. Føler det passer mye bedre og blogge om interiør nå som jeg virkelig kommer til og drive med det. Når vi starter på huset kan det hende det kommer litt før - etter bilder, men det tar jeg og bestemmer når den tiden kommer. Vi gleder oss masse til og flytte inn hvertfall.Det er boblebad på badet, og det er "walkincloseth" der, og dette er vel ett av mine absolutt favoritt rom enda. Men jeg har store planer alt om de andre rommene så alle rommene kommer nok til og bli mine favortittrom tilslutt. Kjæresten har gitt meg frie tøyler til og innrede huset, fordi han veit jeg har interesse for det og kommer til og får gjort det veldig hjemmekoselig for oss. Det som er kjekt med og ha så god tid før vi skal flytt er at vi har god tid til og virkelig finne ting vi vil ha, og sleppe og kjøpe alt med en gang.

Jeg kommer selvfølgelig til og vise dere det jeg kjøper inn og lager til hjemme vårt, og gleder meg aller mest til og vise dere alt når det er på plass i vårt vakkre hjem. Nå blir det en ny kategori på bloggen som heter "Interiør", som jeg samler alt av interiør og inspirasjon under, kommer nok en ny etter hvert også som heter "vårt hjem" som alt blir samlet under av det som er får huset vårt. Så er interiør ett av dine svakheter og interesser er det bare og følge med fremover, men kommer også til og blogge som vanlig. Har du en blogg eller vet om en blogg som handler om innteriør og hjem, så bare del den med meg, så kommer jeg til og besøke den.

Har du et eget hus?
Har du/eller veit du om en blogg med interiør?

Katrinehits